Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ne,akkor nem is rendelem meg elõre 😞

a.carkey
Nem fair, de ez van.
Nem tarthatod meg ...

A medve nem játék.

Nem értek vlmit:ez nem havi fizetõs játék lesz?Akkor is van alapára,ha jól néztem 49.99 dolcsi 10 ropi és havi nem tudom mennyi?Ez nem vlmi fer.Még vlmi,ha megveszem a preordert akkor megtarthatom a beta alatt használt karimat?

a.carkey
Na igen. De eddig nem találtam. 😞 Jó lenne a parrot miatt a dobozos, de vsz lesz egy dobozos és egy download. 😞

A medve nem játék.

csekkold elõször végig, honnan szállítanak magyarországra is. hiába vagyunk évek óta úniós tagok, sok esetben kis hazánk még nem európa.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a.carkey
Ismeri vki ezeket a preorder helyeket? Honnan érdemes?
Preorder

A medve nem játék.

ty-ty

Roger.<#eljen>

a.carkey
Nem tudok ingame lenni, de az alábbi két embert - ha online vagy - vedd be a guildbe Gold/Silver ! 😊

A medve nem játék.

csináltam ma hajnalban én is egy karit, Darth Vader néven, hehe

Martin Vasquez, egyelõre Vera Cruz-ban csinálom a kezdõ küldetéseket.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

a.carkey
Jézus, még egy ex-SWGs? 😊

Guild. Mi a neved ingame?

A medve nem játék.

Elkezdtem játszani. Van valami guild, vagy szólóban nyomjátok?

a.carkey
Na leestem. Már nem megyek vissza. Kicsit bugos a game néha.
A kalózok nagyon beleerõsítettek ... 😞

A medve nem játék.

Éppen töltöm le a bétát, holnap talán már tudok vele játszani. Blackbeard szerver?

a.carkey
😞

A medve nem játék.

Kata
Okés. Bár nem nagyon van kedvem belépni, nagyon elvette a kedvem a múltkori szaggatás, lag, olyan szinten játszhatatlan volt a játék. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Jól néz ki!

😞

Anno én poénból tettem be pár zászlót és vitorlát, fõleg a magyar vonatkozás miatt, de a SOE átálláskor az összesbõl maradt 1 zászló és 1 vitorla. Írtam vagy 10 bug reportot, de még választ sem kaptam. Illetve 1x jött egy válasz, hogy elolvasták ...

Ha van idõd és kedved, akkor valami jót készíthetnél most is. Én béna vagyok PSban ...

Majd ingame megbeszéljük! 😊

A medve nem játék.

Kata
Elõzõ guildemnek még a franciáknál ilyen klánlogót csináltam. Meg hozzá zászlót is ofkóz.

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
A zászló dolog úgy megy, hogy csinálsz egyet, felteszed, és ha elég szavazatod van, akkor content lesz, megveheted ingame.

A medve nem játék.

Ok, közben megoldottam, freetraderként keztem (most 6-os vagyok) van egy warehzausom Champechében(de még nem tudok termelõüzemet építeni)
Van valami guild a magyaroknak? Majd vegyetek föl lécci.
Köszi
(Esetleg lehetne egy guildzászlót is gyártani amit mindeki használna, de lehetnének rajta + megkülönböztetések személyenként vagy rangokként)
még jó, hogy az aranylemezre nem írják rá. =)

a.carkey
"Set all general outfitting to a weight of 1 except for crew quarters."
"Significantly reduced the weight of ammo, consumables and permanent outfitting."

És a Build 1.0nál végre kijavítanak minden!!! grafikai bugot ami miatt nem láttuk ami a statisztikánál volt.

A medve nem játék.

a.carkey
"Added the Pommern Frigate and variants in preparation of replacing the Destroyer. The Mastercraft Pommern equates to the current Destroyer, and there’s a Pirate Pommern to replace the Pirate Destroyer. These ships cannot be acquired yet."

"Increased the structure and armor on the Oliphant."
IGEN!!!

Végre lesz 1 db jó FT ship! (Persze ha a MC változatnak is adtak valami jót!)

A medve nem játék.

a.carkey
Az új pecsben:

"Changed starting ships. Privateers and Pirates still get the Halifax. Naval Officers get the La Belle and Freetraders get the Skuda."

Lehet örülni! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Amire ki van írva, az azt jelenti, hogy Navy Officer mehet csak a navy hajóval, Freetrader mehet csak freetrader hajóval, Privateer mehet csak privateer hajóval. Ahová semmi sincs kiírva, azt minden class használhatja.

Könyvtár:
Ugyanúgy meg tudtad - volna - választani hová akarod az installt.
Amúgy minden pref file a Documentes and Settings/"administrator"/My Documents részben/Pirates of the Burning Sea részben van ...

A medve nem játék.

............. ÁHHHH.................

Végre elindítanám erre meg ez van.:

" The MSS DLL file is installed in the Windows or Windows system directory - it must be installed in the application directory. "

Mondjuk azt sem értem hogy a potbs installer miért a windowsba installálja a játékot direktbe, ráadásul nincs is subfolderje....nem láttam sehol hogy lehetne megválasztani hogy hova rakja be magát...ezt a szíívást :-((((
Akkor Te trader vagy Anulu?
Ha freetraderként lépegetek szinteket, akkor is lehet bármelyik (a szintemnek megfelelõ)hajót venni?Gondolok itt mondjuk a kutterre ami navy hajótípus.Van esetleg valami tipped hogy milyen áruval érdemes elõször kereskedni.Vagy itt is a lényeg a missionok felvételén és teljesítésén van?
(úgy néz ki talán éjjel 2-re kész lesz az update...)
a.carkey
Enyhén szólva ja ...

A medve nem játék.

Oki, majd írok ha megvagyok.Próbált már valaki freetraderrel indulni?
a.carkey
elvileg ugyanúgy megy ahogy anno a stressnél csináltad. kulcsot regelni az accodhoz, és utána jöhetsz be.

A medve nem játék.

Igen, a stressen az vótam..de tetszik a név úgyhogy megtartom. most éppen takarítanék, mert kéne vagy 6GB hely a C-n..Sajna nem láttam opciót hogy a D-re installja..De ha már itt vagy segíthetnél kicsit.Azt az aktivációs számot amit kaptam( az oldalon) ezt kell beírnom a soe launchpadba amikor regelni kell? Vagy elöször regelek(password amit én adtam meg )és akkor kér hogy subscribe, majd jön egy tábla ahová a 20jegyû számot kell beírni(ezt kaptam most az oldalon)
Huhh..kissé bonyolítom, de nagyon izgatott vagyok,bocsi
a.carkey
hat, kb. de még fog azért jönni. Francesco Zappa? Az voltál korábban is, nem?

A medve nem játék.

.........vagy inkább használjam az újra letöltött installt??
Hátha ez frissebb verzió és így talán kevesebbet fog updatelni a game ??
kössz
WOW !!!!!!

Nekem is ma jött meg az invitációóóó :-))))
Francesco Zappa kapitány készülõdik a tengerre!
(már egyszer letöltöttem a clienst amikor a stresstest ment, ezt lehet használni mint alapjáték? )
nem is vészes. köszi.

a.carkey
4.7GB

A medve nem játék.

jé egy béta app! mennyi helyet kell gyártani ennek a csodának?

Igen 😞

a.carkey
Nálatok is olyan gyönyörûen elcseszett a szerverválasztó screen?

A medve nem játék.

a.carkey
User Content részbe tudod.

A medve nem játék.

Tudom hogy van PotBS fórumon külön része,de nincs kedvem annyit keresni és olvasni,meg hátha tudsz segiteni:hogyan lehet berakni saját flagat?És hogyan lehet késziteni?

Ez volt nekem is amikor a játékot töltöttem le,de most is fölfele számol.sajnos ki kell várni és nem nagyon fog gyorsúlni.Ez a tapasztalatom.Volt csata? Kata:<#rinya>

a.carkey
A letöltés felfele számol, nem lefele. Már 9 órát ír ...

A medve nem játék.

a.carkey
Feltették a pecset. Nationalként egy idõre szopacs lesz, míg ki nem javítanak pár dolgot. Amúgy 5 óráról indult a letöltés, és most tart 5.51nél ...

A medve nem játék.

a.carkey
Reggel 8 körül lesz csata holnap. Kiváncsi vagyok, hogy megvárják-e a patchel ezt, vagy lelövik a szervert? 😞

A medve nem játék.

Kata
Most értem haza melóból (tessék sajnálni), kajálok, kicsit késõbb lehet felnézek. Bár amennyire lagol, szaggat nekem az OS, nem sok reményt fûzök a felhõtlen játékhoz...

[/cserf][/fülünyúl]

Most próbálj meg belépni.

a.carkey
Reggel még ment.

A medve nem játék.

a.carkey
Amúgy megint nyertek a spanyolok, de csak szombat éjjel lesz hivatalos.

A medve nem játék.