8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Jockey
    minnyárt csinálom akarit szolok mi lesz an eve hívjatok majdbe
  • Kata
    Nebáncsatok.
  • Torzonborz
    ööö eu serveren vagyunk :D
  • Rushmachine
    Azon vagyok segítek jockey
  • Jockey
    valaki elmondaná miért nem eu szerverre megyünk?????
  • Fritz Von...
    Basszus, azt hittem pedig. :) Sorry. :)
  • Fritz Von...
    Ne vicceskedj, hanem gyere be, behívunk mindenkit, és full full releasig még lehet módosítani bármit.

A fészkes fene egye meg már.. :)
  • Rushmachine
    Figyi Kéti mi pont azt szertnénk,hogy mindenki dűlöre jusson és egy klánba legyünk.Kompromisszumok.....
    R
  • Kata
    Az nem én vagyok! :P
  • Kata
    Nem is úgy értettem (vicceskedni erőlködtem), mint láthatod egyiket se tartottam be.

-----------------------

audio_m.disznó jön má 5 órája...
  • Fritz Von...
    Na igen.

Király Kata, javasolj valamit aminek a zászlaja alatt hajóznál. :)
  • Torzonborz
    senki sem mondta hogy húzz el vagy maradj csendben...
  • Kata
    Híres idézetek

"Magyarok vagytok, nem?" - Király Linda
  • Fritz Von...
    Hitlerjugend alatt nem is. Waffen SS! :)

Viccet félretéve: nincs szentírás. Ha összehozunk egy fasza nevet, változtathatunk, hogy mindenkinek jó legyen és ne legyenek morális kérdések. Ne ezen múljon már komolyan mondom.
    Volt 5 ember aki javasolt nevet.

Ne legyünk már magyarok basszus.
  • Kata
    Rendben, elhúztam, csendben maradok. :-X
  • Kata
    Én is elfogadtam volna feketarcot, loszkalózoszt, mindent, de ez nekem speciel sok. Lehet hülye elveim vannak, és mindenki hülyének néz, de lexarom. :) Az, hogy sikerült betalálni egy extrémbrutális nevet, csak a véletlen műve, nem titeket okollak ezért, és megváltoztattatni sem akarom. Egyszerűen nem akarok ilyen név alatt hajózni, mint ahogy te sem játszanál egy mondjuk Hitlerjugend nevű klánban.
    Nem kell túlspilázni, megbeszéltük, elmondtam, mindenki lyól hülyének nézett, túl vagyunk rajta, megy tovább az élet. :)
  • Paladin
    off:
    Erről szó sincs. Sőt, nagyon korrekten, és tisztelettel írt arról, milyen elszántan támadják a hihetetlen veszteségek ellenére is.

Többiektől meg bocs, csak kicsit szakmába vág a téma :)
  • Torzonborz
    nna szerintem már nem ezen a témán kéne pörögni.
  • Rushmachine
    Szerintem itt gizikéből gözekét csinálunk,nem tudom miért ez a széthúzás alapból.csak annyit mondok nekem se a rózsás se a hódítós nem tetszett ,de behódoltam a többség akarata elött,mert a többieknek tetszett.
    R
  • Kata
    Na igen, élvezte, hogy a szerencsétlenek bottal jönnek puska ellen. Asszem ezt is taglalja naplójában.
  • Paladin
    Mondjuk a rengeteg halálban felelősek nem kis részt a járványok, valamint az, hogy a haditechnikai fölény miatt mekkora vérveszteséggel jártak benszülött részről a csaták (lásd Cortes beszámolója pl.)
  • Kata
    No igen, a kincsekért elég lett volna egy-két csata erejéig beijeszteni és behódoltatni az ott élő népeket, nem kellett volna hobbiból mészárlásokat rendezni.
  • Fritz Von...
    Egy a lényeg, hogy kész a guild, nagyon szívesen látunk mindenkit. Jöjjünk össze egy helyen, aztán meglátjuk mi lesz.

/OFF: SOE digitalosoknak perpill nincs mamagály meg lézerkard se.
  • Kata
    A karib tenger térségét hódították meg Balboa, Cortes és Pizarro 1513 és 1535 között, épp erről téptem a billentyűzetet. De ha még maradt valami, hódítsátok meg. :D
  • Paladin
    Féloff: Engem nem zavar a név, de ne mentegessük a konkvisztádorokat. Magukat különb emberfajnak tartva az anyagiakért népirtás végezni... Nem sokban különbözik attól, amit a velük párhuzamba állítottak csináltak.
  • Torzonborz
    megvan a company. egyelőre 4en vagyunk benne.
  • Kata
    Most egyedül miattam nem kell megváltoztatni a már elfogadott nevet. Nem vagyok én az atyaúristen. :D
  • a.carkey
    Amúgy az is pofátlanság, hogy aki bétázott, az nem kapott zászlót, amit anno megígértek.
  • Kata
    Nincs olyan hosszú nyakam. :P
    Amúgy a csapatjáték megemlítésedre hadd reagáljak annyit, hogy hiú remények ne ébredjenek benned. Már le lett szögezve, hogy a FT-k szólóznak, a többiek meg mind a saját szintjeiket és hajóikhoz szükséges cumókat fogják hajtani, max a városostromoknál összefuttok.
    Legalábbis nekem ez a tapasztalatom általánosságban a magyar mmo társulatok terén. :)
  • a.carkey
    Amúgy ezért a madárért nem érte meg a dobozos preorder sem a három kardért. Azt hittem állat kardok lesznek L50en, de nem ...
  • a.carkey
    Ki van akkor Robertsen?
  • a.carkey
    Na skacok!

Nekem mindegy mi a név, nyomjatok egy olyat - ha még nem létezik a company - ami mindenkinek megfelel, legalább azoknak aki ide írogat. Nem vagyunk sokan.
    Nekem 8, jöjjön be mindenkinek.
  • Rushmachine
    Tisztában vagyunk a történelmi dátum külünbségekkel,de ennél a névnél nem feltétlenül kell asszociálni Kolombuszra és cimbijeire,lehet példáúl arra,hogy meghódítjuk a karib tenger térségét.Szóval ezen nem kéne annyira fenn akadni :P
    R
  • Fritz Von...
    Igen, a konkvisztádorok lemészároltak minden őslakost. Ez tény. Pizarro inka hódítása gyakorlatilag abból állt, hogy a páncélozott, lőfegyveres 180 főből álló "hódító" sereg lemészárolta és a technika erejével leigázta az "indiánokat".
    De.
    Emellett ha azok a vállalkozó szellemű felfedezők nem lettek volna, akkor teljesen más irányt is vehetett volna a világ folyása.

Hitler és Sztálin összehasonlítása pont nem ide vág szerintem, mert más egy idegen, és teljesen új világban valamit tenni (6 hónap hajózás után), és teljesen más egy kialakított saját országban terrorizálni a saját, vagy az ellenség lakosságát.

Személy szerint én elismerem a konkvisztádorokat (mert pl Columbus is az volt), mai szemmel ez körülbelül ugyanolyan, mintha M16-tal felszerelsz 150 embert, adsz nekik egy űrhajót, hogy induljanak el valamerre. Bátorság és állhatatosság, kitartás. Pont nem Hitler, vagy Sztálin...

Egyébként a guild névről a megbeszélés itt is lehetett volna, ventrin is. Sőt, még most is lehetne változtatni rajta, hiszen még nem csináltuk meg, mert bevárjuk egymást. De volt kb. 5-6 ember, aki erre javaslatot tett.

Ha emiatt inkább szólózol, vagy máshova mész, lelked rajta. :)
  • Kata
    Túl van tárgyalva.
  • Rushmachine
    Kéti segítek nekem tetszik az az ikon ennyi ,amúgy szerinte olyan mint egy zsiráf. :D
    A kedvedért kicserélem :
    R
  • Torzonborz
    igen ezt mi is tudjuk . de a meghírdetett megbeszélésen voltunk összesen 4en. nekünk ez a név tetszett a felvetett ötletek közül és nem az esetleges jelentés miatt.

na Duudoonga El Manolo ifjú privateer elkezdte pályafutását :)
  • Kata
    Lelámáztál? :O
  • Kata
    Elvből nem leszek konkvisztádor. Lehet, hogy hülyének néztek ezért, de aki kicsit is utánanézett kik voltak azok rájöhetett, hogy ennyi erővel lehetnénk Hitler vagy Sztálin fogolytábor-vezetői (vagy őrei), ugyanaz csak a kor más.
    (Az már mellékes, hogy a konkvisztádorok párszáz évvel a játék kora előtt "munkálkodtak" (15-16.sz). A 17-18. században már nem volt mit hódítani, viszont a népirtás hobbi megmaradt: csak akkor már inkvizítoroknak hívták.)
  • Lyan Kyj
    B*ssza meg, itt töltöget vmi mocskos .pigg-eket 17 órás maradék idővel...