8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Paladin #3438 Vagy mert nem a Roberts-en vagy? :) -
Paladin #3437 Valóban
http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Spain
De nyilván nem ez legnagyobb történelmietlenség :) -
rawenwoods #3436 /tell -re Unable to send... ír(3339es nevekre). Lehet h azért mert senki nem online. Igazából annyira még nem látom át a működést.:P -
rawenwoods #3435 Átettem magam spanyol oldalra. Daniel Cuervo korvett kapitány szogálatra jelentkezik!:) Egyetlen ami zavar már a spanyol trikolor. Lehet, h hiányosak a történelmi ismereteim de mintha nem ez lett volna spanyol zászló abban az időben. (A hajókon rendben van)
-
Lyan Kyj #3434 a megvásárolható Prima quide mintaoldalai pont az Economy részek, 50 oldal kemény craft, receptekkel, táblázatokkal, főoldalról vagy launcherről elérhető! -
pedrohsi #3433 béta fórumon nagyon jó doksik voltak, táblázatok a nyersanyagokról, fillérre kiszámolt költség minden gyártáshoz, gondolom ezek most is fenn vannak valahol. aki keres az talál :) -
Paladin #3432 Nekem béta végén (utolsó 3 nap) nem volt vele gond, pedig először csak egyet gyártottam, akkor láttam, hogy maxolni kell. Nyomtam a maxra, legyártottam, és ment tovább rendben.
Most nem tudom, elrontották-e, még emlékeztem, h maxra köll bökni. :) -
#3431 Ez a maximumra nyomós hülyeség?
Anno nem volt benne, én is automatic voltam, és belekerült ez a nyomj a maxra, és már be is akadt, ha nem így tettél? -
Lyan Kyj #3430 na szép, quarry pites questnél beakadt, nem kapom újra a deedet, így nem is építhetem fel a bányát... -
#3429 Egy kicsit ránézve a képre (Ami eszméletlenjó,hol tartottad eddig az infót? Köszi :) )
azért nem lőttem nagy bakot.:) -
#3428 Csak a ship provisions gyártáshoz kell két acc., durván 18 lot (elvileg). Egyszer kiszámoltam. Ezt lehet csökkenteni ft reward meg eu traderek segítségével, de ennyi. -
#3427 A többi meg extra. Ha hajót akarsz építeni? Építs. Mindig több lesz kitermelendő, mint amihez pénz van. -
#3426 Korábban írtam, mi kell mindig. Ezt kéne tartani. -
#3425 Ez nagyon bonyolult...én aki 1 hete még a játékról se tudott.:D -
Lyan Kyj #3424 Szép:)
-
pedrohsi #3423 ship building beta kep -
#3422 hopsz már számolni se tok.:) de a lényeget kifejtettem.:D -
#3421 Persze sulyozni kell,tehát mondjuk az 1.csoport 30%,2.40%,3.30%,4.10% a létszámnak és ott van a 4.csoport,akik talán pont ezt az átfedést oldanák meg. -
#3420 Ugyanígy pl a vitorlához kell nail, amit a kovács gyárt, stb stb stb. :P -
#3419 Csakhogy ennél sokkal bonyolultabb a helyzet, mert pl a kötélgyártáshoz kell fa (fir), és egy distillery (tar), amivel meg lehet csinálni a kötelet. És a többi is ilyen összetett, tehát a fás szakma nem csak magának kell, hogy termeljen. -
#3418 Nos...Picit átnézve a hajóépítéseket,ollan 4 csoportra kellene szétszedni a bandát.
1.csoport bányász+fegyver (ontja az iron-okat,ágyút önt és lőszert gyárt+vasmacska.:)) én még ide gondoltam a ballast beszerzését.
2.csoport Hull gyártó (ide kerülnének a fával és egyéb hajótest épitő gárda,első pillantásra a fának az összes cuccait gyártaná.Ez a legbonyolultabb a tényleg egyszerű hajóépítésnek.
3.csoport Vitorlások.(minden vitorlával,szabász-varrász,ővé a textill birodalma)
4.csoport a joker csapat,akik besegítenek a csoportok munkájába,ahol elmaradás van,oda vonulnak.
Első nekifutásra erre gondoltam,ha van valami,amit kihagytam írjatok,szóljatok hozzá.Nézzétek meg mi áll közelebb hozzátok és próbáljatok csak elviekben a munka közben átgondolni mivel tudnátok segiteni a guild életét.
Én az első csapatba gondoltam magam,a hull és a vitorla picit bonyolult nekem,de ha más is jönne ide akkor szívesen váltok máshova.
-
#3417 én voltam :)
de nem fps-re gondoltam hanem net monitorra de gondolom ezen az addmetricen belül lesz az is.
köcce :) -
#3416 Valaki kérdezte - már nem tom ki - az fps kiírást.
Csinálj egy olyan fájlt, hogy:
pirates_local.ini
és írd bele:
[UI]
sdc=true
és ingame
/addmetric parancs előhoz egy menüt, és azon belül: graphics / framerate -
#3415 Ha belépsz írd be:
/Whocount
(kiírja hány spanyol online - persze ha brit vagy, akkor brit)
/Who
(kiírja, hogy ezek hol tartózkodnak jelen pillanatban) és a számukat -
#3414 Huhhh én ma nemtom meddig leszek,reggelente elég kemény felkelni,ha hajnali 2-ig játszok. :)
Tegnap említve lett,kellene Sulfur-t szerezni.Tampico termeli egyedül spanyol földön.Hajóépítés enélkül nuku és tuti drága lesz AH ban.Én ma ráállok a dologra,hogy később ebből ne legyenek gondjaink.
-
#3413 Ezért is hívják Brits and Rats of the Caribbean-nak a játékot nem hivatalosan ...
Nekik készült el először a capital ...
Nekik van legközelebb a capital ...
Náluk van a legtöbb player ...
Jól helyezkednek el a városaik - különösen a briteké - kezdetben ...
De náluk van a legnagyobb lag is ...
A main városaikat nekik lehet a legnehezebben bevédeni, szinte mindig pvp területben fekszenek, mert ott a legtöbb L45+ hajó ...
Innen szép nyerni ... -
Paladin #3412 Én is toltam este 7-11 között, de nem tudtam úgy megfordulni Veracruzban, hogy ne lett volna 4-5 ember csak a mólón mindig. -
#3411 este cruz és barilla eléggé tele volt de ha városokban nincsenek is sokan az nem feltétlen azt jelenti hogy nincs senki csak questelnek vagy open sean vannak az emberek. #3339-ben van pár név akiket kereshetsz. -
rawenwoods #3410 Reggel hatkor tényleg csak én voltam:))De este 7-11 közt azért lehnének népek.
Mit kell tegyek ha be akrok lépni? -
#3409 kis leírás crafttal kapcsolatban -
#3408 Nyilván a kalózok lesznek a legtöbben, ez nem is volt kérdés. Általában kalózok - britek - spanyolok/franciák a sorrend.
A csapatba simán beférsz, egész jó hangulat van, és jól elvagyunk. :) -
#3407 még jó hogy beférsz a klánba :) ha hajnalban nézted meg akkor nem csodálom hogy nem láttál senkit de este azért rendesen vannak kezdő városban ( Vera Cruz ) meg környékén. -
rawenwoods #3406 Mivel leesett h nemzetet végleg választok ezért tegnap este/ma hajnalban sikerűlt megnéznem az összes nemzetet. Kalózoknál telt ház volt, állandóan találkoztam playerrel a kezdőhelyen. Angoloknál lézengtek, franciáknál két ember, a spanyoloknál pedig senki. (Tudom h pre szakasz de valamit már jelenthet)Valahogy úgy érzema kalózok lesznek a főellenség/dominálók a játékban, aztán az angolok. Amerikában még durvább lehet, melyik ami indul franciával?:) Mondjuk a spanyolok jók lehetnek.
Igazából a látottak alapján a francia city hangulata jött be legjobban, viszont ahogy nézem a magyarok a spanyolok felé szerveződnek (Létezik itthon egyáltalán aki nem kalóz vagy spanyol?). Szóval ez a két lehetőségem van (spanyol,francia) már ha a klánba egyáltalán beférek:)) Még estig eldöntöm mi lesz. -
#3405 Eddig a SOE Everquest2ben csinálta meg azt, hogy külön osztotta a szervereket. Így az EU szervereket is itteni idő szerint reggel 6 körül állítják le, ha van valami.
Itt a Potbs-ban még aránylag elfogadható az időpont, mert azért az átlag EU polgár reggel 9-12-ig dolgozik, vagy iskolában van. Az USAban meg éjfél, ők max hamarabb mennek aludni. :) -
#3404 Észre se vesszük a víz alatt. :) -
#3403 érdekes látványt fogsz nyujtani a karib tengeren. :) -
warbar #3402 sikitsatok ventrin ha elindult -
#3401 Ha jól sejtem, akkor a játék megvételével egy hónapnyi előfizetést kap a gémer.
#3391: Az jó, akkor stip-stop a tigris tank! :D -
#3400 Az oké, hogy ha pecs jön, akkor leáll az összes.
EU, Ausztrália, mint ez az időzóna. Már pedzegetik ezt egy petició formájába a fórumon is. -
#3399 1 month subscription: $14.99
3 month subscription: $41.99
6 month subscription: $77.99
12 month subscription: $143