Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezek a népesség adatok tegnap esti már késõ esti adatokat tükrözték. A fórumon leírtak alapján ez kb. így nézett ki vasárnap délután, amikor hosszú ideig nem volt crash:
Pirate: 397 players
English: 380 players
Spanish: 197 players
French: 191 players
Más.
Nem kell ahhoz feltétlenül pvpzni, de mindekinek valahogy fejlõdnie kell. Namármost ha te pl. elkezded grindelni a karid kalózként Santo Domingo, britként San Juan, franciaként meg Havana körül, akkor pillanatok alatt pvp terület lesz a térség, és ennyi low level miatt nem lehet majd kimenteni a city gyorsan. Gondolj bele, hogy hány hajónként kapsz XPt egy low level város elõtt MOST! (Pl. Campeche vagy Sisal) Aztán aki félti a hajóját továbbmegy, és bepirosítják szinte az összes várost.
Az adatok tükrében az lesz, hogy az elején egy kurvára elhúzódó brit-kalóz párharc lesz, váltakozó gyõzelmekkel, de ahogy eltellik két hét, és megjelenik national oldalon az elõs L50 arc, annak már SOLja lesz, és azután - ha addig nem nyernek a kalózok - már nem is fognak. Szóval az elsõ gyõzelem a briteké, a számarány, a túlerõ miatt miatt.
A második gyõzelem viszont már kérdéses, de a két legerõsebb nationalnemzet között fog eldõlni (kérdés, hogy hová mennek a jelentõs PvP Societyk - egyet tudok biztosan: Sturmgrenadier - spanyol oldal, és ez jó! Szervert még ugye nem tudunk). Az elsõ natonal SOL megjelenése után egy ideig a kalózok nem fognak tudni beleszólni a PvPbe, jelenleg ugyanis nincs olyan hajójuk amire azt lehet mondani, hogy "jó". Amikor azonban meglesz nekik az elsõ changelt, elfogott (egy kalóz altja kigrindel egy navy karit és L40 után vesz vele egy writet, és míg L50 lesz, megcsinálja a hajót. Aztán egy PvP harcban elfogja a SOLt és lesz SOLjuk nekik is, gondolom nem 1x fogják megcsinálni - B26 alatt hány ilyet láttam! A végén több SOLja volt a kalózoknak, mint a National oldalnak) SOLjuk, õk fognak, akkor meglesz nekik még vagy 20 másik, és ezzel nyerni fognak minden port battlet, sajnos már a számarányuk miatt is. (Várhatóan a játékosok 60%a kalóz lesz, 30%a brit, a többi spanyol és francia - by Rev!)
Persze lehet majd ilyen tényezõ is, hogy hányan bétáztak a szerveren, így tudják mi a dörgés, hány szervezett guild lesz, stb. A többi csatát ez dönti majd el. Az bizti, hogy nehéz lesz. És tippem sincs, hogy EU vagy US szerverre menjek. Ugyan US szerveren kicsit nagyobb a lag, más idõzónában játszanak, de ez szerintem még elõny is egy MMOban fejlõdés miatt. Mondjuk az eventek szar idõpontban vannak, de eddig ezzel itt nem volt problémám - péntek vagy szombat éjjel 1 óra nem vészes.
Nem tudom, hogy a jelenlegi nagy PvP guildek - Shadow Kinghts pl. - hová megy (nemzet, szerver), de ha maradnak spanyol, akkor jó lenne velük egy szerveren, mert van fun, ismeri õket az ember, és tudja mire számítson, meg nem az a buta banda így sokadik látásra is, mint ahogy legtöbb amerikai játékosról regélik (szerintem sokszor alaptalanul).
De ez még a január zenéje.
Nem tudjátok, hogy az amazon.com szállít-e hazánkba?
A medve nem játék.
ezért van az, hogy a legtöbb mmoban két frakció között lehet dönteni, de néha ez sem garancia. emlékszel, mi volt az swgben is, jelentõs túlsúlyban voltak/vannak a lázadók.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A számok a béta szerveren szerintem +1 nullával lesznek értendõk.
A medve nem játék.
Amikor ejjel 1kor beléptem a következõ volt a szitu:
Pirate: 301 players
English: 267 players
French: 157 players
Spanish: 151 players
A medve nem játék.
Érdekes lesz, mert a kutya sem tesztelte a B1.00.00.00 Õk tudják ...
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Elég hülyén van kíírva, de a cím alapján úgy gondolom hogy FILEPLANET-rõl letöltött tesztelõkre vonatkozik, hogy aki elér level 5-t, maradhat bétára.
Tehát nem feltétel, hanem extra lehetõség azoknak, akik egyébként nem bétázhatnak.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
[/cserf][/fülünyúl]
Egyszerûen durva lenne, ha semmi jelzés nélkül ráengednének többezer playert a Blackbeardre. Azt hiszem vége lenne a bétának, és tényleg stress test lenne a dolog. Fõleg stress ... 😊
A medve nem játék.
Egyébként igen, mostanában azért nem lépkedek be, mert használhatatlan számomra az OS. Nem tudom miért csak nálam van ez a probléma, és miért csak azután kezdõdött, hogy kezdték beengedni tömegesen az embereket.
Decemberre remélhetõleg meglesz az új gépem, ami olyan lesz, hogy 100 letöltést futtatok egyszerre, videot fogok konvertálni, közben fotosoppban meg lesz nyitva egy layerekkel kiterjesztve 1 gigás kép, zenét hallgatok, és 3 ablakban fog menni a PotBS, hogy egyedül három karival egyszerre OS-en vadásszak. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Megnézem hogy fogják ezt a rengeteg embert kezelni egy szerveren abban a fázisban amiben jelenleg van ez a game! Jelenleg is áll a ST szerver egy része (térkép pl.), király lesz ha a béta is percenként lefagy majd!
Az is turbókirály lesz, ha ugye felteszik azonnal a B1.00.00.00t és nem a testbedre, hanem a blackbeardre. Gyönyõrûség lesz.
Szegény Kata a kardjába fog dõlni, mert neki már most is lagos volt a szerver. 😞
Szerintem az is bekerül majd, aki nem lett L5. Anno a wipe elõtti õrültségen is ugye az volt, hogy a tool, amivel pillanatok alatt L50 lehetett valaki az úgy mûködött, hogy use, use, use ..., nem pedig úgy, hogy use, ölj, majd use, ölj, majd use ...
Szóval aki bekerült, nem hiszem hogy letiltják ha nem lesz L5. Ezek vsz már bétakulcsok amiket kaptak a stressesek, úgyhogy aki L1, vagy karit sem csinált, az is mehet hétfõ este. Meglepõdnék, ha így le tudná kezelni a SOE vagy az FLS az accokat ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ezek szerint B1.00.00.00tól jöhetnek majd be az újak. Ez kurvára átalakíthatja majd a térképet ...
A medve nem játék.
Ha béta meghívót kaptál, benne vagy a bétában. Ha nem, nem.
Lehet, hogy megmarad a két szerver a ST után is. Ki tudja ...
A medve nem játék.
Igen, de ha nem leszek level 5 hétfõig, akkor ugrott a béta nem...? Vagy azzal hogy kiküldték a kulcsot, már benne vok a bétában?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A Blackbeard felkapcsolása után csinálj karit!
A medve nem játék.
Kurf van Guld-ként elkezdtem a mókát a spanyolok oldalalán. 😄
Eddig egész aranyos, és nincsenek nagyon bántó bugok.. hajó belsõ nézetbõl lehet ügyködni (a la Sea Dogs?)
Kábé 40kbs-el jön, és így nem lesz meg a lvl 5 😞
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
A medve nem játék.
Ha valakit érdekelne még a BÉTA akkor : " Yup, that’s right: play the stress test, get to level 5, and you can keep playing in the beta after the stress test is over! "
Asszem egyértelmû..aki nem perfekt angol annak is.. szóval még van esély 2 nap. A level 5 gyorsan megvan.
Lol Carkey , lehet hogy igazad van.. már 2 frigatot legyõztem mediatorral.(igaz nem civiliannal+ van small outfitting) ..bár láttam 300 fõs fregattot is...
(amûgy a franciáknál vagyok navy, nickem : Le Pen...mi más hehe:-)
A medve nem játék.
Gratulálok hozzá!
De nincs vége: sikeresen el lett baszva a Lancer Naval Cutter, a Falcon Naval Frigate, a Discovery Frigate (14 alatti lett a speedje!!!), az Invincible (4es lett a turning rateje 9-rõl!!! - LOOOOL! - faszparasztok), stb. Na ez be fog baszni. Kiváncsi leszek, hogyha észreveszi a jónép mi történt mekkora anyázás lesz a forumon. A kalózok kényükre kedvükre fogják a SOLokat gyilkolni. Pillanatok alatt el fog veszni többheti kemény munka ára. Ráadásul míg a kalózhajók javultak, nem lesz navy vagy privateer ellenfelük tengeren. Tûzerõben így is csak a SOL tudta felvenni velük a versenyt, ezután ki fogja???
Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem ha nem az összes ágyú számát nézzük, hanem az egész képletet (fordulás, speed, ágyúk száma), akkor nagyon úgy néz ki, hogy az egyedüli igazán JÓ nagyhajó jelenleg a megerõsített páncélzatú, felvitt sebességû sokágyús Couronne Galleon. Ez szerintem röhej! Szóval aki kalóz, javaslom erre hajtson (2000 férõhelye van amúgy), ne a 112 ágyús Invinciblere! Szóval úgy szét fogják szedni a kalózok a hosszú és fáradtságos munkával összehozott SOLokat, hogy csak néznek majd a national oldalon ...
Kiváncsi leszek ki mivel fog a jövõben grindelni, mert a Stralsund Mastercraftot is erõteljesen átalakították ...
A hajón lévõ helyeket már nem is mondom mennyivel csökkentették le: pl. a Deliverance Heavy Frigate 350 férõhelyébõl 115 lett. Az oké, hogy sok itemnek nem lesz súlya, vagy kevés, de mégis. Ez 100%nál nagyobb csökkentés. A Deliverance Heavy Frigate volt az egyedüli olyan hajó, aminek szerintem minden class örült, mindenki használta L50en, mert igazán jó hajó volt. Ezek után keressetek 1 jó hajót, ami gyors, páncélzata is erõs, ágyúban is ott van, meg még fordulékony.
Állatok!
Vsz most baszták el végérvényesen a játékot ...
(Már nem is térek ki arra az apró, épp nemrég megváltoztatott, kurvára át nem gondolt, minden FT által leesett állal figyelt változáshoz, hogyha FTként az embernek van 2 high level skillje ami nyersanyagot eszik, értékben 1000 dublon nagyságrendeket egy repair, több hullnyi rumot a turn, és ezek nélkül nem megy a turn vagy a repair, akkor hogy a fuckban fog elférni a nyersanyag és pár hordó rum egy 115ös hullspace-ü hajóban ...), ha már L50 lett az ember, akkor azért némi elõnyt elvárnék ...
A medve nem játék.
Megvan a vágyott Couronne Galleon bétaszerveren (pontosabban ha nem lövik le, megépítem még aznap, de inkább elmentem moziba megnézni a Királyság címû filmet). Majd mesélem a sztorit, hogy lett meg a writ hozzá. Egyszerûen nevetséges. 😊 Igazi FLS baromság, írtam reportot is.
Ha tudom, nem ezt csinálom, hanem már 6 szintet léptem volna a navy karimmal ... 😊
A medve nem játék.
Freetradernek karrier skillek nélkül van két +40%os damage shotja, baromi jó turningje és überdurva karrierskilljei, VISZONT hajója igazán jó egysem (mármint harcra), de elvileg a peccsel javították az Oliphantokat, szóval ez még változhat (52 ágyú ...), illetve ott van még az atomlassú, 2000es teherbírású 72 ágyús Couronne Galleon, mondjuk azért sok hajót meg kell ölni ...
Javaslatom a Privateer. Gyorsan lehet vele fejlõdni, és kõgazdag leszel/lehetsz ... Harcban nagyon erõs, és jól alkalmazható kereskedésre is.
A medve nem játék.
Van új patch?Mit javitottak benne?Vannak üj hajók?
Üdv
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Gondoltam miért ne, erre igaza van. Ugyanaz a nyomorult audio_s.pig amit reggel óta töltött(??) most kábé 5 perce alatt lennt volt.
Nem értem mi van ezzel a kurva updaterrel, elméletileg reggel 9:30 ugyanazt a nyomorult file-t szedi, a az audio_s.piget. Ez normális hogy ennyire szánalmasan kurvalassú, vagy reggel óta fagy az install én meg várom mint a hülye hogy befejezze, de soha nem fogja..?
Ha belépsz, akkor csak a Stress Test szerverekre tudsz majd menni. A béta szerver csak hétfõ éjjel lesz ismét elérhetõ.
SOE.
A medve nem játék.
Engem is meghívtak a bétára, a magyar játékosok per pillanat melyik oldalon tömörülek, vagy 1x csak mindefelé szétszórodtunk?
Borzalmas lassú ez a patch töltés... reggel nyolc óta tölti, és tegnap este is órákig szarakodott vele.. alig 65 óra van hátra 😄
( 1871-re?? vélemény? ))
A medve nem játék.
Ez sem lehet rossz... :-))
FEATURES
Fight!
• Declare war on rival empires fought at a real-time tactical level
• Command ships and fleets independently
• Wage war on the vast open sea
• Sink your rivals’ ship or board them to take control in bloody hand-to-hand combat
Manage!
• Hire and manage your own crew
• Buy guns and ammo
• Repair and upgrade your ships at port
• Buy and sell goods
• Establish profitable trading routes
• Open diplomatic relations or declare war
• Negotiate tense political situations
Rule!
• Lead the most powerful company in history
• Take over colonies and expand your empire
• Build a powerful fleet to rule the seas
• Conquer strategic ports
• Accomplish tasks ordered by your company or the Crown
Multiplayer (Internet or LAN) Features:
• Supports up to 8 simultaneous players
• Player statistics tracked on the EIC game server
• Raise your ranking by thwarting your opponents
• Head-to-head missions are a true test of strategic skill
A medve nem játék.
Sorry hogy nem voltam fenn vagyis fenn voltam tegnap csak akkor meg már Te nem.Csak Zappaval találkoztam...
Üdv
Amúgy most állnak a szerverek.
A medve nem játék.
Jók voltak a közös csaták !
Sajna aztán nekem valami problémám lett.Elõször valami hülye program miatt kilökõdtem a desktopba, majd miután visszaléptem a cursor nem müködött.Ezért nem tudtam felvenni a lootot, de még írni sem tudtam neked..szóval örültem hogy valahogyan kikötõbe értem hogy ne vesszek el semmit.(aztán persze közbejöttek a családi dolgok, úgyhogy csak mostanába fogok visszamenni)
A guildünkbe bármilyen karival lehet futni ugye?