8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Lyan Kyj #3318 Muszáj volt, mert az emberek nem tudták elhagyni a kikötőket, ha küldizni akartak. Az már más kérdés, hogy egy ilyen bug hogy fordulhat elő ilyenkor. -
#3317 Azért jó lenne, ha nem amcsi alvásidőben basztatnák az EU szervereket is! -
#3316 skill lista potbs wikiről ha vkit érdekel -
#3315 Kérdés:Nincs postaláda?Azaz nemtok egyki karitól a másiknak adni bármit is? -
#3314 Nvidia?Soha!Sja ennyi pénzé (18K netto) DDR3-as kártya Nvidiánál hun van?
-
#3313 Kevés player, magasabb árak, különösen ha nem tudják, hogy máshol is érdemes megnézni ami van. :) -
#3312 Én ahogy néztem, Roberts-en az angolok már moderate státuszba voltak a többi nemzet low volt. Nos én úgy vagyok vele, hogy amíg az elenség sok addig jó helyen vagyunk:-)Ö -
#3311 de itten írják vala -
#3310 Izé, ez a 3305re ment! :) -
#3309 Nvidiát! :)
Minél újabb modelt, vagy várj februárig a legújabbra ... -
#3308 Apropó, nem tudja valaki, hogy miért offlineok a szerverek reggel óta? -
Lyan Kyj #3307 Ehh, szerverek állnak, 11-re ígérik. -
#3306 arra is gondolj,hogy munkanap és elég nehézkesen mentek ki a kulcsok. -
#3305 huhhh ,jól elaludtam.Pár perce értem be az irodába,még szerencse,hogy a fönök nem volt a helyén.:P
Jó sokáig ütöttem a vasat,hogy életet leheljek a progiba,de végülis sikerült.
Első látásra:Egyenlőre kavarog minden,sajna a wow-ot kerestem a játékban igy nehezen indult,főleg ugy,hogy a videokártyám nem bírta a tempót.
Ma beruházok egyre,egyébként is le akartam már cserélni.
Szerintetek milyen kártyát vegyek?A kikötés ATI,PCI-e és max 25K.
Elsőre egy HD 2600xt-t néztem ki.
Karakterem az Emilio.(Diszkópatkányok rulez) -
#3304 az túlzás hogy semmi mert én láttam benne pár vackot :D -
#3303 Semmi nem volt az AHkban. Semmi. A béta első két órájában durván 1 hónapja már egy rakat recept meg egyéb kütyü állt. :( -
#3302 de még csak a preorderesek játszanak ezt ne felejtsd el. majd 22.-e után meglátjuk mennyien leszünk. -
#3301 Kérdezzetek. Csináltam három karit a Robertsen tegnap.
A szokásosak:
Diego Alatriste FT
Juan Borgese NO
Sal Borgese PR
A Roberts szerver kissé, hát, gáz. Nem tudom, hogy lesz ebből lóvé! Irtó kevesen vannak MINDEN oldalon, még a bétához képest is (első látásra).
-
#3300 nekem is ment a gamma mr tegnap, egy lvl6ot be is húztam
am feltünő volt, hogy mintha nehezítettek volna a q-ek, legalább is a group vagy soloban is megcsinálható q-ek kifejezetten nehezek lettek, gyakorlatilg nem tudtam megcsinálni egyedül őket, pedig bétába ment.
ezt én inkább előnynek érzem, kicsit jobban rákényszerítik a játékost a csapatolásra.
ami furca volt, hogy a hajóm is mintha sérülékenyebb lenne mint bétába privateer-ként. Skilleket sajna meg kell nézni rendesen, neten utána kell olvasni, mert marhára nem mind1 mi felé indulunk el.
Ha esetleg tud valami kalkulátor féleséget erre az dobhatna egy linket.
Én buggal nem igen találkoztam, grafika is rendben van, csak gondolom a túlterheltség miatt neke lagos volt a városba, néa teleportálgattam össze vissza.
A sok lehetőség télleg faszányos, asszem télleg bele lehet mélyedni ebbe a gammába hosszab távon is, örülök, hogy a preorder mellett döntöttem:-)
-
Cepheus #3299 Nah, tegnap patchelés közben szépen bealudtam, úgyhogy kihagytam mindent ami volt, bocs srácok. De majd ma belevágok Én is. -
#3298 soe digitalosoknak egyelőre nincs papagáj. /claim paranccsal lehetne ezeket előszendi de nuku ilyesmi. na most ha ez így marad az nem lesz túl korrekt.
én buggal nem találkoztam eddig bár Fritz karija egyből vacakolt de relog után az is okés lett.
lag viszont annál inkább volt de az is városban. -
Lyan Kyj #3297 Első benyomások:
Eléggé bétaszaga van még szerintem, nyelvi hibák, elgépelések, textúrabugok, stbstb, de csak idő kell neki.
A grafon olykor mosolyogtam (a város házain főleg), de csak meg kell szokni, a játék lényege amúgy sem ez.
Karakter anim is elég érdekes, de ez is tök mindegy számomra, jól nézek ki és kész:))
A hajózást rendkívül élvezem! Azért a hajós dolgokhoz raktam volna hotkey-lehetőséget, hogy ne kelljen kattintgatni.
Bár még 99% nem értem a dolgoknak, soxor anyáztam az információ-kavalkád miatt, de látom előre, hogy igen kellemes perceket fogok eltölteni ebben a játékban!
Végre valami, amire -hosszú hónapok óta először- képes leszek rákattanni!
Egyelőre nem csatlakozok hozzátok, szeretem egyedül kitapasztalni a dolgokat, ha már nem érzem bénának magam abszolút számíthattok rám is.
Spanyol FT lettem Robertsen, aztán majd kiderül.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Papagájt merre találom? /preorder? vagy mi? -
#3296 Itt ki ki? -
#3295 Kis segítség azoknak, akik újak, vagy nem bétáztak eleget csapatban.
Küldetések:
Itt a csapat (grp) vezetőjének nagyobb a felelőssége, mint más játékokban. Tök mindegy, hogy ki a grp leader, ha küldiket csináltok, akkor meg kell néznie a következő dolgokat.
(Zöld felkiáltójel=questek)
Itt lehet látni a saját és a csapat aktív küldetéseit. Ha szólózol, nincs gáz. Ha csapatban vagy, akkor a group missions fül alatt lehet látni azt, hogy az adott csapatban hány embernek van meg egy adott quest.
Tehát ha egy 3 fős grpban vagy, akkor leaderként látod a quest nevét, és mellette azt, hogy hány embernek aktív. Ha 3-as szám van a quest neve mellett, akkor mindenkinek megva a küldi, tehát meg lehet együtt csinálni. Ha csak 2, vagy a saját (vagy más) neved van ott, akkor is értelemszerűen van.
Ha mindenkinek megvan, akkor a leader kijelöli az adott küldit, majd a bal alsó sarokban GROUP ACTIVATE gombbal mindenki számára elérhetővé teszi. Ezzel lehet egy küldit csapatban megcsinálni, ami egyébként szóló lenne.
Ha már valaki ezt megcsinálta, akkor is lehet segíteni, és esetleg átadni a leadert másnak a csapatban, akinek még elmaradása van. Ekkor a csapat aktiváláskor is mindenki megy, az is, akinek már esetleg készen van. Ezzel lehet segíteni másokat.
-
Lyan Kyj #3294 a .pigg fájlokat kiírod, majd új gépre installálás után bemásolod a .piggeket a megadott mappába és kész. -
#3293 Egy fontos dolog van még driver szinten. Ha elmented a mappát, akkor nem fog elindulni. Le kell tölteni az Ageia progit, gugliban rákeresel és a legfrissebbet ha letöltöd, azzal faszán fog menni. -
#3292 Ha tök ugyanoda pakolod gép szerint, akkor nem. (Pl: D:/potbsKata) :) -
#3291 De akkor nem fog rinyálni, hogy ezt meg azt nem talál hozzá? Gondolok itt windóz könyvtárba bepakolt file-ok meg driverek. -
#3290 fel de ha átmásolod akkor már nem kell semmit letölteni. -
Kurfürst #3289
Ha valahol lassul a letöltés, és egyre több idő, állítsátok le, indítsátok újra. Fel fog gyorsulni, és az addig letöltött file-okat nem kezdi újra.
Bétánál legalábbis működött. -
#3288 Arra is fel kell telepítenem, nem?
Hogy mennék má? Még többórányi letöltésem van hátra... -
#3287 Szerver tárolja, nem kell újat kezdeni. :) Csak gyere -
#3286 És milyen jó lesz, hogy holnapután kezdhetem előlről az egészet az új vason... Lehet, nem lesz hozzá lelkierőm. -
#3285 Másodszor kérdezem kit kell keresni? -
#3284 Ok. Szabad ország stb. :)
A következő embereknek kell ingame tellt küldeni:
Diablo Malvado
Facha Negra
Duudoonga El Manolo
Hernando de Soto
Formátum:
/tell Facha Negra, szeva
/tell xy, szeva
Lényeg a vessző. :) -
Lyan Kyj #3283 world.disznóval szenvedek már 8 óta:((
-
Rushmachine #3282 Én most bontottam ki egy bort,a tenger hullámzása kikényszerítettem belőlem :D -
#3281 Nembántunk. :) -
Rushmachine #3280 Jockey írtam privt ÓVASD EL -
#3279 pezsgőt bontok! átváltott wrt_mj.disznóra
még röpke 120 óra...