Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak sokáig nem voltam és töröltek...
Nekem aztán olyan mindegy, hogy 1 év múlva,vagy 1 hét múlva lesz valami javítás,úgy sincs idõm játszani.
Amúgy ki lenne olyan hülye,aki újból kezdi...? Vicces kölyök vagy.
Glory, Glory Man. United!
Csak neki próbáltam meg válaszolni,hogy mi a hiba, nincs megoldás arra, csak max. hogyha kiadsz egy javítást a magyarításhoz... Nem kell felkapni a vizet...:\
Egy sima A4-es telegépelt oldalon megközelítõleg 7000 karakter van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(magyarítás van elírva)
Szal ,eddig semmi.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
a tárgyeltûnõs dolgot ,amit írtam inkább vegyétek semmisnek, elég fáradt voltam már...
újabb hibára? hívnám fel a figyelmet. a 74-es ének, Raando Artifex Ixo, amit Zaramoth szarvain taláhatunk meg, nekem tárgyként esett le. Kaptam a Rando Artief Ixo nevû Ankh-ot, ami most a ládámban van, semmire nem használható.
Hiba?
#Imike
Nekem eddig 2x jött elõ a ???-es szörny de nem nagyon akar megint jönni. Most kezdem a 3. fejezetet. Ha kijátszom és nincs meg mit tegyek? Mennyek végig a pályákon és öldököljek? Egyáltalán a misztikus pályát zsoldos szinten meg lehet csinálni?
Meg kell ölnöd és kapsz egy Misztikus tárgyat tõle, amit majd a Misztikus Küldetéshez
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dio2-ben akkor volt dupla esélyed egy tárgyra,ha 10000%-os volt a better change értéke...ha jól emlékszem...vagy tévedek?
De küzdök, relax.
Mára Diablo (1) óta tudjuk, hogy vannak plusz módosítók.
Ettõl függetlenül, 140% esélyed is van, azt a játék 1,4x-es szorzóként használja egy képletben...
Ergo, nem azt jelenti, hogy egy ládából 140% hogy Unique tárgy esik.
nem tudok róla,hogy lehet másként...
am az elõbb valamitõl "megjavult" a kézikönyvem egyik percrõl a másikra... IE8 továbbra is,teljesen jól mûködött...
kiléptem,újból megnyitottam(kiváncsisáégból) de megint nem jó...
valakinek van ötlete,mitõl lehet ez?semmit nem telepítettem/frissítettem azóta...
Egyébként pedig természetesen részemrõl is maximális tisztelet, csodálat és köszönet ezért a hatalmas, nagy és önzetlen munkáért. Ha Imi nincs, valószínûleg soha senki nem készítette volna el nekünk a magyarítást, valószínûleg én sem kezdtem volna hozzá újból végigjátszani az egészet. És bár bírom annyira az angolt, hogy a végigjátszás eddig sem okozott gondot, de Aranna tanának 20 könyvét bizony nem olvastam végig soha eredetiben.
A szomorúságom pont abból adódik, hogy ennek a hatalmas munkának egy igen jelentõs részét (a kézikönyvet) nem tudom élvezni, mert az azt megjelenítõ program (csilli-villi) tökéletlensége elrejti elõlem.
Csinálj jobbat,ha ilyen okoskodó,hálátlan fórumozó vagy!
Iminek meg 1000hála a honosításért és fõleg azért ,hogy továbbra is foglalkozik vele!
Legalább kérjetek Imitõl,ne fikázzatok...vagy tanuljatok meg angolul...
Egyébként én letöröltem a varázylós küldinél a magyarosítást ezután BETÖLTÖTTEM EGY RÉGI MENTÉSEM" , megcsináltam a küldit és felraktam újra a magyarosítást!(érdemes idõnként pont ilyen hibák miatt biztonsági mentést készíteni...
Jó lenne, ha a kézikönyv futna IE7 nélkül is... Az IE7 már az M$ szerint is security hole, úgyhogy a fene se fog downgrade-elni rá.
Egyébként is, mi a francért ez a csilli-villi körítés hozzá? Natúr html formában (vagy akár wordben, vagy ha a szerzõi jogokra kényes vagy, akkor pdf-ben) szerintem senkinek nem lenne gondja vele.
Egy másik küldetés is hibás, de az szerencsére csak mellékküldi. A BW-ben a sziporkabányás küldi végén a bányában ott vár a törp a feje fölött a kérdõjellel, de nem hajlandó beszélni velem 😞
De nincs feledve a dolog - nem megyek részletekbe.
Próbáltam Imi-vel felvenni a kapcsolatot, de vmiért nem hajlandó még válaszolni sem.. <#wow3>#wow3>
Szóval csak rajta múlik...
kellene egy kis segítség
Azt Act3-ban mikor legyõztem a 3 sötét varázslót( egyébként kb semmit sem jelent hogy az elején megidézik a láthatatlan szörnyet, az szinte azonnal meghal, ha a BW is telepítve van) jön egy kis video, én felveszem a védelmezõt, valami ilyesmi írás van a lenti dialógusablakban(vagy nem tudom mi a neve, azt sem tudom hogy vissza lehet e nézni ): "vigyétek az erõmet testvéreim". Utána mit kell tennem? a térképen a csillag továbbra is itt van ahol állok, ahol a védelmezõ volt, ha visszamegyek a városba a nyíl továbbra is ide mutat. a küldetésmappában pedig még mindig benne van, hogy "pusztítsd el a sötét varázslókat" Rohadtul nem akarom ám ujra kinyírni õket
Ezt majd egy Másodlagos Küldetés során fogod tudni kinyitni, a megfelelõ csapattárssal.
Na ez mi? Hol van a kulcs? Vagy ez egy küldetés része?
Deru íjász, de erõsen képezi magát természet mágiában is. Muszáj neki.
------------
IMYke: látom felvállaltad a Vampire: Bloodlines-t is. Sok sikert hozzá, nem egyszerû (de nagyszerû) játék. Én már végigvittem. A malkaviták a kedvencem, na az õ szövegüket nehéz lefordítani.
"Természetesen" én minden RPG / H'n'S játékban mágus vagy varázsló(nõ) vagyok.