Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Ott beszélni kellett volna vele,aztán szerintem az elsõ résznél a kocsmában megtalálod a többiekkel együtt.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Zotya123
Sziasztok, ha az elején nem vettem be a csapatba Sartant (félóriás) Erõdnél volt gy lukba bezárva, akkor késõbb hol találom meg? Mert Act III-ban van egy olyan küldetés, amihez kellene, köszönöm!

Valakinek otlet??
Igen, de nem annyira legalis 😞, ezt elfelejtettem mondani
IMYke2.0.0.0
Minden játékos félnek azonos játékverziója van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok

Lehet kezdõ kérdés, de csak egy két oldalt olvastam vissza a fórumon, a problémám: nem megy a LAN-on a játék.
A magyarítás remek, mûködik a DS-BW párossal, de nem látjuk egymást, hiába indítjuk a segédlet alapján a játékot.
AMikor csak a sima angol BW nélküli játék volt fent ment. Van rá megoldás??

üdv
Na megtaláltad már a Sötét Varázslós hiba forrását IMYke?

bgytito
köszönöm a segítséget már sikerült letöltenem (3.nekifutásra)és megy is a game (olyan 4 perce el indult): )

Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217

Innen töltötted le? Most az elõbb próbáltam ki és lejött a CD-nyi anyag.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bgytito
A magyarmod zip-nél vagyok elakadva, mert nem tudom letölteni, csak a felét az-az 344Mb-ot.és megszakad a letöltés.

Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217

bgytito
Sziasztok<#wave>
Hozzátok képest én még le vagyok maradva,csak most telepítettem fel a DS-2-õt,de nem bírok a magyarítással.
Valaki tudna segíteni ebben? <#help>
Mehet priviben,hogy ne fárasszuk a többieket ezzel.
Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
További jó játékot kívánok mindenkinek! <#integet2>

Ja még annyit akartam, hogy IMYke rendesen supportolt. Elég sokáig csinálta a hibajavításokat, foglalkozott a sóhajokkal.

Mert azt is megtehette volna, hogy tessék, aztán akinél megy, megy, akinél nem, nem. És nem több ,mint 1 éven át (ha jól emlékszem) supportolni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Igazad van. És nyugodtan lehet mindenkinek az inge, hogy legközelebb megkíméljük egymás sértegetését. Ha valaki nagyon sértegetni akar, ott az Ati, NV hír, AMD, Intel hír, stb. Bár ott sem illene, de néha elszalad az emberrel a ló.

De az ,hogy valaki önerõbõl lefordít egy játékot és fikázások tömbkellegét kapja, az szégyen.

<#taps>
Maximális egyetértés!
Én már nem is reagáltam a sok barom követelõzõ, és lebecsmérelõ kommentjeire!

IMYke2.0.0.0
<#worship><#law>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Végig olvastam az utolsó 10 oldalnyi hozzászólást és .... elképesztõ milyen emberek vannak! És itt elsõsorban az IMYke-t ért támadásokra gondolok. Azon az összes kedves kritizáló elmerenghetne, hogy egy teljesen INGYENES "szolgáltatásnál-ajándéknál" milyen jogon kér bárki, bármit is? És hogy azt mondta az IMYke, hogy ekkor és ekkor meg lesz? ÉS? Írt bárki bármilyen szerzõdést? Vagy fizetett bárki egy r.hadt forintot Neki? NEM! Legtöbben arra sem voltatok képesek, hogy megvegyétek a játékot eredetiben! És ha mégis, megvettétek, de csak az alapot, gondolom nem adott senki garanciát, hogy mûködni fog magyarul! Egy angol nyelvû játékot vettetek, amihez ha sikerül a Magyarítást feltenni, örüljetek, ha nem, hát akár dobjátok ki... úgyis a tiétek.
Bocsánat a kirohanásért, és lehet, senki sem olvassa, de én úgy éreztem, tartozom ennyivel az IMYke-nek - és nem csak a Magyarításba fektetett munkájáért...

Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára... mert még rátok melegszik...
Aki normális, segítõszándékú hozzászólást és kritikát írt, azért is köszönet!

És leginkább : KÖSZÖNJÜK IMYke! <#eljen> <#worship> !
Zotya123
DS magyarítás v1 és v2 patch

itt 2 javítás van, én ezt raktam fel.

És valami saved games helyet, mert már legalbb harnadszor kezdek neki teljesen elölrõl, mert mindig elszál a gépem a mentésekkel.
Sziasztok!
Tudnátok jó kis mod-okat ajánlani a gémhez?
Rash87
Egy javítás van,vagyis a magyarítás legújabb verziójához.
Amúgy igen,valószínû a másodlagos küldetés lesz,de a magyarítás tartalmazza a kézikönyvet,utána tudsz ott olvasni.

Glory, Glory Man. United!

Zotya123
ja és hogy húzzak el, ez lemaradt 😊

Zotya123
a 2 javítással együtt sem? az nem jó hír, na nem baj, megoldjuk 😊 van egy olyan rész a játékban, amikor a védelmezõ elsõ darabja után hajtok, hogy egy Vai'kesh behúz egy helyre, amikor odamegyek az ajtóhoz, (3 ilyen ajtó van, gondolom mind ua) elsõnél azt mondja, nem én vagyok kiválasztott, másiknál meg barát a válasz, stb, ide majd késõbb lehet visszajönni, vagy majd ez is valami secondary quest lesz 😊 Csak hogy ne maradjanak elvarratlan szálak 😄

köszönöm újra

Rash87
Ha ki játszottad a Merchenary nehézségi szintet,akkor tudod Veteránon kezdeni,s így tovább,ha jól tudom.
Legelsõ játékkezdésnél csak 4 csapattagot fogadhatsz fel.
Vereránon asszem 5,s Elit-en van az,hogy 6-ot.
Amúgy egy nagyon nagy tipp 😊
Lehet már olvastad,de ne hogy úgy járj,mint egyesek...

Hogy ha a Sötét Varázslók részhez érsz,elõtte mentsd el a játékot,vagy készítsd biztonsági mentést,mert azt a küldetést nem lehet a magyarítással együtt megoldani,mert hibás... Szal majd le kell szedned,s úgy megcsinálni a küldetést,aztán vissza rakhatod.

Zotya123
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, amit viszont nem találok, hogy van 3 szint, Merchenary, Veteran, Elite, ezt az új játék kezdéskor kellett kiválasztani, mert nem emlékszem ilyenre, vagy egy bizonyos szint után leszek veteran? Csapatlétszám növelése miatt érdeklõdöm, jelenleg olyan 32-33as szintnél mocorgok azt hiszem, keresgélem a secondary questeket, szóval elmászkálgatok, hosszú játékot terveztem 😊

Rash87
Most volt idõm ,szal #5409 hozzászólásban van. (ha még nem találtad vonla meg😊

Zotya123
köszönöm, akkor keresgélek 😊

Rash87
Magyarítás bug,de van hozzá javítás. Vmelyik hozzászólásban linkelve van,csak lusta vagyok megkeresni 😊
Szal megkeresed azt,felteszed,s már tudsz a lelkekkel beszélni.

Zotya123
Sziasztok, Dungeon Siege 2-ben nem értem ezt a problémát, Aranna-ban vagyok, beszéltem a mágussal, megvan a halotti ének (Vox Mortem) ha jól emlékszem a névre, szentélyben kiválasztom ezt, megjelenik a karakter fejnél, hogy aktív ének, odamegyek a szellemhez, jelen esetben a küldetést akarnám megcsinálni, ahol egy szellemmel kell beszélni, hogy tisztázza az utódja nevét. de valamiért a szellemek azt mondják, hiába aktív az ének, hogy nem tudok velük beszélni. 2.2-es patch és a Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD v2.00 van feltéve pluszban. Köszönöm!

Gondoltam kicsit dícsérlek hiszen már mind tudjuk: oroszlán vagy <#wink>(#5215]

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! Jól esik!
S látod, ha fél évvel ezelõtt valaki ennyire részletesen leírja, hogy mely videók nem látszanak még, könnyebb dolgom lett volna.
Valóban nem kis projekt, és sok gondot is okoz nekem.
Remélem, sikerül végre gatyába rázni, mert ahány próbálkozás, annyi hibalehetõség is van benne.

Ma játszottam ki teljesen a játékot a kiegészítõvel és a magyar MOD-dal karöltve. Elmondom a tapasztalataimat. (Fõleg neked szól Imyke :-D)

A magyarosítás nagyon jól mûködött. Itt-ott fellelhetõ azért egy két lefordítatlan szöveg, de ez egyáltalán nem volt zavaró. Mindössze 3 dolgot tudok felsorolni aminek a következõ patch-be be kéne kerülnie.
1. A Sötét Varázslók hibája. Ugyebár ez a legfontosabb hisz enélkül nem lehet folytatni a játékot!
2. 3.fejezet elsõdleges küldetés legvégén amikor a vízáramlását kell visszakapcsolni a gomb megnyomása után videó helyett a szokásos kis "van hang de kép nincs" állapot fogad minket!
3. Szintén a 3. fejezet-ben az Agellán próbánál amikor lemész a szökõkút alá és találkozol az õssel ott is kéne lennie videónak és ott sem játsza le rendesen. Itt szintén csak hangot hallunk!

Mindezek ellenére mégegyszer mondom Imyke: Minden elismerésem! Ez egy hihetetlen dolog amit véghezvittél és millió köszönet jár neked érte. Nem sok ember vállalkozik ilyen nagyszabású dolgok elkészítésére.
A hibákról meg csak annyit hogy még ha minden figyelmeddel is öszpontosítassz ezeknek a kiszûrésére még így is óhatatlanul bekerülhet egy-kettõ. Hiszen te is mondtad: Több millió karakterbõl áll ez az egész projekt. Sok sikert, erõt és türelmet kívánok a magyarosításod finomítgatására. Hidd el, Büszke lehetsz rá!
Mégegyszer: KÖSZÖNNYÜK!

Valdis megölése tényleg roppant bosszantó volt. Én is kicsiket ütöttem de azért nem 80-at o_O. Olyan 150-200 körül. Engem az idegesített fel hogy nagy nehezen levittem az életét, erre gondol egyet, megtriplázódik, és felmegy az élete. És ezt eljátszotta vagy 3-4-szer. A legunalmasbb harc volt amit valaha megéltem. De maga a jáék az jó. <#wink>

Rash87
Szerintem mindent jól csináltam 😊
Mármint minden karakteremet csak egyféle,öö harcrendszer?? felé fejlesztettem.
Pl. a fõkarakteremnél a kétkezes harcot,ami maximumom van,kritikus csapás maximumom, szóval már nagyon azt nem is tudnám hova fejleszteni. Erõ használatával 5 ezret sebez normál szörnyeknél,kivéve Valdisnál.
Természet mágusnál szintén csak a jégsebzõ erõket,tûzmágusnál pedig a tûzsebzõ,mindkettõnél a saját támadási ereje maximumon van.
De még holnap neki futok még egyszer.

én a helyzedben az elõörsben visszaállítanám a skillpontokat és jól átgondolnám mire fejlesztek😊
nekem kb 20%-ot növekedett a sebzésem mindegyik karimnál,és a védlmük is...
miért nem fejlesztetted az erõket?pl a kétkezes karinál?
Rash87
Hááát,nekem a fõkarakterem kardos,kétkezes.Nincs semmilyen varázslat:\
Aztán van Eva,aki egy kezes kardos.
3. Természet mágus,ennél a jégsebzést fejlesztettem
4. Pedig tûzmágus

Lehet ma ha lesz kedvem, ismét megpróbálom,bár szerintem esélytelen 😊
Tegnap úgy is próbáltam trükközni,hogy elteleportálok,aztán az oltárnál elmondom az a 60 mp-s erõújratöltõdési éneket,aztán vissza,s volt még 30 mp-em, hogy az erõkkel ügyeskedjek,de a fõkarakteremnél a legsúlyosabb,de nála is csak 550-et sebez... :\ Szal nagyon nehéz lett.

milyen varázslatokat fejlesztettél?
nekem 1.kard+pajzs kö ököl elsõ varázs(védelem
2.jégtámadás+jégsebzõ erõ
3.villám+villámsebzõ erõ
4.íjász+rúnamágia

alig hasynáltam potionokat,csak arra kellett figyelnem,hogy mikor maga köré varázsol(azt hiszem halálvarázs) akkor ne áljak ott...

Rash87
Most megpróbáltam megint,végig küzdöttem 😊 De most már sikerült. Elsõnek lehet valami bug volt.
Egyébként eljutottam az utolsó ellenséghez,Valdis-hoz,lehet én vagyok türelmetlen... De a fõkarakterem(kétkezes) 70-et sebez rajta csak,többiek 70-80, varázslókat pár mp alatt elintézi... s van 190 ezer életereje.
Hát 20 percig küzdöttem,levittem 20 ezret csak... Aztán újratöltötte magát,megint levittem 25 ezret,szintén 20 perc alatt kb... S meg untam...
Nem is értem,végére hogy lehet ilyen betenni,pedig amíg eljutottam ide,nem volt semmilyen gond,de ez a vége nagyon unalmas. Kb. kellene 1-másfél óra,még végigszenvedném😄 kár érte...

Wreck86
Ennek a "titkos pályának" mi az angol megnevezése a játékban?
Egyszerûen nem emlékszem, hogy találkoztam volna ezzel 😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Igen én végigvittem a titkos pályát magyarítva. Nálam nem jelentkezett ilyen hiba. Minden "misztikus tárgy" nálad volt? Vagy nem hagytál ki egy prérikutyát vagy valami?

Rash87
Valaki próbált már a magyarítással együtt a Titkos Pályára eljutni? Vagyis a 3. terembe? Mert a "gonosz Csapattagokat" megölöm,akiknek 30 ezer életerejük van,még sem enged tovább, ki írja,hogy az Ajtó a közeli ellenségekkel van kapcsolatba,s ezért nem tud kinyílni,közbe meg mindenkit megöltem :\

Scooter
Tudom, hol vannak a mentések...és rájöttem, hogy ott kellett volna egy állapotot elmenteni egy másik könyvtárba. Aztán lehetett volna folytatni english-ül.
scooter neked is tudom ajánlani,hogy néha csinálj biztonsági mentést!Egyébként a varázslósón kivül más küldihibával nem találkoztam...
A dokumentumok/mygames mappában vannak a mentések...
Scooter
Bosszantó, hogy majdnem a legvégén van hiba. Remélem hamarosan lesz valami javítás, mert így semmi értelme. Nem lehet továbbvinni. Pedig végre minden küldetést meg akartam csinálni.
Rash87
Akkor is mûködik. Én is hétvégén inkább angolul játszom, hogy ne legyen több fennakadás.

Scooter
Én is most értem a sötét varázslós részhez. Sajna nálam is ennyi. Pedig direkt a magyarítás miatt vettem elõ újból. Már régen végigvittem, de akkor csak a fõsztorira koncentráltam. Azt nem értem, hogy lehet valakinek több mentése 1 adott név alatt, amikor csak CTRL+S-el lehet menteni és az ugyanarra menti. Nincs külön mentés ablak, hogy minden mentéshez más nevet adjak. Nekem is van egy más mentésem, de ott a karakter szintem is alacsonyabb.
Kérdés: OK, hogy angolon megcsinálom a sötét varázslós részt...de, hogy ha nem hozza be azt a mentésem? Vagy ha visszarakom és nem rakok rá magyarítást akkor látja a régi karakterem? Már próbáltam de akkor se volt ott. A DS2BW_AllSaves akkor is mûködik, ha nincs fent a magyarítás?
Nyugis
ettõl nagyobb szopás csak a titkok tika küldetés. igaz jópofa meg poénos, de ennyi. TÉNY, hogy én CSAK angolul toltam végig, igaz úgy már vagy 5ször. 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

nekem a "misztikus" pálya cuccai elég csalódás voltak!
Nem is kaptam semmi használhatót!!!
IMYke2.0.0.0
Olyan összetett a Kézikönyvem, hogy egyszerûen nem tudom PDF-be tenni... 😞

Szerencsére volt régebbi mentésem és tudtam folytatni csak fel akartam hívni a többi ember figyelmét hogy nálam is elõfordult a hiba...