Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet kezdõ kérdés, de csak egy két oldalt olvastam vissza a fórumon, a problémám: nem megy a LAN-on a játék.
A magyarítás remek, mûködik a DS-BW párossal, de nem látjuk egymást, hiába indítjuk a segédlet alapján a játékot.
AMikor csak a sima angol BW nélküli játék volt fent ment. Van rá megoldás??
üdv
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Hozzátok képest én még le vagyok maradva,csak most telepítettem fel a DS-2-õt,de nem bírok a magyarítással.
Valaki tudna segíteni ebben? <#help>#help>
Mehet priviben,hogy ne fárasszuk a többieket ezzel.
Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
További jó játékot kívánok mindenkinek! <#integet2>#integet2>
Mert azt is megtehette volna, hogy tessék, aztán akinél megy, megy, akinél nem, nem. És nem több ,mint 1 éven át (ha jól emlékszem) supportolni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De az ,hogy valaki önerõbõl lefordít egy játékot és fikázások tömbkellegét kapja, az szégyen.
Maximális egyetértés!
Én már nem is reagáltam a sok barom követelõzõ, és lebecsmérelõ kommentjeire!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végig olvastam az utolsó 10 oldalnyi hozzászólást és .... elképesztõ milyen emberek vannak! És itt elsõsorban az IMYke-t ért támadásokra gondolok. Azon az összes kedves kritizáló elmerenghetne, hogy egy teljesen INGYENES "szolgáltatásnál-ajándéknál" milyen jogon kér bárki, bármit is? És hogy azt mondta az IMYke, hogy ekkor és ekkor meg lesz? ÉS? Írt bárki bármilyen szerzõdést? Vagy fizetett bárki egy r.hadt forintot Neki? NEM! Legtöbben arra sem voltatok képesek, hogy megvegyétek a játékot eredetiben! És ha mégis, megvettétek, de csak az alapot, gondolom nem adott senki garanciát, hogy mûködni fog magyarul! Egy angol nyelvû játékot vettetek, amihez ha sikerül a Magyarítást feltenni, örüljetek, ha nem, hát akár dobjátok ki... úgyis a tiétek.
Bocsánat a kirohanásért, és lehet, senki sem olvassa, de én úgy éreztem, tartozom ennyivel az IMYke-nek - és nem csak a Magyarításba fektetett munkájáért...
Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára... mert még rátok melegszik...
Aki normális, segítõszándékú hozzászólást és kritikát írt, azért is köszönet!
És leginkább : KÖSZÖNJÜK IMYke! <#eljen>#eljen> <#worship>#worship> !
Tudnátok jó kis mod-okat ajánlani a gémhez?
Amúgy igen,valószínû a másodlagos küldetés lesz,de a magyarítás tartalmazza a kézikönyvet,utána tudsz ott olvasni.
Glory, Glory Man. United!
köszönöm újra
Legelsõ játékkezdésnél csak 4 csapattagot fogadhatsz fel.
Vereránon asszem 5,s Elit-en van az,hogy 6-ot.
Amúgy egy nagyon nagy tipp 😊
Lehet már olvastad,de ne hogy úgy járj,mint egyesek...
Hogy ha a Sötét Varázslók részhez érsz,elõtte mentsd el a játékot,vagy készítsd biztonsági mentést,mert azt a küldetést nem lehet a magyarítással együtt megoldani,mert hibás... Szal majd le kell szedned,s úgy megcsinálni a küldetést,aztán vissza rakhatod.
Most volt idõm ,szal #5409 hozzászólásban van. (ha még nem találtad vonla meg😊
Szal megkeresed azt,felteszed,s már tudsz a lelkekkel beszélni.
S látod, ha fél évvel ezelõtt valaki ennyire részletesen leírja, hogy mely videók nem látszanak még, könnyebb dolgom lett volna.
Valóban nem kis projekt, és sok gondot is okoz nekem.
Remélem, sikerül végre gatyába rázni, mert ahány próbálkozás, annyi hibalehetõség is van benne.
A magyarosítás nagyon jól mûködött. Itt-ott fellelhetõ azért egy két lefordítatlan szöveg, de ez egyáltalán nem volt zavaró. Mindössze 3 dolgot tudok felsorolni aminek a következõ patch-be be kéne kerülnie.
1. A Sötét Varázslók hibája. Ugyebár ez a legfontosabb hisz enélkül nem lehet folytatni a játékot!
2. 3.fejezet elsõdleges küldetés legvégén amikor a vízáramlását kell visszakapcsolni a gomb megnyomása után videó helyett a szokásos kis "van hang de kép nincs" állapot fogad minket!
3. Szintén a 3. fejezet-ben az Agellán próbánál amikor lemész a szökõkút alá és találkozol az õssel ott is kéne lennie videónak és ott sem játsza le rendesen. Itt szintén csak hangot hallunk!
Mindezek ellenére mégegyszer mondom Imyke: Minden elismerésem! Ez egy hihetetlen dolog amit véghezvittél és millió köszönet jár neked érte. Nem sok ember vállalkozik ilyen nagyszabású dolgok elkészítésére.
A hibákról meg csak annyit hogy még ha minden figyelmeddel is öszpontosítassz ezeknek a kiszûrésére még így is óhatatlanul bekerülhet egy-kettõ. Hiszen te is mondtad: Több millió karakterbõl áll ez az egész projekt. Sok sikert, erõt és türelmet kívánok a magyarosításod finomítgatására. Hidd el, Büszke lehetsz rá!
Mégegyszer: KÖSZÖNNYÜK!
Mármint minden karakteremet csak egyféle,öö harcrendszer?? felé fejlesztettem.
Pl. a fõkarakteremnél a kétkezes harcot,ami maximumom van,kritikus csapás maximumom, szóval már nagyon azt nem is tudnám hova fejleszteni. Erõ használatával 5 ezret sebez normál szörnyeknél,kivéve Valdisnál.
Természet mágusnál szintén csak a jégsebzõ erõket,tûzmágusnál pedig a tûzsebzõ,mindkettõnél a saját támadási ereje maximumon van.
De még holnap neki futok még egyszer.
nekem kb 20%-ot növekedett a sebzésem mindegyik karimnál,és a védlmük is...
Aztán van Eva,aki egy kezes kardos.
3. Természet mágus,ennél a jégsebzést fejlesztettem
4. Pedig tûzmágus
Lehet ma ha lesz kedvem, ismét megpróbálom,bár szerintem esélytelen 😊
Tegnap úgy is próbáltam trükközni,hogy elteleportálok,aztán az oltárnál elmondom az a 60 mp-s erõújratöltõdési éneket,aztán vissza,s volt még 30 mp-em, hogy az erõkkel ügyeskedjek,de a fõkarakteremnél a legsúlyosabb,de nála is csak 550-et sebez... :\ Szal nagyon nehéz lett.
nekem 1.kard+pajzs kö ököl elsõ varázs(védelem
2.jégtámadás+jégsebzõ erõ
3.villám+villámsebzõ erõ
4.íjász+rúnamágia
alig hasynáltam potionokat,csak arra kellett figyelnem,hogy mikor maga köré varázsol(azt hiszem halálvarázs) akkor ne áljak ott...
Egyébként eljutottam az utolsó ellenséghez,Valdis-hoz,lehet én vagyok türelmetlen... De a fõkarakterem(kétkezes) 70-et sebez rajta csak,többiek 70-80, varázslókat pár mp alatt elintézi... s van 190 ezer életereje.
Hát 20 percig küzdöttem,levittem 20 ezret csak... Aztán újratöltötte magát,megint levittem 25 ezret,szintén 20 perc alatt kb... S meg untam...
Nem is értem,végére hogy lehet ilyen betenni,pedig amíg eljutottam ide,nem volt semmilyen gond,de ez a vége nagyon unalmas. Kb. kellene 1-másfél óra,még végigszenvedném😄 kár érte...
Egyszerûen nem emlékszem, hogy találkoztam volna ezzel 😞
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A dokumentumok/mygames mappában vannak a mentések...
Kérdés: OK, hogy angolon megcsinálom a sötét varázslós részt...de, hogy ha nem hozza be azt a mentésem? Vagy ha visszarakom és nem rakok rá magyarítást akkor látja a régi karakterem? Már próbáltam de akkor se volt ott. A DS2BW_AllSaves akkor is mûködik, ha nincs fent a magyarítás?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Nem is kaptam semmi használhatót!!!