Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint minden csak nálam mûködik?
A DS2 magyarítást az ördög átka sújtja???!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a kereskedõktõl vásárolni, hibátlanul megy-e a magyarított játék, vagy hibaüzenettel lefagy?
Glory, Glory Man. United!
Torrentes játékom van. Ha felrakom a magyarítást,(Magyar Mód v2) akkor a kereskedõknél, amikor megnézném a készletüket, hibaüzenettel lefagy a játék.
Ha leszedem a magyarítást, hibátlanul megy.
Sajnálom, de nálam ez van!
Másoknál, hogy jön be az új magyarítás?
azt szeretném tudni hogyha Eirluanban vagyok akkor ha meglátogatom a kocsmát akkor a játék behülyül.
1. nem látszak a karakterek a kocsmában, csak a tárgyak és a jelek
2. minden kattintás megmarad a földön. (magyarán nem tünik el a kard)
3. se menteni, se pedig kilépni nemtudok a játékból.
4. ha visszamegyek akkor eltünik minden (a liftel másfele)
ja és ottvan még a fegyverkereskedõ és a pajzskereskedõ is.
egyszeüen amikor kereskedni akarok, hibát észlel a játék és azt kéri várjak két percet. megvárom és hiba!
(ja és ottvan még az is ahol még nem jártam.)
ilyenkor mi van? mi a teendõ?<#confused>#confused>
Köszönöm, hogy megosztottad a topik olvasóival és velem a tapasztalataidat.Szerintem is van másik játék, ami hibátlanul fut és magyarítva van. A magam részérõl most a Still Life 2 a következõ téma.
Azért kíváncsiságból még egy kicsit ide-ide nézegetek.
További szép napot:
19410122<#integet2>#integet2>
Találtam Microsoft oldalán erre a hibára egy jó összefoglaló leírást,14 módszerrel,amivel meg lehetne oldani...:
Itt!
Kb. megcsináltam vagy 12 módszert, egyik se vált be,úgy hogy egy tuti biztos megoldást találtam, UNINSTALL! :D Ennyit egy játék nem ér...
<#falbav>#falbav>
Az emlitett hibaüzi mostanra nálam is állandósult.
Már nem kell hozzá se cheat, se trainer...<#falbav>#falbav>
Kiváncsi vagyok, hogy hány gamernél fog elõjönni.
Nagy gondot nem okoz, legfeljebb leszedem az egészet.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a probléma mennyire gyakori.
Láttam, szép irodalma van a neten.
<#szomoru2>#szomoru2>
Nem hiszem, hogy ennyi telepítés során - s írtad is, hogy ahol korábban fagyott, ott már tovább tudtál menni - nem derült ki, hogy mi lehet nálad a baj.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha ennyi gond van vele, elküldök neked egy olyan DVD-t, amire az eleve feltelepített, mûködõ magyar verzió van feltéve, és csak egy *.reg fájlt kell módosítanod a felmásolást követõen és azonnal játszható lesz a játék...
Senki sem jelzett ilyen sok gondot.
"Az internet Explorer nem tudja letölteni a következõt: toc.htm, forrás www.antssoft.com. Az Internet Explorer nem tudja megnyitni ezt az internethelyet. N em elérhetõ vagy nem található. Próbálkozzon késõbb"
Akkor ez csak egy átmeneti hiba? Vagy csak nálam van ez?
Feltelepíted, és így a program állományai fenn lesznek a gépeden.
Hátha így már megy.
Érdekes módon, itt, a munkahelyi gépemen is tökéletesen megy a kézikönyv - a Magyarítások Portálra is bettem a képet - úgy, hogy Firefox az alapértelmezett böngészõ, de az E-Book Maker NINCS fenn a gépen, és nem is ezen dolgoztam, a készítésekor...
Sõt,még registrybõl is kiszedtem a dolgokat, kitudja...
De hiába.
Tegnap este már megpróbáltam úgy,hogy DS2+BW, de itt már a menüig nem jutottam el,hanem indítás után egybõl kiírta azt a hülyeséget,s megfagyott. Több ötletem tényleg nincs...<#shakehead>#shakehead>
Ugye, neked csak a Dungeon Siege 2 van meg, Broken World nélkül?
Mert lejjebb én sima DS2-vel néztem meg a kedvedért: no problem
A terjesztés elõtt pedig a Deluxe Edition-nel teszteltem: no problem.
Sõt, én a tesztelés alatt még Hátizsák Méret növelõ, Set Drop MOD-ot, és trainert is használtam, egyik se zavart bele.
Rash87:
Lejjebb, képekkel illusztráltam, hogy teljesen újonnan feltelepítve, tökéletesen ment nekem a játék - kifagyások nélkül.
Új karakter, új játék, alapbeállítások, semmihez nem nyúltam!
A Cheat kérdés:
A Dungeon Siege 2-ben nincs anticheat eljárás, így nem is zavar bele ilyesmi. Ellenben, a trainer programok 99,99%-a memóriából - a játék RAM-ba betöltött elemeit, az indítóalkalmazást - buherálnak, és így nagyon-nagyon komoly esély van arra, hogy olyan értéket próbálnak átírni a folyamatban, ami végzetes kivátelt okozhat!
Javaslatom: ne csaljatok, ez a játék nem ezt érdemli!
Az én játékom "nem dobozos"<#ejnye1>#ejnye1>
A tiéd eredeti?
Épp elõbb olvastam,hogy még valakinek ilyen problémája volt,õ még videó kártyát is cserélt,újratette a Windows-t+ 3 fajta vírusellenõrzést csinált,s hiába... :D
Szóval szerintem erre nincs is megoldás<#shakehead>#shakehead>
Azért kösz!
Ezt a
" Exception Detected!
Gathering exception Data..."
dolgot nekem is csinálja, de csak akkor, ha a kursorba beírok valami cheat-et, vagy a játék mellett fut valami Trainer is.
Kövezzetek meg a csalásért.
<#gun>#gun>
Csak felületesen éríntett meg a játék.Gondoltam belenézek.
(Természetesen felraktam a javított magyar mod-ot.
Nem tudom, hogy a csalások használatának van-e köze a fagyáshoz.
Csak megemlítettem.
Még egy rövidke kérdésem van. Ezek a régi fájlok:
-Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD v1.0.exe
-dungeon_siege_2_magyar_mod_patch_v1.exe
-dungeon_siege_2_magyar_mod_patch_v2.exe
Ezek már nem is kellenek? Tehát elegendõ az új 2.0-ás Magyar MOD-ot felrakni a játékra a patch után? Ezeket ki is lehet törölni?
Tegnap elég szétszórt voltam :) De úgy emlékszem, hogy akkor is jól tettem fel, ahogy le van minden írva. De biztos, ami biztos alapon, most nem rég újra megpróbáltam.
Elõször letöröltem a magyarítást kíváncsiságból, eljutottam gyorsan ahhoz a részhez,s lám, ahol legutóbb kifagyott, most meg tudtam nézni "Duma" készletét <#wow3>#wow3>. Sõt, aki mellette állt, annak is megtudtam nézni a cuccait (pedig ennél is fagyott tegnap).
Ez után már kiléptem,mindent letöröltem, feltettem újra az egészet,ismét jól... Eljutottam ahhoz a részhez,s megint kiírja azt a hülyeséget mikor a készletét akarom megnézni,aztán megfagy.Szóval már tényleg nem tudok mit csinálni <#nemtudom>#nemtudom>
Esetleg,ha valaki tudná,mit jelent ez a hiba, vagy mit lehetne csinálni vele, akkor segítsen már :)
" Exception Detected!
Gathering exception Data..."
<#wave>#wave>
Mondom ezt úgy, hogy tudom, a mostani magyarítás voltaképp alig tér el a másiktól.
Next PC upgrade: 2022
Biztos, hogy jól telepítetted a játékot?
A privátban küldött leírásod, és a mellékelt képed alapján én is megnéztem - hazajöttem melóhelyrõl a könyvtárba, hogy nagy monitoron tesztelhessem -, egy teljesen SZÛZ DS2-vel (BW kieg nélkül!) és nálam semmi gond nem történt az elsõ küldetés teljesítése, és Eirulan-ba visszaliftezés után (sem)...
Képek:
1. kép: Ahol nálad kifagyott, Duma-val való beszélgetés
2. kép: A kínálatának megtekintésekor sem fagy.
Klikk, a RAR-hoz
Szerintem, tedd fel teljesen újra a játékot, a Patch-et és a magyarítást!
A MAGYAR MOD telepítése csak Alapjáték esetén:
1. Dungeon Siege 2 telepítése
2. v2.20 Patch telepítése (szükséges!)
3. MAGYAR MOD v2.0 telepítése.
A MAGYAR MOD telepítése Alapjáték + Küldetéslemez (Deluxe Edition) esetén:
1. Dungeon Siege 2 telepítése
2. v2.20 Patch telepítése (szükséges!)
3. Broken World kiegészítõ lemez telepítése a DS2 könyvtárába!
4. MAGYAR MOD v2.0 telepítése.
A Magyar MOD v2-nél pedig figyelj oda erre, ha a gépeden csak a DS2 van, BW kieg nélkül:
Ha a gépeden ott van a Dungeon Siege 2 és rátelepítetted a Broken World-öt is:
Máshová nem tudok így, bármikor és ellenõrizhetõen feltenni 750 MB-ot.
A 4shared egy 5GB-os, netrõl menedzselhetõ könyvtárat ad, feltöltõ klienssel, HTTP-s kezelõfelülettel.
S nekem ez kell, hiszen nem saját netrõl, nem sjaát géprõl kezelem a rajta lévõ fájlokat!
Izgulj addig,hogy milyen lesz :D
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Fájlonként majd egy óra, amíg letöltöm.
Inkább örülnél h fent van,nem lehet mindent egy megával tölteni...
Amúgy meg nálad van a hiba,mindegyik fájl jött 200-250-el néha többel,max. 25 perc alatt lejött mindegyik.
A 8 fájl amit feltöltöttél 30kb/sec-es sebességgel csordogál le, és nem azért mert ennyi a sávszélességem.
Megértem, hogy azért nem mehet fel MP-ra mert akkor nem nézné senki a weblapodat, de mégis lehetne valami kompromisszum - talán egy gyorsabb szerverre feltölteni egyben?:/
Egy megjegyzést engedj meg, ezt írtad:
" Igyekeztem a lehetõségekhez képest butabiztosra készíteni az egészet."
nos, mind a ketten tudjuk, hogy ez megoldhatatlan lesz, és kivitelezhetetlen.
mindig lesznek olyanok akik vasakarattal csak azért is bebizonyítsák, hogy azért megy ez nekik.. <#nyes>#nyes>
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Nagyon kérek mindenkit, a telepítõ MINDEN szövegét alaposan olvassa el, és figyeljen oda, hogy melyik magyarítást veszi használatba!
Ha a gépeden csak a Dungeon Siege 2 van: A választó képernyõn ezt hagyd bepipálva, a másik elõl vedd ki a jelölést: Csak Dungeon Siege 2
Ha a gépeden csak a Dungeon Siege 2 + Broken World - Deluxe Edition - van: A választó képernyõn ezt hagyd bepipálva, a másik elõl vedd ki a jelölést: Dungeon Siege 2 + BW
A "Filmek és Segédanyagok" automatikusan feltelepül. A Segédanyagokban lesznek a finomságok
///Nagyon remélem, nem lesznek félreértések. Igyekeztem a lehetõségekhez képest butabiztosra készíteni az egészet.
[http://jatekhonositas.atw.hu]
A "DS2_AllSaves"-t és a MAGYAR MOD v2-t le kell telepíteni akkor, ha az alapjátékhoz feltelepítjük késõbb a "Broken World" kiegészítõt!
Ebben az esetben a "Deluxe Edition"-re vonatkozó telepítési eljárás lép életbe, s fontos, hogy a MAGYAR MOD v2-t újra fel kell tenni, de ekkor már a "Dungeon Siege 2 + BW" opciót kell használni a magyarítás telepítésekor!
Azt hiszem, ez teljesen logikus!