5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#5489 Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler Tudnátok adni crack-et a 2.2-es patch-hez?
köszi!
-
tamasmi87 #5488 ez más ,mert a "???" szörnytől már megkaptam a 3. teleportkövemet...
a tárgyeltűnős dolgot ,amit írtam inkább vegyétek semmisnek, elég fáradt voltam már... -
Arky #5487 hello
újabb hibára? hívnám fel a figyelmet. a 74-es ének, Raando Artifex Ixo, amit Zaramoth szarvain taláhatunk meg, nekem tárgyként esett le. Kaptam a Rando Artief Ixo nevű Ankh-ot, ami most a ládámban van, semmire nem használható.
Hiba? -
#5486 Jójó,azt gondolom,nem is sietettem... Bár azért egy körülbelüli időpontot mondhatnál :) Mert így nem jó félbehagyni valamit. -
Flocky #5485 Oké köszi szépen :-). Elkezdem nézegetni.
#Imike
Nekem eddig 2x jött elő a ???-es szörny de nem nagyon akar megint jönni. Most kezdem a 3. fejezetet. Ha kijátszom és nincs meg mit tegyek? Mennyek végig a pályákon és öldököljek? Egyáltalán a misztikus pályát zsoldos szinten meg lehet csinálni? -
#5484 A "???" ellopta tőled - amikor csilingelős zene van, megjelenik, és random ellop tőled valamit.
Meg kell ölnöd és kapsz egy Misztikus tárgyat tőle, amit majd a Misztikus Küldetéshez [olyan, mint a Diablo 2 "Tehenes" pályája] kell használnod!
-
tamasmi87 #5483 Látott már valaki olyat,hogy a szörny dobott egy unique tárgyat,felvettem és eltünt?Nem volt az inventoriban és egy pillanatra érdekes csilingelős volt a zene...nekem már 2x volt ilyen!Mi lehet ez? -
Noodlee #5482 Vannak.
Ajánlom figyelmedbe az oldalt. A kezdetekkor ezt bújtam, ha infó kellett :) -
Flocky #5481 Vannak magas szinten (80-90-en) újjabb varázslatok vagy csak a régiek felerősítései vehetők meg? -
tamasmi87 #5480 ha megkérlek ezt kifejtenéd bővebben,a ds2-ben hogy is van?
Dio2-ben akkor volt dupla esélyed egy tárgyra,ha 10000%-os volt a better change értéke...ha jól emlékszem...vagy tévedek? -
#5479 Mivel 2 helyen dolgozom - Körjegyzőség, könyvtár (innen írok) - elég kevés az időm mindenre... 48 órából kellene állnia egy napnak.
De küzdök, relax.
-
#5478 Patch-el,mi a helyzet? -
#5477 Valamit félreértett valaki: 1 tárgytól nem lehet 100%-ot kapni.
Mára Diablo (1) óta tudjuk, hogy vannak plusz módosítók.
Ettől függetlenül, 140% esélyed is van, azt a játék 1,4x-es szorzóként használja egy képletben...
Ergo, nem azt jelenti, hogy egy ládából 140% hogy Unique tárgy esik.
-
tamasmi87 #5476 sztem is valami ilyesmi,mert én már így is igen sok unique -cuccot kapok...erős is vagyok mint a gyulai... -
tamasmi87 #5475 csak összeszámoltam a cuccokon lévőket..most gyártom az 1gyűrű=120% xd -
Flocky #5474 És a játékon belül hol lehet megnézni a jelenlegi % állását? Mert én már kerestem sok helyen de nem találtam meg.... Pedig jó lene tudni. -
Noodlee #5473 Van egy item drop mod, ami annyit csinál, hogy a cuccokon lévő drop %-ot megnöveli 99999999%-ra, így szinte csak unique, rare, és set cuccok esnek, ebből gondolom, hogy nem 100% a max. -
tamasmi87 #5472 Imi!Hogy értetted,hogy mágikus tárgy találási esély növelve is csak max 100% lehet?Mert Vix-emnek most 220% ..feleslegesen? -
tamasmi87 #5471 sajnost akkor new game...:S
nem tudok róla,hogy lehet másként...
am az előbb valamitől "megjavult" a kézikönyvem egyik percről a másikra... IE8 továbbra is,teljesen jól működött...
kiléptem,újból megnyitottam(kiváncsisáégból) de megint nem jó...
valakinek van ötlete,mitől lehet ez?semmit nem telepítettem/frissítettem azóta... -
#5470 Ez mind jó,csak akinek nincs előtte lévő mentése... :\\ -
grmik #5469 Rosszul értelmezted. Én sajnos nem egy csilli-villi kézikönyvet kaptam, hanem egy kézikönyv nélküli, üres csilli-villit.
Egyébként pedig természetesen részemről is maximális tisztelet, csodálat és köszönet ezért a hatalmas, nagy és önzetlen munkáért. Ha Imi nincs, valószínűleg soha senki nem készítette volna el nekünk a magyarítást, valószínűleg én sem kezdtem volna hozzá újból végigjátszani az egészet. És bár bírom annyira az angolt, hogy a végigjátszás eddig sem okozott gondot, de Aranna tanának 20 könyvét bizony nem olvastam végig soha eredetiben.
A szomorúságom pont abból adódik, hogy ennek a hatalmas munkának egy igen jelentős részét (a kézikönyvet) nem tudom élvezni, mert az azt megjelenítő program (csilli-villi) tökéletlensége elrejti előlem. -
#5468 Nagyon szépen kérek minden rám mérges játékost, hogy még bízzon bennem, és adjon egy kis időt: tényleg meg akarom oldani ezt a probléma-rengeteget.
-
Arky #5467 Én is így akartam, de nem ismerte fel a mentést. De most sikerült megcsinálni, feltettem az első magyarítást, kinyírtam a varázslókat, most meg visszaraktam a 2.-at. így már ok -
tamasmi87 #5466 Hallod most komlyan!Kaptál egy "csilli-villi" kézikönyvet és sír a szád?
Csinálj jobbat,ha ilyen okoskodó,hálátlan fórumozó vagy!
Iminek meg 1000hála a honosításért és főleg azért ,hogy továbbra is foglalkozik vele!
Legalább kérjetek Imitől,ne fikázzatok...vagy tanuljatok meg angolul...
Egyébként én letöröltem a varázylós küldinél a magyarosítást ezután BETÖLTÖTTEM EGY RÉGI MENTÉSEM" , megcsináltam a küldit és felraktam újra a magyarosítást!(érdemes időnként pont ilyen hibák miatt biztonsági mentést készíteni... -
grmik #5465 Apropó, ha már panaszkodás...
Jó lenne, ha a kézikönyv futna IE7 nélkül is... Az IE7 már az M$ szerint is security hole, úgyhogy a fene se fog downgrade-elni rá.
Egyébként is, mi a francért ez a csilli-villi körítés hozzá? Natúr html formában (vagy akár wordben, vagy ha a szerzői jogokra kényes vagy, akkor pdf-ben) szerintem senkinek nem lenne gondja vele. -
grmik #5464 A sötét varázslók nekem is teljesíthetetlen. Gyári DS+BW telepítésre tettem a magyarítást, és veterán szinten tolnám.
Egy másik küldetés is hibás, de az szerencsére csak mellékküldi. A BW-ben a sziporkabányás küldi végén a bányában ott vár a törp a feje fölött a kérdőjellel, de nem hajlandó beszélni velem :( -
#5463 Egy ideje nem jutok odáig, hogy DS2-vel foglalkozzak.
De nincs feledve a dolog - nem megyek részletekbe.
-
Arky #5462 Na kipróbáltam, hogy leszedem a magyarítást, így meg nem ismeri fel a mentésemet.a DS2BWAllSaves-t indítottam de így se semmi. nem tudom most mi lesz -
Arky #5461 Próbáltad más úgy, hogy leszeded a magyarítást? nekem ma már nincs kedvem, esetleg holnap megpróbálom -
#5460 Mint láthatod pár üzenettel lejjebb... Nekem is ez a gond,de akkor most már biztos, hogy a magyarítás hibája... :\ Én megöltem jópárszor, azt hittem, vmi bug,de sajna nem. (amúgy meg megölésük nem olyan nehéz)
Próbáltam Imi-vel felvenni a kapcsolatot, de vmiért nem hajlandó még válaszolni sem..
Szóval csak rajta múlik... -
Arky #5459 HAhó
kellene egy kis segítség
Azt Act3-ban mikor legyőztem a 3 sötét varázslót( egyébként kb semmit sem jelent hogy az elején megidézik a láthatatlan szörnyet, az szinte azonnal meghal, ha a BW is telepítve van) jön egy kis video, én felveszem a védelmezőt, valami ilyesmi írás van a lenti dialógusablakban(vagy nem tudom mi a neve, azt sem tudom hogy vissza lehet e nézni ): "vigyétek az erőmet testvéreim". Utána mit kell tennem? a térképen a csillag továbbra is itt van ahol állok, ahol a védelmező volt, ha visszamegyek a városba a nyíl továbbra is ide mutat. a küldetésmappában pedig még mindig benne van, hogy "pusztítsd el a sötét varázslókat" Rohadtul nem akarom ám ujra kinyírni őket -
Robber #5458 Hali, valaki tudja mi annak a modnak a neve ami új karaktereket ad pl. lehetsz Morden katonával is. -
#5457 Ha valaki már túl van a Sötét Varázsló-k legyőzésében, leírhatná utána hova kell ill. mit kell csinálni :) -
Flocky #5456 Oké köszi szépen -
#5455 Az a Razka Rom kulcsa.
Ezt majd egy Másodlagos Küldetés során fogod tudni kinyitni, a megfelelő csapattárssal.
-
Flocky #5454 Lenne egy kérdésem. Amikor még az első felvonásban a dzsungelben mászkálsz akkor van egy lejárat lefelé (pontosan most nem tudom megmondani hol) ahol van egy ajtó. De az ajtót nem tudod kinyitni mert kell valami kulcs amire egy nagy X van írva (Vagy az ajtóra van egy nagy X írva már nem tudom)
Na ez mi? Hol van a kulcs? Vagy ez egy küldetés része? -
#5453 Nálam nincs külön harci mágus, de a kétkezes harcban járatos főkarakter tudja ezt is ha nagyon kell. Meg a félóriás is ha a taktika megkívánja, hogy ne rohangáljanak oda lecsapatni magukat. Később majd megglátom mi lesz.
Deru íjász, de erősen képezi magát természet mágiában is. Muszáj neki.
------------
IMYke: látom felvállaltad a Vampire: Bloodlines-t is. Sok sikert hozzá, nem egyszerű (de nagyszerű) játék. Én már végigvittem. A malkaviták a kedvencem, na az ő szövegüket nehéz lefordítani. -
#5452 Én csak az ő kérdésére válaszoltam ezzel.
"Természetesen" én minden RPG / H'n'S játékban mágus vagy varázsló(nő) vagyok.
-
#5451 Eddig én is minden hasonló játékban közelharcosokkal mentem. DS2-ben változtattam ezen, mágusok és egy íjjász. Sokkal könnyebb az életem, távolról irtom az ellent így kevesebbet kell futkározni. -
#5450 Én amióta ilyen játékokkal játszom: egykezes + páncél.