5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#5769 Tegnap toltuk haverommal ismét és elég sokan játszanak a GameRanger-en keresztül. 5-6 játék volt host-olva. -
#5768 Végül is sikerült megoldanom.
Azt nem tudom miért, de valami oknál fogva úgy mentette el, hogy még írt hozzá 'tmp' kiterjesztést a mentéshez és emiatt a régebbit olvasta mindig be. -
#5767 Eszembe jutott egy kérdés!
Aminap haverral kipróbáltuk ezt a multis megoldást és ment rendesen, de a legutóbbi próbánál valamiért az én karakteremet pár szinttel alacsonyabban tölötte vissza mint amivel abbahagytam. Lehet nem jól mentettem el?
Mert 2 fajta mentés van a menüben: "Save party" "Save and exit".
Tehát 13-ig jól mentett de legutóbb 15 helyett 13-as szintet rakott vissza (akkori fegyók,páncél stb), ergo valamit én csinálhattam rosszul? -
#5766 :)
Külföldi nyelvek szerencsére jól mennek és nem csak "papír" szerint.
A hiba alatt mit értesz?
Op-rendszer meg ilyen alap progik az magyarok nálam is, csak játékprogik, komolyabb szerkesztők, képkreálók,filmkreálók, ezek nem. -
#5765 "én nem használok magyarítást sehol"
Ez hiba is, meg nem is. -
#5764 Köszi!
Tudom,h benne van, de én nem használok magyarítást sehol. -
#5763 Broken World-ös benne van a magyarításban.
Külön meg kell keresni Google-val: itt van a Dungeon Siege 2 alapjátékhoz. -
#5762 Az is jó lesz. Tudnád linkelni csak ezt a fájlt? -
#5761 Már nem tudom, hiszen annak idején helyből a Deluxe Edition (alapjáték + Broken World) kiadványra dolgoztam.
Vélhetően, a net bugyraiban fellelhető a csak alapjátékban használható verzió is. -
#5760 Egy kérdés, a kamera fix az külön leszedhető csak ds2, 2.2 verzió alá ? -
#5759 A v2.1 nem kötelező, így van - de "jobb félni, mint megijedni" alapon mehet. -
#5758 Hm, ha jól látom a 2.1 nem is kell az alapra, hanem egyből a 2.2? -
-
#5756 A Magyar MOD kézikönyvében erre is van kitérés, de az ugye most nem működik Windows XP és az felett.
Ezért képekben:
-
#5755 Nagyszerű! :) Örülök ennek.
A kép meg nagyon jó lett! Jó, hogy kreáltál te is!
Azon gondolkodom, hogy egy telepítési útmutatót csináljunk-e? -
#5754 Nem hiszem hogy kell - elég, ha a topikban vannak.
A régi, működőképes manuálból fényképeztem ki. Azt megpróbálom majd eBook-formátumban újra elkészíteni, és megosztani a játékosokkal.
A korábbi ugyanis modern környezetben már nem hajlandó elindulni [ezt teszi fel a magyarítás a segédanyagok között].
-
#5753 A képeket is betegyem valahogy IMYke? -
#5752 -
#5751 -
#5750 A magyarítás készítőjének honlapja: http://jatekhonositas.atw.hu/ (IMYke2000 - mostanában csak i2k)
A magyarítás letölthetősége: http://www.magyaritasok.hu/
Dungeon Siege 2 MOD-ok: http://dungeonsiege2.net/ds2fun/mods/
A jobbak:
* Dungeon Siege II v2.2/v2.3 KillerGremal's Mods
* Hotfix Mod, Beta 5e
* Aranna Legacy Mod, Alpha 3q
* Text Size Increased, Alpha 3
* ZoomFar 22/10 combined
-
#5749 IMYke!
Összegyűjtenéd a magyarosításodhoz tartozó fontosabb linkeket, ha megkérlek ? -
#5748 Köszönöm moderátorok!
Nemsokára a fejléc is új színben tündököl! -
#5747 Semmi gond, sokan eltévesztik :) -
#5746 Ne haragudj! :("IMYke" megjegyeztem. -
#5745 Bocs, de: IMYke :) -
#5744 Arra gondoltam, hogy összegyűjtögetném a fejlécbe a hasznos dolgokat, játékhoz szükséges kiegészítőket, leírásokat, Ymyke a magyarosításod is.
Viszont ehhez a házigazdi jogot megkérném.
Mit szóltok? -
#5743 Szívesen :) -
#5742 Okés!
Akkor a patchek nem kellenek a Deluxnál.
Köszi*2! :) -
#5741 Ha dobozos Deluxe Edition-öd van, akkor a telepítés 2 lépéssel rövidebb:
1. alapjáték telepít
2. Broken World telepít.
A lemezen ugyanis az alapjáték már v2.2-es. Emlékeim szerint. Nekem dobozos Deluxe-om van, de érthető okokból már nem emlékszem a részletekre, hiszen sok éve nem tettem fel a játékot. -
#5740 Köszönöm!
Az lenne még a kérdésem, hogy a DS2 Deluxe Editon mit tartalmaz?
Mármint a patchek benne vannak-e?
Illetve, hogy a 2.1 és a 2.2 is kell vagy elég csak a 2.2? -
#5739 Igen. Megfelelő a telepítési sorrend. A Broken World kiegészítő lemezzel v2.3-as lesz a játék. -
#5738 Hali!
1 retro kérdés.:)
DS2 telepítésének menete így korrekt?
1, ds2 install
2, 2.1 és 2.2 patchek install
3, broken world install
? -
#5737 értem.
hát sajnálom hogy már nem működik, de azért köszi szépen. -
#5736 Az általam készített e-könyv már nem hajlandó modern környezetben működni (saját, friss kép):
Szóval, sokra nem mennél vele.
Az újra elkészítése meg kábé 1-2 hónap lenne, mert sok minden más is van az életemben. -
#5735 magyaritasok portalrol:
"Ma reggel teázás és reggelizés közben olvasgattam az sg-n a kedvencek közé tett fórumaimat, és ott bukkantam rá, hogy .:i2k:. javítgatott, módosítgatott Dungeon Siege 2 fordítása elkészült. A 750MB-os fordítást jelenleg saját weboldaláról tudjátok letölteni.
Innentől pedig másolnám a fontosabb tudnivalókat. Mert ugye hiába van ott a saját oldala, hiába írja le ezeket egy saját olvass.el/readme.txt állományban, nem lehet elégszer leírni... mindig akad valaki, aki nem olvas, csak kérdez. Jelen esetben kiemelten fontos, hogy tanulmányozzátok át az IMYke2000 oldalán leírtakat.
A letölthető magyarítás teljes szöveges fordítást tartalmaz, melyeken túl a videók is kaptak feliratot, valamint grafikai módosításokra is sor került. Bónuszként mellékelve van még kézikönyv, teljes végigjátszás, valamint segítség a széles képarányú monitorok beállításához."
viszont Imyke oldalan a 665megas magyaritas van es ebben nincs benne sem a kezikonyv se vegigjatszas se felbontas allito progi a segedanyagok konyvtarban. tudom hogy regi jatek csak remenykedtem benne hogy meg megvan vkinek a magyaritas :) vagy csak kulon is jolenne a kezikonyv. -
#5734 hat akkor nem tudom. leszedtem a honlapodrol a magyaritast meg a 2 javitast es a segedanyagok konyvtarban nincs benne sem a felbontas allito progi sem a kezikonyv. akkor nemtom mi van. -
#5733 Egyetlen verzió van - nincs olyan, amiben nincs benne minden. -
#5732 koszi de ezeket en is megtalaltam es fel is tettem oket, de ezekben nincs benne a Kézikönyv :( -
#5731 + ez: katt -
#5730 Szia!
Én keresgéléssel ezt találtam, ami talán hasznos lehet: katt.