Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ránézne más is majd, hogy egyedi-e a hiba?
Meglepõ felfedezésre jutottam: a könyvtári gépen fenn van - külön könyvtárakba telepítve - a sima DS2 és egy másikba a DS2 + BW.
Ott, tegnap, tökéletesen mûködött a magyarítás a sima DS2-ben, pedig kivettem belõle néhány fontos dolgot.
Tegnap este, a gépemen, ahol csak a DS2 van fenn: rózsaszín kiskockák láthatók minden boltos kínálatának elsõ lapján...!
Beszarok!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
warez verzió van fent, de minden úgy van csinálva, ahogy le van írva, idáig nem is volt semmi gond sem. Most viszont act3-ban a The Mines of Kaderak második részénél, amikor megöltem a három fekete mágust, a quest log szerint még nem öltem meg õket (ott is maradt a kis arany csillag), pedig nincs ott már semmi. Ha beszélek a haldokló fiúval, akkor azt mondja, hogy öljem meg a három mágust. Az élet védelmezõje már nálam van...
valakinek valami ötlet? nem fogom újrakezdeni a játékot egy köcsög bug miatt...
Én anno rohadt drágán megvettem a Deluxe-ot, most meg szinte az ember után dobják - postaköltséggel kerül 3.990 Ft-ba.
Léteznek olyan warez verziók, amiket nem volt alkalmad tesztelni,ebbõl kifolyólag a telepítõd sem tudja lekezelni. Én szinte beleõszültem, mire sikerült a két külön játékból a "Deluxe Edition-t" összerakni.
Nehogy mááá csak úgy egyszerûen beleinstalláljam a BW-t a DS 2 fõkönyvtárába...<#mf1>#mf1>
Csak, hát az illegális... <#rinya>#rinya>
Egyébiránt, ha ma minden oké lesz ezzel a vélhetõleg javított állománnyal, akkor holnaptól már mindenki élvezheti.
Az egész csak 10 MB lesz.
Emlékszel? A Diablo 2 + expansion set-nek volt a net-en egy olyan verziója, amit nem kellett installálni, csak bemásolni a vinyóra és nyomni.Benne volt a magyarítás + részleges szinkron. Nnna az kéne a népnek.<#pias>#pias> Egyébként igazad volt, valahogy felszenvedtem a DS 2 +BW-t.
Igy már nem fagy és lehet vásárolni is. Ezt el kellett mondanom.
Most már csak meg kéne szeretni ezt a játékot...
<#nyes>#nyes>
- Duma, a Kovácsnõnél -
És még?
Ma még tesztelem a játékot, hátha maga a mostani módosítás okoz galibát, és holnap, munkahelyrõl és gyors nettel felteszem a fájlt!
Jó hírrel szolgálhatok.
Lehet, hogy megtaláltam a probléma okát. Azért a feltételes mód ugye, mert nálam minden megy rendesen.
Ezért, jó lenne, ha amit hamarosan feltöltök, azt letesztelnék a SIMA DS2-vel játszók! - ez ugyanis azoknak hozhat gyógyírt.
A fájlt egyszerûen be kell helyezni ide: meghajtód\...\Dungeon Siege 2\Resources
mert lehet hogy az okozza a problémákat.
Benne van - FAQ - hogy a nehézségi szintek miként aktiválhatók, és az egyben válasz a kérdésedre is.
Amint végeztél a DS2 "Zsoldos" szintjével, a játék kezdhetõ a BW "Zsoldos" szintjével.
A "Segedanyagok" könyvtárban lévõ Kézikönyvet olvasgasd...
Sajnálom, hogy belefáradtál.
XP proff +SP3
Csak az alapjátékot (sima DS 2-t, és DS 2 magyarítást raktam fel.
Szívtam!
A BW-t meg se próbáltam felrakni.
Ma reggel letöröltem mindent.Belefáradtam.
By.
Jelentem nálam minden okés, egyelõre. Igaz még csak a Dryad faluig jutottam. Boltosok is rendben vannak.
Win XP Sp3
Torrenten szedett Delux változat.
Úgy csináltam mindent, ahogy leírt imyke, akinek nagyon köszi a magyarításért. Amúgy csak ezért is szereztem be.
Ja, nekem is volt "Gathering..." üzenet majd elszállás, mert rossz cracket használtam. Ugyanis ha vki a delux verziót használja, akkor a 2.2 crack nem jó, a Broken World 1.0 crack kell (ez amúgy a játék 2.3-as verziója).
Viszont egy kérdés: ha végigmegyek az alapjátékon, akkor a kiegbe hogyan viszem tovább a karaktert?
minden a helyén. (ez az allsaves cucc nem kellett mert teljesen új karit kezdtem.)
XP SP3
Ezt még senki sem közölte.
Shield rendben tartja a gépét - ritka és becsülendõ dolog. Általános, hogy minden játékos másként kezeli a PC-jét.
Erre, sajnos, nem lehet receptet adni.
Ettõl függetlenül, megpróbálom kiszûrni a hibát a MOD-ból. De a segítségetek nélkül nem megy - higgyétek el, semmi kedvem megint átnézni 3.6 millió karaktert...!
Tehát,
- DS2 vagy DS2+BW?
- minden program a helyén? [Patch, DS2(BW)_AllSaves)
- XP vagy béta oprendszer... stb.
Infókat srácok! Hagy szûkíthessem a probléma kört!
Nekem is XP proff van+ SP3. És "szívok."!
Nekem is az van.
Szóval nem hinném, hogy az XP miatt lenne rossz a játék.
Glory, Glory Man. United!
Imyke, 90%-ban biztos vagyok benne, hogy azoknál van a gond akik nem XP-t használnak. Szerintem ezen a vonalon kellene vizsgálódni. Tapasztalatból mondom, hogy csak bele kell olvasni egy új játék topikjába, nem beszélve torrent oldalakon az ilyen topikokban, mi mindent lehet olvasni.
XP prof SP3-at használok és érdekes módon minden új játék zokszó nélkül indul, mikor mások szívnak vele. Nálunk 3 gépen is mennek a játékok, mert a fiam is nagy játékos, de nagyon ritkán van esetleg gond. Ez alatt értem az új játékokat is.
Sok emberke kínlódik a béta Win 7-el meg a 64-es Vistával, ilyenkor tudom sajnálni õket. Õk szívnak én játszok.
Mielõtt még rám támadnának, igaz én nem kínlódok ezekkel a szarságokkal, de a haverom mazoista ezen a téren. Látom mekkora szívás ezekkel foglalkozni. Arra lennék kíváncsi, hogy egy átlagos felhasználónak miért kell pl. Vista 64 és béta Win 7?
A témához visszatérve, szerintem azt vizsgáljátok, hogy akiknél ezek a problémák fellépnek milyen oprendszert használnak. Lehet hogy hamar meglesz a hibák oka.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
és akkor külön lenne az alap és a kieg?
Alapjáték külön és DS2 Deluxe külön.
Mindkettõ mûködik.
De ettõl még turkálok bennük.
Viszont, még mindig nem jelezte nekem egyetlen Deluxe Edition-ös sem, hogy hibás lenne - ergo, csak sima DS2-vel akadnak gondok... megint, mint tavaly.
nem pedig állandóan a DE.
Bizonyíték gyanánt
A képek, még JPEG-re átalakítás elõtt, nézd a dátumot, idõpontot...
A képek, melyek bizonyítják, a gépen, ahol ülök, tökéletesen fut a játék - jelen esetben a Deluxe Edition.
Azt kérem, hogy ne kezdjétek el leírni a dolgot, adjatok kis idõt és kiderítem, mi lehet a gond egyeseknél...
Számomra az már jó hír, hogy nem több tucat HSZ született, hogy ez-az nem jó... az egyéni problémákra is összpontosítok, de ehhez idõ kell!
Igyekszem!
Tényleg én megpróbáltam minden hogy. A Microsoft-os dolgokból is 90%-át kipróbáltam,hiába...
Ahogy írtad,tényleg ennyit nem ér a játék,de ha már Imyke ennyit küszködött a fordítással,gondoltam kipróbálom,meg persze azért is próbálgattam én is,mert régen volt a gépem fejlesztve,mióta komolyabban sportolok,arra költöm inkább a pénzt😊 Szóval örültem hogy ez normálisan futott,mai játékoknál menüig nem jutok el😄
Most meg volt kis szabad idõm,gondoltam elütöm az idõt a DS2-vel,hát ez nem jött össze,az biztos,ennyit még nem szenvedtem,hogy egy játék normálisan fusson 😄 igaz eddig mindhiába😊
Rash87 írja az#5276 hsz.ban:
"Tegnap este már megpróbáltam úgy,hogy DS2+BW, de itt már a menüig nem jutottam el,hanem indítás után egybõl kiírta azt a hülyeséget,s megfagyott. Több ötletem tényleg nincs..."
Rash87 barátunk, nekem rutinos, értelmes felhasználónak tûnik!
Mert, ha csak a "sima" DS2 (Broken World) nélkül a bajos, akkor sokkal könnyebb a dolgom és egyszerûbb a megoldás is!
Természetesen megnéztem! El is rémültem tõle,<#hehe>#hehe>
Úgy gondolom, hogy Te sokkal jobban értesz ezekhez a dolgokhoz, mint én.
Nincs türelmem ennyit kínlódni. Nekem nem ér ennyit ez a játék.
Õszintén kívánom Imykének és a játékosoknak, hogy sikerüljön úrrá lenni a problémákon.
A "dungeon siege 2 Exception Detected" problémának jelentõs irodalma van a neten. Keress rá.
Szerintem a dolog gépfüggõ, de én nagyon nem vagyok informatikai szakember.<#rinya>#rinya>
Ha hozzáférsz több (sok) géphez valszeg elõbb-utóbb neked is elõjön a hiba.
Õszintén mondva, nem tudom, hogy a dolog megéri-e azt az irgalmatlan munkát, amit belefeccölsz?
sajnos képet nem tudok mutatni de van egy pár már. (merthogy nemvagyok viptag.
(esetleg freemail -en vagy myvip -en vagy msn -en elküldthetem õket)
a konfigomon pedig simán elfut a GTA IV.
magyaritás nélkül nem csinálja.
19410122 : megpróbáltam és anélkül üröm az örömben. 😊
egyébbként az a fura hogy a játék kezdetekor semmi hiba.
végig a úton azt amikor rab leszek akkor puha-pihe "dolgok" bukkannak elõ.
A Te problémád azért különlegesen érdekes, mert eredeti a játékod.
A magyarítást a Start menü→vezérlõpult→programok telepítése és törlése útvonalon egyszerûen letörölheted, majd bármikor ismét visszarakhatod.
Amikor nincs fent a magyarítás, akkor ideiglenesen nem látod a mentéseidet, viszont kipróbálhatod, hogy magyarítás nélkül hibátlan-e a játék. Valszeg elõlrõl kell kezdeni...
Totya4, Az átlag júzer még azt sem tudja, hogy a játék hol tárolja a mentéseket./tisztelet a kivételnek/Az meg, hogy "felrakja valahova",vagy képeket küldjön végkép magas...
Esetleg egy E-mail cím segíthetne.<#conf>#conf>
* Magyarítás nélkül is csinálja?
Most próbálom ki 3x az elmúlt két napban: nálam SEMMI hiba, lejjebb képekkel is illusztráltam.
Érthetetlen!
Ez kérem, egy õsrégi játék, minden gépen gond nélkül kell futnia, hardver hiba nem lehet.
A fordítást már unalomig leteszteltem az elmúlt 3 évben, tavaly karácsony óta vagy 10x! Kismilliószor átnéztem a kódot, a MOD-okat külön leellenõriztem, és csak olyanokat tettem bele a magyarításba, amik nem nyúlnak bele komolyan a játék kódjába...
Egyszerûen letaglózottan állok a problémáitok elõtt.
Most, itt, a könyvtári gépen, szûz Dungeon Siege 2-vel játszom, az új magyarítással - megpróbálom itt is kiszûrni, megkeresni a hibákat, ha vannak.
S ha van, az bizonyosan javítható lesz, csak kérdés, hogy miként találom meg?!
Ezért, KÉPEKET is tegyetek fel, kérlek! Segítsetek, a magatok érdekében, ha lehet!
ott se lehet menteni se kilépni.
ott is minden kattintás megmarad a földön.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az újabb letöltés a legkevesebb.