Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ne halj meg es nem lesz problemad ezzel.
És második meg harmadik nehézségen mit vsztünk el ha meghalunk?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

j0nNyKa
nemtom, nalunk az egvilagon semmi problema nem volt a multival, nemtom mieza fekete kepernyo para, de gyanus, hogy ezt par lama hozta be a koztudatba, mer en eddig barkivel probaltam ki, hogy megy-e neten, mindenkivel 1.re mukodott 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mimic: kétkezes harcos durván sebzésre gyúrva (ac nem szükséges😊, 15% körüli health steal. Elemental rageval level40 körül a 20000es mimic pár sec, hp végig maxon...
Stotoo
ja sry, 2200 hsz, inkabb kihagyom

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Az a baj a multiban hogy ha inditasz lan jatekot sok embernak valamiert csak fekete kepernyo jon be. Anelkul hogy barkihez is csatlakozna. Elosozt ezt kellene megoldani valahogy. Ha ez megy akkor van ra progi, amivel lehet neten lant emulalni.
ha valaki tudja hogyan lehet peertopeerben multizni tortel akkor az legyszi irjon mar... 😊
Hmm elit mimic megintcsak meglovi harcost az szepen lefekszik, meglovi masikat az is lefekszik kozben gyogyuitjak oket es igy felvaltva ugralnak lefel. kozben a tobbi meg lelovoldozi.
Carlos
Ehh...

Þór vígi þessi rúnar

Kalrathiaban ki kell nyirni a spell arust 1 kuldetes kapcsan. Nemtom hogy rosszu csianlok vlamit vagy mivan de 1-et spellet es a harcosomnak maradt 100 hp-ja kb, kovetkezonel eldolt aztan jott 1 varazslo az egybol eldolt, aztan vegul sikerult megoldani hogy egyszer az egyik marcos pihent aztan a masik, es ekozben a 2 NM gyogyitotta oket. Eleg viccesvolt, pedig azt irta hogy csak lvl 80, mint en...
Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Normálon semmi.
Vagy ha a nekro gyerekkel teleportáltatod vissza a cuccodat, akkor az pénzbe kerül.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De egyszerû vagy!

Þór vígi þessi rúnar

Hi,

Ha az egész csapat meghal, van valami végleges bültetés? (XP, lóvé)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

késõbb kell visszamenni azt a nagy bona mágus faszfejet lehentelni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

j0nNyKa
neked nem meglepo, h senkinek sem meglepo ? mysterious setrol ovashatsz, ha visszaolvasol

Stotoo
ezt nem nezte senki?
nektek nem meglepo hogy:
+10% looking like a fool ?😄

jazzy
CM: nekro agra kezdtem el gyurni, ott lvl20 minden, de vigyazat, nagyon sok allskillt fogtok kapni, en CSAK nekro agra raktam, fire es lightningon nincs 1 skill se, allskillek utan ez ugy nez ki hogy fire agon van 15, lightningon 17, tehat nem eri meg sokat pakolni a skillekre. A nekro spellem 2k-ig sebez es 3at lo.
jazzy
Lvl 20-40 korul eleg nagyot sebeznek a mimicek es eleg erosek, lvl50 folott mar nem lesz veluk gondotok, a harcos siman birni fogja. Epp nem regen talalkoztam mimiccel es a harcost joforman meg se sebezte.
Panzerfaust
Jó hát persze, tüzes vagy villámos CM erõsebb, mert az NM csak 350 körül lõ, de van olyan varija, aminek a max sebzése, valahol 545 körül található. És mondom, fagyaszt. Bár szerintem a legjobb az íjász íjpuskával. Többet sebez, mint a kard pajzs kombós harcosom, és van ez a lökéshullám, vagy mi az iseten haragja ami eléggé szétszórja, a csávókákat. Úgyhogy nálam úgy megy, hogy harcos elõremegy a bazi védelmével és föltartóztatja a tömeget, az íjász oszlatja a tömeget, a NM fagyasztgat, gyógyítgat, tisztogat, a CM meg lekapkodja a csávókákat ha bejön a max közeli sebzése.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

lipovics
Itt talaltam magyar vegigjatszast, ha erdekel valakit: http://dungeonsiege2.uw.hu

Meg nincs kesz, de gyorsan csinaljak a sracok!
Carlos
Mimic:
Én úgy szoktam, hogy mit sem sejtve kinyitom a ládát. Jól megilyedek, amikor teleköpköd a mimic mindenféle szarral, fél hp ugrott. Spuri a fal mögé.
Ekkor barbár bekapcsolja az überütést, a cm meg a bombát nyomja a mimicnek.
Lemegy a 1/3-a. Ekkor ráküldöm az illyász villámlós istenharagját és a jeges fagyasztását, közben barbár fekszik.
Visszabúly a falmögé.
Közben barbár felkel, potion. fal mögül elõ, össztûz a mimicre (mirrorban).
Barbár fekszik. Felkel, megint össztüz, feltöltõdnek a powerek, egyszerre mindet rádob, kinyiffan.
Cucc felszed.
Ezzel olyan 45-75 mp alatt nyirom a mimicet.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
1: A gatehouse-ban, úton az udvarra pont belebotlasz egy szobában.
2: A gatehouse-al szembeni nagy teremben lesz, pont a legvégén barikádozta el magát.
3: A barakkokban lesz, a vége felé.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

böröczk
harmadikat is föld alatt kell keresnem? <#zavart2>
már alig maradt lehetõségem, szinte mindenfelé jártam . . .

Kumiho #2179

3 összesen
böröczk
oké, kösz
egyébként most ott tartok, hogy valakinek össze kell gyûjtenem az embereit (actI-ben), 2 már megvan, hány lesz még? kicsit untam a mászkálást, azért is léptem már ki.

Kumiho #2179

32-es cm most 2-es firebolttal olyan 500-at sebez (+- valamennyi, átlag 500), nm ilyen szinten mit tud?
Panzerfaust
Szerintem nem rossz a nekró, csak önnmagában gyenge. A nekró spellek általában nagyon babán sebeznek, csak a minimumjuk alacsony túlságosan is. Én még csak 31es vagyok, és az alap nekró varázslatot használom, csak 2 szinten. van egy rohadt jó varázslat, valami léleklándzsa, bivaly sebzés, és egyszerre több ellenfelet is sebez, csak sokáig tart varázsolni. Annyi idõ alatt ellövök 3at a másikból. Az életszívás, meg nem egy nagy szám, de a nyomott kis élete általában mindig maxon van, csak akkor van gáz, ha valami böszme szörny kipécézi magának. El kell szaladni, és kis idõ múlva már toppon van.
A manaszívásról meg meg van a véleményem, mert a NMnek csak 6-700as manája van, a Cmnek meg 1000, így minden manadós, manaszívós cucc nála landol, mert a gyógyítgatás eléggé leveszi szegénykét. Ennek ellenére a Cmnek szinte mindig maxon, a NM meg mindig féltájon lapul a manaszintje.
Amúgy kövezzetek meg, deszerintem NM jobban támad, mint CM. Van valami fagyvarija, átlagba szerintem jobban sebez, plussz fagyasztgatja még a fagy immunokat is.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

j0nNyKa
nezd, azert van a journald, hogy elolvasd, es ne kerdezz ra mindenre a forumba, elegge rontja az osszkepet ez a sok fogyatekos kerdes... gyonyoruen leirjak neked a jatekban,meg alttabolni se kell

gergod
amúgy 4 torony van

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Dynamic
Vissza kell menni a városban a great hallba mittudomén kihez(a questben benne van a neve), hogy vegye le a nyakláncot.Utána be lehet menni.
De a zárójeles megjegyzés mindenre áll.A questben mindig le van írva, hogy mit kell csinálni.
Mustang2005
Elakadtam :

A WESTERN VALAMI Jungle -ben

Az egyik ajtón nem engednek be!!

Mind a három tornyot felégedtem!!

Azt mondja az õr hogy fogjok nem mehetnek be!

Hogyan tovább??

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Azért van dropból is sok jó cucc.
j0nNyKa
Innbe tudod novelni, 500, majd 1500 aranyert, kesobbi szinteken megtobbert

shaba23
beszélj a kocsmárossal...pénzért bõvíti a tagok számát
Mustang2005
Cheat kéne!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

böröczk
a partimembörök száma mi szerint növekszik? vagy hogyan tudom növelni? nekem egyelõre csak Taar jutott, nem mondom, hogy rossz, de azért ... : - D

Kumiho #2179

shaba23
ez a spirites dolog egy nagy szívás 😞 találtam egy Big Chest-et, ami elõtt egy spirit áll, de nem lehet vele beszélni, mert még nem jártam aman'lu-ban...mesze van még az a szar város? (vagy mi)
shaba23
csak én vagyok peches, vagy más is jobb cuccokat talál a vendornál, mint dropból?
Hmuda
Jah. Én már kitapasztaltam annyira, hogy tudja nagyjából melyik láda lesz mimic. Elõször mindig kitakarítom a szobát, keresek valami fedezéket, ahhol nem érhet hozzám (pl egy fal mögé), berakok oda egy portált, aztán ha kinyírt akkor csak újra bele kell sétálnom a teleportba, magától felveszik a cuccokat, mivel biztonságban vagyok még gyorsan nyitok egy új portált és megint mehet a móka.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az egy boxzsák, ütni kell és cuccot ad.
Stotoo
ja, abban a szobaban ahol a mimic volt, a neve ez volt: "???" szintje 100, levertem 18as szinten es potyogtak a jobbnal jobb cuccok 😊

Stotoo
nemtom volt-e már de én meglepodtem amikor ezt talaltam:

shaba23
nyakamba ugrott egy lvl100-as valaki, ütöttem az meg dobálta magából a zöld cuccokat O_o
Stotoo
arra az agressziv kincsesladara gondolsz?
Ha igen akkor ja, meglepodtem amikor kiakartam venni a cuccot, szegeny nature magusom azt se tudta kit gyogyitson/elesszen 😊

shaba23
3-3-1-1 a jó válasz...sajnos korán bejött, pedig farmoltam volna még.) esett egy lila upgrade kesztyû😊
Mégegy: a % mana steal spellekre is vontakozik, vagy csak fegyverre? Vampirismmal összeadódva nem lehet rossz.
Az ajtók mögöttiekkel nem kell foglalkozni, majd késõbb visszajössz. Ha kinyitja a szobor az ajtót berhonasz, megfogod a cuccot és elfutsz. 😊
shaba23
az ok, hogy bead 2 ellenfelet, de lvl15 környékén járok, itt meg az ajtók mögött 28as mobok vannak😊
Próbálgasd amíg el nem találod (asszem az 1. kérdésre a 3. a válasz), párszor bead 2 ellenfelet tápolni, de aztán már nem, mert mindenki ott dekkolna lvl 100-ig. 😊 Miután nem jön senki, simán kikockázod a megoldást.