13279
-
tattooed #2155 adta neki a franc! megkóstolta, aztán valamiért ízlett neki.
(sztem az ösztönei vezérelték. HEHEHEHEHEHE) -
#2154 én már elkezdtem a napot:D -
#2153 az szép!! pedig valszeg kúrva jól érezhette magát, csak nem tudta h mit érez...mondjuk hallottam már olyat h az ilyen rosszúl sűlt el, mert (mondjuk az papír) de a srác kapott a szülinapján egy pohár vizet, amibe bele volt egy papír olvasztva, és mivel nem tudta h mit érezzen, annyira bekattant h másnap kinyírta az anyját, mondjuk ez eléggé dúrva példa, de van ilyen is!! szal azért vigyázni kell h kinek mit adsz, mert voltam olyan helyzetben is h a srác azt mondta h hát ő bírja a spanglit, meg minden, és a végén annyire kivolt h behányt és azt se tudta h mi van, kb ott aludt a wc-n.... -
#2152 na kezdjük a napot.... -
tattooed #2151 Ja aztán híresztelte a rokonknoak, hogy meg akartam ölni, az örökség miatt.
-
#2150 THC süti elkészítéséhez, nem kell semmi féle kémikus a családban, csak fogod a spanglit azt belefőzöd a sütibe, azt megeszed!! de a legjobb ha csokit főzől bele!! de frankón megette a nagymutter? :D -
#2149 ki csinálta? (van kémikus a családban?) :D -
tattooed #2148 Nagyanyám megette a THC-s sütit, másfél órát mosogatott!!!!
Vigyázzatok ti is!!!!!! -
tattooed #2147 Megvan a havi 2-es Számú "rakéta"!
(olyan jó titeket olvasni ahogy elmélkedtek)
No sleep!!!!!!
Gyí -
szando #2146 szlíp vell! -
#2145 már 1g-ot tüdőre vettünk... látjosan szétszakad a fejem, ebből alvás lesz -
#2144 hát igen sajna ez így van! van ismerősöm aki már kb 5 éve tolja naponta, és esze ágába sincs leállni! -
szando #2143 sokan biztosan, de nem hinném hogy mindenki rájön... sokan vannak akik túl buták hozzá
[nem akar senkit se bántani] -
#2142 persze ebben igazad van, h sokkal nagyobb élményt nyújt ha csak ritkán csinálod a dolgokat, én csak annyit akartam mondani, h van amikor belecsúszik az ember egy kicsit, de azért még nem kell leírni....úgyis rájön h ez nem pálya! -
szando #2141 azért ezzel a semmi rossz nincs-csel vitatkoznék. én úgy vagyok vele hogy mind a zöld, de az alkohol és más szerek is, maradjanak meg valamennyire különlegesnek, és ne válljanak mindennapivá. ha nem szívsz naponta, sokkal jobban élvezed. én legalábbis biztos. -
#2140 dehogynem :) -
Ronny #2139 erre még senkinek nem sikerült rájönnie. Csodálkoznék, ha pont az Sg-n születne megoldás, bár nem lehetetlen:) -
#2138 hát embere válogatja, nekem volt h napi 3 gramm a spanommal, és elég sokáig nyomtuk így!! vannak elveteműlt időszakai az embernek, de aztán rájön h nem jó ez így, és mostmár csak 1.5-2 havonta cigizem... -
tattooed #2137 2-3 cigi aztán off -
tattooed #2136 Neeem sok?????
Nekem ez az egy havi adagom. -
#2135 áhh te nem nézted akkor végig a fórumban a topikokat! a szerek leírása engem sem érdekel, de nem arról szól az oldal! -
#2134 Nem nagyon érdekel a szerek leírása, nagyját olvastam már, mások képzelgései meg főleg. :) Most nem -
#2133 az oldal maga engem sem, de vannak rajta jó olvasmányok... -
#2132 semmi nem bűn :) megnéztem a daath.hu-t, engem nem köt le. -
#2131 hát ja a tudathoz értenek itt, de nem minden esetben jó felé módosúl a tudatod!! különben gáz függni, de nem egy megbocsájthatatlan bűn ha eltol naponta pár cigit, persze megvan ennek is a maga oldala, az már természetesen nem jó ha annyira függő vagy, h nincs 1 józan pillanatod sem!! de ezek szerint ismered a daath.hu :D ha nem akkor nézd meg érdemes... -
PaI2tizán #2130 Mi az a gombázás? valamit hallotam róla de lényegében nem tudom -
#2129 Ehh... Vajon nem gáz függni? -
#2128 haha... Én kétszer szívtam életemben, néha sörözök. Ennyi. :) Kb. ennyi közöm van ezekhez a dolgokhoz. De gondoltam itt értenek a tudathoz, ha már tudatmódosítókról van szó. :D -
#2127 annyira nem volt nyílvánvaló, de sztem abban semmi rossz nincs ha minden nap eltol 1g-t, de ha minden nap gombázik, az már kicsit brutális... -
tattooed #2126 Persze, hogy zöldet. -
#2125 hmm érdekes okfejtés, gondolom sokszor látogatod a daath.hu-t :D -
#2124 ki az az "Én?" -
#2123 Egyszerű: nem az agyad mondja, hogy "az agyam gondolja ezt a mondatot", hanem Te, Te, aki nem vagy egyenlő az agyaddal, vagy aki szerint egyenlő vagy az agyaddal.
kérdés: "Ki az, aki gondol?" -
#2122 az uccsó mondatodat nem értem, lehet még korán van hozzá, de fejtsd ki bővebben please -
#2121 a lényeg a lényeg: vannak drogok amik testi függőséget okoznak ! -
#2120 Igen ezeket úgy hívják, hogy érzetek. Pl. csináltak egy olyan kisérletet, hogy megkarcolták a faszi karján az eret, beleültették egy kád vízbe, és folyamatosan vörösre festették a vizet. A hapi meghalt, mert azt hitte hogy elvérzik. És "elvérzett"
Kulabácsi: én nem az agyról beszéltem. Ez minősítés, nem az, aki minősít. :) -
#2119 hát ja!! de ha úgy veszed pl éhes vagy, mert az agyad úgy érzi h éhes vagy, de a tested sem tud élni élelelm nélkűl...de akkor most mi is az igazság? az agyam akar enni, vagy a testem?? mert mind a 2őnek szüksége van rá, de főleg a testemnek...nah erre varjál gombot!!:D:D -
szando #2118 Ez kb olyan hogy nem fázol, csak úgy érzed. :s -
#2117 omg, jó nagy cigit tolhattál! -
#2116 jovan szabi, ez már másik topic