13279
  • tattooed
    adta neki a franc! megkóstolta, aztán valamiért ízlett neki.
    (sztem az ösztönei vezérelték. HEHEHEHEHEHE)
  • kulabácsi
    én már elkezdtem a napot:D
  • kulabácsi
    az szép!! pedig valszeg kúrva jól érezhette magát, csak nem tudta h mit érez...mondjuk hallottam már olyat h az ilyen rosszúl sűlt el, mert (mondjuk az papír) de a srác kapott a szülinapján egy pohár vizet, amibe bele volt egy papír olvasztva, és mivel nem tudta h mit érezzen, annyira bekattant h másnap kinyírta az anyját, mondjuk ez eléggé dúrva példa, de van ilyen is!! szal azért vigyázni kell h kinek mit adsz, mert voltam olyan helyzetben is h a srác azt mondta h hát ő bírja a spanglit, meg minden, és a végén annyire kivolt h behányt és azt se tudta h mi van, kb ott aludt a wc-n....
  • prezi
    na kezdjük a napot....
  • tattooed
    Ja aztán híresztelte a rokonknoak, hogy meg akartam ölni, az örökség miatt.
  • kulabácsi
    THC süti elkészítéséhez, nem kell semmi féle kémikus a családban, csak fogod a spanglit azt belefőzöd a sütibe, azt megeszed!! de a legjobb ha csokit főzől bele!! de frankón megette a nagymutter? :D
  • RIZLA
    ki csinálta? (van kémikus a családban?) :D
  • tattooed
    Nagyanyám megette a THC-s sütit, másfél órát mosogatott!!!!
    Vigyázzatok ti is!!!!!!
  • tattooed
    Megvan a havi 2-es Számú "rakéta"!
    (olyan jó titeket olvasni ahogy elmélkedtek)

No sleep!!!!!!

Gyí
  • szando
    szlíp vell!
  • prezi
    már 1g-ot tüdőre vettünk... látjosan szétszakad a fejem, ebből alvás lesz
  • kulabácsi
    hát igen sajna ez így van! van ismerősöm aki már kb 5 éve tolja naponta, és esze ágába sincs leállni!
  • szando
    sokan biztosan, de nem hinném hogy mindenki rájön... sokan vannak akik túl buták hozzá
    [nem akar senkit se bántani]
  • kulabácsi
    persze ebben igazad van, h sokkal nagyobb élményt nyújt ha csak ritkán csinálod a dolgokat, én csak annyit akartam mondani, h van amikor belecsúszik az ember egy kicsit, de azért még nem kell leírni....úgyis rájön h ez nem pálya!
  • szando
    azért ezzel a semmi rossz nincs-csel vitatkoznék. én úgy vagyok vele hogy mind a zöld, de az alkohol és más szerek is, maradjanak meg valamennyire különlegesnek, és ne válljanak mindennapivá. ha nem szívsz naponta, sokkal jobban élvezed. én legalábbis biztos.
  • sz4bolcs
    dehogynem :)
  • Ronny
    erre még senkinek nem sikerült rájönnie. Csodálkoznék, ha pont az Sg-n születne megoldás, bár nem lehetetlen:)
  • kulabácsi
    hát embere válogatja, nekem volt h napi 3 gramm a spanommal, és elég sokáig nyomtuk így!! vannak elveteműlt időszakai az embernek, de aztán rájön h nem jó ez így, és mostmár csak 1.5-2 havonta cigizem...
  • tattooed
    2-3 cigi aztán off
  • tattooed
    Neeem sok?????

Nekem ez az egy havi adagom.
  • kulabácsi
    áhh te nem nézted akkor végig a fórumban a topikokat! a szerek leírása engem sem érdekel, de nem arról szól az oldal!
  • sz4bolcs
    Nem nagyon érdekel a szerek leírása, nagyját olvastam már, mások képzelgései meg főleg. :) Most nem
  • kulabácsi
    az oldal maga engem sem, de vannak rajta jó olvasmányok...
  • sz4bolcs
    semmi nem bűn :) megnéztem a daath.hu-t, engem nem köt le.
  • kulabácsi
    hát ja a tudathoz értenek itt, de nem minden esetben jó felé módosúl a tudatod!! különben gáz függni, de nem egy megbocsájthatatlan bűn ha eltol naponta pár cigit, persze megvan ennek is a maga oldala, az már természetesen nem jó ha annyira függő vagy, h nincs 1 józan pillanatod sem!! de ezek szerint ismered a daath.hu :D ha nem akkor nézd meg érdemes...
  • PaI2tizán
    Mi az a gombázás? valamit hallotam róla de lényegében nem tudom
  • sz4bolcs
    Ehh... Vajon nem gáz függni?
  • sz4bolcs
    haha... Én kétszer szívtam életemben, néha sörözök. Ennyi. :) Kb. ennyi közöm van ezekhez a dolgokhoz. De gondoltam itt értenek a tudathoz, ha már tudatmódosítókról van szó. :D
  • kulabácsi
    annyira nem volt nyílvánvaló, de sztem abban semmi rossz nincs ha minden nap eltol 1g-t, de ha minden nap gombázik, az már kicsit brutális...
  • tattooed
    Persze, hogy zöldet.
  • kulabácsi
    hmm érdekes okfejtés, gondolom sokszor látogatod a daath.hu-t :D
  • sz4bolcs
    ki az az "Én?"
  • sz4bolcs
    Egyszerű: nem az agyad mondja, hogy "az agyam gondolja ezt a mondatot", hanem Te, Te, aki nem vagy egyenlő az agyaddal, vagy aki szerint egyenlő vagy az agyaddal.
    kérdés: "Ki az, aki gondol?"
  • kulabácsi
    az uccsó mondatodat nem értem, lehet még korán van hozzá, de fejtsd ki bővebben please
  • prezi
    a lényeg a lényeg: vannak drogok amik testi függőséget okoznak !
  • sz4bolcs
    Igen ezeket úgy hívják, hogy érzetek. Pl. csináltak egy olyan kisérletet, hogy megkarcolták a faszi karján az eret, beleültették egy kád vízbe, és folyamatosan vörösre festették a vizet. A hapi meghalt, mert azt hitte hogy elvérzik. És "elvérzett"

Kulabácsi: én nem az agyról beszéltem. Ez minősítés, nem az, aki minősít. :)
  • kulabácsi
    hát ja!! de ha úgy veszed pl éhes vagy, mert az agyad úgy érzi h éhes vagy, de a tested sem tud élni élelelm nélkűl...de akkor most mi is az igazság? az agyam akar enni, vagy a testem?? mert mind a 2őnek szüksége van rá, de főleg a testemnek...nah erre varjál gombot!!:D:D
  • szando
    Ez kb olyan hogy nem fázol, csak úgy érzed. :s
  • FtranX
    omg, jó nagy cigit tolhattál!
  • prezi
    jovan szabi, ez már másik topic