13279
-
#2235 Srácok: Már régóta érdekel egy dolog... miért tekerik be a füves cigibe a cigis doboz egy darabkáját (tip(?))? -
boreus #2234 -
boreus #2233 Megegyeztünk. Ez itt az enyém. :)
-
#2232 nullás cigi rulez
O_O -
#2231 -
#2230 -.- -
#2229 elosztják ne félj :)
hogy örülnek :) -
boreus #2228 No...de most melikünk vigye haza?
[IMG]http://[/IMG] -
#2227 [szervezés alatt az este] -
#2226 jó ebben van vmi! de majd megoldod, azt megint jöhet a mehet:D de ha ez vígasztal én tegnap jól kivoltam.... -
#2225 ez nem vicces :CCCCCCCC -
#2224 szar lehet :D -
#2223 elfogyott a pénz :C -
#2222 de :D -
#2221 hááá ide már senki sem ír? -
#2220 höhö!! kivok mint a kutya... -
#2219 nah akkor király :D -
#2218 mindenkinek D: -
#2217 nekem is... -
#2216 hát ez az este elég kész volt... -
#2215 csoki+fafu `-´ -
#2214 én már vagy több mint 1 hete nem láttam spanglit vazze!! szal király vok nem szívtam :D de viszont ittam mint a gödény...:S -
szando #2213 én a mogyorósat szeretem ^^ -
#2212 tegnap sör
ma sör
holnap is sör :D
sör!!! -
#2211 tegnap csoki ^^
ma csoki ^^
...csoki ^^ -
#2210 haha hazajöttem, és hajnalodik, ilyenkor a legjobb egy lant, és megnézni a napfelkeltét, már ha nem lesznek kúrva felhők...de legalább ebben v vmi feeling... -
#2209 vazz 1 óra és most megyek csak inni!! ez már kész :D -
#2208 bölcs mondás :) -
hokotro #2207 Ha a fű nem jön mohamedhez ,mohamed megy a fűhöz:-) -
#2206 jah ez szopacs :D ez elmegy a mai nap... -
#2205 futás a szaküzletbe:D -
#2204 áááh -
#2203 Amég van lét van nemlét, amég a tudat folytatja a megkülönböztetést, addig van. -
#2202 én is ezt mondom, de te az elöbbi üzidben nem ezt írtad!! vagy én nem értelmeztem helyesen?? ""És még azt is hozzátenném, hogy "valaki" vágy, és megkülönböztetés nélkül is ehet, és sírhat is.""
akkor most mindíg jelen van a vágy, vagy nem?? :D -
#2201 Megszokás kérdése, ami ragaszkodás, és ugyanúgy vágy. Szemével még mindig érzékel, aztán megkülönböztet. A kaja állagát is érzékeli gondolom, ezután is megkülönbözteti. Így tehát a vágy még mindig jelen van. Az ember kötődik az érzékszervei által felfogott világ valóságához. -
#2200 "vágyés megkülömbeztetés nélkül is ehet, vagy sírhat" hát ez érdekes, mert ha pl arra gondolunk h vki elveszti az érzékeit, mint pl az ízlelés, akkor is valszeg azt eszi amire vágyna, és nem azt amit soha a büdös életben nem evett meg, mert nem vágyik rá!!! -
#2199 És még azt is hozzátenném, hogy "valaki" vágy, és megkülönböztetés nélkül is ehet, és sírhat is. Persze ez nem arra érv, hogy 2 éves rokonunk nem megkülönböztetés miatt sír, mert igen, már akkor jelen lehet a megkülönböztetés, de a személyiség még nem vett föl olyan mértékben formákat, mint ami pl. nálunk van. -
#2198 Persze. A vágy az már felkel a születés pillanatában (vagy előbb), de ahogy múlik az idő, ez a struktúra folyamatosan épül ki az emberben, ez lesz a személyisége.
Vágy nélkül nincs születés, erről a nagyon érdekes kérdésről már egy másik fórumban egy cikk kapcsán is beszélgettünk. Ki születik meg, ha nincs vágy? -
#2197 alkoholmámor... -