13279
  • sz4bolcs
    Srácok: Már régóta érdekel egy dolog... miért tekerik be a füves cigibe a cigis doboz egy darabkáját (tip(?))?
  • boreus
  • boreus
    Megegyeztünk. Ez itt az enyém. :)
  • prezi
    nullás cigi rulez

O_O
  • FtranX
  • prezi
    -.-
  • reaper4
    elosztják ne félj :)

hogy örülnek :)
  • boreus
    No...de most melikünk vigye haza?
    [IMG]http://[/IMG]
  • prezi
    [szervezés alatt az este]
  • kulabácsi
    jó ebben van vmi! de majd megoldod, azt megint jöhet a mehet:D de ha ez vígasztal én tegnap jól kivoltam....
  • prezi
    ez nem vicces :CCCCCCCC
  • kulabácsi
    szar lehet :D
  • prezi
    elfogyott a pénz :C
  • RIZLA
    de :D
  • kulabácsi
    hááá ide már senki sem ír?
  • kulabácsi
    höhö!! kivok mint a kutya...
  • kulabácsi
    nah akkor király :D
  • prezi
    mindenkinek D:
  • FtranX
    nekem is...
  • kulabácsi
    hát ez az este elég kész volt...
  • prezi
    csoki+fafu `-´
  • kulabácsi
    én már vagy több mint 1 hete nem láttam spanglit vazze!! szal király vok nem szívtam :D de viszont ittam mint a gödény...:S
  • szando
    én a mogyorósat szeretem ^^
  • kulabácsi
    tegnap sör

ma sör

holnap is sör :D

sör!!!
  • prezi
    tegnap csoki ^^

ma csoki ^^

...csoki ^^
  • kulabácsi
    haha hazajöttem, és hajnalodik, ilyenkor a legjobb egy lant, és megnézni a napfelkeltét, már ha nem lesznek kúrva felhők...de legalább ebben v vmi feeling...
  • kulabácsi
    vazz 1 óra és most megyek csak inni!! ez már kész :D
  • kulabácsi
    bölcs mondás :)
  • hokotro
    Ha a fű nem jön mohamedhez ,mohamed megy a fűhöz:-)
  • kulabácsi
    jah ez szopacs :D ez elmegy a mai nap...
  • RIZLA
    futás a szaküzletbe:D
  • ReTeK
    áááh
  • sz4bolcs
    Amég van lét van nemlét, amég a tudat folytatja a megkülönböztetést, addig van.
  • kulabácsi
    én is ezt mondom, de te az elöbbi üzidben nem ezt írtad!! vagy én nem értelmeztem helyesen?? ""És még azt is hozzátenném, hogy "valaki" vágy, és megkülönböztetés nélkül is ehet, és sírhat is.""
    akkor most mindíg jelen van a vágy, vagy nem?? :D
  • sz4bolcs
    Megszokás kérdése, ami ragaszkodás, és ugyanúgy vágy. Szemével még mindig érzékel, aztán megkülönböztet. A kaja állagát is érzékeli gondolom, ezután is megkülönbözteti. Így tehát a vágy még mindig jelen van. Az ember kötődik az érzékszervei által felfogott világ valóságához.
  • kulabácsi
    "vágyés megkülömbeztetés nélkül is ehet, vagy sírhat" hát ez érdekes, mert ha pl arra gondolunk h vki elveszti az érzékeit, mint pl az ízlelés, akkor is valszeg azt eszi amire vágyna, és nem azt amit soha a büdös életben nem evett meg, mert nem vágyik rá!!!
  • sz4bolcs
    És még azt is hozzátenném, hogy "valaki" vágy, és megkülönböztetés nélkül is ehet, és sírhat is. Persze ez nem arra érv, hogy 2 éves rokonunk nem megkülönböztetés miatt sír, mert igen, már akkor jelen lehet a megkülönböztetés, de a személyiség még nem vett föl olyan mértékben formákat, mint ami pl. nálunk van.
  • sz4bolcs
    Persze. A vágy az már felkel a születés pillanatában (vagy előbb), de ahogy múlik az idő, ez a struktúra folyamatosan épül ki az emberben, ez lesz a személyisége.

Vágy nélkül nincs születés, erről a nagyon érdekes kérdésről már egy másik fórumban egy cikk kapcsán is beszélgettünk. Ki születik meg, ha nincs vágy?
  • kulabácsi
    alkoholmámor...
  • FtranX