13279
-
#2315 ott még azért nem tartok :) -
szando #2314 nyomottság? én még sosem tapasztaltam... sőt, sokkal frissebb vagyok reggel egy jóéjt cigi után -
szando #2313 lol de szemetek vagytok :DDD -
#2312 mert nem szívtál még1et:D -
#2311 azt tudja valaki, hogy másnap miért van ez a "nyomottság"? -
#2310 jah ez igaz :D én ezt akkor tapasztaltam nagyon, amikor szivatásból fogtunk sima, mondom sima füvet és betekertük azt eltoltuk egy sráccal aki nem sokat szívott életében!! persze mi nem tüdőztük le, de ő tolta mint állat és úgy "beállt" h alig bírt járni, mi meg jót röhögtünk! éljen a köcsögség:D -
szando #2309 jajj ugyan már
te is tudod hogy a sima kólától is be lehet baszni ha azt hiszed hogy boros :)) -
#2308 nah várj a kendermagkivonat, az thc mentes gonolom, vagy csak hollandiában lehet ezt kapni?? mert mintha láttam volna itthon is ilyen készítményeket, de annak semmi köze a kenderhez, ill. mivel nincs benne thc így nem üt rajta pluszba semmit!!! -
boreus #2307 Kendermagkivonattal, annak aki szereti a zöldséget alkohollal társítani. Lassan üt, de nagyon brutál és hosszan tartó hatás...
Sajnos én sem tudtam kimenni.
-
#2306 A hippik háborúznak a békéért. :D
Ma már inkább rockerek vannak, meg punkok, akik hasonlítanak rájuk. (de én csak könyvekből, meg filmekből, felvételekből, meg hasonlókból tájékozódtam a hippikről, mert én akkor még nem éltem. :) -
#2305 így van -
#2304 o(-_-)o -
#2303 Általánosítás. Ismertél akár egyet is?
Egyébként nem nyitok vitát veled. Olvastam a vitáidat, így a te tudásodat már ismerem. Ide is flémelni jöttél?
Az rendben van, hogy van véleményed és az is o.k. hogy ez a vélemény más.
De ezt így kell? Szerinted ez nem tudatlanság?
Na pá!
-
#2302 Még szerencse! Nem birom a Hippiket! :P Unatkozó tudatlan emberek közössége :P -
#2301 Aha...
-
#2300 -.- -
szando #2299 make love not war? -
#2298 nekünk már megvolt -.- -
#2297 át is "öltöztem" a feladathoz :D -
#2296 -
#2295 minnyá rakétakilövés...... -
#2294 amugy pont ma voltam pesten, jo lett volna elnézni a rendezvényre :P -
#2293 hippi feeling már rég nincs -
#2292 Persze egy tölcsér azért nem árthat...
-
#2291 náh igazad van nem a jó szót használtam rá, deh a spanglihozn em volt köze
mindegy.. hát a 60as évekbe nem mehetek vissza sajn' -
#2290 Egyszerűbben: Egy spanglitól nem lesz hippi életérzése az embernek... -
#2289 Igaz. Így egy kicsit offtopik, de mindegy.
Csak arra akartam rámutatni, hogy Visitor hippi filingről beszél mert néhányan (ő nem) elszíttak egy spanglit.
Ennyi maradt a hippikből?
Nem ismeri a jelképüket, a jelmondatukat, szerintem egy nevet sem tudna mondani a hippikorszak nagyjai közül. (talán egyet biztos)
MILYEN HIPPI FILING???? -
#2288 hmm én igazából nem értem a kérdésed!!! -
#2287 Nahát és így?
-
#2286 nemlátom
a jelmondatot nem tudom
szinbolumot illetően mindenfélét hallottam már többek közt nukleáris lefegyverzés.. nem tom azt se pontosan |= -
#2285 Talán így:[/IMG] -
#2284 Erre gondoltam:
-
#2283 Ki találta ki a jelmondatukat?
Mit ábrázol az a kis rajzocska amit ma már a világon mindenhol a béke jeleként értelmeznek? -
#2282 O.K.
De mitől hippi fíling?
-
#2281 nám szivtam -.- -
#2280 ... hippi fíling...
Ahhoz még én is fiatal vagyok...
Neked a hippi fíling kimerül egy spangli elszívásával...
De mindegy is. Ennyi maradt meg az egészből.
(henna, haúúú, p.csába) -
#2279 és ez mit tud??? -
boreus #2278 -
boreus #2277 Nem akarja... Szóval Cannabis Vodka. Nagyon fincsi. -
boreus #2276 Bocs.