13279
-
#2355 emberünk valószinűleg megcsúszott -
#2354 what? -
feketeribizli #2353 A szerves szénatomok betömik a hiányzó részeket, de a molekulák utána ártanak már, egyébként a cukorral lennének egyenértéküek. -
#2352 jah minden nap hétvége:D -
#2351 egész héten...... :P -
#2350 ez van!! de ma tartod gondolom... -
#2349 tegnap volt, HTX :Ð -
#2348 akkor boldog szülinapot:D -
#2347 + szűk baráti kör = tuti szarkész :D -
#2346 csak ketten lesztek ?:DD -
#2345 ma lesz egy 20 centis a szülinapomra -
#2344 hétvége!! indúljanak csak a rakéták:D -
#2343 lol :D -
#2342 jó ez a gif, csak a végén a pupilla tágulás az hogy gyün képbe véres szem meg durant szemhéj kék oda nem ? -
#2341 c&c da green stuff ;) C&C t aki vágja biztos elgondolkozott azon miis adta az ihletet a tibérium ötletéhez.... -
#2338 aztán ha az lennél, akor mit csinálnál?! .... olvasgatáson kívül... ?! -
#2339 de nem vagy az!! remélem... -
#2338 Ez amúgy mien topic? naon lol!!!
Ha én rendőr lennék há bizza' tutti ez lenne a kedvenc topicom -
#2337 -
#2336 hát jól is teszi, már belefáradtam a tekerésbe:D -
#2335 csinálja neked a cigit !!! :D:DDDDd -
#2334 cat trip:D -
#2333 -
#2332 -
#2331 aki szarkész tegye fel a kezét !
-
#2330 ezt ki is emelem, mert lehet sokak lusták:D
Magyarországon 2004-ben 3 ecstasy-val kapcsolatba hozható haláleset történt (amelyek nagy valószínűséggel megelőzhetőek lettek volna a szer használatával kapcsolatos információk birtokában), a legálisan kapható nyugtatók és altatók 225 halálhoz járultak hozzá, mégsem született egyetlen cikk sem arról, hogy gyilkolt a nyugtató.
höhh és még mondják h nem nagy pénz a gyógyszeripar.... -
#2329 drogriporter
vannak benne érdekes cikkek, sztem mindenképpen érdekes elolvasni, engem főleg az uccsó fogott meg.... -
#2328 ez különben (nem akarlak leoltani) de pont arra készűl h méreg drágán a sok hülyének eladják akik divatból spangliznak, és megmutatják a spanoknak h fúúú én most egy olyan piát iszom amin nagy kenderlevél van....de van ilyen gumicukorból, meg energiaitalból is.... -
#2327 hát nekem nem kell forrallni, mert elszívok egy jointot, azt megyek sörözni a haverokkal, és habár nem vodkázom, de 1-2 wiskey lecsúszik néha, semmi para nem lesz tőle, sőt még a végén rá is tolok egy esti cigit:D -
Ronny #2326 ennyi maradt a hippikből? Jelmondatok, peace jelek? -
boreus #2325 no thc. De forralhatsz füvet vodkába, ha bírod... :) -
#2324 biztos, de akkor nem lenne semmi a délutáni tanulásból. :)) -
#2323 majd megtudod te is ne félj:D de egy cigi egyből helyrerak:D -
#2322 na az érdekes lehet -
#2321 de ha megy akkor is megesik az ilyen, csak ahhoz iszonyat sokat kell szívni, és akkor másnap nem is nagyon térsz magadhoz:DDDD -
#2320 hát lehet így van, mert tényleg nem megy minden nap. -
#2319 én ha nem szívok előző nap akkor is full kóma vok 1-2 órán keresztűl:D -
#2318 jha hát megesik az ilyen, de gondolom h nem szív minden nap, és azért van! nem szokott még hozzá a szervezeted.... -
#2317 hát... én felkelek másnap és ugyérzem magam mint egy mesébe... full kóma vagyok én is :D -
#2316 hát nekem ilyenkor egy órába kerül, hogy rendesen felkeljek és utána is olyan, mintha benyugtatóztak volna.