13279
-
boreus #2275 Próbálta már vki? Csak ajánlani tudom... :)
-
#2274 Hú tegnap belleszippantottam az amszterdami cuccomba, elég durva szaga van :D Jól kiszárítom. elvileg annál ütősebb. -
boreus #2273 Én is gyakran kispapírral küldöm, ráadásul 1/3-a csiga. Viszont ilyenkor sokkal több zöldség kerül bele (durván a fele)... Kicsit pazarló, de nagyon ütős! -
#2272 :D én tok 1 megoldást a light drog problémára :D úgy kéne csináni ,hogy aki orvosi papírral tudná igazolni ,hogy soha életébe nem nyomat alcoholt!! az uggggggyanmá had' cigizgessen kedvére!! :D:D:D -
#2271 én 3-tól 7-ig voltam kint, tiszta hippi feeling az egész, főleg az elején.
volt hennázás, pörköltmag osztogatás, pia..
a fémkordonos elkerítés nem zavart, de az poén volt, minden második fán befigyelt egy kamera :D
piknikezők a szép zöld füvön gőzerővel hengergették a spanglájt
(mink 3an voltunk kint, nem sikerült végül zöldséget szerezni, na majd legközelebb)
a zene hm.. türhető
már csak a hangulatért megérte kimenni, jövőre is tuti ott leszek (: -
#2270 jah én nem voltam szal aki volt az mesélhetne h mi volt!! különben ez tipikus, minden tüntetésen ilyen 70 fölötti nagymamák tüntetnek, meg elhozzák az unokájukat is!! kb egyik sem tudhat semmit az eglészről a kisgyerek még túl kicsi, az idős meg már nem értheti! -
#2269 befelé menet megmutatkozott az ellentábor, néhány idősebb hölgy keresztekkel, meg táblákkal "Jézus érted is meghalt".. stb -
#2268 hát sztem a szokásos...kb kinnvolt sok ember jól érezte magát, és jóesetben nem verték szét a tömeget, mint azon a bizonyos első tüntetésen... én csak azon voltam de az kiábrándító volt, ilyen egy országot!!!!! -
szando #2267 tényleg az ma volt...
nem tudtam elmenni, kíváncsi vagyok mi volt :) -
#2266 vót váláki a million marihuana marchon? :O -
befáradtam mára:D -
#2264 tip=csiga :) fogsz egy kis papír darabkát, és csiga formát tekersz belőle. Nekem van eredeti Kadinsky csigapapírom is bibibeee! :D -
#2263 vayy sorry csak ez angol ez a bill. e's nem tudom kezelni...:( de majd otthon:D -
#2262 ha't e'n jointot soha nem tekerne'k abba, e's sytem ezzel mindenki igz van :D persze a cigit aba kell, de ez ma's.... -
#2261 miért gáz a kis papír? -
#2260 igen igen, de mind kispapirba tolta'tok, e's az ga'z.... -
#2259 ezért kell jó minőségű, kicsit nedvesebb dohány. :) az nem jön ki, egy kis dara sem.. :) Csak ha már nagyon a csomag alján jársz. -
#2258 Hiába csinálod feszesre, akkor is kijön egy kis "dara". A másik, meg hogy egy idő után elázik a vége és petyhüdt lesz. :) Tudom, mert régebben én is sodortam cigót füstszűrő nélkül. -
#2257 biztos hat, de ki szereti az ízét? :) -
#2256 Majd egyszer lehet megmutatom, hogy kell..
és nem lesz petyhüdt :)) Aki kézzel sodorja magának a cigit, az tudja, hogy lehet egész feszesre is csinálni, csak kézügyesség kérdése. -
#2255 +lehet csinálni, csak petyhüdt fasz lesz a végeredmény :DD -
#2254 ha csiga/szűrő nélkül megcsinálod, kajak isten vagy :DDDD -
#2253 -
#2252 nekem eddig mindig sikerült úgy sodorni a cigit, hogy ne menjen dohány a számba. -
#2251 miért? úgy is hat, nem igaz? -
#2250 igen, meg azért kell, hogy a szád ne menjen tele anyaggal, amikor szívod. -
#2249 Hát én 2x szívtam életemben, akkor sem én raktam össze a cigit. :-) De gondolom azért kell a tip, hogy végig tudd szívni, és ne menjen kárba anyag, de szerintem ez úgy is megoldható, hogy hagysz a cigi végébe egy fél centi - 7-8 milimétert, ahova csak tiszta dohányt keversz. Én legalábbis így csinálnám. Amúgy is sodrom a cigit. -
#2248 -
#2247 szerintem ez ki van csukva, eddig is ők vótak ott mi változna most hirtelen... áhh hamarabb elfüstöl ez az ötlet mint egy ízesített papír
-
szando #2246 nem hát..
bár lehetnénk közép-európa drogturisztikai központja :DD -
#2245 ugyse lesz semmi... -
#2244 imádkozzatok! : politika -
#2243 ugy még jobb azize.......... :D -
#2242 hát ha van esze :D -
boreus #2241 De most bepótolja -
#2240 rotfl ezt csak most látom xDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2239 hát kb!! :D gondolom nem sokat szívhatott a srác... -
#2238 ez itt övön aluli kérdés :DDDd -
boreus #2237 Először persze azt kell eldönteni, hogy enni akarod inkább, vagy szívni. :)))
-
ZLGergow #2236 Szegény füvike!! Ilyen lámák fogják elpöffenteni! ÁÁÁÁ