13279
  • boreus
    Próbálta már vki? Csak ajánlani tudom... :)

• I.C.ram
    Hú tegnap belleszippantottam az amszterdami cuccomba, elég durva szaga van :D Jól kiszárítom. elvileg annál ütősebb.
  • boreus
    Én is gyakran kispapírral küldöm, ráadásul 1/3-a csiga. Viszont ilyenkor sokkal több zöldség kerül bele (durván a fele)... Kicsit pazarló, de nagyon ütős!
  • gabber a hun
    :D én tok 1 megoldást a light drog problémára :D úgy kéne csináni ,hogy aki orvosi papírral tudná igazolni ,hogy soha életébe nem nyomat alcoholt!! az uggggggyanmá had' cigizgessen kedvére!! :D:D:D
  • Visitor
    én 3-tól 7-ig voltam kint, tiszta hippi feeling az egész, főleg az elején.
    volt hennázás, pörköltmag osztogatás, pia..

a fémkordonos elkerítés nem zavart, de az poén volt, minden második fán befigyelt egy kamera :D

piknikezők a szép zöld füvön gőzerővel hengergették a spanglájt
    (mink 3an voltunk kint, nem sikerült végül zöldséget szerezni, na majd legközelebb)

a zene hm.. türhető

már csak a hangulatért megérte kimenni, jövőre is tuti ott leszek (:
  • kulabácsi
    jah én nem voltam szal aki volt az mesélhetne h mi volt!! különben ez tipikus, minden tüntetésen ilyen 70 fölötti nagymamák tüntetnek, meg elhozzák az unokájukat is!! kb egyik sem tudhat semmit az eglészről a kisgyerek még túl kicsi, az idős meg már nem értheti!
  • Visitor
    befelé menet megmutatkozott az ellentábor, néhány idősebb hölgy keresztekkel, meg táblákkal "Jézus érted is meghalt".. stb
  • kulabácsi
    hát sztem a szokásos...kb kinnvolt sok ember jól érezte magát, és jóesetben nem verték szét a tömeget, mint azon a bizonyos első tüntetésen... én csak azon voltam de az kiábrándító volt, ilyen egy országot!!!!!
  • szando
    tényleg az ma volt...

nem tudtam elmenni, kíváncsi vagyok mi volt :)
  • Visitor
    vót váláki a million marihuana marchon? :O
  • Pyotr

befáradtam mára:D
  • I.C.ram
    tip=csiga :) fogsz egy kis papír darabkát, és csiga formát tekersz belőle. Nekem van eredeti Kadinsky csigapapírom is bibibeee! :D
  • kulabácsi
    vayy sorry csak ez angol ez a bill. e's nem tudom kezelni...:( de majd otthon:D
  • kulabácsi
    ha't e'n jointot soha nem tekerne'k abba, e's sytem ezzel mindenki igz van :D persze a cigit aba kell, de ez ma's....
  • sz4bolcs
    miért gáz a kis papír?
  • kulabácsi
    igen igen, de mind kispapirba tolta'tok, e's az ga'z....
  • sz4bolcs
    ezért kell jó minőségű, kicsit nedvesebb dohány. :) az nem jön ki, egy kis dara sem.. :) Csak ha már nagyon a csomag alján jársz.
  • FtranX
    Hiába csinálod feszesre, akkor is kijön egy kis "dara". A másik, meg hogy egy idő után elázik a vége és petyhüdt lesz. :) Tudom, mert régebben én is sodortam cigót füstszűrő nélkül.
  • FtranX
    biztos hat, de ki szereti az ízét? :)
  • sz4bolcs
    Majd egyszer lehet megmutatom, hogy kell..
    és nem lesz petyhüdt :)) Aki kézzel sodorja magának a cigit, az tudja, hogy lehet egész feszesre is csinálni, csak kézügyesség kérdése.
  • RIZLA
    +lehet csinálni, csak petyhüdt fasz lesz a végeredmény :DD
  • prezi
    ha csiga/szűrő nélkül megcsinálod, kajak isten vagy :DDDD
  • prezi
  • sz4bolcs
    nekem eddig mindig sikerült úgy sodorni a cigit, hogy ne menjen dohány a számba.
  • sz4bolcs
    miért? úgy is hat, nem igaz?
  • FtranX
    igen, meg azért kell, hogy a szád ne menjen tele anyaggal, amikor szívod.
  • sz4bolcs
    Hát én 2x szívtam életemben, akkor sem én raktam össze a cigit. :-) De gondolom azért kell a tip, hogy végig tudd szívni, és ne menjen kárba anyag, de szerintem ez úgy is megoldható, hogy hagysz a cigi végébe egy fél centi - 7-8 milimétert, ahova csak tiszta dohányt keversz. Én legalábbis így csinálnám. Amúgy is sodrom a cigit.
  • cSuwwi
  • ReTeK
    szerintem ez ki van csukva, eddig is ők vótak ott mi változna most hirtelen... áhh hamarabb elfüstöl ez az ötlet mint egy ízesített papír
  • szando
    nem hát..
    bár lehetnénk közép-európa drogturisztikai központja :DD
  • prezi
    ugyse lesz semmi...
  • RaSTaBaNDiTa
    imádkozzatok! : politika
  • RIZLA
    ugy még jobb azize.......... :D
  • kulabácsi
    hát ha van esze :D
  • boreus
    De most bepótolja
  • prezi
    rotfl ezt csak most látom xDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kulabácsi
    hát kb!! :D gondolom nem sokat szívhatott a srác...
  • prezi
    ez itt övön aluli kérdés :DDDd
  • boreus
    Először persze azt kell eldönteni, hogy enni akarod inkább, vagy szívni. :)))

• ZLGergow
    Szegény füvike!! Ilyen lámák fogják elpöffenteni! ÁÁÁÁ