791
így a Tour2003 előtt...
  • engine
    Most tettem fel hát...
    Ahoz képest, hogy ott az NVIDIA logo nem tudta kirajzolni a kurzort...

Most pedig nem akarja uninstallálni magát, ugyanazt játsza mint telepítésnél :(
  • engine
    Bocsi, kicsit sokszor sikerült berakni.
  • engine
    Ezt nem hiszem el!!! Egy install-t sem képesek összehozni :(

Ezt írjátok be, hogy egyáltalán elinduljon a telepítő:

elérési út\democm2004_Install.exe /NCRC [\b]

Info a hivatalos forumról
  • engine

elérési út\democm2004_Install.exe /NCRC [\b]

• engine

elérési út\democm2004_Install.exe /NCRC[\b]

• engine
    DEMO!!!

Végre megjött nyomás az oldalra tölteni

http://www.cycling-manager.com/
  • engine
    Amúgy, meg az adatbázis gyárosok hamar rendbe fogják rakni!
  • engine
    Állítólag a többséggel megegyeztek, egy kettőt kivéve mint pl.: Telekom.
  • Neutral
    Na mostmár nyílvános a honlap, de csak francia:((.
    Jó lenne, ha ezúttal nem spórolnák le a csapatlicenszeket...
  • engine
    Kösz az infot. Asszem kezdhetek gyűjtögetni ;)
  • donpedro
    Volt bizony, ugyanis elsőre elakadt a csomag valamelyik határon, és így küldeniük kellett egy másikat, de ez nekem csak időbe került. Igazából azért került sokba a vétel, mert a bankok rárakták a maguk sápját. Pontos összeget nem tudok mondani, elég gyakran használtam azt a számlát, de az biztos hogy 50 Euro fölött volt az összeg.
  • engine
    Tavaly végül mennyibe volt neked? Ha jól emlékszem volt némi gondod...
  • donpedro
    Eh, a kérdésre tulajdonképpen nem is válaszoltam... Szóval szerintem nem fogod tudni itt megvenni, majdnem biztos, hogy Magyaarországon nem fogják forgalmazni. Viszont bankkártyával tutira meg lehet majd rendelni, valszeg én is ezt fogom tenni, feltéve, hogy megéri, na meg, hogy bírom anyagilag...
  • donpedro
    pff, jó kérdés, nem tudom. Én anno a harmadik részt úgy vettem meg, hogy Storm-nak küldtem mail-t, ő meg elküldte a bankjuk adatait, és aztán átutaltattam a lóvét, ugyanis akkor még nem volt Visa kártyám.
  • engine
    Kinek kéne írni szerinted, ha megakarom tudni itthon megvehető lesz-e? Netán a forumba Storm-nak?
  • donpedro
    Én is ebben bízom :) Őszintén szólva nagyon-nagyon jól hangzik mindaz, amit itt felsorolnak, egészen kivételes játék lehet, ha valóban megvalósítják mindezt.

Már csak azt remélem, hogy ezt nem szúrják el olyan bugokkal, mint a Cym 3-at.
  • engine
    Van benne logika.
    Remélem igazad van :)
  • donpedro
    üdv, szerintem a Simulating races nem a játszott versenyekre utal, hanem a szimuláltakra, tehát pl a DIV 2-es versenyekre, ha te a DIV 1-ben nyomod.
  • engine
    Nekem is ez jutott eszembe. Főként szökéseknél és sprintnél zavaró, ez a túl gyors szimulálás. Ha ezt még felgyorsítják, nem tudom, hogy lehet rendes taktikát kidolgozni vagy lereagálni az ellen támadásait. De temetni ráérünk a demo után is:)
  • Neutral
    Inkább lassabb lenne,mint gfyorsabb:((
  • engine
    Egy kis info:

The features of Cym 4:

Interface and such:
    - Interface worked over again for a greater facility and a better comfort of play. Even the beginners of video games will be able easily to prove reliable in the career mode.
    - Simulating races is going much faster - (6x – 10x quicker than in CyM3). It will be easier to play a career.(f. interview)
    - An updated database with information about the 2004 season (races, teams and riders).
    - New stat: there will be stats for meteo(weather, rain, snow )(f. interview).
    - Possibility to see all the riders who are injured(f. interview)
    - Editor, there will be an excel export for DB(f.)

AI:
    - We already to work on it and AI will rocks this year. We have more time than last year to work on it.(F. interview),
    - No NPL in career. Only AI. I can assure you it works well after a lot of tests(f.)
    - Mountain TT and Team TT [AI] will be bettter(f.)
    - Management AI already rocks in cym4 (Armstrong Ullrich on Tour, italian leaders on Giro, Loosy Boogerd & his two big loosy friends from Gerolsteiner and Lampre are looking for hilly classics...)(f.)
    - Cym4 AI will be able to have co-leaders. So a team like T Mobile will be able to have 2 or 3 riders on top ten of a Tour de France(f.)
    - Attacks are more "surprising".(f.) cobbles will be more effective. I won't play CyM4 anymore if we don't make a good gameplay (and realism) on cobble parts(f.)
    - Taking into account of the preferences weather of the riders. No-claims bonus of nationality (a Spanish rider more extremely at his place than on other side of the Pyrenees) Result of the races more realistic than before (for example on Paris Nice, Dario Frigo in excellent form to still overcome easily Tyler Hamilton far from the top of his form).

Graphics and sound:
    - 15 new monuments - velodromefinish should be in Paris Roubaix(f. interview) new realistic and mythical monuments: the final arrival in the Wall of Huy, the cycle-racing track of Roubaix, the vault of Muur de Grammont, the very beautiful place of Maarkt for the departure of the Turn of Flandres (completely remade for Cycling Manager 4)...
    - Reports during the race
    - Smoke on dry cobbles
    - Better construction, and more varied landscapes
    - Podium at the end of the race
    - Fans running beside the riders in the mountains - not sure (f.)
    - Cars behind every rider during time trials, with the team manager screaming encouraging shouts.
    - motorcycles in races(f. interview)
    - there will be more effects sound(f.)
    - Commentary
    - New effects like mud on the jerseys when it is raining, or there is snow or fog, which changes, depending on the altitude the riders is in.

Game:
    - More realistic race system. Just like in real life the 40 teams have the same calendar. To participate in the big races the team must make it deserved to an invitation. To control the calendar of races is going to be much more important too, because the player now have to decide, which races that are the best to ride to prepare his goal. t’s already implemented for important races (Major Tours + World Cup races) and it works well.
    – (F. interview) The best teams + some wild cards will take part in those 13 more important events. For other races, there won’t be invitations for AI but player will have the choice to compete the races he wants (but if he manage an Italian D2-team he won’t be able to race Paris Nice…). - For Major Tours and World Cup races : If you're not a top club or one of the 6 best GS1 teams, you'll have to ask for a wild card. (f.) For other races : You'll have a pre-program. you can choose not to compete in a race of your program or vice-versa but it's possible that organizers refuse your participation (will be very rare with a big team).
    - More detailed and deeper objective system - the same as in CyM3 + little changes(F. interview).
    - New trainingsystem. The training is now easier to control, so you can get your riders to their topform in the right time - You’ll be able to plan fitness peaks of your riders (2 per season)(f. interview).
    - Possibility to arrange trainingcamps during or after the season. The trainingcamps focuses on particular roadabilities. - To program training courses of pre-season or work specific (against-the-shows, mountain...) to various places of the sphere (training course of pre-season in Palma de Mallorca or training course of mountain in Notch-Montana).
    - The travelling-expenses is now taken in to account. That's connected with the more realistic race system. The player must organize it's calendar clever to reduce the travelling-expenses. A spanish team is f.x. participating rarely in all the races from North Europa.
    - The riders are advancing fast or less faster during their career (A rider can break through in his first pro season, or maybe first show him as a star late in his career). If you let the youngsters participate in big races, it gives them experience and that can increase their possibilities in the future, but it can also have a negative effect on their fighting spirit and future ambitions. - there will be 7 skills for talent
    - Playable National Championships : Italy, Spain, Belgium, France, Germany, Netherlands, Switzerland, and Denmark.
    - National Championships which won't be playable (a news to say who won the race + jersey in 3d) :
    USA, Russia, Portugal, Austria, Australia, Ukraine, Poland, Norway, Estonia, Kazakhstan, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Sweden, UK, and Eire.
    - [Calendar] will be nearly the same calendar than in cym3 180 stages
    - Info before a race: before a 3d-race there will be a loading screen with the top riders and the weather
    - News: there will be a lot of cycling news in the game (training camps, victories, teams recruitment, teams presentations…)
    - Talents: A new system for cym4, it will be random names which will be take in a table of the Database. No More Mario Boonen or Erik Ullrich
    - The potential system is changed. No more potential on each characteristics, but a general potential for each riders.
    - Two div.: 30 gs1 teams including 10 top clubs + 10 gs2 teams 10 gs2 : Vlaanderen, Domina Vacanze, Acqua & Sapone, Panaria, Wiesenhof, Kelme, Paternina, Labarca, La Pecol, Action ATI
    - Gameplay : will change, will be better micro-management. 99% will eat all your blue in few seconds. Commands will be nearly the same as in CyM3. But gameplay will be improve by better sensibility and precision with the effort scroll. (will be easier to harden in mountain with teammates or slowdown the peloton).
    -Two races in one day (it's so good to race Het Volk with Museeuw/Boonen & classic riders while Mercado Pecharroman Rogers are riding last stage of Vuelta a Valencia )
    - There will be weather + temperatures. For instance, you can have a cold sunny day, perfect for Peter Van Petegem on a Ronde Van Vlaanderen day
    - Scouting: Discovered young talents amateurs with reports/ratios on their capacities and potential.
    - New TT gameplay: As a player you now have to control the gear, so there is more to keep an eye on.
    - During the races, riders can have a good or bad day, which effects their performance.
    - The riders is now more sensitive towards the weather, some prefers to ride when it is warm, while others prefer riding in the rain.
    - When the race is done, the results is now shown as an newspaper article. With a picture of the rider and a headline.

Finances:
    - Possibility to loan money
    - [Budget] will be increase or decrease if you made good or bad results
    - Sponsors: 3 max extra sponsors - Negotiations with secondary sponsors for a contribution of budget
  • engine
    Hírlevélre lehet feliratkozni, ha jól értettem a forum angol részén elhintett mondatokat.
  • Neutral
    A hivatalos honlapon megjelent már egy ikon a CyM 4-re,de utána vmit kérdez. Nem tudok franciául:(( .Szerintetek mit jelent???
  • engine
    Neutral szerintem már ne nagyon reménykedj CYM 3-ban, de fel a fejjel pár hét és itt a 4. rész
  • engine
    Lehet, hogy nem mondok újdonságot, de STORM megosztotta a forumon a direct ip game titkát:

CyM2003.exe -join -ip IP -nickname "NICKNAME"

CyM2003.exe -host -nickname "NICKNAME" -num_max_player MAX -gamename "GAME"
  • engine
    You only have to wait one more week if you want to test the final demo - Hivatalos CYM 3 forumból van az infó
    Már alig várom
  • Neutral
    Ti honnan szedtétek le a CyM 3-at?
  • engine
    Lesz bizony :)
    Már feltettek pár képet a hivatalos oldalra.
    Igaz még csak bejelentés, de ott egy Júniusi dátum, ami remélem a megjelenés ideje.
  • Lance Armstrong
    cycling manager 4 lesz?
  • Lance Armstrong
    van crack az 1.3-as patchez?
  • donpedro
    A mail-cím, ahová én írtam ez: [email protected]

Nekem a játék producere válaszolt, utána már vele leveleztem, őt Patrick Pligersdorfernek hívják, a fórumokban Storm a nickje, mindig azonnal válaszolt, bár kicsit szűkszavú az ürge.
    A hivatalos weboldal elvileg és eredetileg ez volt:
    http://www.cycling-manager3.com

Ám ezt az oldalt egyáltalán nem frissítik, így, jelenleg már inkább ez számít hivatalos site-nak: www.c-g-c.dk

A Cyanide honlapja: http://www.cyanide-studio.com

Én átutalással fizettem, elvileg csekken is lehet, meg talán még valami egyéb módszer is van, de nem tudom mi. Én azért választottam az átutalást, mert ez tűnt a leggyorsabbnak, aztán mondjuk ráfaragtam, mivel a posta elsőre elhagyta valahol a csomagomat, de másodjára már 11 nap alatt ideért.

Az átutalás többe kerül akár 40-50%-al is, ez banktól függ. Egyébként az ár 39.98 euro, ebben a szállítás is benne van.
  • NeoMaN
    Folyamatban a kapcsolatkeresés....
    Egy barátom az egyik legnagyobb hazai szoftverker. Ha tud/nem tud jelzem. Sztem pár nap és megtudom.
    Haverom is venni akar már, de úgy néz ki, Bécsből próbál beszereztetni, ott vajon kapni?
  • donpedro
    Ja, egyébként közben már "sikerült" elbukni egy szakaszt, igaz, csak a bénábbakat vittem erre a versenyre, ellenben az ellenfelek között ott volt szinte mindenki aki számít (Armstrong, Ullrich, Garzelli, míg a sprinterek közül Cipollini, Cooke, Quaranta, stb... Azért így is elcsíptem egy harmadik helyet Paolinivel.)
  • donpedro
    Nem tudom, mert Tele-bankos átutalással intéztem a vásárlást, és így a 40 euro mellett, automatikusan levettek a számlámról annyit, amennyi az átutalási költség volt. Ráadásul elég gyakran használom ezt a számlát, azóta már több kisebb-nagyobb tranzakciót is erről intéztem, szóval csak nehezen tudnám leellenőrizni a pontos összeget.

Az biztos, hogy jóval többe került, mintha boltban vettem volna meg, kb. 15000 ft volt a vége. Más kérdés, hogyha a posta nem szúrja el elsőre, akkor 10 nap alatt megkaptam volna, és ennél gyorsabb módszert nem tudtam kitalálni.
  • donpedro
    Az elmúlt néhány napban nyomtam néhány online meccset, nos, azt kell mondjam, hogy piszkosul tudnak a srácok. Persze a legtöbben már hónapok óta nyomják, és ez nagyon nagy előny, hiszen online-ban elsődleges követelmény, hogy az ember ismerje a szakaszokat, mint a tenyerét.

Egyébként szerintem nagyon nagy élmény, és rengetegen vannak a ranglistán, amin iszonyú nehéz előbbre jutni. Én pl. most a 246. vagyok kb. 2000 közül, de itt már nagyon sűrű az élmezőny. Ha valaki bekerül az első 200-ba, akkor már Elite-kategóriásnak számít, persze az első 100 jelenti az igazi rangot. Mindenestre sok olyan játékos van a neten, aki már 100 multi meccsen is túl van, mégse került a legjobb 100 játékos közelébe se. (Engem az egész a teniszből ismert Entry-systemre emlékeztet, vagyis a hagyományos világranglistára.)

Ráadásul olyan a rendszer, hogy ha magasan rangsorolt versenyzőt győzől le, akkor rengeteg bonuszpontot kapsz, míg, ha téged ver meg valami nyikhaj, akkor jönnek a minuszok. (A ranglist éppen aktuális 4. helyezettje pl. a múltkor csak 9. lett egy szakaszon, és -117 pont lett a jutalma. Nekem -40 a negatív és +76 a pozitív rekordom, utóbbi esetben a célfotóval kaptam ki a luz ardideni szakasz végén, ha nyerek, kereken 100 pontot kaptam volna :(

Na mindegy, szóval a lényeg, hogy aki tudja, vegye meg, mert az online játék az igazi kihívás. (Single playerben az új szezonomban épp a Giro előtt járok, és még nem vesztettem szakaszt! Nyertem összetett versenyt Bramatival és Cretskenssel is, pedig pocsék statjaik vannak...)
  • donpedro
    Nem biztos, hogy lesz 4, én egyébként megvettem, és nekem eddig bejön...
  • NeoMaN
    Ha tudnék szerezni eredetit, ki az közülletek aki megvenné?
    Komolyan kérdem!
  • NeoMaN
    Szasztok!
    1.2r5 peccsre nincs crack igaz? Sehol sem lelem, pedig ha volna találnék.
    Sok a bug állítólag, (utolsókból elsők), ezért kő a peccs, peccsre meg krekk. Vagy a bug a törés miatt van (másolásvédelem), mint anno settlersnél?
  • donpedro
    Tudomásom szerint nem fogják itt forgalmazni, szóval vagy bankkártya, vagy külföld, esetleg megkérheted a Cyanide-os srácokat e-mailben, hogy találjanak ki valami más módszert. (Én átutalással fizettem ki, de így egyrészt drágább volt, másrészt még nem kaptam meg, mivel első alkalommal útközben elveszett a csomag, ezért küldtek még egy példányt, aminek 7-10 napon belül kellene ideérnie.)
  • donpedro
    Nem tudom, hogy milyen fájlcserélővel nézted, de az edonkey-n megvan, lassú, de működik, nézd meg a www.isoheaven.tk címet, ott a PC games részlegben megtalálod a linket, ami automatikusan hozzáadódik az edonkey letöltési listához.

Javaslom, hogy több játékot is tölts egyszerre, mert különben elég lassú a szamár, viszont, ha van elég helyed a vinyón, akkor tölts legalább 10 játékot, és teljesen kihasznált lesz a neted.

Én 2-3 naponta frissítem a letöltési listámat újabb cuccokkal, és általában minden nap lejön valami új stuff.

Ha nincs annyi helyed, vagy nincs türelmed, akkor menj fel a direct connect-re, ott szinte minden HUB-on megvan. Ha szerencséd van, Adsl-el kb. 6-7 óra alatt lejön.