Cycling Manager 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
mondjuk ez asszem nem ilyen egyszerû mert kiszámolják a max pulzusszámot (mondjuk 190) és szerintem meg van határozva hogy hány százalékáig terhelhetõ hogy hatékonyan tudjon versenyezni.
asszem ugy szokott lenni hogy van egy minimális pulzusszám és egy maximális. Mozgás közben e kettõ között mozogjon és akkor jo. persze e kettõ között is vannak fokozatok hogy milyen intenzitású mozgást akarsz csinálni.
ezt persze általánosságban irtam a pulzusról, nem konkrétan a játékban láttam ilyet.
pl. ha nézed a Tour-t akkor ott is kint szokott lenni néha egy függöleges oszlop és ott százalékban mutatják a pulzusszámot.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
pl. ha 190 a max pulzusszáma az adott versenyzõnek akkor a 65% az 123.5

Ch_Slater
izé. bicajozik...

Ch_Slater
az az hogy milyen teljesitménnyel megy. elvileg a max pulzusszáma hány százalékán bivajozik

Emery
Ugy is probaltam, de akkor meg elsem indul.
Igy marad a jo kis taktika (Lemeradok jol, a vegen ugyis elore rak 😊)))))

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Ch_Slater
akarom mondani Armstrong helyett

Ch_Slater
nekem Armostrong helyett Neilstrung van...

Emery
Nha leszedtem a Crack-et es most mar nem keri a CD-key-t, de nem is indult el a jatek. Erre ujra installaltam a jatekot majd johet a crack... hurra elindult.Majd felraktam a patchet es ujra keri a CD-keyt 😞

Emery
Es Hiba mentes azzal a jatek? 1.1 patchel is mukodik?
Mert nekem siman megy. De ha elso vagyok rajtam a sarga triko az nem szamit mert aki nagyon levan tolem maradva azt ugy is elem rakja be a taljes jatek vegen igy lettem elsobol 77 dik. es olyan ember lett az elos aki mar a 3szakasz utan mar tobb mint 1 ora volt a hatranya.

Ez spanyol oldal. Mit kell tenni mert nem ugatok spanyolul? Hol találom meg konkrétan?
THX elõre is!

ÁjjLe BoBBi
mennyire jó a gém ? mert csak akkor rakom fel 😊 másképp hagyom tovább porosodni a vinyón 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ch_Slater
4 perc és lenn van

Emery
CD-keyt tudna valaki adni mert az 1.1 patch utan keri a jatek. Mert nekem az alap jatek rosszul szamolta az osszetettet.
Udv Emery

justin
Hát ez az! Miért nem lehet kocsiról utántölteni õket, mint a valóságban? Asszem a 2-esben még lehetett ilyet csinálni.

cenobite
Lehet frissítõt adni, méghozzá négyszer. A versenyzõ paneljének az alján látható kis kockákban, hogy 1,2,3,4. Ezekre kattintva már szlopázik is a srác. De amúgy maguktól is isznak, ha ez szükséges. Be kell ám osztani jól!

gamertag: kenobita

a.carkey
Benne van Bodrogi is! 😊

A medve nem játék.

justin
Arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogy lehet menet közben frissítõt adni a kerékpárosoknak. Egy másik fórumon azt írták, hogy nem lehet. Ez elég nagy baj lenne, mert akkor 3 kulacsot kell beosztani minden távra 😞

Ch_Slater
most szedem. remélem lejön még ma..

Giovanni
Szasztok, én most próbálgatom. A kezelõ felülete nem nagyon tetszik, amúgy jó a game.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

dikki*yysw
Elõzõ két rész megvolt, de nem játszottam vele. Jó lehet pedig.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ch_Slater
2003-07-03 Cycling Manager 3 - Cyanide Game Center 52x15 MB IMMERSION

Megván már valakinek?Milyen?