791
így a Tour2003 előtt...
  • Kubci
    köszi szépen
  • donpedro
    Ez a címe: [email protected]
  • hegyimenő
    bazz ezért nem szeretem ezt a Cycling Manager 4-et mer nem lehet azt megcsinálni vele mint a nagy játékokkal hogy megjelenés után 1 nappal le lehet tölteni, nembaj azért még mindig bizakodok.
  • Kubci
    amazonon nincs fennt!!dp esetleg megtudod mondani annak a fószernak az e-mail címét akivel tavaly megbeszélted a rendelést?
  • hegyimenő
    Én azt hiszem hogy nem tudom mi lesz ki mennyek-e Auszriába megvenni vagy letöltsem vagy nem tudom mi legyen. :(
  • joe69
    angolul szerintem meg csak pre-order van, akkor probalkozz az amazon.com-on
  • Kubci
    most nézem ez német,nekem angol kéne
  • Kubci
    és mi a pontos cí,??azt másold be ami közvetlen ott van,mert én nem találtam
  • joe69
    tudtommal igen, ha regisztralsz akkor kiderul 100%
  • Kubci
    ?onnan lehet rendelni MO-ra?
  • joe69
    most nezem hogy amazonon epp most van leertekelve a game 36eurora, ez most az ANGEBOT DER WOCHE:)
  • joe69
    amazon.de?
  • Kubci
    figyeljetek én kerestem oldalakat de sehonnan sem lehet MO-ra rendelni!!!valaki mondjon 1 oldalt ahonnan tutira lehet ide is hozatni!!!előre is kössz
  • Kubci
    én kurvára,holnap rendeli meg tesóm és ha megjön akkor éjjel-nappal menni fogok a mi lacinkkal
  • joe69
    igy a tour kozeledtevel egyre inkabb vagyom erre a gamera...
  • Kubci
    angolul is lehet
  • hegyimenő
    na most néztem meg a hivatalos weboldalt ahol írják hogy megjelent a francia változat aminek az ára: 44,99 €. hát akkor én azt hiszem maradok a német változatnál talán lehet nyelvet váltani.
  • hegyimenő
    najó csak hát ugye ha mondjuk megrendeled a németül az 39.99 euro (angolul nem tudom mennyi de gondolom úgy is annyi lesz) + a költség + amíg ideér, másfelől viszont ha le tudom tölteni meg tudom nézni milyen a játék mert azér a demóba is vannak a hibák szóval lehet én inkább megvárom míg le lehet tölteni aztán ha tényleg jó akkor vagy megrendelem vagy kimegyek ausztriába azt megrendelem
  • donpedro
    Lehet, hogy neked lesz igazad, mert máris a patchet fabrikálják, ami nem éppen bugmentes játékra utal...
  • Kubci
    én inkább megrendelem.....
  • hegyimenő
    donpedro ki tudja de én optimista vagyok és remélem minél előbb :))
  • donpedro
    Elvileg Belgiumban is van már, de az angol/amerikai verzió valszeg csak elsején jön. Mindenesetre DC-n még valszeg nem lesz egy darabig.
  • hegyimenő
    joe megjelent már csak németül azaz németországban meg ausztriában az a baj hoogy máshogy még nem :(
    de remélem mihamarabb meglesz
  • joe69
    ez meg nem jelent meg, azt olvastam hogy juli 1 korul kerul a boltokba, ugyhogy meg nem maradtunk le semmirol:)
  • joe69
    ha valaki megszerzi a gamet dc-rol vagy valahonnan az azonnal jelezze plz, en is nezelodok
  • hegyimenő
    joe megérdeemelne de végülis ez a topic a CyM-ről szól mostmár csakhát ugye bennt van az a 3-as a nevében.
  • joe69
    hohoho szajkling menedzser, ennek a jateknak talan az elso resze volt a legjobb, en azzal nyomtam a legtobbet:)
    mellesleg a cym 4 MEGERDEMELT VOLNA 1 KULON TOPICOT!
  • Kubci
    ok,kössz
  • hegyimenő
    én dc-n majd minden megnézem nincs-e fenn de majd kapok hétvégén egy ftp címet és ott azért elég valószínű hogy fenn lesz, de majd hétvégén tudok szólni hogy mivan.
  • Kubci
    figy,a számítógépemenn eggyik pillről a másikra elment a net,pedig villog a lámpa meg nem állítottam át semmit!!és uazzal a zsinorral a laptopon megy a net,nemtudjátok mi lehet a gond?amúgy a nagyobb probléma az ,hogy a gépen van a dc++,és így letölteni nincs esélyem,valakinek ha sikerül akkor legyenszíves azt közölje!olyan megfontolásból,hogy esetleg icq-n átküldeni vagy valami ha lenne olyan jó fej..... előre is kössz!
  • hegyimenő
    mondtamén hogy megjelent már németül :)
  • Kubci
    ok,kössz
  • donpedro
    Módosítok, valóban megjelnt Ausztriában és Németországban, bár erről néhány fórum-moderátor sem tudott :)
  • donpedro
    Hiába kérded, mert még én sem tudok semmit. Elvileg a hivatalos megjelenési dátum is csak június 25, bár megrendelni biztos már előbb is lehet. De a boltokba csak holnap kerül, már ahol kerül. Magyarországon biztos nem lesz. Hozzáteszem, hogy én valszeg előbb letöltöm (ha sikerül valakinek feltörni), és csak akkor veszem meg, ha nagyon tetszik.

Ráállítani csak akkor lehet, ha az illető előtted van és akkor érdemes, ha támad, mégpedig a Counterattack gombbal. Megjegyzem, hogy ezen változtattak tavaly óta, most már jóval nehezebb megragadni egy jobb képességű kerekes mögött.
  • hegyimenő
    Kubci megrendelni a németül megtudod a CyM 4 német oldalán, de szerintem az elég drága megvenni meg nem tudom mikor lehet mondjuk remélem árulják majd mo.-n is
  • Kubci
    szóval valaki tudja,hogy hogyan lehetne megvenni?esetleg valaki már meg is rendelte?dp főleg tőled kérdem
  • Kubci
    jah,meg ha valakinek elfogy a frsissítője akkor nem "hal meg" szóval nem ál le 3 km/h-val hanem végigmegy normális idővel
  • hegyimenő
    Kubci szerintem sehogy. Amúgy azért azt jól csinálták hogy mostmár a versenyzők egyenes úton nem fáradnak annyira, mert a 3-ban az volt a baj, hogy túl hamar elfáradtak.
  • Kubci
    h lehet valakit ráállítani valakit valakire?
  • hegyimenő
    nem tom dc++-on még én se láttam de majd még keresgélek hátha fenn van valahol.