791
így a Tour2003 előtt...
  • hegyimenő
    Neutral bocs de nem a DC szar hanem te nem csináltál valamit jól mert nekem meg donpedronnak is meg rendesen.
  • Neutral
    A DC++-ről annyit,hogy 10 giga megosztást se vesz észre,olyan szar....
  • hegyimenő
    na akiben van valami emberi érzés az imádkozzon hogy holnap meglegyen már az a tetves CyM4. Előre is köszönöm :))
  • donpedro
    Ezt nem kérdezheted komolyan...

Basszus, vegyetek már annyi fáradságot, hogy beírjátok egy nyamvadt keresőbe (pl google), hogy Cycling manager 4 patch, ha nem dob ki legalább 5 letöltési helyet, akkor nem tudom mit szólok.

Ami az iso-t illeti, már többször leírtam, hogy én honnan szedtem le, ha te onnan nem tudod leszedni, arról én nem tehetek...
  • Neutral
    1.Honnan lehet leszedni ezt az iso-t
    2.a 1R1 patchet
    A Többi megvan:)
  • joe69
    sajna dc-n akitol te huztad mar nincs fenn, a tobbi arc akinek meg megvan nincs szabad slotja...
  • GuRu
    Valaki nem lenne, olyan kedves, hogy felirja nekem cd-re CYM4-et, természetesen a cd árát állnám.És mondjuk valamikor elugranék érte vagy valahogy megoldanám.Estelge póstán, természetesen a póstakölcséget is állnám.Ha valaki hajlandó lenne segíteni akkor légyszi írjon ide a fórumba, vagy a következő e-mail címre: [email protected] Köszi!
  • donpedro
    Mivel többen kérdeztétek, hogy milyen módszerrel lehet játszani, ezért leírom amit tudok, és lefordítom magyarra, amit már egyszer angolul beírtam:

Elvileg két megoldás is van, attól függően, hogy melyik img fájlt töltötted le, ha a 781 megás .img kiterjesztésűt a hozzá tartozó .sub és .ccd kiterjesztésű fájllal, akkor elvileg egyszerű a dolog, kell az új hivatalos patch (1.1r), kiírod a progit CD-re, felinstallálod, gép restart, patch-et felinstallálod és kész is vagy, serial sem kell. (Ezt a módszert én nem ellenőriztem még, szóval nem garantálom, hogy működik.)

A másik módszert írtam le itt az sg-n. Ehhez kell bármelyik img vagy iso kiterjesztésű fájl, kell a demo, kell az 1.1r patch és kell egy speciális cym4exe, illetve egy dll fájl, amit a http://www.cyclingmanager.fr.vu/ weboldalról szedhetsz le. (Négy mirror is meg van adva, klikkelj bármelyikre, és leszedi, tömörítve)

Fel kell installálni a demo-t, a full játékot és a patchet, mindet KÜLÖNBÖZŐ KÖNYVTÁRBA!

Ezután:

1. a patch könyvtárából át kell másolni a cdexporter és a gui könyvtárakat a demo könyvtárába.

2. a francia oldalról letöltött exét és dll fájlt szintén a demo könyvtárba másold.

3. a full game könyvtárából az MSH2004, a Database és a texture könyvtárakat másold be szintén a demo könyvtárába.

Ezzel a demo könyvtárban lesz egy full cym4-ed, amit az ott található exével el is tudsz indítani.
  • hegyimenő
    Kubci nem tudom de ha esetleg ma megkapom akkor szívesen játszok veled egyet multiban
  • yozsee
    Valaki tudna adni egy címet, ahonnan működő crack van a CyM 4-hez?
  • Kubci
    és hova kell kitömöríteni?mert én kitömörítettem oda ahova írja az originalba+ a customba is és még mindig nem jó!szóval hova kell?
  • Kubci
    kössz,és nincs kedve valakinek neten jáccani velem?
  • hegyimenő
    Kubci ha a Cym 4-re gondolsz akkor van egy adatbázis ami rendes ember és csapatneveket és fotókat rak be a játékba a címe: http://www.database.new.fr
  • Kubci
    hol lehet átírni a neveket?
  • hegyimenő
    ja amúgy már 10 gb a megosztás
  • nick név
    jol van beallitva az ip-d? meg az sem mindeggy hogy mekkora megosztasod van, minden hubon mas a minimum, meg a kapcsolatod tipusat is jol beallítottad? stb...
  • hegyimenő
    ha valakit édekel ezen az oldalon válaszoltok egy kérdésre megadjátok a címeteket akkor nyerhettek Cycling Manager 4 játékot de azért olvassátok el. A cím: http://www.gamerseurope.com/articles/558
  • GuRu
    azt írja, ki, hogy megszakadt a kapcsolat... utána újrapróbálja felmegy, 2 másodprecig, aztán megint megszakad... az összes hub-nál így van!
  • GuRu
    azt, hogy disconnect :DDD
  • smile121
    hello
    Valaki mondja meg hogyan tudom megrendelni a cm4et részletesen ha lehet
  • hegyimenő
    Guru mit ír ki mikor disconnectál?
  • GuRu
    Figyu akinek sikerült a hub-ról letölteni, az mondja már meg, hogy miket kell beállítani, mert hiába megyek fel a hubra, fentvagyok 2 másodpercig és Disconnect!!!! Légyszi segítsetek!
  • Neutral
    Hmmm.....
    Ha már van játékod,ezt magadtól is megcsinálhatnád(nekem nincs)
    Én a demoval is megcsináltam,oda mész és egyszerűen átírod.
    Én a demoval más csapatokkal is tudtam játszani(de csak a CyM3-al:(((),. a CyM 3-ban karriert is tudok már játszani,de az a qrva egéstz még mindig nincs meg:((
    Egyébként hiába osztok meg 8 gigát,észre sem veszi a szerver:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • kalimpa
    Szia!

Milyen az a webes bankkártya? Az enyémet (Visa Electron) nem fogadja el...
  • hegyimenő
    csá most kinek van meg a Cym 4 aki megosztaná magyar hubon lehetőleg ne mátrix meg koli :)
  • Kubci
    és nincs név+csapat patch??és ha van honnan lehet megszerezni?
  • Kubci
    az a kérdésem h hogyan lehet kontraattack és contra sprintelni????mert ráállok a saját playamra sprintelek vle de a hátsó-val nem lehet kontrázni.pls seítsetek
  • donpedro
    Nem volt ennyire bonyolult, a franciát kiszedtem a commentaries könyvtárból (meg úgy általában a game könyvtárból is), és a helyére raktam az angolt, persze átnevezve a könyvtárat "fra"-ra.
  • GuRu
    Akinek sikerült letölteni dc-röl az légyszi írjon priviben vagy fórumban, hogy pontosan hogyan csinálta, légyszi, légyszi, nagyon megköszönném !
  • GuRu
    valaki segítsen leszedni ezt a ki*aszott játékot pls, mert a falra megyek ettöl a dc-töl :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • GuRu
    nekem gondom van a hubbal! a felhasználók listája üres a atlantisrevolution.no-ip.info hub-nál, most akkor mi van???
  • yozsee
    Találtam egy viszonylag gyorsabb megoldást a Cym4 leszedésére:
    Megtaláltam a neten a torrent fájlát a játéknak, és egy bittorrent klienssel (pl Azureus) gyorsabban lejön mint a DC-ről. Akinek kell a torrent fájl az dobjon meg egy levéllel: [email protected]
  • hegyimenő
    Djuice ha már egy városban lakunk akkor egyenlőre sehogy mert nem tudtam elmenni érte :)
  • Dijuice
    Rakd fel a magyar CyM honlapra Eddie-nek.
    Aki esetleg nem tudja annak mondom:
    www.cyclingmanager.atw.hu
  • Dijuice
    Próbáltad má átnevezni a francia hangokat mondjuk az angoléval átírni vagy ez hülyeség ?
    +hegyimenö ha megvan a CyM4 hogyan lehetne + szerezni töled?(ha má 1 városban is lakunk)
  • donpedro
    Összedobtam gyorsan egy magyar db-t a cym4-hez, ha tudtok egy helyet, ahová fel lehet tenni, akkor közzéteszem. (Nem lesz tökéletes, de jobb mint a semmi, viszont azt garantálom, hogy rohadtul nehéz lesz vele a játék... :)
  • yozsee
    Tudna valaki adni egy-két tippet, vagy jótanácsot, esetleg stratégiát a csapat időfutamra?
    Mert nekem valahogy sehogyse jön össze, mindig az uccsó vagyok 10-12 perc hátránnyal pedig a US Postallal megyek. Valaki tud segíteni (a Cym3-mal játszok)?
  • donpedro
    Gondolom a Cym3-ról van szó. Töltsd le és tedd fel az 13r3-as patchet, akkor nem fogja kérni.

A http://www.virtual-cycling.tk/ oldalon megtalálod, a download menüben.
  • Gbr
    a 11r és 12.4 patchet felraktam de ne indul a játék,számot kér,valaki adja meg.
    PLS!
  • Kubci
    szentem tök jó,bár nehéz:),nem minden szakaszon van 4 ital,van h csak 2 van,az egyéni időfutamban miket lehet állítani a bal felső sarokban?