791
így a Tour2003 előtt...
  • nick név
    direct connect - fájlmegoszto program
  • GuRu
    Hát elég hülye vagyok, nem tudom mi az a dc ??? (valaki megmondaná ugye ? köszi !)
  • gercse
    és hol leszel elérhető majd írdd azt is
  • hegyimenő
    ma mehettem volna el érte csak nem tudtam hétvégén meg L Balatonra úgyhogy csak hétfőn de akkor tuti és akkor felteszem dc-re.
  • GuRu
    jahh és még valami, ha tudjátok honnan lehet a legolcsóbban megrendelni akkor pls írjátok le ... thx ! ))
  • GuRu
    húúú de jó lenne már ha le lehetne tölteni ... unom az egészet ... amugy szerintem nem fogják feltenni magyar warezra, már megtették volna ha nagyon akarták volna, ugyhogy ezt eredetibe kell megvenni ... francba velde :D
  • engine
    Szia hegyimenő!

Sikerült megszerezned a gammát?
  • donpedro
    Tudomásom szerint a CD-kulccsal nem mész semmire, a Starforce 3 miatt, minden gyári lemezre be van égetve a CD-kulcs, amit a Starforce induláskor ellenőriz.

Másrészt ha megadná valaki a CD-kulcsát, akkor nem tudna utána neten játszani.
  • GuRu
    HI mindenki !

Lenne néhány kérésem felétek !
    1.Ha valakinek megvan eredetiben a Cycling Manager 3 akkor légyszi dobjon meg az eredeti CD kulccsal, mert fontos lenne a patch, én még mindig 1.0-val játszok és ez így nagyon rossz !
    2.Ha valaki le tudja valahonnan tölteni a CYM 4-et akkor légyszi írja le, hogy honnan!
    3.Ha valaki megvásárolja a CYM 4-et akkor légyszi az eredeti cd kulcsot adja meg, mert már kidobták a játékhoz az 1.1-es patchet, és félek megint nem lesz játszható a játék e nélkül, és ehhez ugye cd-kulcs kell.

Nagyjából ennyi ! Légyszi aki tud segítsen nagyon kéne ! Elöre is köszi ! :PDP
  • hegyimenő
    bármi lesz nem kíméllek titeket majd kb holnapra tudok valami újat mondani
  • nick név
    jaja ha tudsz vmi cimet v ftp-t ne kimélj :)
  • gercse
    Amugy ha bárkinekk megvan a játék az rakhatna be képeket.
  • gercse
    nekem is jól jönne ha tudod akkor küldd el légyszi
  • engine
    Akkor nem eredetiben lesz neked?
    Ha műxik érdekelne priviben a letöltési cím.
    Thx!
  • gercse
    Ez sem segít rajtunk sokat de hát nem is vagyok kiakadva miatta,majd meglesz valamikor.
  • hegyimenő
    Haverom haverja töltötte le egy ftpről meg tud olyan sms weboldalt ahova tud felhasználónevet meg jelszót ahonan le lehet tölteni
  • joe69
    egy clonecd-t csinálhatnál belőle, hátha elindul úgy is
  • nick név
    grat de honnan?
  • gercse
    Letölteni nem lehet sehonnan?
  • hegyimenő
    Na látom nagy az érdeklődés! :)
    Akkoe elárulom hogy legkésőbb pénteken de lehet hogy már ma meglesz a Cycling Manager 4!!!! Ha minden igaz 2 cd-é. Remélem ez elég jó hír. :)
  • joe69
    igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen!!!!!!!!!Mire hazaérek derüljön ki mi az a jó hír...ami a cycling managerrel kapcsolatos
  • engine
    Igen, igen, igen!

Remélem elég lelkes voltam ;)
  • nick név
    igen :)
  • hegyimenő
    akit érdekel egy nagyon jó hír az mondja hogy igen :)
  • joe69
    gamecopyworld.com
  • Kubci
    nah nővéem megrendelte és rohadtul várom,hogy megjöjjön....

ekkora farkakat mint a quicq-steppesek basszus,Bodrogi rohadt jól ment volna,sík terepen is és hegyen is jó formába volt
  • Neutral
    Én az alapot sem találtam sehol,úgyhogy te jobban állsz:)
  • Neutral
    És a franciákat?:)
  • donpedro
    Ahogy hegyimenő is mondja, természetesen a cym3-ról van szó, ahhoz nincs patchcrack, két okból: az egyik a Starforce 3 nevű másolásvédelem, amit fel lehet törni, csak rohadtul időigényes, másrészt mert az amerikai cracker-csapatokat nem különösebben izgatja fel egy kerékpársporttal foglalkozó játék.

Remélem meggyőztelek, hogy képben vagyok. :)
  • hegyimenő
    joe valószínű a CM 3-ra gondolt nem a nagyobb játékokra mert mindenki tudja hogy azokhoz van crack.
  • joe69
    ez nem igaz, a jobb játékoknak a felpeccselt változataihoz is megcsinálják a cracket!
  • donpedro
    Nincs olyan, hogy hozzávaló crack. Egyik patch-hez sincs crack. Vagy megveszed az eredetit, vagy játszol az alappal, sajnos ez van.
  • fenyci
    NA akkor ma már tudok is irni. Szóval olyan kérdésem, lenne, hogy Cm3-hoz melyik az uccsó patch+hozzávaló crack? Mert királ a Game, csak egy picikét hibás az alap.
  • Kubci
    ok kössz,gondolom annyi+szállítás,de magén személytől kell rendelni,mert nem találtam olyyan oldalt ahonnan lehetett volna MO-ra hozatni
  • hegyimenő
    Kubci és mennyibe kerül? 39.99 nem?
  • Balage19
    Szia, nekem a cym3 van ausztriából Radsport Manager néven, és abban lehetett nyelvet választani (elég sok közül, az angol is köztük volt), szal sztem ebben is lehet
  • joe69
    ennyi erovel az amazon.de-rol is rendelhetted volna, az is nemet
  • Kubci
    nah,beszéltem 1 bécsben élő sráccal és azt mondta elküldi postán!!nagyon király fej!az a kérdésem h nyelvek között csak lehet angolt választani ugye?kérem a válaszokat,mert osztrák eredetü lesz a cd
  • Kubci
    még nme sikerült,mert nővérem pesten dolgozik és az ottani házunkban nincs net és a munkahelyről szerdán fog írni,én meg nemtok annyira angolul.....bár tok ,de annyira nem ,hogy megfogalmazzam pontosan..
  • hegyimenő
    na Kubci sikerül nyélbe ütni az üzletet?