Cycling Manager 3

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
Na csak eljutottam a Giroig:)
A Saunier Duvallal vagyok,fõleg gyengébb versenyzõket indítottam,de Gomis és Mori az 1.hegyi szakasz után 20-ban vannak.Úgyhogy mostmár lehet hajtani egy szakaszra:)

544.hozzászólásban megtalálsz mindent

Sziasztok! Egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok. Most töltöttem le FTP-rõl a Cycling M. 4-et, de az az igazság ez az elsõ letöltésem. Mit kell csinálni, ha lejött minden?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Én Horrachal jártam így:)
Tényleg elég durva,hogy senki nem esik(bezzeg a CyM3-ban egy kemény hegyi asakaszon a mezõny fele kiesett:()

Tegnap sajnos belefutottam a régi bugba :(
Vinokurovot kiakartam szedni a versenybõl, mert iszonyat gyenge kondija volt. Leállítottama táv negyedénél, mindenki más befutott, csak õ nem. Másnap 3 órás elõnye volt a 2. elõtt :(

Na, nem unta még meg valaki a CM4-et? Mert akkor eladhatná...:)
Lehet elvileg,csak a editor kell hozzá.

Lehet egyéni adatbázist csinálni? ha lehet Valaki leírná nekem hogyan. Elõre is kösz!
:D:D:D
Nincs valakinek eladó CM4-e?
Miguel Indurain valóban egy legenda, s szerintem jobb bringás volt, mint Armstrong, viszont Vueltát nem nyert sose (nagy bánatára), de Giro-t igen. Meg több klasszikus versenyt is (pl: San Sebastiani világkupa)
Ja és 19 éves:))

Ha nõ a tempó vedd fel magasabb százalékra,és simán tartják a tempót....

Félreértettél:)
Természetesen tudom ki Miguel Indurain,xcsak azt nem értettem,hogy mit keres a databaseben 1 Miguel INDOREIN.
Vmi rokona,vagy csak poén???

a csapatidõfutamnál a versenyzõk alatt van kettõ jel!azok mit jelentenek?
Kubci meg de nem volt hozzá kulcs és ha crackelem meg kilép de lehet meglesz most 3 napra elutazom de majd szólok mi van
ok thx!valaki tud már neten jáccani?hegyimenõ neked megvan az 1.0 nem?
Kubci ne 50%-on hagyd õket hanem tedd õket nagyobbra
az a kérdésem h ha hegyen,dombon megy fel a mezõny kicsit meghúzzák olyanok akik nem hegyimenõk h beérjük a szökevényeket akkor a csapatomat h tarthatom a mezõnyben???mert álltalában meghalnak ott a playerek(az enyéim) és lemaradnak,volt olyan h virenque is lemaradt nem olyan nagy hegyen,csak bettini bírta,formájuk jó volt!én álltalában eddig a mezõny elsõ szekciójába küldöm a versenyzõimet 50%-os erõbedobással és ilyenkor elfáradnak a helyen,mert nem bírnak ott maradni..ez miért van?mit csináljak ez ellen?
Shotogan
Lenyomtam néhány szakaszt és az idõfutamot szerintem is eléggé elszúrták,de a játék alapjában véve szerintem jobb a CyM 3-nál.Az edzõtábornál az mennyit számít,hogy hánycsillagos hotelbe viszem a versenyzõimet?

Miguel Indorein egy legenda.
Legalább akkora alakja a kerékpár sportnak, mint most Armstrong. Vagy tán még nagyobb, mert õ vueltát is nyert és jónéhány tourt.
Egyik nagy kedvencem volt :)

Shotogan
én Shoti néven vagyok fent,te milyen néven vagy fent?Pedig rákerestem és nem találtam.Mikor leszel fent?Ma éjjelre ott tudod hagyni a gépet?

De milyen néven vagy fennt???
Egyébként megosztottam a Matrixon(a magyaron)

na van egy megoldás hogy a játék ne 0.8 legyen hanem 1.0r. letöltitek az isot felteszitek és csak az exe-t bemásoljátok a demoból a cym 4 mappájába és felûlírjátok az eredetit viszont patcht ne rakjatok fel
Nekem megvan,mach nem engine hanam pedro.
Nem tudja vki,hogy ki az a Miguel Indorein a Databaseben?
19 évesnek írják.Vagy csak poénnak van ott?:)

Shotogan
engine,te mach vagy a DC++-ról?
Ha valakinek megvan az isos formátum és DC-n is fent van,az privizzen rám a Matrix vagy Independence HUB-on!Fontos lenne,mert már csak kb. 10% hiányzik,és a srác akitõl töltöttem mostanában nincs fent!Elõre is köszi

Köszi,király az oldal!!!
Úgy látom a CyM 5-t már megelõlegezték:)

www.cyclingmanager.atw.hu
Nemrég újult meg.
nem tudjátok miért van az hogy mikor tölti a szakaszt és betöltötte akkor kilép a windowsba és kész?
A gép rohadtul csal...
Az egyik versenyen én vezettem és 2 percet kellett volna megõrizni egy hegyi befutón (csak 1 hegy volt),de az emberem a a hillben 10-el gyengébb versenyzõt is alig bírta követni,úgy hogy formája very good,recoveryje pedig good...........

Eddig sem én csináltam, én csak cikkeket írtam az oldalra és az is már egy éve volt. (Volt róla szó, hogy én fogom csinálni, de csak ha lesz idõm belemászni a weboldalszerkesztés rejtelmeibe. Nos, nem volt rá idõm, és most sincs.)

Másrészt a magyar oldalnak már egy ideje más a címe, de hogy pontosan mi, azt õszintén szólva nem tudom, viszont az indexes fórumban valahol le van írva az új cím.

ez volt amstrong elsõ versenye a szezonban:-)
Pedro miért nem folytratod a magyr CyM oldalt??
Szerintem mostmár lenne elég látogató...(az itteni fórum alapján)

Ez mutatja,hogy gyenge edzõvel ARmstrong is lehet utolsó:))
Szépen elbaltáztad a felkészülést:)

de szép magyarosan megfogalmaztam jelmagyarázatot ha kéri valaki küldöm:)
nem esett szakaszonként kapott 20 percet:) öröm lett volna nézni ,ha nem a saját versenyzöm lett volna :-)
ha esik akkor miért ne?
jó ez a játék! Láttátok már amstrongot 8 szakasz uátn összetetben az utolso helyen?:)
joe69:elõször nyomnd meg az attack vagy sprint gombot,majd lépj rá arra a játékosra akit meg akarsz countrázni és nyomndd meg a countert,elvileg nekem így jó
hogy kell a counter-attack,counter-sprint gombokat hasznalni?? en nyomogattam ossze vissza, akkor is amikor mas attackolt, de nem tortent semmi...

Na sikerült sprintet nyerni.
Ezen lenn még mit javítani,mert elég irreális,hogy 3 km-rel a vége elõtt elõre megy minden sprinter,felvezetés meg semmi:(
Az 54-12 és a 110 nekem is kevésnek tûnt. Na mind1 a 110-120-as lábforgást hagyjuk meg Armstrongnak:)

Igen, ez szándékosan van beletéve a játékba, bár nekem nem jön be.

Azért, mert az embered már fáradt a szakasz végére, valszeg a frissítõi is elfogytak, vagy csak egy van, ilyenkor a sprintnél sem olyan hatékony.

nálatok is lassítva mozognak a sprintnél a versenyzõk???mármint az összes
Kubci pasz:)
nekem például a sprint végére teljes maradt a piros csik szal találd ki hogy müködik a dolog
Miért van az h a szakasz végén a sprintereim hamarabb elvesztik a piros csíkukat mint mások?és miért lassabak??pedig kontrázok a sprint elején...
Kösz az infot, don

Ja igen, fogaskerekek. Minél nagyobb a különbség a két fogaskerék között, annál nagyobb az áttétel. Ha jól tudom, akkor IRL a legjobbak 55-11-et is használnak, de úgy vettem észre, hogy a játékban az 54-12 a legnagyobb. Elvileg sík szakaszon annál gyorsabban haladsz, minél nagyobb áttételt használsz. A játék ott van elszúrva, hogy a versenyzõ folyton leváltogat, és elfelejt visszaváltani, illetve ugyanígy elfelejt felváltani akkor is, amikor lejtõsebb lesz az út. Tehát ahhoz, hogy jó idõt mehess, ahhoz folyamatosan szemmel kéne tartani az összes emberedet, ami akkor érdekes, amikor egyszerre legalább 5-en vannak a pályán a csapatodból.

A fogaskerekek alatt lévõ szám a lábfordulatszámot jelöli, ezen még nem próbáltam variálni, mindenesetre 105 fölé sosem megy, ami nekem kicsit kevésnek tûnik.

Felül a szöveges rész elvileg az erõ beosztására való, de piszkosul el van cseszve, mert ha nem flat out-on nyomod,, akkor pillanatok alatt lehagy mindenki.

Az egyéni idõfutamokkal kapcsolatban én sem tudok mit mondani, azokat mindig szimulálni szoktam, mert ha lejátszom, akkor mindig lemaradunk. Szimulálással csak az a gond, hogy ilyenkor mindig sokkal fáradtabb lesz a versenyzõ másnapra.

A csapatidõfutam már nem olyan vészes, ott csak arra kell figyelni, hogy fõleg azok legyenek elõl, akik jó idõfutammenõk, de ne csak azok, mert akkor lemaradnak a gyengébbek. Ha jól emlékszem, akkor mi legutóbb 5. helyen zártunk a csapat TT-n, 17 másodperccel a US Postal mögött, de pl megvertük a T-Mobile-t.

Oldal 1 / 16Következő →