791
így a Tour2003 előtt...
-
walakyrulez #431 En is letoltottem, eMule-val lejott egesz gyorsan, de ez csak 1 cd. Hegyimenő neked 2cd-s? -
nick név #430 énisénisénisénisénisénis -
#429 én is :D -
joe69 #428 honnan?priviben is johet, megkoszonnem... -
#427 letöltve :PPP -
#426 Hegyimenő! nem tudod, honnan lett letölte a game? -
hegyimenő #425 egyébként Sopron :) -
nick név #424 mi majd nézzük hogy jáccik :DDD -
#423 és mi hogyan tudunk vele majd játszani?hol laksz egyébként?:)) -
hegyimenő #422 telepítő kód :( -
#421 mire??? telepítőjére??? miér, nem tudod feltenni? -
hegyimenő #420 megvan a CYCLING MANAGER 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak a telepítőjére kell várni :( -
#419 Nohh, tisztelt hegyimenő, megvan már a game? Ha igen akkor tájékoztass pls ! elöre is thx ! -
hegyimenő #418 walakyrulez ha a CyM 4-re gondolsz akkor az eredeti lesz, de a netről van és azér nincs még meg mert nem lehetett átmásolni a védelem miatt de meg lett oldva -
walakyrulez #417 Amugy nincs valahol egy lista,hogy miket javit a 13r3 patch? -
walakyrulez #416 Nekem mar letoltve megvan, minden idegszalammal varom a lehetseges megoldast! :)
Hegyimenő: Amit te szerzel az crackelt verzio, vagy tudsz modszert a beinditasara? -
hegyimenő #415 single player\Carrier\ utánna csapatot választhatsz és ki tudod választani ott hogy 1 vagy 2 diviziós és ott választasz capatot és go -
Hay #414 GuRu:
Kösz a reménykeltő választ, ma nekikezdek majd egy játéknak. Divizió 1-et kezdjek? Olyat szeretnék, mint a 2-ben, hogy Bodrogival (és csapatával) végigmennék egy éven. Akkor miket kell kiválasztanom az elejétől kezdve? -
joe69 #413 sira! -
hegyimenő #412 Pénteken tudok elmenni érte 2 cd -
hegyimenő #411 Most kaptam a jó hírt MEGVAN!!! :D -
nick név #410 nyugodtak vagyunk -
hegyimenő #409 énis elfoglalt emberke vagyok úgyhogy csak türelem de igyekszek ahogy tőlem tellik :) -
hegyimenő #408 még nincs meg mer nem tudtam még beszélni haverral, viszont holnap ha kell kiverem belőle :) -
nick név #407 nah meglett? -
#406 Hi! ha felteszed 13r3-as patchet akkor bugmentes lesz. -
Hay #405 Hi!
Én még el sem mertek kezdeni játszani a CyM3-mal, de az itt olvasottak alapján letöltöttem ezt: http://cpinget.free.fr/CyclingManager/CyM3_Patch_13r3.exe
Másolt CD-m van, ha feltelepítem, s ráengedem a fenti path-et, akkor nem lesz bugos? -
hegyimenő #404 walakyrulez holnapra meglesz valszeg akkor majd minden kiderül (legalábbis remélem :)) -
walakyrulez #403 Tenyleg mukodik, kiraly vagy GuRu! Mar csak a 4-et kene vhogy feltorni, es teljes lenne a boldogsag :) -
hegyimenő #402 na elvileg holnap meglesz tényleg a CyM 4 viszont ez eredeti de cd ód nincs hozzá :((
viszont crackelni nem kell úgyhogy ha olyan patcheket adnak hozzá amihez nem kell cd kód akkor minden hurrá :)) -
#401 Gondoltam, hogy működni fog sima telepítéssel is de mind1, kár volt annyit írnom... -
engine #400 Köszönjük GuRu!!!
Működik a cym 3 patch sima telepítéssel is :)
Egyébként ez valami tört patch? Mert mindenféle fölülírás nélkül ment.
Ja, és egy kérdés a kiesett versenyzők problémáját megoldja a patch? Mert nálam még nem esett ki senki 1 versenyen sem.
Még 1X THX! -
#399 IsoBuster 1.6 link: http://www.smart-projects.net/isobusterdownload.htm -
#398 Daemon Tools 3.46 link: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 -
#397 Na akinek szüksége van a starforce átverésére (cym3) az figyeljen ! 2 verzió lehet !
1. ha valaki az internetről szedte le a game-t akkor eleve egy iso és egy cue kiterjesztésű fájla van. (remélhetőleg)
Ekkor van könnyebb dolgunk, hiszen betesszük a fájlt Deamon Tools-sal és felinstalláljuk a game-t! Vigyázni kell, hogy Deamon Tools-ba az Emulation és az Option menübe legyen minden bepipálva! Ezután le kell tölteni az 13r3-as Patchet és fel kell installálni !Elévileg már jó is !
2.Ha valaki rendes install cd-n kapta meg a játékot akkor elöször a cd-böl csinálni kell iso és cue fájlt.Ezt az IsoBuster 1.6-al tehetjük meg a legkönnyebben. Tehát ha install cd-n van meg a game akkor meg kell szerezni az isobuster-t és készíteni iso meg cue fájlt, egyépként ezt Alcohollal és el lewhet készíteni.A többi ugyan az mint az elsö verziónál, deamontools-al felinstallálni, minden pipa be a deamonban options és emulation pont alatt ! Majd végül fel a patchet és már indul is!
FIGYELEM !!!!! A Starforce átverése csak az 13r3-as Patcchel lehetséges!!! A DEamon Tools és IsoBuster progikat a netröl le lehet szedni.
Próba: valaki kipróbálhatná azt is, hogy enm csinál semmi különöset, csak felteszi a 13r3-as patchet és kész ! Lehet így is működik próbáljátok ki!
Ha valakinek túl magas amit írtam az szóljon és megbeszélem vele még 1szer.
Linkek:
-------
13r3-as patch: http://cpinget.free.fr/CyclingManager/CyM3_Patch_13r3.exe -
nick név #396 igazad van de sztem akkor is jo lesz csak lenne már... -
joe69 #395 na hogy allunk emberek?mindjart vege a tournak, akkor mar nem lesz olyan feelinges a game... -
Jasper #394 Nekem elkellne a segítség GuRu -
#393 oké, majd mindjárt megkeresem ! ja és ha valaki még mindig 1.0-ás patchel játszik, nem eredeti CD-vel és szeretne patchelni az szóljon, segítek átverni a starforce-ot ! -
#392 Írd be a googlebe hogy dc++ és máris többet fogsz tudni róla,töltsd le