Cycling Manager 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, úgy tûnik, hogy a 13r3-as patchet felrakva nem bugos, legalábbis elkezdtem egy évet, 3 szakasz megvolt az ausztrál többnaposon, és az összetett idõk korrektnek tûnnek (vagy a körverseny végén lesz bugos?...)
Már kérdeztem de nem jött válasz: hogy tudom kiválasztani egyszerre az összes csapattagomat? Mert: mikor elindul egy szakasz, a képernyõ alján ott van mindegyik versenyzõm "adattáblája", de ahogy a lefelé-felfelé nyilakkal váltok valamelyikre, akkor onnantól kezdve csak annak az adattábláját látom, akire éppen "ráálltam".
Egyenlõre úgy jelölöm ki mindegyiket, mint pl. a commandosokban az egymás mellett álló harcosaimat :-))) Bal egér lenyomva tartva...
Még egy kérdés: Egy szakasz elõtt bejön a kerékpárok kiválasztása rész, na ott, hogy tudok én cserélni bicajt/kereket/vázat/stb.???
na azaz igaszság hogy a Starforce miatt nem lehet átírni a CyM 4-et nem lehet iso-t csinálni belõle viszont ma elmegyek az eredetiéért mert indul cd nélkül viszont akkor megkérdezem az honnan lett meg és ha megkaptam az infót beírom.
a Gamecopyworldon csak crack van-
Hol van a program????????????????????????

És ott mit kell csinálni??????

4et nemtod honnan lehet letölteni?
vagy legalábba 3at...

hú most nyomtam CyM 3-ban egy multit köszönhatõen Gurunak :D, hát mit mondjak igen jó csak kicsit lagolt ami ugye elég rossz de amúgy király volt, a Giro egyik hegyi szakaszán mentünk én voltam a Saecoval és Simeonit sikerült második helyre hozni.
walakyrulez véleményem szerint te rosszat töltöttél le mer 2 cd-s. Amúgy ha minden igaz ftp-rõl lett letöltve de most van kis próblléma de lesz valami akkor szólok.
blackware warezrol ugy tudom meg lehet rendelni a 3at de nem biztos + én nem szeretek rendelni

hi all,

honnan lehet még letölteni a CM3-at?

köszi

v
kicsit hülye vok tom de mijaza eMule?

En is letoltottem, eMule-val lejott egesz gyorsan, de ez csak 1 cd. Hegyimenõ neked 2cd-s?
énisénisénisénisénisénis

GuRu
én is :D

honnan?priviben is johet, megkoszonnem...

GuRu
letöltve :PPP

GuRu
Hegyimenõ! nem tudod, honnan lett letölte a game?

egyébként Sopron :)
mi majd nézzük hogy jáccik :DDD

gercse
és mi hogyan tudunk vele majd játszani?hol laksz egyébként?:))

telepítõ kód :(
GuRu
mire??? telepítõjére??? miér, nem tudod feltenni?

megvan a CYCLING MANAGER 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak a telepítõjére kell várni :(
GuRu
Nohh, tisztelt hegyimenõ, megvan már a game? Ha igen akkor tájékoztass pls ! elöre is thx !

walakyrulez ha a CyM 4-re gondolsz akkor az eredeti lesz, de a netrõl van és azér nincs még meg mert nem lehetett átmásolni a védelem miatt de meg lett oldva
Amugy nincs valahol egy lista,hogy miket javit a 13r3 patch?
Nekem mar letoltve megvan, minden idegszalammal varom a lehetseges megoldast! :)
Hegyimenõ: Amit te szerzel az crackelt verzio, vagy tudsz modszert a beinditasara?
single player\Carrier\ utánna csapatot választhatsz és ki tudod választani ott hogy 1 vagy 2 diviziós és ott választasz capatot és go
GuRu:
Kösz a reménykeltõ választ, ma nekikezdek majd egy játéknak. Divizió 1-et kezdjek? Olyat szeretnék, mint a 2-ben, hogy Bodrogival (és csapatával) végigmennék egy éven. Akkor miket kell kiválasztanom az elejétõl kezdve?
sira!

Pénteken tudok elmenni érte 2 cd
Most kaptam a jó hírt MEGVAN!!! :D
nyugodtak vagyunk

énis elfoglalt emberke vagyok úgyhogy csak türelem de igyekszek ahogy tõlem tellik :)
még nincs meg mer nem tudtam még beszélni haverral, viszont holnap ha kell kiverem belõle :)
nah meglett?

GuRu
Hi! ha felteszed 13r3-as patchet akkor bugmentes lesz.

Hi!
Én még el sem mertek kezdeni játszani a CyM3-mal, de az itt olvasottak alapján letöltöttem ezt: http://cpinget.free.fr/CyclingManager/CyM3_Patch_13r3.exe
Másolt CD-m van, ha feltelepítem, s ráengedem a fenti path-et, akkor nem lesz bugos?
walakyrulez holnapra meglesz valszeg akkor majd minden kiderül (legalábbis remélem :))
Tenyleg mukodik, kiraly vagy GuRu! Mar csak a 4-et kene vhogy feltorni, es teljes lenne a boldogsag :)
na elvileg holnap meglesz tényleg a CyM 4 viszont ez eredeti de cd ód nincs hozzá :((
viszont crackelni nem kell úgyhogy ha olyan patcheket adnak hozzá amihez nem kell cd kód akkor minden hurrá :))
GuRu
Gondoltam, hogy mûködni fog sima telepítéssel is de mind1, kár volt annyit írnom...

Köszönjük GuRu!!!

Mûködik a cym 3 patch sima telepítéssel is :)

Egyébként ez valami tört patch? Mert mindenféle fölülírás nélkül ment.
Ja, és egy kérdés a kiesett versenyzõk problémáját megoldja a patch? Mert nálam még nem esett ki senki 1 versenyen sem.

Még 1X THX!

GuRu
IsoBuster 1.6 link: http://www.smart-projects.net/isobusterdownload.htm

GuRu
Daemon Tools 3.46 link: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

GuRu
Na akinek szüksége van a starforce átverésére (cym3) az figyeljen ! 2 verzió lehet !
1. ha valaki az internetrõl szedte le a game-t akkor eleve egy iso és egy cue kiterjesztésû fájla van. (remélhetõleg)
Ekkor van könnyebb dolgunk, hiszen betesszük a fájlt Deamon Tools-sal és felinstalláljuk a game-t! Vigyázni kell, hogy Deamon Tools-ba az Emulation és az Option menübe legyen minden bepipálva! Ezután le kell tölteni az 13r3-as Patchet és fel kell installálni !Elévileg már jó is !
2.Ha valaki rendes install cd-n kapta meg a játékot akkor elöször a cd-böl csinálni kell iso és cue fájlt.Ezt az IsoBuster 1.6-al tehetjük meg a legkönnyebben. Tehát ha install cd-n van meg a game akkor meg kell szerezni az isobuster-t és készíteni iso meg cue fájlt, egyépként ezt Alcohollal és el lewhet készíteni.A többi ugyan az mint az elsö verziónál, deamontools-al felinstallálni, minden pipa be a deamonban options és emulation pont alatt ! Majd végül fel a patchet és már indul is!

FIGYELEM !!!!! A Starforce átverése csak az 13r3-as Patcchel lehetséges!!! A DEamon Tools és IsoBuster progikat a netröl le lehet szedni.

Próba: valaki kipróbálhatná azt is, hogy enm csinál semmi különöset, csak felteszi a 13r3-as patchet és kész ! Lehet így is mûködik próbáljátok ki!

Ha valakinek túl magas amit írtam az szóljon és megbeszélem vele még 1szer.

Linkek:
-------
13r3-as patch: http://cpinget.free.fr/CyclingManager/CyM3_Patch_13r3.exe

igazad van de sztem akkor is jo lesz csak lenne már...

na hogy allunk emberek?mindjart vege a tournak, akkor mar nem lesz olyan feelinges a game...

Nekem elkellne a segítség GuRu

GuRu
oké, majd mindjárt megkeresem ! ja és ha valaki még mindig 1.0-ás patchel játszik, nem eredeti CD-vel és szeretne patchelni az szóljon, segítek átverni a starforce-ot !

gercse
Írd be a googlebe hogy dc++ és máris többet fogsz tudni róla,töltsd le