791
így a Tour2003 előtt...
-
hegyimenő #511 frissitést nem tudsz kérni van 4 számozott kis téglalap a versenyzők lapjánál és ha azokat beadod akkor frissítenek és ezeket be kell osztani a szakaszokon.
donpedro ma este majd ha hazajövök megmondom hogy mi van a CyM 4-el hogy hogy megy -
Gbr #510 De lehet kérni? -
donpedro #509 Én is erre gondoltam, de a fájlok ott vannak az eng könyvtárban, szóval elvileg megvan a hanganyag, csak rá kéne bírni a játékot, hogy azokat játsza le. -
hegyimenő #508 na szal amit én kapok az 2 cd-s :) de azért leszedem :) -
hegyimenő #507 donpedro énis tőle szedem de én szerintem azért nincs kommentátor csak francia mert az egy iso és a rendes CyM 4 2 cd.s ami valószínű hogy szinte tökéletes lesz. -
donpedro #506 Még valami, a csávó nickje, akitől leszedtem a cuccot: frikandellenbroodjes (sajátos nick :)) -
donpedro #505 Ollé, kipróbáltam, és működik :)))
Azért még nem tökéletes a dolog, csak francia kommentár van, és néhány felirat meg szám valamiért nagyon pici, de azért látható. Ettől eltekintve viszont teljesen korrekt a játék, nálam megy gond nélkül. :)
A kommentárra még próbálok kitalálni valamit, csak találnom kell valamit, amivel le tudok játszani ogg kiterjesztésű fájlokat. -
Neutral #504 És hogy osztottad meg??
Én megosztottam majdnem 8 gigát,mégsem elég neki:(( -
hegyimenő #503 Aakkor az az volt viszont engem először a kevés megosztás miatt nem engedett fel. -
yozsee #502 Most már engem is, de valamikor lekapcsolt, és kiírta hogy a server is busy. Ezért gondoltam hogy amiatt nem enged be, hogy sokan vannak fönnt. -
hegyimenő #501 Neutral mennyit osztasz meg? Mert 5120 Mb a minimum megosztás -
hegyimenő #500 engem felengedett pedig 9800-an voltak :) -
yozsee #499 Azt azért csinálja, mert már sokan vannak a hubon. Engem se engedett fel az elején. Kell egy kicsit várni míg kevesebben lesznek. -
Neutral #498 Nekem állandóan disconnecktel(pedig a Firewallt is kikapcsoltam),mia fenét csináljak?????
-
hegyimenő #497 nem tudom mit kell szenvedni a dc-vel semmi nehézség nincs benne, de aki nagyon nem érti az a googleba írja be hogy dc++ a magyar oldalak közti keresésez és máris többet fog tuni róla. -
donpedro #496 Ha kapcsolódott, és a jobb oldalon megjelent a felhasználók névsora, akkor a fenti ikonok közül a nagyítóra klikkelve tudsz keresni.
Ha nem jelenik meg a kapcsolódók névsora, akkor nálad valami gebasz van, tűzfal, vírusirtó ilyesmi, próbáld ezek nélkül, és tájékozódj a témában, mert ehhez sajnos én nem igazán értek. Elvileg tűzfal mellett is lehet DC-zni, de valahogy sosem izgatott a dolog, ritkán megyek fel, akkor meg kikapcsolom. -
#495 nekem bejött de onnan hova tovább?csak annyit ír hogyy connected és kész hol keressem? -
donpedro #494 Kiváncsiságból beírtam az explorerbe az Atlantisrevolution címét, be is jött az User Administrator oldal, amit itt többen leírtatok... :)))
Gyerekek, az atlantisrevolution.no-ip.info NEM EGY WEBOLDAL címe!!!! Nem az explorerbe kell beírni!!
Ez egy szerver, amire egy Direct Connect, röviden DC nevű programmal kell felcsatlakozni.
Itt le tudjátok tölteni a dc++ 0401-es verziót, csak válasszatok egy mirrort -
donpedro #493 Én szívesen megosztanám, de tőlem csak nagyon kis sebességgel lehetne leszedni, ráadásul most nekem is kell a net, és ez valszeg a hétvége nagy részén így lesz (esetleg éjjel fogom tudni megosztani). Jövő héten már nem lesz ilyen gond, akkor reggel 8-tól délután 2-3-ig meg tudom majd osztani.
Mindenesetre érdekes, hogy tegnap reggel még senki nem tartott sehol, mindenki csak szenvedett, hogy nem tudja letölteni, nem tudja elindítani, stb..., aztán én rászántam összesen kb. 30-40 percet, és találtam egy működő megoldást az elindításra, egy bizonyos verziókkal működő CD-key-t, és megtaláltam magát a progit is, amit már le is szedtem azóta, pedig nincs túl gyors netem...
Akinek nem jön be a hub, az a saját gépén nézzen körül, mert nála van a hiba (valszeg régi a DC, az enyém a legfrissebb DC++ (0.403), azzal simán felmegyek bármelyik HUB-ra. -
joe69 #492 ha lejon akkor oszd meg plz valami magyar hubon, thx -
#491 Nekem ez jön be az alábbi címen : atlantisrevolution.no-ip.info :)) nektek talán más??? (ha valaki lenne olyan kedves lefordíthatná mit jelnt)
Welcome User Administrator
Please select the language: English (US)
User Administrator Login
To log into the User Administrator, click on the User Administrator link to launch the login screen. Your login is your username, your domain is the site's domainname.com and the password is case sensitive. Once you are logged into the User Administrator, you can change your password.
Documentation
User Administrator Online Help -
#490 nekem is gondom van a hubbal, ugyanaz, mint Neutralnak valami logint kér tölem is, ez szar... -
hegyimenő #489 én nem tudom Neutral hogy csináltad de én simán fel tudtam menni arra a hubra és talált is cycling manager 4-et nemis egyet és semmi dominnamel nem zaklatott. -
Neutral #488 Megnéztem azt a címet,de Loginolni jkell,és akar vmi dominname-t.
Na rámentem a www.dominname.com,csak azok egy e-mail cémért pénzt kérnek. Naq én ezzel nem szenvedek az tuti.
Légyszi írd le odáig hogy kell eljutni,vagy mondj vmi más címet,mert ez DC egy nagy szar..
-
Neutral #487 Nekem ezen ahubon egyet sem talált,az internetcím helyett + azt a qrva incenfiendot hozta be:(( -
hegyimenő #486 dompedro az a CyM 4 hány cds?
-
donpedro #485 Neutral, én nem tudom, hogy te hol keresel, de a DC-n én ebben a pillanatban 12 megosztott full cym3-at látok a hubon, ahol vagyok, ráadásul ebből hat esetben van free slot is, és közülük egy elvileg T1-es, tehát nagy sebességgel lehet tőle szedni.
A Cym4 kicsit macerásabb, lassabb, de hacsak valami orbitális közbe nem jön, akkor nekem reggelre az is lent lesz, pedig csak most kezdtem leszedni.
A Hub címe egyébként ez: atlantisrevolution.no-ip.info -
hegyimenő #484 gbr quick steppel képtelenség :)) -
Gbr #483 Frssísitést,hogy tudok kérni szakasz közbe?
4-el a hegyiszakaszokat képtelenség megcsinálni? -
donpedro #482 Az első módszer most már szinte biztosan működik, Camenzind kipróbálta, és tudott játszani.
Más kérdés, hogy a classification bug még bekavarhat.
-
Neutral #481 Légysi segítsetek!
Megvan a Demo(CyM3) + találtam cracket,így tudok játszani karriert,de a versenyeket csak szimulálja(hát persze,elvégre a pályák nincsenek meg)
Nem tudnátok elküldeni nekem a szakaszok file-jait??
Az e-mail címem reeree2Vfreemail.hu.
Köszi!
(Nem biztos,hogy müxik a dolog,dehát a CyM3-at egészben sehol nem találtam....:( -
donpedro #480 Közben egy újabb lehetséges megoldást is találtam, ehhez is kéne a progi, és ez kicsit bonyolultabb is. Most nincs időm lefordítani, de azért becopyzom:
So here the sollution to make your game work:
First this is what you need
- the downloade game
- the cycling manager 4 demo
- The 1.1 cycling manager 4 patch
- and the crack for the demo wich can be found here
http://www.cyclingmanager.fr.vu/ , just download extract and you should get 2 files
explication:
Install de demo in a seperate cycling manager 4 demo folder.
Install the 1.1 patch in ar cycling manager 41 folder
Install the downloaded game in the cycling manager 4 folder
Please respect the names of the folders in order to understand where you should copy and paste all the files.
- First of all copy the folders "cdexporter" et " gui" from the patch (cycling manager 41 folder) and copy them to the cycling manager 4 demo folder ( so simple copy and paste).
Note that if you don't find the folder "cdexporter in the cycling manager 41 folder take the one located in the cycling manager 4 folder
-Copy 'n paste the files " cym2004" et " graphics.dll" downloaded and extracted from the link given above to your cycling cycling manager 4 demo
(so sipmly copy 'n paste again)
-At last copy the folders " MSH2004 " ,"database" et "texture" (from the cycling manager 4 folder) and paste them into the cycling manager 4 demo folder (again copy 'n paste)
So now you should normally have a working cycling manager 4 game (note that there may be some graphical glitches).
I've just riden the Tour de Flandres and won with Boonen
Happy playing -
donpedro #479 A CD-key is megvan már, de nem minden verzióval működik, és hogy melyikkel megy, azt nem tudom. Persze mindez csak állítólagos, mivel nekem nincs Cym4-em, így nem tudom kipróbálni. Ebből egyenesen következik, hogy ha valaki tud segíteni, hogy leszedhessem valahonnan a progit, akkor sokat segítene.
Ugyanakkor, mivel nem vagyok olyan galád, hogy visszatartsam az információt, ezért leírom ide a Cd-keyt: 89LHX3-EYP39J-6V8AA8-JJ6JC9
Remélem valakinek beválik. -
donpedro #478 Lefordítom, de valszeg rajtunk nem segít a dolog, mert a srácnak van egy olyan serial-ja, amit nem tett közzé, sem azt, hogy honnan szedte.
Tehát: "Találtam egy módszert, amivel kijátszottam a SF3-at, és tudok játszani a Cym4-gyel. Olvastam a fórumon, hogy egyesek sikerrel jártak a Soldier Heroes of WW2-vel, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom az ő módszerükkel.
Letöltöttem egy Cym4 image-fájlt, és kiírtam egy Memorex CD-re, Alcohol 120%-ot használva. Ezután kipróbáltam a régi négyszeres CD-lejátszómmal, de nem jártam sikerrel. Fel is adtam, de aztán találtam egy CD-key-t (serial-t) a Cym4-hez, és úgy döntöttem kipróbálom. Mivel elfelejtettem, hogy a lemez a lejátszóban van, ezért mountoltam az imagefájlt Alcohol 120%-al, és a játék tökéletesen működött nagy meglepetésemre. Többször is kipróbáltam, minden alkalommal működött."
Szóval, ha valaki talál CD-key-t, akkor valszeg meg is oldotta a problémát.
-
Hay #477 Engine: Kösz, este igyexem!
-
Dijuice #476 Hello!
Én akárhányszor vok gs-n mindig van szoba.És az nem is gond ha a többinek nem 1.3r3-as patch-e van,legalábbis +kérdeztem és aszonták ho rendben és tuutam is jáccani(1.3r2-s patchük volt)
+Nem neked van meg a CyM4 mert érdekelne a játék! -
engine #475 Szia Hay!
Amikor venni akarsz valamit, az értékei megjelennek alatta 3 sávban. Ezek:
Riding: asszem, hogy mennyire kényelmes, így kevésbé veszi igénybe a kerekest ennek használata.
Mountain: hegyi bónusz
time trial asszem: időfutam.
Mindegyikből a minnél magasabb a jó. Persze mindenre jó cucc nincs, de szakaszok előtt összerakható egy az adott etapra jó gép.
Kijelölés:
Ha mindegyik embered kivan jelölve és azok közül akarsz kijelölni párat, akkor akire nincs szükséged annak az ikonjára kattints bal egérgombal a SHIFT nyomvatartása mellett. Amikor már csak azok vannak a csapatban akiket akartál, utána CTRL+1-9-el letárolod.
Ha a 3d játéktérben szeretnéd kijelölni a csapattagokat, akkor jön a Donpedro által említett ctrl+bal egérgomb, majd ha mindenki akit akartál ki van jelölve ctrl+1-9.
Remélem viszonylag érthető voltam, és bocs a regényért :) -
Hay #474 DonPedro: Na, tök béna lehetek, mert az összes csapattag sikeres kijelölésén túl nem jön össze egy másik variáció összeállítása... próbáltam már ctrl így, ctrl úgy nyomva tartani, közben kijelölgetni, de bárhogy csinálom, az 1-es billentyűre o.k. a mindenki, de a 2-re (ha arra próbálkoztam) is mindenkinek az adatlapja jön fel...
A malájoknál at utolsó előtti szakasz vége nagyon "hegyes" volt, Armstrong (a doppingoló? a fenyegető/Simeoni? a nagyon felkészült király?) meg ment mint állat, igaz, én sem nagyon ügyeskedtem az erőbeosztással... lemaradtam még a dobogóról is...4. lettem Rogerssel.
A cuccvásárlással minden o.k., bár nem nagyon értek a különböző típusokhoz, így találomra veszegetek :-)))
Don! Ha esetleg meglesz majd a CM4, és klónozható lesz, mennyiért juthatnék hozzá? :-))) -
kalimpa #473 Hi!
Hol lehetne megvenni a CM 4-et? (a netes rendelést kivéve)
Életem első eredeti játéka lenne...:) -
Neutral #472 Csak nehogy úgy járj,mint a Kelme Manzanoval:)