3926
-
#92 -
#91 -
#90 -
#89 Akkor (az első rész után) már ki is adhatják :-D. -
#87 remélem a lény is nagyobbra nőhet majd a játékban mert az 1. részben a 74 éves lényem ha megnöveltem varázslattal még akkor is nőtt tehát gyakorlatilag az életbe nem nőtt volna ojan nagyra ami azért nem volt ojan óriási -
#86 szép mondat.... :))) -
#85 Én is. A 2. részben sok más mellet szerintem irto királylessz mondjuk a naplementét bámulni hangulatos muzsikával a szellő süvítésével a fű suhogásával majd az éjjszaka a tücsökciripelést mekszakító fákjás ellen séges hadak rátörését a munumentális falakra . -
#84 Nagyon várom -
#83 Hol lehet letölteni Black2 animációt? -
#80 emberek még mindig nemtudni semi mikro adják ki?? -
#79 IRCNeten kerestem magyar BW2 csatit, de nem találtam, ha vki megtalálta, szóljon! -
#77 Az isteni lenne ha 2004 elején kijönne. Remélem hamarosan lesz hivatalos infó is. -
#75 Thx, találtam :) -
#74 másfél -
#73 képek szépek de a játék még vagy fél év -
#72 Nézd meg a www.xcheater.com-on. -
#71 Na kéne egy kis help:)
Újra felraktam az eggyet de nincs meg a creatures isle. Tudna vki letöltési helyet hozzá? Fizetős is jó, csak ne DC:)
Más.:Volt egy program ami magába foglalta az összes lény-kiegészítőt plusz bármikori választást engedélyezett a lények közt ráadásul "biztonsági másolatokon" is elindult. Ezt nem tudjja vki honnan lehetne megszerezni? -
#70 háát ja ez igy van -
#69 Azért 2005ig csak nem halasztják el. Ha igen akkor komoly bajaik lesznek majd az adigra elavuló grafikával. -
#68 ez tuti az év játéka lesz az az a kérdés hogy melyiké!!!:DD
2004 vagy 2005?:)) -
#67 épp erre jártam -
#66 LOL nekled aztán van reakcióidőd:D
Egyébként a rajongók szavazata alapján az oroszlán, a tehén és a majom mellett a farkas és a tigris lesz az ami biztosan szerepelni fog a játékban. -
Oroszlán jellemrajzzal :) -
#64 összehupákolunk majd 50k-t is -
#63 majd ha megjelenik -
#62 Ez a topik meg halott? -
#61 Szegény boci...:( -
#60 -
#59 -
#58 jaja!!
ez a progi szeirntem jövő nyár körül fog megjelenn ijó esetben!!
az idei decembert felejsd el nyugodtan:))
és kurvasokat válrtam az 1 re..
szerintem erre is kell sokat.. -
#57 pedig de -
#56 -
#55 2005 karácsonyára... -
#54 Remélem azért legkésőbb karácsonyra megjelenik, már nagyon várom. Addig meg csak elEtherlordsozok...:) -
#52 Na igen manapság ez azt jelenti hogy 1 Ghz es gépen 384 RAMmal fog futni minimum grafikán szaggatás nélkül... -
#50 jaja, jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdések -
#49 Majd feléled, ha megjelenik a játék. -
#48 na hát meg van halva ez a fórum is???ha már a mohaa fórum megvan..pedig elvileg mohaas lannék..de ha azon kívül ez a game érdekel még és ha ez a fórum is meghal akkor igencsak uncsi lesz a cuccos...:( Írjatooooook -
#47 Thx.:) -
#46 Nem attól félek,hogy nem fog jól kinézni...mert szerintem az 1 is jól nézett ki...de ha megint tele lesz bugokkal és addíg hozá sem lehet kezdeni amíg nem lesz patch..akkor igen nagyot fogok csalódni...1800+ AMD,512 DDR,GF4 Ti 4200...szerintem ez elég lesz..legfeljebb nem lesz fullon a grapics...