Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell valami xtrát csináli elõtte? mert én cracket nemtaláltam
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
szal akinek még nem lesz meg az lesse délkörül a fórumot!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mit tegyek?
1. elsõ rész uccsó pálya (mondjuk még nem vittem teljesen végig az utolsó pályát soha. egy falu volt vissza)
2. kezdjem el a kettõt és közben esetleg utána fejezzem be az 1 et
bár ha az elsõ lesz akor leleszek maradva tõletek, bár igy is mert még nincs meg.
Jah, Tigrissel vagyok (kõtörögetés és házépítés jelenleg a hobbija). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként mi a trükk, hogyan lehet annyira növelni a népszerûségemet, hogy a környezõ faluk is csatlakozzanak hozzám önként, ne pedig a seregemmel kelljen bevenni õket?
Nekem is farkasom van és nekem is perverz vonzalmat érez a fák iránt. Sorban tépkedem ki a fenyõket, hogy csinosítgassam a városkámat, ez meg folyton ellopja õket mikor nem nézek oda és begyüjti õket a szobájába. Már minden fával kapcsolatos dologt kivertem a fejébõl, de most meg rászokott arra, hogy nem cipeli õket sehova, csak szimplán kirugdossa õket a helyükrõl. Grrr...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Barátnõm imádná ezt a játékot. Pont a kedvence, város építõs - szépítõs és lény nevelõs 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A 2. részt még nem láttam, de lényegét tekintve ugyanaz, mint az eredeti játék, amivel hosszú órákat játszottam. A Black and White valóban istenszimulátor, ami így önmagában véve kicsit semmitmondó és talán nagyotmondó is. Egy hagyományos építgetõs-stratégiai játékot képzelj el, amibe téged, mint játékost is bevonnak szinte személy szerint. Vagyis nem csupán "irányító vezérelv" vagy, mint egy "hagyományos" stratégiai játékban, hanem egy isten, aki isteni erejével képes irányítani a világot, cselekedeteidre pedig ez a világ folyamatosan reagál. Így tehát a játék sokkal interaktívabb és személyesebb lesz.
Gyakorlati oldalról nézve egy teljesen hagyományos, de szabályrendszerét és kezelését tekintve ésszerûen megreformált építgetõs-stratégiai játékot játszol, elétérések a bevált játékelemek rendhagyó megvalósításában vannak. Egérmutató helyett például egy aktív kezet vezérelsz, amellyel ebben a fantáziavilágban bármit megfoghatsz és elhelyezhetsz, eldobhatsz, varázslatokat idézhetsz (igazi csiribú-csiribá kézmozdulatokkal) és még néhány más akcióra használható. Az anyagi és humán erõforrások itt is jelen vannak, tulajdonképpen a szokásos formában, de az emberek beléd vetett hite (avagy a bizalmas belédvetésük, hogy klasszikust idézzek) egy különleges, sok mindentõl függõ "nyersanyag" - ez szolgál a varázslatok mannájaként.
A más játékokból megismert segéd (máshol - az adott játék témájától függõen - kormányzó, aligazgató vagy egyéb titulussal megjelölt konfigurációhalmaz) ebben az esetben egy komplex mesterséges intelligenciával megáldott virtuális lény, tamagocsi, akit nem jelölõnégyzetek ki-bekapcsolgatásával állítasz be a kívánt tevékenységek elvégzésére, hanem az interaktív kapcsolaton keresztül próbálod úgy nevelni (és ez szó szerint értendõ), hogy idõvel azt tegye, amire neked szükséged van.
Mint korábban említettem, az általad befolyásolt világ valamennyi cselekedetedre reagál, éppúgy függsz tõle, ahogy bármit megtehetsz benne, ezért lehetsz jó vagy rossz; és ez az erkölcsi hovatartozás nemcsak grafikai különbségeket jelent, hanem a játékbeli lehetõségeid folyamatos változását is magában hordozza.
Az utolsó, legkisebb eleméig konzekvens és koherens játék a Black and White.
Bõ lére eresztett tömörséggel így tudnám kókuszdióhéjban megfogalmazni e játék velejének mibenlétét. Remélem, segítettem.
Illetve, váltsd át a nappalt éjszakára.
Lehet, hogy ezt szeretnék.
Amúgy a tigrisem úgy döntött, bemutatót tart a seregemnek, akik eléálltak, s áhítattal hallgatták. Egész addig, míg a tigrisem a nagy mutogatás közben hirtelen rosszul lett a sok zabtól (nem csoda) és lehányta az egész sereget.
Két perc múlva kitalálta, hogy "és most erre a falusira rászarok" , de két hatalmas pofon után megondolta magát. Azóta az erdõbe jár ilyen ügyek miatt
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy a 3. szigeten járok gyönyörû hatalmas városom van😊 Tetszik ez az építkezõsdi ebben a formában. Kicsit olyan setlerses😊
(de szívesen kipróbálnám már😞)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy nagyon primitívek a katonák, megmondom támadjanak erre az ellenség átfut köztük ütnek egy házat õk meg nem reagálnak. Azért lehetne annyi eszük ha 50 méterre tõlük bunyó van odamegyek harcolni. De legalább az íjászok lõnek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De már csak 1 cd van hátra és isten leszek?<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor1>#vigyor1>
A választható lények között így a tigris is szerepelni fog
[IMG]http://files.andreib.com/2004/10/31/eminem_final.jpg[/IMG]
VÁÁÁ!!! EZ BAROMI JÓ!!!
Köszönöm a figyelmet. Megyek is vissza játszani. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha tetszik a jatek tamogasd az alkotokat !
vedd meg a gamet eredetiben!
Lehet parasztozni de nekem nem esett le milyen tipusu ez a game?
Next PC upgrade: 2022
Az image meg ugyanúgy jó lesz.
Remélem, minden simán megy majd... <#smile>#smile>
Kapcsold ki a splash betöltõképernyõket, hátha...
Amúgy vidkarira gyanakodnék (driver), hacsak a hang is be nem ragad, mert akkor hangkártya driver.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.