Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALien
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
BW2
vagy lemegyek megnezem a 7 mesterloveszt, hatha lesz peccs mire vege
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vennem kell egy 6600GT-t
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A grafikára nem lehet panasz, és fut mint az álom, minden max-ra téve.
(6600GT videokártya, 77.77-es driver)
A tigris unlocker mûködik, és egyelõre hibát sem tapasztaltam
Most várom a patchet, hogy ne kelljen majd túl sok mindent elölrõl kezdeni
Hm, a víz megjelenítése, a zoomolási lehetõség, a lény kinézete eddig nagyszerû, maga a táj is kifejezetten szép (a fûben a hangyákkal :-)
Jó lesz ez
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN ID.: Beegabor
Radeon 9600-om van, eddig nem egy játéknál használtam bloom effektet, itt meg ki sem választhatom.
PSN ID.: Beegabor
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Már alig várom, hogy kipróbálhassam!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudsz egy oldalt, ahonnan le lehet szedni a tiger unlockert?
Mondjuk olyat, ahonnan ingyen és bérmentve...
Mert a topicban régebben beírt link már nem jó
Egyébként totál kész vagyok a farkastól über cuki, csak kicsit harapós a lelkem,... Állatság volt a választás a négy creatura közül! A tehén a tõgyét dobálta 😄DD, a majom tudását fitogtatta, az oroszlán üvöltözött (de olyan kicsi, hogy még csak nyávogásnak tûnik, de cserébe megprószál gonoszul nézni 😄DD) a farkas assziszi õ Rocky Balboa és a levegõt boxolta meg morgott... KÉSZ! EZ A NAGY BETÛS JÁTÉK!
Már alig várom. Nemsokára lejön! ;-P
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nos, elég unalmas majd 5 - 10 perces telepítés után (ATI logo, Intel logo..phaszmek egyik sincs 😄) beléptem a játékba. Zokszó nélkül felcsontoltam 1024X768 HIGH beállításokra. Mit add isten?! "Istentelenül" finom csúszik a játék, ergó a gépigény normális, nem nézegettem, de olyan 40 - 50 FPS átlagosan.
A játékról semmit nem mondok, aki játszott az elsõ résszel könnyedén el fog igazódni, aki nem, azt egy varázslatos világ fogja levenni a lábáról.
Egy jó tanács: A menüben átállítható a middle mouse button 😄
És szolgáljon egy kép itt a játékból, most készítettem, még meleg:
Have Nice Day!
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/BW2/
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team