Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne hozd rám a pánikot, azt támogatnia kell!
cseszter
Honnan töltötted le?

musha
áááá, akkor miért az nvidiásoknak megy minden faszájosan nekem meg 3 opció nem választható?!

énekem amig nem raktdam fel a 7800gt ém hez az uj drivert szarakodott (http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_32bit_81.84.html) hát ha másnak is segit meg esetleg sebeség gyorsuéást is csinálhadt mivel ati ra optimizálták a gamet

ALien

Evogordon
Szinte mindegyik torrent oldalról meg pl warez - www.wanadoo.atw.hu

Dvds verziot honnet lehet leszedni?
6600GT így adja az ívet?? Lehet, hogy le kéne cserélni az FX 5900XT-met...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Akit érdekel, a mininován most jelent meg egy újabb torrent!
BW2
Mike at home
asszem megse varom ki azt a rohatt peccset
vagy lemegyek megnezem a 7 mesterloveszt, hatha lesz peccs mire vege

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

musha
van még rajtam kívül valaki, akinél nem választható a bloom meg a depth of field?

Mike at home

vennem kell egy 6600GT-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Igazán nincsmit, de dropnak köszönd, nekem is tõle van.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

reménytelen
Köszi.
Evogordon
Töltöm 😊

DVDverzio is van már belole ha jol tudom
cseszter
Nézzétek már meg hogy melyik forum van a legnépszerübb témák elelyén

rage
Simán mount.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Viktorr
1ként kell valami macera az indításhoz vagy csak simán mount és go játszani?

rage
Elsõ benyomás : Ez egy Isteni játék :-)
A grafikára nem lehet panasz, és fut mint az álom, minden max-ra téve.
(6600GT videokártya, 77.77-es driver)

A tigris unlocker mûködik, és egyelõre hibát sem tapasztaltam
Most várom a patchet, hogy ne kelljen majd túl sok mindent elölrõl kezdeni

Hm, a víz megjelenítése, a zoomolási lehetõség, a lény kinézete eddig nagyszerû, maga a táj is kifejezetten szép (a fûben a hangyákkal :-)
Jó lesz ez

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
a szerencsés nyertes Evogordon, aki ugyan nem adakozik, de ingyen azért elfogadja 😄 😄

PSN ID.: Beegabor

musha
miért nem engedi bekapcsolni a bloom effektet meg a Depth of field-et bakker? <#rinya>
Radeon 9600-om van, eddig nem egy játéknál használtam bloom effektet, itt meg ki sem választhatom.

cseszter
Megéri

Seth
wanadoo-ra regkód, igaz csak 20:30-ig érvényes, de ha elkezdessz vmit és nem lépsz ki,akkor azt még végigengedi tölteni....akinek kell pü-ben jelezze ,first come first serve

PSN ID.: Beegabor

5 perc és lejön elsehiszem' 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Evogordon
NEm adakozom nekik

reklám powa...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cseszter
Jaja onnan gyors

sztem wanadoo-rol szeggyétek,megéri

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

cseszter
#1077 nézd meg én nem látok ehez hasonlót

Nah, ittwan az unlocker: Tigrisunlock

Evogordon
Én is már töltöm torrentrõl 13 % 😊

És van a fõ story mellett skirmish vagy valami hasonló, vagy sandbox?
cseszter
Ma nekem tutira meglessz csak az a gond hogy csak reggel lesz kiirva na meg pont holnap kell vendégségbe mennem ...

reménytelen
Holnapra nekem is meglesz. Majd rakok be shotokat. Feltételezem, hogy nekem is jól fog futni...
Már alig várom, hogy kipróbálhassam!
Kandurex
Azbesztiszonyat DURVÁN ki lehet zoomolni! A felhõkön csücsölve néztem le a szigetre több 100m magasról, majd lehuppattam a földre és bambultam, ahogy a tücskök ugrálnak, a halak a vízben..vázzz! Jah és természetesen van fõ story, egy zsák mellék stb. stb. könnyû beállíthatóság, egyszerû kezelés és B&W hangulat, oda basszintotta magát ez a játék!. jah és überdurván jól nézz ki a creaturák szõre 😄, meg olyanokat csinálak, hogy ász kész! A farkasnak van egy speciális futásos nyújtott lépései, nah hát azon én hasaltam. Meg a két idióta, az angyali vénember meg a gonosz ördög, olyan sódert nyomatnak...ááá...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Evogordon
Mit csinálsz?

ezasztánavíz apám

najó,mert rendes vok felteszem magamhoz, 3 perc 😄

reménytelen
Tudom, hogy meg fogtok lincselni, de...
Nem tudsz egy oldalt, ahonnan le lehet szedni a tiger unlockert?
Mondjuk olyat, ahonnan ingyen és bérmentve...
Mert a topicban régebben beírt link már nem jó
Kandurex
Sokkal szebb ez gyerekek, csak reptíbe készítettem a képe. A játék ennél HATVÁNYOZOTTAN szebb, pláne mozgásban.

Egyébként totál kész vagyok a farkastól über cuki, csak kicsit harapós a lelkem,... Állatság volt a választás a négy creatura közül! A tehén a tõgyét dobálta 😄DD, a majom tudását fitogtatta, az oroszlán üvöltözött (de olyan kicsi, hogy még csak nyávogásnak tûnik, de cserébe megprószál gonoszul nézni 😄DD) a farkas assziszi õ Rocky Balboa és a levegõt boxolta meg morgott... KÉSZ! EZ A NAGY BETÛS JÁTÉK!

OptimusPrime
Jól van, ahogy látom nem kell csalódjak a 6600Gt-ben! :-))
Már alig várom. Nemsokára lejön! ;-P

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

reménytelen
Így elsõ ránézésre a grafika kb olyan, mint az 1-ben, a víz meg olyan lett, mint a Battlefield 2-ben. Tetszik! <#vigyor>
OptimusPrime
Ahhhhhh :-))

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Hûûû, víz überdurva.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Kandurex
Na emberek megjöttem a tesztbõl.

Nos, elég unalmas majd 5 - 10 perces telepítés után (ATI logo, Intel logo..phaszmek egyik sincs 😄) beléptem a játékba. Zokszó nélkül felcsontoltam 1024X768 HIGH beállításokra. Mit add isten?! "Istentelenül" finom csúszik a játék, ergó a gépigény normális, nem nézegettem, de olyan 40 - 50 FPS átlagosan.

A játékról semmit nem mondok, aki játszott az elsõ résszel könnyedén el fog igazódni, aki nem, azt egy varázslatos világ fogja levenni a lábáról.

Egy jó tanács: A menüben átállítható a middle mouse button 😄

És szolgáljon egy kép itt a játékból, most készítettem, még meleg:

Have Nice Day!

GeneralsHungary
Mikor jön ki a patch? Ez a mappa üres.

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/BW2/

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Kössz az infot, most jött meg az sms csak, el is kezdtem tölteni, kb 4 óra és végre nyomhatom én is!

drop
hozáadja de a lények mögöt fogod látni nem egymás mellé teszi hanem a köhöz

mucsácsó
jha, sztem rohadtul le van terhelve az ATW!! rohadt lassú...hát igen, tölti mindenki a B&W2-t, meg megy fel majd a Worms 4 😊
mucsácsó
semmi...csak az hogy egyik DVD, másik meg 4 CD
a 4CD-vel lehet vacakolnod kell telepkor, a DVD-t meg csak bedobod és nem kell cserélgetni semmit...nagyjából ennyi, a DVD ugyanúgy mindent tartalmaz sztem mint az a 4 CD, csak egyben, DVDben<#smile><#smile>