Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Access Violation (Illegal Write)
eax 00000000 ebx 01d69c70 ecx 0013ded4
edx 00000000 esi 00000000 edi 00000000
ebp 0013dee4 esp 0013dec0 eip 7163ddcb
Majd választhatok hogy quit, save big dupm vagy save mini dump és akkor elmenti a cuccot 1 chrah.dmp be,
Iszonyat jó!!! Csak talán egy idõ után picit monoton de tetszik ez a fedezz én bekerítem.. 😄
Jó játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Damned One: az elsö hozzászolás az nem neked szolt, én se olvasnék vissza.
Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont
Köszi
Torold ki a resolution.cfg-t!
NEm tudna valaki segíteni, elindítom a progit, és nem történik semmi...
nekem egy csapatom volt kint a téren pont az északi kapuval szemben, a másik meg egy kuka kögött nyugaton dél felé nézett
a végén itt alakult ki patthelyzet, és mivel már nem maradt semmilyen gránátom, odahívtam a másik csapatot, két irányból már megoldódott a helyzet
Riszpekk
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Játék közben úgyis élményromboló kilépkedni winfosba.
Est Sularus Oth Mithas
Riszpekk
hátha vki nem tud
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a gamecopyworld oldalon van multicrack
nem tom h mûködik e mer még sajnos a tejjes verzió sincs meg

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
egyszeri utasítás
Riszpekk
Na füst eloszlot,ordibálás,arab lõ,fadoboz hullik darabokra.Alfa nem lõ ki,Alfa vezér a saroknál kuporog,nem löne ki az istennek sem.Barvo tûz alatt,fedezék egyre fogy.Én már ugy nagyjából leszámoltam ezzel a kalandommal,amikor az utolsó dobozdarab is elszállt akkor valami isteni csoda folytán a Bravo csapat egyik tagja /talán már minden mindegy alapon.../ eleresztett egy sorozatot,ami likvidálta arab barátunkat.
Nem semmi izgalmakat tartogat ez a játék...
a hotelnél meg szintén az ajtón jönnek ki, nem értem, mi ebben a bug....
a GPS pedig csak azt mutatja, amit utoljára észlelt a felderítés (ezt el is mondják a tutorialban), vagyis ha valahol láttál egy álló enemy-t akkor azt még egy ideig kijelzi ha takarásba került, akkor is, ha már nincs ott
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Slow: detto.
a hirtelen felbukkanó arab meg csak akkor érhet váratlanul, ha rosszul állítottad be a csapatot, nem figyelsz eléggé a megfelelõ fedezékre
Riszpekk
ha jól vettem észre, két feltétele van
-az illetõ hajoljon ki lõni
-két irányból kapjon tüzet, így megoszlik a figyelme
persze lehet hogy tévedek
Riszpekk
Amugy tervezhetek én amit akarok ha katonáim néha csak bámulnak,mint borjú az új kapura,ha meglátnak egy ellenséget.Na de ezt már kitárgyaltuk...
Fedezett tüzet ha egy sarok mügül nyujtunk akkor tökmindegy hogy 1 egész csapat csinálja (pl a bravo team, az alpha-nak), vagy az alpha-ból 2 ember hiszen csak 3 ember hajol ki. Egyéb fedezék mögül van értelme.
Egyébként meg van olyan h egy csapattal csinálok fedezett átvonulást és az épp átvonulo 2 ember nem tûzkész állapotban sétál, hanem fut... Ezt mikor van? Vagy én csinálom, és nem veszem észre? (pl hosszut/rövidet kattontok, vagy ilyesmi.)
Vélemény a fedezék mögötti headshot-ról???