Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
"minek az egyéi átlag"

Kíváncsiság. Az égvilágon semmi jelentõsége nem lenne, de én rajongok a táblázatokért, kimutatásokért (biztos van bennem amerikai vér 😊, és úgy jólesne egy kemény mission után rágyújtani egy cigire, hátradõlni, és ehhez hasonló okosságokat megállapítani:

"Hmmm, ez a Mendez kemény gyerek, eddig 12 ellenséget ölt meg, ebbõl nyolcat fejlövéssel, õ maga meg 7 golyót kapott, és egyszer sem kellett ellátni"

vagy

"Silverman egy pancser, 23 kilõtt M203-ból összesen egyszer talált, ellenben hatszor kellett a doki elé cipelni"

Na érted már? 😊 Kicsit közelebb hozna a karakterekhez, ennyi 😊

Riszpekk

Escalade
Csá
most szedem, ezt a gamet, lehet ezzel multyzni?

Escalade FORCA BARCA!!! GO COLTS!!! GO CUBS!!!

pluhi
Na ez a másik dolog, amit még nem is feszegettem. Script vs. AI. Többször volt, hogy kitaláltunk valamit, de az istennek nem lehetett keresztül vinni, mert ezer méterrõl kiszedett egy golyóval valaki, amint kilógott a seggünk egy centire a fedezékbõl. Aztán teljesen elvetettük a dolgot, és más irányba indultunk. Érdekes módon minden simán ment, a golyók elkerültek. Ez kökemény scriptelésre vall.
Ide vág az ominózus "géppuskát nem lehet suppresselni" elv is.
Slow
nem, ez sem az...
általában igazat adok neked, elég lineáris ez a játék...
az én teóriám, hogy nem azért nem tudsz szétlõni fedezéknélkül néha valakit mert bénák a katonák, vagy bug miatt nem fogadnak szót, hanem mert azon a ponton azt akarja a gamma, hogy pl gránátozd ki, vagy flenkelj...

Kaplan
Szó mi szó.
Van igazság benne , én személyszerint annak örültem volna a legjobban pl: "hidden&dangerous2" fegyverválasztás a pálya elött + táska: lõszer, gránát stb.
HA egy picit több élet lenne a játékban , most ne ugassatok le a játék teljesen profi, szép , ügyes magyarúl marhajó DE egy idõ után monoton annyiszor megkerültem már az ellenséget , hogy meg se tudom számolni. A nightvisionos cucc tényleg jó lett volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pluhi
A több fegyver témához.
Az összes katona oldalán ott az oldalfegyver, mégsem lehet használni. Jól jönne végsõ esetben, ha kifogy a lõszer. Vagy ez is hülyeség?
pluhi
Kár, hogy nem olvastál tovább, pár hozzászólással késõbb pontositottam az elsõ dolgot, ebben a formában valóban értelmetlen, mentségem, hogy éjjel egy körül irtam. Tehát az értelmetlen félmondat a gödrök, magaslatok hiányára céloz.

"Nem idióták, hanem azt csinálják amit mondasz nekik"
Hmm. Sajnos ez nem igaz, néha nem csinálják azt, néha meg igen. Ez csak az egyik fele (ez sima programhiba valszeg). Egy rövid példa. Terror a faláda mögött, megkerülni nem lehet. A két osztag nem túl messze áll egymástól, az egyik kicsit elõrébb. Én kiadom a suppress fire parancsot, hogy gyorsan szétkapjuk a ládát. Haver csapata egyáltalán nincs veszélyben a golyóinktól. (Hogy erre nekem kell figyelni az is érdekes, akár elõkerülhetne valami AI, ami célozni is tud.) Ám õ is úgy gondolja, hogy besegit, két suppress még hamarabb bontja a ládát. Erre az egysége feláll a szokásos suppress formációba (jól szétszéledve), és belegyalogol a szélsõ emberével a tûzvonalamba. Ilyenre egyszerûen nem lehet számitani, hiszen simán lehetne azt a suppresst helybõl is nyomni (kettõ guggol, kettõ áll, de nem vagyok szakértõ) vagy legalábbis anélkül, hogy kinyirnák egymást.

A kódszavas inditás elég egyértelmû számomra, aki játszott valaha R6-ot szerintem érti. Kiadod a parancsokat az egyik osztagnak, hogy alfára kezdjék el végrehajtani. A másiknak is kiadod a parancsait, és bemondod az alfát, ezzel biztositva, hogy egyszerre kezdjék.

random helyeken az ellenség - "Könnyen szétlõhetõ fedezék nélküli katonák lennének"
Ja már, ne viccelj. Nem igaz, hogy nem vágod a lényeget. Segitek. Most kb. tizszer annyi fedezék van egy pályán, mint ellenfél.
ghost cb
Freak: #749:
én már egy sima statisztikával is megelégednék (ki mennyit lõtt, talált, ölt, hány sebet kapott stb). - erre azért még reagálnék. Ha ezt (a szövegkörnyezet alapján pedig ugy néz ki) az egyes emberekre értetted akkor hülyeség, mert itt nem 1-1 embert, hanem 1-1 csapatot irányítasz, minek az egyéi átlag. Ha meg csapatokra akkor is hülyeség, mert ez csapatjáték, nem azt kell nézni, ki mennyit lõtt, mert nem ez a lényeg, hanem azt hogy a feladatot meg tudd csinálni, amit valljuk be egy társ nélkül lehetetlen lenne. Akár sp-ben, akár (és fõleg) coop-ban.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ha lesz 2 abban már biztosan lesz
amúgy ez nagyon kira játék
végre vmi új játéktípus

FREAK
hja, de a tetõk, árkok, falak hiányoznak..... jobb lenne, ha lehetne mászni benne

Riszpekk

FREAK
hát, azért fél lityi paradicsomlé kifittyen egy-egy találatnál 😄DD

Riszpekk

a belsõ tér hülyeség lenne sztem..
a játékban megmongya a csóka h itt a helyezkedésen és a célzáson van hangsúly...
na most 1 kis folyosón hova helyezkecc? beleépülsz a falba?

traXion
"a szétlõtt katonát összefoltozza menetkészre a felcser - Ezt valóban inkább ugy kellett volna, hogy vissaviszed, és otthagyod, majd a köv. küldetésben ujra veled lesz, addig természetesen nem használhatók a különleges tulajdonságai."

De lehet, hogy a body-armorba ment a lövés szal...

ghost cb
113 uj üzenet, nem olvastam végig természetesen, de egyre válaszolnék ugy 110-zel ezelõtt:

-az egész játék egy szinten zajlik - értelmezhetetlen mondat.
-a katonák idióták - Nem idióták, hanem azt csinálják amit mondasz nekik, és csak azt, szal ne várd hogy ha nem célzod be az enemy-t akkor lelövi - habár volt már nem egyszer ilyen, inkább lehetetlen gyorsan kiadni a parancsokat.
-a szétlõtt katonát összefoltozza menetkészre a felcser - Ezt valóban inkább ugy kellett volna, hogy vissaviszed, és otthagyod, majd a köv. küldetésben ujra veled lesz, addig természetesen nem használhatók a különleges tulajdonságai.
-jó lenne kódszavas inditás az összehangoltság érdekében - Kódszavas indítás? Pl: "Nyuszi 4" = fedezz? ... Ez se valami konkrétan értelmezhetõ mondat.
-bemenni az épületekbe - Valoban ahogy Freak is irta, 1. nem deltások feladata, 2. nincs megfelelõ kameranézet hozzá. De a kis utcák ebben a belsõ terek. Képzeld mi lenne már ha egy másfél-két méter széles folyoson mennél. Fasság.
-random helyeken az ellenség - Könnyen szétlõhetõ fedezék nélküli katonák lennének.
-gyorsabb reagálás a parancsokra - ez nem ártana
-gránátokat messzebbre dobni(ha már úgyis alig van) - Ezzel is az volt a céljuk (valszeg) hogy ne RPG-nek használjuk a gránátokat, hanem csak kis utcákban. Ott van a smoke, azt jo messze el lehet dobni (mondjuk ilyenkor azért felvetõdik mindenkiben a kérdés, hogy akkor a frag-et miért nem... - a készítõk szándékát kell nézni.)
-éjszakai küldi - fasza lenne, nightvision-nel
-több élet a környezetben - Ja.
-több fegyver (pisztoly, shotgun) - Hülyeség. Nézz meg egy katonai alakulatot, pláne a deltát: Hogy lenne már náluk Shotgun? Az csak a CQB bevetéseken van. Meg mi közül kéne választani, ha amerikának 1 feladatkörre 1 fegyvere van? Ez nem gta vagy bármi más akciojáték.
-saját csapat összeállitása a R6 mintájára pl. - Mivel egy felsõbb vezetés által összeállított csapatot írányítunk, ahogy az a való életben is van: mindenkinek megvan a maga feladata, nem kell ide egyéni összeállítás.

-sry a néha ellenséges hangnemért, de nagy fasságok vannak a felsorolásba.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

pluhi
Szerintem jobban jársz, ha megvárod az elsõ patchet. Sokan vannak, akiknél megpurcan a game multiban. Nálunk is nem egyszer vágta ki haveromat töltésnél vagy mentésnél. Kár szenvedni, megkiméled magad egy pár jó egészséges káromkodástól.
polak
jah az uj üzenet havernak: unable connect to server

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
dobjatok pls 1 crackfix linket mert lehet az enyim sux...
már nemt alálhato az a file a gépen szal nincs mit kitörölni!!!

traXion
akkor megint

bon
használj crackfixet

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

polak
megtörtént az is, csak elfelejtettem leirni

traXion
töröld a fõkönyvtárban a Resolution.cfg-t

polak
Access Violation (Illegal Write)

eax 0cb13130 ebx 00000000 ecx 0cb2d4f8
edx 0012ee54 esi 094a5284 edi 00000001
ebp 00000001 esp 0012ee44 eip 000c0101

na ilyen hibaüziket kapok

polak
srácok van 1 gondom😊 gondolom unjátok már a sok kérést de ez az egy még belefér😊
haverral probálnánk coopban játszani ami odáig jo ha én csinálok szervert akkor elindul viszont mentésnél kifagyok😊
ha õ csinál akkor én nem tudok joinolni😞(((
gamecopyworldrõl ma szedtem le a crackat!
pls help me

Csá. Most láttam hogy megjelent ez a játék és megkérhetek valakit hogy elmondja milyen, jó-e multyban, érdemes e letölteni, fps/tps, van-e storya/vagy csak inkább multy
elõre is thxÛ
DS
hanem volt = hanem lehetett

www.armed-assault.hu

Kaplan
Nem segítenétek?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

de talán ezt nem a game-re értik, hanem volt egy korábbi verziója kiképzési célokra....volt is régebben errõl cikk, ahol az fsw-t és az ofp-t emelték ki mint kiképzésnél felhasznált szimulációs gyalogsági (féljáték)rendszereket. Még videók is vannak arról, ahogy távol-keleti katonák pl nyomják az ofp-t (még a vbs elõtt), de sztem az fsw-rõl is volt ilyen vid...na majd rákeresek.

www.armed-assault.hu

Full Spectrum Warrior is based on a light infantry-training simulator designed by Pandemic Studios for the U.S. Army as a tool to reinforce Army doctrine and squad tactics amongst troops.

www.armed-assault.hu

Kaplan
hi
megvan a game, el is indítom new game töltés egyszercsak megfagy kijön egy ablak amin a térkép van és ilyen menüpontok vannak sava map stb. ez a crack hibája lenne jó lenne , ha vki szolgáltatna a mailcímemre egy normális cracket

FREAK
én csak annyit olvastam, hogy szakértõként jelen volt egy-két hivatásos amerikai tiszt is, ezért kétlem, hogy összecseréltek volna akármit is a játékban

Riszpekk

pluhi
Az ign forumán valaki irta is, hogy az army verzió miben jobb a miénknél. Szal van köze a hadsereghez.
FREAK
könnyen meglehet, legalábbis, mint már írtam, nekem nem rémlik, hogy bárki deltának nevezett volna az 5. chapterig (ott tartok) 😄

Riszpekk

Ha lehet hinni az intrónak:

I Crops - 40th Infantry Division - 3rd Brigade - 2nd Battalion - 159th Light Infantry Regiment - C század - 90-es raj

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tatyla
Köszönöm ezt a részletes információt!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nyers
Furi, meg mertem volna esküdni, hogy támogatja a Hadsereg a programot. Én még egy olyan fejlesztõ interview-ra is emlékszem, amiben téme volt a katonai ill. a polgári verzió közötti eltérés.
Egyébként a megoldás sztem az, hogy egy sime Infantry Brigade szerepel a gammában, nem?

My Life for Freedom!

Nyers
Na akkor milyen erõkkel vagyunk a játékban? /Dobok néhány linket/
- Delta Force
- Ranger
- Special Forces
- Marine Corps
- Navy SEALs

My Life for Freedom!

pluhi
A legkiábránditóbb dolog ez a 2*2 egymást fedezõs vonulás. Szinte teljesen kiszámithatatlan, mit fognak csinálni. Néha a célkörbe kerülõ az elsõ golyónktól halott, máskor meg nézünk, mint a lukinyúl. Coopban hosszú a töltés, egy ilyen értelmetlen halál nagyon el tudja venni az ember kedvét. Asszem abba is hagyjuk itt az 5 Chapter közepén (elértük a nagy CASEVACot). Vagy kijön valami patch, vagy le van tojva, úgyis láttunk már mindent a játékból valszeg.
Lehet új fejlesztésû, rakéta hajtású gránátot raknak az M203-asba 😊))

Est Sularus Oth Mithas

pluhi
Hmm, én a chapter 5-ben, kiszedtem az utca végérõl az RPGs csávót M203-mal. Szerintem ennél egyszerûbb nincs. BTW elég fura, hogy a kilõtt gránát egyenes vonalban közlekedik. Az RPG ok, az rakéta hajtás.
Csókolom a kezed. Végigjáccottam... 2x szállnak ki helikopterbõl. 1x a játék 3/4-énél körülbelül, egyszer meg az endgame múvíban szerepel helikopter 😄

Est Sularus Oth Mithas

Tatyla
Állitólag a Pc-s verzió bövebb az x-boxosnál!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van egy ingame múvi, ami az xboxos verzióban volt benne. Olyan nincs, de van olyan rész, ahol helibõl szállnak ki a katonák...

Est Sularus Oth Mithas

Shep
még egy kérdés, azok a frankó kis helibõl kiszállásos bejátszások, meg miegymás ami a korai trailerekben voltak ugye benne maradtak a játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja 😊 Amikor közel van az utánpótlás és nincs kedvem szarozni rányomok 2 supress-t szegény kocsi mögött kusladó ellenségre és rommá lövöm a kocsival együtt 😊

lehet, én csak a fotóra vonatkozóan szóltam hozzá 😊
a játékban még nem tartok ott

Látom továbbra is folyik az Amerikai Hadsereg különleges egységeinek ismertetése... 😊 Csak így tovább. Így okosodik az ember.

Est Sularus Oth Mithas

Shep
na az már jó, ha nem jön közbe semmi hétvégén már én is ki tudom próbálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FREAK
az autókat is le lehet bontani, túl sokáig nem nyújt fedezéket

Riszpekk

FREAK
ez ok, amúgy a játékban elhangzik olyan, hogy mi vagyunk a delta force? csak mert nekem nem rémlik

Riszpekk