Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
külföldi fórumokon jár valaki? nincs máshol ilyen panasz?
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
csak én nem léptem ki, hanem úgy felejtettem az ICQ-t, és átváltott rá, de azóta nem indul
Riszpekk
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

eax 00000000 ebx 00000000 ecx 00000000
edx 0012f038 esi 0cd60000 edi 00000000
ebp 0d1f16c0 esp 0012f018 eip 09252207
nforce forumában is van már két ilyen. Szal el se indul. Ötletek?
Hát ez szomorú, de mivel a két verzió gyakorlatilag ugyanaz, nem látom az összefüggést a megítélés és a platform között. Mellesleg van egy olyan sejtésem, hogy a PC verziót is lehúzza majd a szaksajtó, azzal a szöveggel, hogy "túl konzolos". Pedig csak könnyen kezelhetõ és platformfüggetlen. Így jár, aki két szemben álló oldal kedvére akar tenni - mindkét oldalon seggberúgják.
Riszpekk
Psx kb 5 év,DC egy év,ps2 másfél év,Xbox fél év.Csak azért hogy nem vagyok talán teljessen hülye a témához.
Pc-seknek a controller talán fura,bár nem tudom miért,az X,és Ps2 Controller nagyon szuper,hát a GC az katasztrófa.
"Június óta van piacon, kétlem, hogy te ebbõl bármire képes vagy következtetni"
Hát annyira képes vagyok hogy eddig csak azt olvastam róla hogy csalódás,meg mást vártak.Azt hogy ez valami hü de giga jó játék sehol sem találtam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Riszpekk
amugy nekem nincs semmi bjaom kontrollerel, sok game van amihez nagyon jo, az már csak az én balszerencsém hogy 99%ban oylan játékokat szeretek amihez használhatatlan..., többek között emiat van hogy engem konzol soha nem fog meggyõzni...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a Ghost Recon Island Thundert is Boxon nyomtam végig, pedig tipikus PC-s stílus, és mégsem volt szar, sõt nagyon kellemes idõtöltés volt az a három nap, amíg nyomtam
a PC-sek legfõbb baja a kontroller, amire nehéz átszokni az egér után, és FPS-ben tényleg majdnem használhatatlan
"rengeteg de rengeteg tucatjáték" - ez mindenre igaz, a PC-s helyzet még annyival rosszabb, hogy arra minden kezdõ csinál játékot, konzolnál ritka az amatõr munka
"konzolra rts-bõl sem igen van túl sok" - ennek sem sok köze van a játékosokhoz, egyszerûen 640x480-ban nem nagy élmény sok apró épületet, egységet nézegetni, ezt is tudom, mert volt szerencsém PS2-es Commandos 2 cikket írni, és már ott is kifolyt a szemem
ebbe a felbontásba egyszerûen nem fér bele a hagyományosan túlzsúfolt RTS látványvilág
"azt azért nem csodálom hogy ez konzolon nem hóditott" - Június óta van piacon, kétlem, hogy te ebbõl bármire képes vagy következtetni
megjegyzem, Dreamcastrõl PC-re váltani valóban jó ötlet, de ne ebbõl induljunk ki :)
Riszpekk
Amugy konzolra szerintem van pár nagyon nagy dobás,és rengeteg de rengeteg tucatjáték.
Na de hogy ehhez a gamehez is hozzászoljak,azt azért nem csodálom hogy ez konzolon nem hóditott.Azért a konzolos réteg több interaktivitásra vágyik mint hogy irányitgassa a csapatot,és tervezgesse az utvonalat,meg ilyenek.Nem véletlen hogy konzolra rts-bõl sem igen van túl sok.
Ellenben ahogy nézem aki eddig a demót megnézte pc-s körökbõl,még szinte mindenkinek bejött nagyjából.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
én is PC fanatikus voltam, de aztán kinyitottam a szemem
ez ráadásul egy olyan játék, amit megvennék xbox-ra ha még meglenne
Riszpekk
az AI döbbenetesen jó, és a csapat tökéletesen mûködik egységként
úgy képzeld el, mint egy stratégiát, megmondod a csapatnak hova menjen, milyen formációt vegyen fel, és odamennek, csak klikkelni kell az egérrel
Riszpekk
a konzol a tökéletestõl emg még kurva messze van :P igaz a pc is de nem annyira amennyire a konzol :P
tökéletes a játékrendszer konzolra is, és PC-n is az egéren kívül talán 7-8 billentyût kell használni (akinek van gamepad-je annak még kényelmesebb)
Riszpekk
majd meglátod, minden apróságot az AI kontrollál, te csak csapat szintû parancsokat tudsz adni, amúgy magukról gondoskodnak, felveszik a megfelelõ pozíciót, védik magukat stb
olyan mintha egy embert irányítanál kívülrõl (mint pl. a Neverwinter-ben) csak itt 4 ember alkotja az egységet, vagyis nem kell 4 felé figyelned
két csapattal két felé kell figyelni, és ez még bõven átlátható (gondolom, a H&D, DD jellegû játékokra gondoltál az elõbb)
Riszpekk
lehet elfogultnak tartani de én hányok konzolos gamektól :P
remélem valójában nem sok köze lesz konzolhoz :)
ebbõl gondoltam, hogy kevésnek tartja a 2 playert (és talán mások is), ezért okoskodok itt :)
azt mondjuk nem értem, mi köze ennek a konzolokhoz? :D
Riszpekk
ha már 3 ember irányít, elõjöhetnek a "hõsi" ambíciók, senki nem akar háttérben maradni, elõbb-utóbb valaki megánakciókat fog bevállalni hogy ne unja meg a hátvéd szerepet
két ember még tökéletesen meg tud egyezni, egyszerû a kommunkáció, és nem sok, nem kevés a létszám
Riszpekk
a demo alapján egyszerûen nincs elég hely 12 embernek, a szûk utcákon bõven elég a 2x4, bár talán beleférne a 3x4
mindegy, így is jó lesz, nem hiszem, hogy ezen múlik
Riszpekk