1172
-
Gear #692 Hol is van ez az új crack? Gamecopyn a properes vagy a másik? -
#691 igazad van
körülbelül az esetek 0.1%-ában -
#690 az nem szamit, altalaban minden cracket az eredeti exe meretu, mert sok progi ellenorzi azt -
vizoo #689 Akkor mostantól: go, to the marked object, SOLDIER! We are in WAR!!
HOAHH!!
-
#688 Mióta az új cracket használom azóta nincs indításnál próblémám a játékkal. -
#687 attol még lehet új. -
#686 Az a crack nem új bájtra akkora mint a másik -
#685 BAzzeg elindúlt.... a c-re telepítetted és szó nélkül elsöre elindúl :D -
#684 Az új cracket próbáltad? -
#683 Nem tom nekem meg az a baj hogy meg sem csinálja azt a bizonyos cfg-t...most leszedtem az sp2öt, de így sem jó, legújjabb detonator van fenn, a dirctxet is újraraktam....de semmi -
vizoo #682 Alapvetően nálam sem, csak az a baj, hogy hajnalban már kevésbbé vagyok agyilag a toppon :) és így kicsit nehezebben megy a gondolkodás. Egyébbként sztem már a végén járhatok, mert Al-Afad után indítottunk nemrég pursuit-ot (gyk.: hajszát). Szóval asszem holnap de. befejezem, ha fel tok kelni :)
HOAHH! -
#681 Nálam semmi gond nem volt eddig, nagyon ott van a game. Nem rég néztem meg a Full Metal Jacket-et a TCM-en, és az volt az első háborús film, ahol ezt az alapvatő "te mész előre, és fedezlek, aztán én megyek, és te fedezel" taktikával lehetett találkozni, és most itt ez a játék, ami szintén ezt forszírozza. Nem ástam még igazán bele magam, tehát az AI hibáit nem ismerem még, de eddig nagyon jónak tűnik ott van rendesen. Let us play WAR!!! -
Gear #680 Nálam fent az SP2, de megy a progi.Az első indításkor kiugrott , de töröltem azt a bizonyos resolution.cfg-t és megy azóta is szépen. -
#679 Füstgránát! -
#678 Lehet hogy az sp2 lesz a gondja...... -
vizoo #677 Na ki hol tart single-ben? Kéne kis help... Chapter 9 két emeletes épületből lőnek a sniperek, 3. irányból meg egy "sima AK-s" zeke. Út közepén 1 kamion és egy szautó. Nem tok átjutni fedezékbe, mert valakit mindenképp leszed vmelyik sniper az utca közepén, onnan meg ki sem tudom menteni.
5leteket előre is köszi.
Hoah!! -
nimfas #676 Full_Spectrum_Warrior-HOODLUM
CD2-ről hiányzik pár file.... CRC hibás volt ahonnan leszedtem...
hlm-fsw2.r11
hlm-fsw2.r27
hlm-fsw2.r28
Ha valaki adna egy linket... megköszönném... köszi előre is
Nimfas
(Működő FTP..... THX) -
#675 Nekem ezt a hibát orvosolta a DXT textura támogatás bekapcsolása. -
neuro #674 nekem sp2-vel fagy, multiban minden mentésnél és reportnál, single-ben pedig alt+tab-nál -
#673 Nekem nincs fönt. -
#672 Nekem van. Mielőtt felraktam tökéletesen ment, de miután felment, azonnal gond volt. De elég volt törölni a cfg fájlt és már működött is. -
#671 pill.....van valamelyikőtöknek service pack 2 a gépén? -
#670 Így sem jó, pedig elvileg azt írja hogy ez a crack javítja ezt a cfgs gondot... de nem értem miért nem csinál ilyen cfg-t -
#669 talán...mind1 újrateszem megint, aztán megpróbálom -
#668 A Gamecopyworld-ön valami crack-ről csiripeltek próbázd ki! -
Gabe18 #667 Hát akkor nem tudom,nekem egy ideig ment,aztán egyszer inditanám,jött ez ami neked,egyből eszembejutott amit irtak többen is,megnéztem mit kell keresni,ott volt a játék mappában,kitöröltem,azóta megint megy gond nélkül. -
#666 De nincs, a gépemen sincs, ezt nem értem, én is elöször cfg-t kerestem mielött a forumra jöttem volna, de nem volt , akkor mondom nem tom. Azóta újra is telepítettem, de most sincs ott -
Gabe18 #665 Ki kéne törölni azt a cfg-t,amit mondtak,annak ott kéne lenni a játék mappájában... -
#664 NEm to mi van vele ezt a hibát írja ki
Access Violation (Illegal Write)
[Registers]
eax 00000000 ebx 01d69c70 ecx 0013ded4
edx 00000000 esi 00000000 edi 00000000
ebp 0013dee4 esp 0013dec0 eip 7163ddcb
Majd választhatok hogy quit, save big dupm vagy save mini dump és akkor elmenti a cuccot 1 chrah.dmp be, -
#663 Na most fejeztem be a demo-t.
Iszonyat jó!!! Csak talán egy idő után picit monoton de tetszik ez a fedezz én bekerítem.. :D
Jó játék. -
neuro #662 király ez a játék, de multihoz mindenképp kell teamspeak, különben lehetetlen normálisan koordinálni a támadást-fedezést -
#661 Ezt akkor teszi a játék főkönyvtárjába, amikor lefagy a progi (amikor visszamennél asztalról), ha nincs ott, nem ez a hiba. -
#660 Még 1 hülye kérdés, ha ez a file nem a játék könyvtáraban van, akkor merre keressem? -
#659 Talán uj drivert próbálj meg feltenni. Milyen videokarid van?
Damned One: az elsö hozzászolás az nem neked szolt, én se olvasnék vissza. -
Vood #658 Nemtudom volt-e már: nekem a demoban megjelenik középen egy fehér csík. Fogalama sincs mi az, próbáltam a grafikán állítani, de nem sikerült eltüntetni. Vki tudja a megoldást? -
#657 Jó bocs, csak lusta vagyok 50et visszaolvasni, meg fél óra múlva megyek dolgozni, és ott akarok vele játszanai, csak még nem jó addig nem akartam kiírni cdre..
Köszi -
#656 50 hozzászolásonként be van irva, szal lehetne topic alcim is...
Torold ki a resolution.cfg-t! -
#655 HY!
NEm tudna valaki segíteni, elindítom a progit, és nem történik semmi... -
#654 összesen talán 10-12 arab jön ki (mediumon)
nekem egy csapatom volt kint a téren pont az északi kapuval szemben, a másik meg egy kuka kögött nyugaton dél felé nézett
a végén itt alakult ki patthelyzet, és mivel már nem maradt semmilyen gránátom, odahívtam a másik csapatot, két irányból már megoldódott a helyzet -
#653 3. pálya, csak jönnek ki a szádámok a hotelből. mi a rákot kezdjek velük? beállnak a fedezék mögé nem lehet lelőni csak ha poziciót váltok, ha viszont poziciot váltok, akkor a lelőtt arab helyett új jön ki, aki már simán lelő (mert ugye elmentem a fedezékből)... Ti hogy csináltátok meg?