Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Ahová õ irta, bármily meglepõ.
FREAK
tuti...

Riszpekk

Kaplan
de hova?????

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pluhi
Tatyla leirta ám. Az a :1000 nem véletlenül van ott.
Kaplan
na akkor mi a gond?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
nyugi küldtem , megvan a felh.név jelszó is már le is töltöttem 13 fájlt de egyesével szedtem az oldalról internet explorel töltõvel
namármost _: eírom a total commanderben smsweb.atw.hu felh. név: ****** jelszó: ****** és nem enged fel mi a gond a portot hol tudom beállítani?

Tatyla
küldjél sms-t

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kaplan
na de nem enged ...

Hmuda
Nincs kedve valakinek egy gyors c1 coophoz?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tatyla
smsweb.atw.hu
smsweb.atw.hu:1000
Felhasználonév :
Jelszo:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kaplan
wanadoo.ftp.atw.hu?

Kaplan
de mi a címe????

Tatyla
szedd ftp-ben total commanderrel!

Kaplan
ötlet?

Kaplan
hát ezaz én is így csináltam de php fájlokat szed le vmiért...

Jobb egér gomb a fájloknál,"minden letöltése a Flasget-tel"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
épp húznám le a wanadoo-ról de csak egyenként tudpm és nem ülhetek egész éjszaka a gép melett ezt meg lehet vhogy oldani a flashgettel , hogy kijelölöm mind az ötvenet és egymásután húzza le?

amugy nem modntam hogy nem jobb mint konzolon de attól mgé a konzolosság ezt is lehuzza, ha nem is lett volna konzolos verzio tuti sokkal jobb lett volna...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

1. nem vagyok felületes
2. azt kell csinálni, azt magyarázza, azt irja ki alul, azt is modnta elötte élõszoban..., it nem velem van a probléma... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ugy csináltam 20mp mulva se ment..., valami nagyon el van ott tolva...
azt meg nem mondtam hogy másnak nem lehet jó a akamera nekem nem jön be és kész...
és hogy kinek mi jön be kurvára nem izgat én csak magánvéleményt mondtam ell...

Lacc
Én eddig jó véleményeket hallottam a coop-ról, azoktól akik eddig kipróbálták. Majd holnap én is megeresztek vele egy próbát.
ghost cb
Azért írja ki mert vagy mást magyaráz vagy mást kell csinálnod. Ismét egy jó példája egy felületes embernek . Nem baszták ezt el, jo ez, jobb mint X-Box-on...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Kami
Ki fogom próbálni, de csak holnap. Remélem sikerül valami megoldást találnom. Köszi a tippeket!

[Rush]
coop-ot próbálta már valaki??

hTTp://ror.hu/

[Jakuza]
LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

FREAK
te teljesen beteg vagy

egyrészt NYUGI, a gombokat csak azután nyomkodd, miután megkaptad az utasítást, várni kell kemény 2 másodpercet, tudom, hogy menni fog

másrészt, a kamerakezeléssel semmi baj, sima freelook, ha neked ez nem megy, akkor magadban keresd a bajt (mozgás közben meg teljesen filmes stílusban követ a kamera, iszonyat jó)

tudod, ha csak neked nem megy valami, akkor elõször ezen kéne elgondolkodni

Riszpekk

Szerintem nem csináltál meg ott valamit,mert a gyakorlásnál mindig azt kell csinálni amit mond,mert különben azok a gombok sem mûködnek,amik amúgy aktivak.

amugy kurvajó eza tutorial...
közli nézek nyugatra és nyomjam meg az f-et
de ha arra nézek és emgnyomom az f-etakkor button disabled...
hogy szopjon le aki a tutorialt csinálta..., asszem ebbõl záros határidõn belül del lesz, ismét jo példája hogy tud egy pc-s játékot ugy istenesen elbaszni a konzolosság...

???

Shep
próbáldd 4.8al mert a 4.9 nekem elég érdekes dolgokat mûvelt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[Jakuza]
Na ugye hogy mast latsz szabadszemmel mint a kamerabol. 😛PP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mindenesetre ez a kamerakezelés valami ultrapocsék..., nem tudom miért kell minden szart átvenni a konzoloktól... 😞((

1. ha nincs enyi akaraterõd akkor tényleg... gratula hozzá...
2. megtaláltam csak szürke volt a gomb, gondolom csak kisseb nehézségi szinten engedélyzi, majd megprobálom 😊

FREAK
1. tudod, hogy ez így nem mûködik (úgyis menteni fogsz).... 😊
2. nincs eldugva, csak nézd végig a menüket

Riszpekk

Blasta
Kérdés!

Akadt valaki másnak is a hang?
Iletve a képernyõn néha bevillan a játék inditó képe, az a THQ-s fekete képernyõ.
Túl vagyok már az új driver installon.

Konfig:
GF4, új driverrel, Nforce alaplap, szintén új driverrel, alaplapi hang.

NOS? :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
azért az nem ugyanaz, mint mondjuk nyomni egy F7-et

többnyire különben is közel vannak a SITREP pontok, 100m-en belül, csak közben jöhet 1-2 idegesítõ arab Rambo 😄

Riszpekk

hm, érdekes megoldás... 😊

1. szerinted, szerintem meg ezt a konzolos faszságot elhagyhatnákl már..., aki izgulni akar az majd nem ment magának de szerintem emg ez az 50szer cisnáljuk meg ugyanazt full értelmetlen...
2. hol is?

Quicksave nincs,bár nem tudom miért,hisz ha megalsz,és elinditod a replay-t,akkor annak bármely pontján visszaválthatsz a játékba,ahonnan te irányitod ujra.Csak a replay-t el ker tekerni a kritikus pont elõttig,aztán lehet próbálkozni ujra.

Kami
Driverhiba? Ki volt kapcsolva és úgy is szaggatott! :-( Nem értem, mert más progik jól futnak csak ez nem! Esetleg az SP2 nem kavarhat be? Akinél jól fut full beállításokkal annak fenn van? Mármint az SP2! :-)

pluhi
Kipróbáltuk haverral a coop multit. IP alapján kapcsolódott,(a lister nem találta meg a játékomat) simán ment minden, kicsit mintha framedropos lenne, de amúgy semmi gond nem adódott.
FREAK
1. nincs, hálistennek, így sokkal izgalmasabb
2. hogyne lenne

Riszpekk

Egyszerû.
Kapcsold ki a szûrést.
Nálam is ez volt mind 4X 16X-nál és 2X 4X-esnél is.
Driverhiba sajna...

amugy a kamerakezelés valami ritkaszar..., konzolcsoda... :/

2 kérdés:
1. tényleg nincs rendes save????
2. valami normális tutorial van vagy csak ez az elsõ map szolgál tutorialként??

Kami
Víruskeresõ a Nod32 van fenn ami rezidensen fut + tûzfal + e-mail figyelõ semmi más rezidens program nem megy. Mindent kikapcsoltam kivéve a vírusirtót és az eredmény ugyanaz maradt. Majd kilövöm azt is és úgy is kipróbálom de csak reggel mert akkor érek haza a melóból.

FREAK
víruskeresõ? valami?

Riszpekk

Ugyanilyen gép,csak 2500+ -os,és szintén semmi gondom...

Lacc
Nekem is hasonló konfigom van, nincs is vele baj.
FREAK
nemtom, nekem 2.4XP, Radeon 9600, 512 MB ram és meg se riccen (1024 full)

Riszpekk