1172
  • vizoo
    Serial: KCGG-EY77-SGNM-APC0
  • Solid Snake
    Pedig az a jó
  • Narancs89
    lécci dobjatok meg 1 seriallal mer az nfoban lévő nem jó:(
  • Solid Snake
    Nem veszekszünk inkább gémelünk
  • vizoo
    "Amugy meg minek közel kerülni a katonához?"

Ehhez azt hiszem a történet hozzá tartozik. Erre írtam. :)
    És a többes számot elutasítom, ugyanis én nem akarok beleeröltetni semmi olyat amitől új játék lenne. Se a több fegyvert, se a választható csapatot, vagy fegyverzetet. Olvass csak vissza
  • ghost cb
    Nem rátok erőltetem a véleményem, hanem azt mondom, hogy ha azok lennének amit ti akartok, akkor teljesen más játék lenne. Ez nem változtatás lenne, hanem másik game születne. Háttértörténetet föl se hoztam, nemtudom kinél olvastad, de nekem válaszoltad. Az pl. sztem is lehetne benne.
  • vizoo
    Nagyon örülünk, hogy ilyen hozzászólásaid vannak. Miért kell ráeröltetni a véleményedet másra? Én is szívesen "közelebb kerülnék" a katonákhoz... Szívesen olvasok róluk háttéranyagot (amit megtehetek a honlapján is a játéknak, ahol még a családnak/szeretteknek írt levél is található :) ), mert én pl. így jobban bele tudom élni magam a helyzetébe. Nekem így szimpatikusabb a játék, és nem csak ez, hanem a többi is. Ez a kerettörténet lényege. Ha megnézed a játékokat, a 90%-ának van legalább egy minimális kerettörténete. Valamint ezek nem "normális" katonák. Ha figyelmesen végignézted az intrót láthattad, hogy mindegyiknek van valamilyen különleges dolga. Nem feltétlenül katonai tudás...
  • FREAK
    nagyon remélem, nem próbálod nekem megszabni, hogy mit hiányolhatok egy játékban...

ha te nem akarsz ilyesmit, az a te bajod, én örülnék neki, de ehhez meg már neked nincs semmi közöd
  • ghost cb
    Táblázatot akarsz? Ajánlok egy programot, kurvára fog tetszeni, mert csak az van benne: Excel. Amugy meg minek közel kerülni a katonához? Ez egy kis egység amit irányitasz. A másik (most nem keresem meg melyik) hozzászólásban meg azt irta valaki (többen is), hogy egyéni fegyverösszeállítás... Úgy néz ki nem voltam érthető: "amerikának 1 feladatkörre 1 fegyvere van" - vagyis: minden feladatra megvan a maga fegyver. Egyébként is mit akarsz elérni a másik fegyverekkel? Ebbe nem ez a lényeg. Ha fegyvert akarsz válogatni, akkor ez nem a te játékod. Meg még ha lehetne is, ez nem egy SEAL, vagy bármely más kommandós egység, hanem normális katonák. Szal, ti egy más játékot akartok a leírtak alapján...
  • FREAK
    asszem én is végeztem vele

2 napja nem indítottam el, ez azt szokta jelenteni, hogy már nem is kell erőltetnem :)

tényleg jó, de

-túl egysíkú
    -túl scriptelt
  • a
    nekem egy picit unalmas, hogy szinte mindig azt kell csinálni, h az egyik csapat supress-el a másik meg bekerül, vagy ha ez nem teccik akkor lehet gránátozni... kicsit monoton
    az sem tetszik még, h egyes objektumok [elhelyezkedése] irreálisak pl. két kidobott hűtő/sofa 1-más után. még jó, h nincs ráírva "FEDEZÉK VAZZEEE!"

egyébként tetszik a játék
  • vizoo
    Kifejtenéd? :)
  • Slow
    na én be is felyeztem ezt a gammát, akkora kamu az egész :)))) nagyon jó a hangulata, meg nagy ötlet a játékstílus, de ezt a kamu AI-t, nagyon lol :)
  • vizoo
    Van olyan is, amikor nem lősz rá, egy fedezék mögött gugol, és ugyanígy kajabál, hogy: bombala... :))
  • pluhi
    Ja, csak pl. egy fal sarka mögül azért lenne hova szaladni tűz alatt is. Meg egy gránát a tökeid alatt tuti halál, mig rohanni picit az ellenséges tűzben egyáltalán nem az.
  • FREAK
    néha elfut, gondolom olyankor nem, amikor tűz alatt van
  • vizoo
    "(Bár azt elég nehéz, hogy a terrorista mért nem fut el a gránát mellől, miért csak azt kiabálja, hogy "bombala, bombala", aztán bumm.)"

Ez nagyon LOL tényleg. Mikor először meghallottam majdnem leestem a székről a röhögéstől :)))))
  • pluhi
    Mindent meg lehet magyarázni. (Bár azt elég nehéz, hogy a terrorista mért nem fut el a gránát mellől, miért csak azt kiabálja, hogy "bombala, bombala", aztán bumm.)
    Nyilvánvaló, hogy az emlitett R6/H&D módszerrel összeállitott csapatok mellett, ez már egy teljesen más játék lenne. Akkor már a scriptelgetés sovány módszer arra, hogy megnehezitsék a dolgunkat, mert akár telepakolom az ipsét gránáttal.
  • vizoo
    Lehet elviekben. Aztán majd nálad kiderül, hogy működik-e rendesen.
  • vizoo
    "Van igazság benne , én személyszerint annak örültem volna a legjobban pl: "hidden&dangerous2" fegyverválasztás a pálya elött + táska: lőszer, gránát stb."

Ezt már lentebb említette vki, és ott megdumálták, hogy itt a felső vezetés állította össze a csapatot az egyéni képességek szerint, ami a fegyverhasználatra is vonatkozik. Innentől kezdve felesleges ezen agyalni. :))
  • FREAK
    "minek az egyéi átlag"

Kíváncsiság. Az égvilágon semmi jelentősége nem lenne, de én rajongok a táblázatokért, kimutatásokért (biztos van bennem amerikai vér :), és úgy jólesne egy kemény mission után rágyújtani egy cigire, hátradőlni, és ehhez hasonló okosságokat megállapítani:

"Hmmm, ez a Mendez kemény gyerek, eddig 12 ellenséget ölt meg, ebből nyolcat fejlövéssel, ő maga meg 7 golyót kapott, és egyszer sem kellett ellátni"

vagy

"Silverman egy pancser, 23 kilőtt M203-ból összesen egyszer talált, ellenben hatszor kellett a doki elé cipelni"

Na érted már? :) Kicsit közelebb hozna a karakterekhez, ennyi :)
  • Escalade
    Csá
    most szedem, ezt a gamet, lehet ezzel multyzni?
  • pluhi
    Na ez a másik dolog, amit még nem is feszegettem. Script vs. AI. Többször volt, hogy kitaláltunk valamit, de az istennek nem lehetett keresztül vinni, mert ezer méterről kiszedett egy golyóval valaki, amint kilógott a seggünk egy centire a fedezékből. Aztán teljesen elvetettük a dolgot, és más irányba indultunk. Érdekes módon minden simán ment, a golyók elkerültek. Ez kökemény scriptelésre vall.
    Ide vág az ominózus "géppuskát nem lehet suppresselni" elv is.
  • Slow
    nem, ez sem az...
    általában igazat adok neked, elég lineáris ez a játék...
    az én teóriám, hogy nem azért nem tudsz szétlőni fedezéknélkül néha valakit mert bénák a katonák, vagy bug miatt nem fogadnak szót, hanem mert azon a ponton azt akarja a gamma, hogy pl gránátozd ki, vagy flenkelj...
  • Kaplan
    Szó mi szó.
    Van igazság benne , én személyszerint annak örültem volna a legjobban pl: "hidden&dangerous2" fegyverválasztás a pálya elött + táska: lőszer, gránát stb.
    HA egy picit több élet lenne a játékban , most ne ugassatok le a játék teljesen profi, szép , ügyes magyarúl marhajó DE egy idő után monoton annyiszor megkerültem már az ellenséget , hogy meg se tudom számolni. A nightvisionos cucc tényleg jó lett volna.
  • pluhi
    A több fegyver témához.
    Az összes katona oldalán ott az oldalfegyver, mégsem lehet használni. Jól jönne végső esetben, ha kifogy a lőszer. Vagy ez is hülyeség?
  • pluhi
    Kár, hogy nem olvastál tovább, pár hozzászólással később pontositottam az első dolgot, ebben a formában valóban értelmetlen, mentségem, hogy éjjel egy körül irtam. Tehát az értelmetlen félmondat a gödrök, magaslatok hiányára céloz.

"Nem idióták, hanem azt csinálják amit mondasz nekik"
    Hmm. Sajnos ez nem igaz, néha nem csinálják azt, néha meg igen. Ez csak az egyik fele (ez sima programhiba valszeg). Egy rövid példa. Terror a faláda mögött, megkerülni nem lehet. A két osztag nem túl messze áll egymástól, az egyik kicsit előrébb. Én kiadom a suppress fire parancsot, hogy gyorsan szétkapjuk a ládát. Haver csapata egyáltalán nincs veszélyben a golyóinktól. (Hogy erre nekem kell figyelni az is érdekes, akár előkerülhetne valami AI, ami célozni is tud.) Ám ő is úgy gondolja, hogy besegit, két suppress még hamarabb bontja a ládát. Erre az egysége feláll a szokásos suppress formációba (jól szétszéledve), és belegyalogol a szélső emberével a tűzvonalamba. Ilyenre egyszerűen nem lehet számitani, hiszen simán lehetne azt a suppresst helyből is nyomni (kettő guggol, kettő áll, de nem vagyok szakértő) vagy legalábbis anélkül, hogy kinyirnák egymást.

A kódszavas inditás elég egyértelmű számomra, aki játszott valaha R6-ot szerintem érti. Kiadod a parancsokat az egyik osztagnak, hogy alfára kezdjék el végrehajtani. A másiknak is kiadod a parancsait, és bemondod az alfát, ezzel biztositva, hogy egyszerre kezdjék.

random helyeken az ellenség - "Könnyen szétlőhető fedezék nélküli katonák lennének"
    Ja már, ne viccelj. Nem igaz, hogy nem vágod a lényeget. Segitek. Most kb. tizszer annyi fedezék van egy pályán, mint ellenfél.
  • ghost cb
    Freak: #749:
    én már egy sima statisztikával is megelégednék (ki mennyit lőtt, talált, ölt, hány sebet kapott stb). - erre azért még reagálnék. Ha ezt (a szövegkörnyezet alapján pedig ugy néz ki) az egyes emberekre értetted akkor hülyeség, mert itt nem 1-1 embert, hanem 1-1 csapatot irányítasz, minek az egyéi átlag. Ha meg csapatokra akkor is hülyeség, mert ez csapatjáték, nem azt kell nézni, ki mennyit lőtt, mert nem ez a lényeg, hanem azt hogy a feladatot meg tudd csinálni, amit valljuk be egy társ nélkül lehetetlen lenne. Akár sp-ben, akár (és főleg) coop-ban.
  • Narancs89
    ha lesz 2 abban már biztosan lesz
    amúgy ez nagyon kira játék
    végre vmi új játéktípus
  • FREAK
    hja, de a tetők, árkok, falak hiányoznak..... jobb lenne, ha lehetne mászni benne
  • FREAK
    hát, azért fél lityi paradicsomlé kifittyen egy-egy találatnál :DDD
  • Narancs89
    a belső tér hülyeség lenne sztem..
    a játékban megmongya a csóka h itt a helyezkedésen és a célzáson van hangsúly...
    na most 1 kis folyosón hova helyezkecc? beleépülsz a falba?
  • traXion
    "a szétlőtt katonát összefoltozza menetkészre a felcser - Ezt valóban inkább ugy kellett volna, hogy vissaviszed, és otthagyod, majd a köv. küldetésben ujra veled lesz, addig természetesen nem használhatók a különleges tulajdonságai."

De lehet, hogy a body-armorba ment a lövés szal...
  • ghost cb
    113 uj üzenet, nem olvastam végig természetesen, de egyre válaszolnék ugy 110-zel ezelőtt:

-az egész játék egy szinten zajlik - értelmezhetetlen mondat.
    -a katonák idióták - Nem idióták, hanem azt csinálják amit mondasz nekik, és csak azt, szal ne várd hogy ha nem célzod be az enemy-t akkor lelövi - habár volt már nem egyszer ilyen, inkább lehetetlen gyorsan kiadni a parancsokat.
    -a szétlőtt katonát összefoltozza menetkészre a felcser - Ezt valóban inkább ugy kellett volna, hogy vissaviszed, és otthagyod, majd a köv. küldetésben ujra veled lesz, addig természetesen nem használhatók a különleges tulajdonságai.
    -jó lenne kódszavas inditás az összehangoltság érdekében - Kódszavas indítás? Pl: "Nyuszi 4" = fedezz? ... Ez se valami konkrétan értelmezhető mondat.
    -bemenni az épületekbe - Valoban ahogy Freak is irta, 1. nem deltások feladata, 2. nincs megfelelő kameranézet hozzá. De a kis utcák ebben a belső terek. Képzeld mi lenne már ha egy másfél-két méter széles folyoson mennél. Fasság.
    -random helyeken az ellenség - Könnyen szétlőhető fedezék nélküli katonák lennének.
    -gyorsabb reagálás a parancsokra - ez nem ártana
    -gránátokat messzebbre dobni(ha már úgyis alig van) - Ezzel is az volt a céljuk (valszeg) hogy ne RPG-nek használjuk a gránátokat, hanem csak kis utcákban. Ott van a smoke, azt jo messze el lehet dobni (mondjuk ilyenkor azért felvetődik mindenkiben a kérdés, hogy akkor a frag-et miért nem... - a készítők szándékát kell nézni.)
    -éjszakai küldi - fasza lenne, nightvision-nel
    -több élet a környezetben - Ja.
    -több fegyver (pisztoly, shotgun) - Hülyeség. Nézz meg egy katonai alakulatot, pláne a deltát: Hogy lenne már náluk Shotgun? Az csak a CQB bevetéseken van. Meg mi közül kéne választani, ha amerikának 1 feladatkörre 1 fegyvere van? Ez nem gta vagy bármi más akciojáték.
    -saját csapat összeállitása a R6 mintájára pl. - Mivel egy felsőbb vezetés által összeállított csapatot írányítunk, ahogy az a való életben is van: mindenkinek megvan a maga feladata, nem kell ide egyéni összeállítás.

-sry a néha ellenséges hangnemért, de nagy fasságok vannak a felsorolásba.
  • pluhi
    Szerintem jobban jársz, ha megvárod az első patchet. Sokan vannak, akiknél megpurcan a game multiban. Nálunk is nem egyszer vágta ki haveromat töltésnél vagy mentésnél. Kár szenvedni, megkiméled magad egy pár jó egészséges káromkodástól.
  • polak
    jah az uj üzenet havernak: unable connect to server
  • polak
    dobjatok pls 1 crackfix linket mert lehet az enyim sux...
    már nemt alálhato az a file a gépen szal nincs mit kitörölni!!!
  • traXion
    akkor megint
  • bon
    használj crackfixet
  • polak
    megtörtént az is, csak elfelejtettem leirni