Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Havernál nem készül ki semmi, csak a mozdulat után mjdnem egy sec késéssel indul a kurzor. Szar lehet
hát ez nem lesz az év játéka!!!!!!!!!
FREAK
ja, maga a graf tökéletesen futott, de egérmozgásra kikészült

Riszpekk

Alfa Black Zero :) Milyen ugyan ez? Az egér laggolt?

Est Sularus Oth Mithas

FREAK
nálam ugyanez volt az Alpha Zero mittoménmi játékban :D

Riszpekk

ghost cb
Jaja, nekem se egy felsõkategoria a gép, és minden fullos 1024-ben szal nincs valami nagy gépigénye, amugy nekem 9600 XT-m van, ugyhogy nincs baja ezexerint se NVidia-val, és ATI-val sem.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

máshol nem? más gémben?

Est Sularus Oth Mithas

pluhi
A játék simán megy nála is, csak az egér laggol.
Sztem ezek mind egyénileg megoldható hibák, ugyanis nálam 1024*768 ban mindent maxra rakva simán megy egy Ti4200-assal 512 333Mhz-es DDR-rel és 2500+-os AMD-vel

Est Sularus Oth Mithas

akkor ezt kultúráltan megbeszéltük :)) Örülök

Est Sularus Oth Mithas

pluhi
Van olyan akinek megy a játék, csak nagyon durva a egérlag? Haveromnál GF4-en ez jött elõ.
okés. Csak megjegyeztem :)) nem bántásból

Est Sularus Oth Mithas

FREAK
kizárt, de voltak kivételek, ez tény

Riszpekk

Bercy
en sem kotozkodesbol irtam. csak regebben ugy vettem eszre a dolgokat. ennyi. lehet h tevedek, kulonosebben sose jartam utana.
pluhi
Ha már ellenõrzi az exe-t, nem csak a méretét fogja, hanem a tartalmát is, nem áll semmibõl. Amúgy pont azért crack, hogy kiszedje az ilyen ellenõrzéseket. A méret szinte mindig kisebb a kicsökkentett kódrészek miatt.
és nem vagyok lusta

"vessetek a mókusok közé" :)

Ritkán teszek fel ilyen kérdést és most sokmindennel foglalkoztam egyszerre ,csak azért nem olvastam vissza.
u.i.:egyébként igazad van. sorry

véletlenül sem kötözködésbõl írom, de ha jól emléxem, akkor már az Age of Empires II crackjének mérete sem egyezett meg az eredetivel. :) Tény, hogy van olyan játék, ahol ugyanakkora, de elenyészõ menyiségben.

Est Sularus Oth Mithas

Bercy
lehet h tevedek, mostanaban nem szoktam nezegetni a file mereteket, de regebben legalabb 50-60% a krekkenek 1ezett a eredeti exe meretevel
ha kicsit visszaolvasol, amit valószínûleg nem teszel, mert, mint ált. én is lusta vagy hozzá, akkor láthatod, hogy már jáccanak is egyesek CO-OP-ban. :)

Est Sularus Oth Mithas

Megy is neten?

pluhi
"Basic puzzle solving is really all you'll need to get through almost every situation that you come across in the game. It's not necessarily bad, it just might not be what some of the strategy veterans used to more complex games on the PC are expecting."

Azt hiszem jól összefoglalta az ign-es pofa a lényeget. Jó a játékmenet, de valahogy "sovány".
CO-OP van

Est Sularus Oth Mithas

Nahar
MULTI VAN???

Motorola Defy

Al-Afad has been killed in a air-to-ground missile attack.

The war is over. :)

HOAHH!!

Mostantól szívesen várom, ha vki elakad játék közben. Asszem én még1x végig nyomom majd authentic módban.

Est Sularus Oth Mithas

Damned One
tévedtem úgyanakkora de nem úgyanaz, a régivel sokszor a töltési képernyõrõl is visszadobott az elözõ hibával, de mióta az újat feltettem nem csinál ilyen cfg-t, és rendesen megy.

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Tatyla
KCGG-EY77-SGNM-APC0

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hi!
nem tudnátok megadni a serial number-jét a gammának?
kéri de nekem nincs meg. :(
Tatyla
Ez tényleg nem új hanem pontosan ugyan az!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ÁLtalában az esete 99,99% -ában a crack kisebb mint az eredeti exe. De majdnem eltaláltad :)

Est Sularus Oth Mithas

Hol is van ez az új crack? Gamecopyn a properes vagy a másik?

FREAK
igazad van

körülbelül az esetek 0.1%-ában

Riszpekk

Bercy
az nem szamit, altalaban minden cracket az eredeti exe meretu, mert sok progi ellenorzi azt
Akkor mostantól: go, to the marked object, SOLDIER! We are in WAR!!

HOAHH!!

Est Sularus Oth Mithas

bon
Mióta az új cracket használom azóta nincs indításnál próblémám a játékkal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
attol még lehet új.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Damned One
Az a crack nem új bájtra akkora mint a másik

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Damned One
BAzzeg elindúlt.... a c-re telepítetted és szó nélkül elsöre elindúl :D

Hmuda
Az új cracket próbáltad?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Damned One
Nem tom nekem meg az a baj hogy meg sem csinálja azt a bizonyos cfg-t...most leszedtem az sp2öt, de így sem jó, legújjabb detonator van fenn, a dirctxet is újraraktam....de semmi

Alapvetõen nálam sem, csak az a baj, hogy hajnalban már kevésbbé vagyok agyilag a toppon :) és így kicsit nehezebben megy a gondolkodás. Egyébbként sztem már a végén járhatok, mert Al-Afad után indítottunk nemrég pursuit-ot (gyk.: hajszát). Szóval asszem holnap de. befejezem, ha fel tok kelni :)

HOAHH!

Est Sularus Oth Mithas

Voltan
Nálam semmi gond nem volt eddig, nagyon ott van a game. Nem rég néztem meg a Full Metal Jacket-et a TCM-en, és az volt az elsõ háborús film, ahol ezt az alapvatõ "te mész elõre, és fedezlek, aztán én megyek, és te fedezel" taktikával lehetett találkozni, és most itt ez a játék, ami szintén ezt forszírozza. Nem ástam még igazán bele magam, tehát az AI hibáit nem ismerem még, de eddig nagyon jónak tûnik ott van rendesen. Let us play WAR!!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nálam fent az SP2, de megy a progi.Az elsõ indításkor kiugrott , de töröltem azt a bizonyos resolution.cfg-t és megy azóta is szépen.

ghost cb
Füstgránát!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Damned One
Lehet hogy az sp2 lesz a gondja......

Na ki hol tart single-ben? Kéne kis help... Chapter 9 két emeletes épületbõl lõnek a sniperek, 3. irányból meg egy "sima AK-s" zeke. Út közepén 1 kamion és egy szautó. Nem tok átjutni fedezékbe, mert valakit mindenképp leszed vmelyik sniper az utca közepén, onnan meg ki sem tudom menteni.

5leteket elõre is köszi.
Hoah!!

Est Sularus Oth Mithas

Full_Spectrum_Warrior-HOODLUM
CD2-rõl hiányzik pár file.... CRC hibás volt ahonnan leszedtem...

hlm-fsw2.r11
hlm-fsw2.r27
hlm-fsw2.r28

Ha valaki adna egy linket... megköszönném... köszi elõre is
Nimfas

(Mûködõ FTP..... THX)
pluhi
Nekem ezt a hibát orvosolta a DXT textura támogatás bekapcsolása.
nekem sp2-vel fagy, multiban minden mentésnél és reportnál, single-ben pedig alt+tab-nál

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ghost cb
Nekem nincs fönt.