Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
nem értem emberek, mi a gond, teljesen jó helyeken vannak a mentési pontok... sztem ez így logikus, mert ettõl lesz kihívás a dolog...

nekem eddig semmi nem volt megoldhatatlan (mediumon), sõt 2-3 nál többször nem kellet visszatöltenem sosem...(most jön a 4. rész) csak szép lassan, nyugisan kell menni, minden sarkon ki kell kukkantani és szépen körülnézni fedezék után, meg flank lehetõséget keresni...

FREAK
pedig te is leírtad a lényeget:

"egy saját hiba,rosz gombkattintás"

Az ember akkor hibázik, ha nem figyel eléggé, akkor meg úgymond megérdemled, hogy kimenj pisálni, és szedd össze magad amíg megy a replay. Ez a tétet emeli, ezáltal 6x is meggondolod, hogy kilépj a ház mögül, és inkább rágod a körmöd a GPS-t bámulva, hogy mit is lehetne itt tenni. Ha lenne quicksave, a mostani 5-6 nekifutás helyett 10-20 nekifutásból oldanál meg egy helyzetet, mert nem lennél rákényszerítve, hogy 100%-ot teljesíts.

Riszpekk

Hát szerintem ennek a játéknak a halála a mentési rendszer.Most a 3. chapter elején 4x haltam meg mire a nehézfegyveres arab hátába kerültem./egy saját hiba,rosz gombkattintás,az egész egység kigyalogolt a halálba,egy játék hiba,a nyilt utára kirohanó arabot a fedezettûzben vonuló egységem kb 5 másodpercig érdeklõdve bámulta,aztán meghaltak ketten,meg két egyszerü meghalás is volt benne/
Na de a lényeg hogy borzasztó idegesitõ,a replay-t bámulni 1x,2x,3x amig a kritikus pont elé ér.Ugyanaz az erdmény mint a quick save-el lett volna,csak beleõszül a szerencsétlen játékos...
Én nem tudom hogy ez a konzolos elõdnek,vagy a készitõk hülyeségének köszönhetõ,de szerintem alapossan elcseszték vele,ezt az amugy ötletes,és jó játékot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FREAK
hát ELVILEG van értelme, de ha sokat próbálkozol minden szituban, rájössz, hogy oldalirányba jobb futni, mint lépdelni, egynél több enemy esetén pedig csak ezt teheted, fõleg ha a másik team tud fedezni (akkor eleve kár plusz ammot pazarolni még egy fedezõtûzre)

ha távol van az ellenség, akkor egyrészt 2 ember fedezõtüze nem tudja megfelelõen leszorítani, viszont õk is pontatlanok, ilyenkor gyakorlatilag annyit rohangálsz oldalirányba, amennyit akarsz (jó példa erre a repülõtér elõtti rész, ahol a biztos halálhoz egy út vezet - az ellenség irányába mozogni, akár fedezve is)

Riszpekk

ghost cb
De van, DEE VAAAN!!!
Egyébként is oldalirányba is van mert, 2 fedez az egyik sarokról amig a másik kettõ átér (menet közbe azok is lõhetnek) és amikor átért akkor azok fedezik a másik 2 embert.

Ma egyébként egy kis meglepetéssel lepett meg a játék. A fedezék mögül tüzelõ arabot "point fire" alá vettem (nem = a fedezett tûzzel), és amikor leguggolt tölteni és kidugta a fejét, kapott egy akkora kibebaszott nagy fejest hogy alog hittem el!!!!
Ja és nem lõtt elõtte fél órán keresztül az egységem...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Nyers
Ez U.S. Army Infantry, a Navy Marines-ról szóló játékról itt találtok (Close Combat - First to Fight). Sztem akinek az FSW tetszik, azt ez is érdekelni fogja. ;)

My Life for Freedom!

FREAK
Hi, rég láttalak :)

Hát ez sajnos AI bug, én sem értem, hogy nem vették észre. Nekem hiányzik egy "magatartás" kapcsoló, ami máshol már bejött. Mondjuk

1. LOPAKODÓ/ÓVATOS
2. DINAMIKUS/ÖNVÉDELMI
3. ESZETLEN ROHAM

vagy ilyesmi, és ez alapján döntené el az AI, hogy adott szituban lõ vagy nem lõ (ha nem kap egyéb parancsot), de nyilván az elõtte ugráló arabra akkor is illene rálõni.....

Riszpekk

FREAK
1. EGYSZERÛ fedezett átvonulás nincs, és ezt a fajta mozgást csak akkor érdemes megkockáztatni, ha a tûzvonallal párhuzamosan haladsz (vagyis ha mondjuk épp megközelíted az ellenséget), oldalazó mozgásnál szégyen a futás, de hasznos, ilyenkor pont az a rossz, ha lassan haladsz, mert hiába van fedezõtûz, a csapat két részre bomlik és az egyik mindig védtelen

2. töltsd be a replayt, fast forward és a kritikus pont elõtt esc-jump into replay

Riszpekk

Bandee
thx :D

ghost cb
*hátba

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
3. pálya lelõttem 5 embert ebbõl 2-t aki házba támadott, és mi történik? egy egyszerû fedezett átvonuláskor lelõnek... mentés persze már jó rég volt...

Mighty
Torold ki a resolution.cfg-t

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bandee
Hát. Letöltöttem, feltelepítem (3cd Hoodlum ver.), crack rá, ami 1es cd-n van, elõször elkezd tölteni, majd vmi szexi hibát kiír, utána következõ indításoknál már a win.hibajelentés küldés jön alapból. Megoldás?

Full_Spectrum_Warrior-HOODLUM
CD2-rõl hiányzik pár file.... CRC hibás volt ahonnan leszedtem...

hlm-fsw2.r11
hlm-fsw2.r27
hlm-fsw2.r28

Ha valaki adna egy linket... megköszönném... köszi elõre is
Nimfas

(3 fileért ne küldjem már SMS-t...)
lehet de pcre elöbb volt nem? :) mind esetre akkor az a game a kivtel ami szerencsére nem kapta el a konzolbetegséget :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bocs, ha sokszor volt szó róla (három oldalt átfutottam, nem láttam igazán választ)...

Feltelepítem, és idióta hibaüzenettel el sem indul! Még hibajelentést is akar küldeni:)

Van erre megoldás? Akkor végül is a hozzá adott crack az használható, mert látom, hogy játszozok vele?
Nektek símán indult? Újratelepíteni, daemont kiüríteni valami pentagrammot rajzolni kell esetleg?
Hi!

Ge4cc, jó ez a game de néha ige-igen felb..sz. Szemtõl - szemben állok az arabic-kal és persze az lövi ki az én tapasztalt my us marine. Olyan mintha nem látnának a 1m-re... hrrr.
Végre egy okos game.
Voltan
Hm. nem is hülyeség, amit mondasz... :)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hmuda
Csináld azt, hogy bemountolod és CD-copy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltan
Tudom, de nem lehet image-et írni CUE nélkül. Nem az én gépemen van a FSW, hanem egy haveromén, és így nem tudja felírni normálisan.

pluhi
Amúgy is standard cue, szal egy másik mintájára meg tudod irni.
Beépitett voice chat hogyan mûködik? Próbáltátok már?
FREAK
nem szükségesek, tudod mountolni a bint is (*.*)

Riszpekk

FREAK
ja igen, az is kihúz a szarból elég gyakran!

észrevettem, hogy amikor a csapat feltankol lõszerrel (mission közben), gránátokat nem kapnak, ez bug vagy én néztem el valamit?

Riszpekk

Voltan
Üdv! Egy kis segítség kéne. Meg tudna valamelyikõtök dobni a CUE file-okkal? Az én csomagomban valahogy nem voltak mellékelve. Htx!

Slow
nekem meg a füstgránát... abból jöhetne még 6 db...:)

FREAK
:)))

tegnap én is eljutottam a szállodáig, de az elõtte lévõ térrõl 10 percen belül kétszer cipeltem vissza Silvermant a dokihoz, ebbõl csak a séta volt 8 perc :)

nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a leghasznosabb fegyver a jó öreg kézigránát volt eddig

Riszpekk

Tatyla
Ez a stuff elég huzós rendesen megizzaszt!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FREAK
hát ez is azt mutatja, hogy nálad több az "output" mint az "input", mert az összes jelenlegi konzolra van Rainbow Six....

Riszpekk

Slow
alfa.) de
beta.) lefizetést, de eredeti FSW is jó lesz :P
gamma.) offfoljunk még mielõtt ránxolnak :)

júj sry all :)

1. nem hsf volt? :P
2. mit kérsz aranyban??? :)
3. jo8
:)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Slow
a.) hú igen, kira HVS vs all konflictok mentek
b.) aranyban kérem
c.) jóét me'ek aludni
;)

igen csak pont nem a játékkal, hanem a tudod melyik klán tudod melyik tagjával :DDDD

Slow
na ugye, hogy problémáztááál :P

1. flame az volt sok ott, talán még ebben a témában is de abban nem én voltam benne max a bizonyos egyének elleni flameben :P
2. ucse tudod hol lakok bebebe :PPPP (ha mégis majd lefizetlek vagy nemtudom :D)

rvsben a készitõk ötleteivel sem hiszem hogy gondjaimletek volna mert az a game nekem ugy jött be ahogy volt leszámitva ubinak az rédekes netes védelmi rendszerét ami késöbb jött be a képbe :)

Slow
jaja, emléxem, mondom haggyuk, csak úgy rémlik, mintha ment volna a flame emiatt, de ez se biztos, mindenesetre most azonnal fejezd be a számos-felsorolósat mert megverlek :)

Slow
én arra mondtam, hogy a "csak a program készitõinek seniális ötleteivel vannak gondjaim", de mindegy, abszolúúút nem lényeg...
sztem ez a gamma a pec hangulata miatt érdekes, nekem mint AAO fun-nak, kiegészítõ játéknak tökéletes...

de sztem nem baj, ha konzolos, mert nem az a lényeg itt...

amugy szerintem összekevertél, mert én rvs-re anno semmi iylesmit nem irtam, nem is volt semmi gondom rvs-el vagyis volt de az egyátalán nem magával a gamel volt hanem az ottani "scene" bizonyos elemeivel :)

én ilyet szerintem rvs-re tuti nem irtam mert:
1. tudtomal rainbow six sorozat eredendõen pc-s, nem is tudok konzolos verziorol
2. nem tudom anno feltünt e de nekem nagyon bejött rvs, a bugjaival együtt is és nyomtam is amig ki nem jöttek az uj patchek amihez már eredeti kellet volna

amugy lehet nekem is tartogat még érdekes dolgokat ezért is nem töröltem le elsõ percben ahogy kijötek a konzolos tulajdonságai :)

pluhi
Nálunk nem volt lag, az átvezetõk közben lassult be csúnyán, különben okés volt. Mondjuk én voltam a host. Amúgy nálam mûködik az élsimitás is. Az animációkkal sincs gond.
Slow
na asszem ez most szószerint az volt, amit az RavenShield-re írtál annó ;)
igazad lehet akár, de még most csak a játék lelkes, megismerési szakaszánál tartunk, lehet másoknak rejteget még éerdekes dolgokat, ne vedd el a kedvünket, te kutya ;)

amugy nekem csak a program készitõinek seniális ötleteivel vannak gondjaim..., mindig ez jön ki belõlem ha látszik hogy ebbõl sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni :)

látob ebben lehet igazad van..., viszont cs-t gyülölöm, annál még ez is jobb :PPPP

Slow
szereti? akkor bocs :P

Hmuda
Most multiztunk antijedivel kicsit. Azon kívül, hogy veszettül ocsmányak az animációk és még direct connecttal is laggolt néha (nehezen veszi be a parancsokat), irtó jó multiban. :DDD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Slow
antijedi, te asszem még nem vagy se lelkileg, se testileg felkészülve erre a remek kis játékra, szal ne eröltesd, ott a CS :P
na meg ne sértõdj, én se teszem ;)

Kaplan
Filezilla-t szedtem le azt írja a könyvtárlista nem kérdezhetõ le....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
ok

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pluhi
Amúgy ha elõvennél egy normális ftpzõ progit, mondjuk FlashFXP, jobban járnál.
Kaplan
namármost beírtam smsweb.atw.hu:100 erre azt írta PORT parancshiba!