Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig semmi nem volt megoldhatatlan (mediumon), sõt 2-3 nál többször nem kellet visszatöltenem sosem...(most jön a 4. rész) csak szép lassan, nyugisan kell menni, minden sarkon ki kell kukkantani és szépen körülnézni fedezék után, meg flank lehetõséget keresni...
"egy saját hiba,rosz gombkattintás"
Az ember akkor hibázik, ha nem figyel eléggé, akkor meg úgymond megérdemled, hogy kimenj pisálni, és szedd össze magad amíg megy a replay. Ez a tétet emeli, ezáltal 6x is meggondolod, hogy kilépj a ház mögül, és inkább rágod a körmöd a GPS-t bámulva, hogy mit is lehetne itt tenni. Ha lenne quicksave, a mostani 5-6 nekifutás helyett 10-20 nekifutásból oldanál meg egy helyzetet, mert nem lennél rákényszerítve, hogy 100%-ot teljesíts.
Riszpekk
Na de a lényeg hogy borzasztó idegesitõ,a replay-t bámulni 1x,2x,3x amig a kritikus pont elé ér.Ugyanaz az erdmény mint a quick save-el lett volna,csak beleõszül a szerencsétlen játékos...
Én nem tudom hogy ez a konzolos elõdnek,vagy a készitõk hülyeségének köszönhetõ,de szerintem alapossan elcseszték vele,ezt az amugy ötletes,és jó játékot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha távol van az ellenség, akkor egyrészt 2 ember fedezõtüze nem tudja megfelelõen leszorítani, viszont õk is pontatlanok, ilyenkor gyakorlatilag annyit rohangálsz oldalirányba, amennyit akarsz (jó példa erre a repülõtér elõtti rész, ahol a biztos halálhoz egy út vezet - az ellenség irányába mozogni, akár fedezve is)
Riszpekk
Egyébként is oldalirányba is van mert, 2 fedez az egyik sarokról amig a másik kettõ átér (menet közbe azok is lõhetnek) és amikor átért akkor azok fedezik a másik 2 embert.
Ma egyébként egy kis meglepetéssel lepett meg a játék. A fedezék mögül tüzelõ arabot "point fire" alá vettem (nem = a fedezett tûzzel), és amikor leguggolt tölteni és kidugta a fejét, kapott egy akkora kibebaszott nagy fejest hogy alog hittem el!!!!

Ja és nem lõtt elõtte fél órán keresztül az egységem...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
My Life for Freedom!
Hát ez sajnos AI bug, én sem értem, hogy nem vették észre. Nekem hiányzik egy "magatartás" kapcsoló, ami máshol már bejött. Mondjuk
1. LOPAKODÓ/ÓVATOS
2. DINAMIKUS/ÖNVÉDELMI
3. ESZETLEN ROHAM
vagy ilyesmi, és ez alapján döntené el az AI, hogy adott szituban lõ vagy nem lõ (ha nem kap egyéb parancsot), de nyilván az elõtte ugráló arabra akkor is illene rálõni.....
Riszpekk
2. töltsd be a replayt, fast forward és a kritikus pont elõtt esc-jump into replay
Riszpekk
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CD2-rõl hiányzik pár file.... CRC hibás volt ahonnan leszedtem...
hlm-fsw2.r11
hlm-fsw2.r27
hlm-fsw2.r28
Ha valaki adna egy linket... megköszönném... köszi elõre is
Nimfas
(3 fileért ne küldjem már SMS-t...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Feltelepítem, és idióta hibaüzenettel el sem indul! Még hibajelentést is akar küldeni:)
Van erre megoldás? Akkor végül is a hozzá adott crack az használható, mert látom, hogy játszozok vele?
Nektek símán indult? Újratelepíteni, daemont kiüríteni valami pentagrammot rajzolni kell esetleg?
Ge4cc, jó ez a game de néha ige-igen felb..sz. Szemtõl - szemben állok az arabic-kal és persze az lövi ki az én tapasztalt my us marine. Olyan mintha nem látnának a 1m-re... hrrr.
Végre egy okos game.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Beépitett voice chat hogyan mûködik? Próbáltátok már?
észrevettem, hogy amikor a csapat feltankol lõszerrel (mission közben), gránátokat nem kapnak, ez bug vagy én néztem el valamit?
Riszpekk
tegnap én is eljutottam a szállodáig, de az elõtte lévõ térrõl 10 percen belül kétszer cipeltem vissza Silvermant a dokihoz, ebbõl csak a séta volt 8 perc :)
nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a leghasznosabb fegyver a jó öreg kézigránát volt eddig
Riszpekk

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Riszpekk
beta.) lefizetést, de eredeti FSW is jó lesz :P
gamma.) offfoljunk még mielõtt ránxolnak :)
júj sry all :)
2. mit kérsz aranyban??? :)
3. jo8
:)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2. ucse tudod hol lakok bebebe :PPPP (ha mégis majd lefizetlek vagy nemtudom :D)
sztem ez a gamma a pec hangulata miatt érdekes, nekem mint AAO fun-nak, kiegészítõ játéknak tökéletes...
de sztem nem baj, ha konzolos, mert nem az a lényeg itt...
1. tudtomal rainbow six sorozat eredendõen pc-s, nem is tudok konzolos verziorol
2. nem tudom anno feltünt e de nekem nagyon bejött rvs, a bugjaival együtt is és nyomtam is amig ki nem jöttek az uj patchek amihez már eredeti kellet volna
amugy lehet nekem is tartogat még érdekes dolgokat ezért is nem töröltem le elsõ percben ahogy kijötek a konzolos tulajdonságai :)
igazad lehet akár, de még most csak a játék lelkes, megismerési szakaszánál tartunk, lehet másoknak rejteget még éerdekes dolgokat, ne vedd el a kedvünket, te kutya ;)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
na meg ne sértõdj, én se teszem ;)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!