1172
-
#732 Qrva jó ez a game. Sry az érdemi hozzászólásért. Nincs vkinek kedve coop tolni majd a game-t hardon ? :-) -
vizoo #731 :))))) Ja, csak már annyit olvastam ilyet, hogy igen-igen lecsökkent a toleranciaküszöböm... -
#730 én ezeket úgy veszem, mintha azt írná "heló, kispöcs vagyok, nagy a zarcom a neten, na heló" :D -
vizoo #729 balint08-nak és a véleményére. :)
Nem szeretem, ha valaki indok nélkül fikázik bármilyen játékot, filmet, zenét, akármit. -
#728 ezt kinek és mire? :) -
vizoo #727 odáig okés, hogy bejön és véleményt nyílvánít vki, de nem lehetne megindokolni??? -
#726 honnan tudod? van a világon "pár" újság és weboldal, ahol szeretnek ilyen címeket osztogatni, miért le kaphatna egyet ez is? -
vizoo #725 Mért szerinted mi lesz az év játéka? DOOM3? :) -
vizoo #724 Nem tom akkor mi lehet. Nálam tökéletesen fut. Így sajna nem tok segíteni. -
#723 az az, nálam is késett meg akadozott -
#722 Havernál nem készül ki semmi, csak a mozdulat után mjdnem egy sec késéssel indul a kurzor. Szar lehet -
balint08 #721 hát ez nem lesz az év játéka!!!!!!!!! -
#720 ja, maga a graf tökéletesen futott, de egérmozgásra kikészült -
vizoo #719 Alfa Black Zero :) Milyen ugyan ez? Az egér laggolt?
-
#718 nálam ugyanez volt az Alpha Zero mittoménmi játékban :D -
#717 Jaja, nekem se egy felsőkategoria a gép, és minden fullos 1024-ben szal nincs valami nagy gépigénye, amugy nekem 9600 XT-m van, ugyhogy nincs baja ezexerint se NVidia-val, és ATI-val sem. -
vizoo #716 máshol nem? más gémben? -
#715 A játék simán megy nála is, csak az egér laggol. -
vizoo #714 Sztem ezek mind egyénileg megoldható hibák, ugyanis nálam 1024*768 ban mindent maxra rakva simán megy egy Ti4200-assal 512 333Mhz-es DDR-rel és 2500+-os AMD-vel -
vizoo #713 akkor ezt kultúráltan megbeszéltük :)) Örülök -
#712 Van olyan akinek megy a játék, csak nagyon durva a egérlag? Haveromnál GF4-en ez jött elő. -
vizoo #711 okés. Csak megjegyeztem :)) nem bántásból -
#710 kizárt, de voltak kivételek, ez tény -
#709 en sem kotozkodesbol irtam. csak regebben ugy vettem eszre a dolgokat. ennyi. lehet h tevedek, kulonosebben sose jartam utana. -
#708 Ha már ellenőrzi az exe-t, nem csak a méretét fogja, hanem a tartalmát is, nem áll semmiből. Amúgy pont azért crack, hogy kiszedje az ilyen ellenőrzéseket. A méret szinte mindig kisebb a kicsökkentett kódrészek miatt. -
Gear #707 és nem vagyok lusta -
Gear #706 Ritkán teszek fel ilyen kérdést és most sokmindennel foglalkoztam egyszerre ,csak azért nem olvastam vissza.
u.i.:egyébként igazad van. sorry -
vizoo #705 véletlenül sem kötözködésből írom, de ha jól emléxem, akkor már az Age of Empires II crackjének mérete sem egyezett meg az eredetivel. :) Tény, hogy van olyan játék, ahol ugyanakkora, de elenyésző menyiségben. -
#704 lehet h tevedek, mostanaban nem szoktam nezegetni a file mereteket, de regebben legalabb 50-60% a krekkenek 1ezett a eredeti exe meretevel -
vizoo #703 ha kicsit visszaolvasol, amit valószínűleg nem teszel, mert, mint ált. én is lusta vagy hozzá, akkor láthatod, hogy már jáccanak is egyesek CO-OP-ban. :) -
Gear #702 Megy is neten? -
#701 "Basic puzzle solving is really all you'll need to get through almost every situation that you come across in the game. It's not necessarily bad, it just might not be what some of the strategy veterans used to more complex games on the PC are expecting."
Azt hiszem jól összefoglalta az ign-es pofa a lényeget. Jó a játékmenet, de valahogy "sovány". -
vizoo #700 CO-OP van
-
#699 MULTI VAN??? -
vizoo #698 Al-Afad has been killed in a air-to-ground missile attack.
The war is over. :)
HOAHH!!
Mostantól szívesen várom, ha vki elakad játék közben. Asszem én még1x végig nyomom majd authentic módban. -
#697 tévedtem úgyanakkora de nem úgyanaz, a régivel sokszor a töltési képernyőről is visszadobott az elöző hibával, de mióta az újat feltettem nem csinál ilyen cfg-t, és rendesen megy. -
#696 KCGG-EY77-SGNM-APC0 -
balint08 #695 Hi!
nem tudnátok megadni a serial number-jét a gammának?
kéri de nekem nincs meg. :(
-
#694 Ez tényleg nem új hanem pontosan ugyan az! -
vizoo #693 ÁLtalában az esete 99,99% -ában a crack kisebb mint az eredeti exe. De majdnem eltaláltad :)