1172
-
#852 töröld a főkönyvtárban a Resolution.cfg-t -
#851 Access Violation (Illegal Write)
[Registers]
eax 0cb13130 ebx 00000000 ecx 0cb2d4f8
edx 0012ee54 esi 094a5284 edi 00000001
ebp 00000001 esp 0012ee44 eip 000c0101
na ilyen hibaüziket kapok -
#850 srácok van 1 gondom:) gondolom unjátok már a sok kérést de ez az egy még belefér:)
haverral probálnánk coopban játszani ami odáig jo ha én csinálok szervert akkor elindul viszont mentésnél kifagyok:)
ha ő csinál akkor én nem tudok joinolni:((((
gamecopyworldről ma szedtem le a crackat!
pls help me -
DramaticSniper #849 Csá. Most láttam hogy megjelent ez a játék és megkérhetek valakit hogy elmondja milyen, jó-e multyban, érdemes e letölteni, fps/tps, van-e storya/vagy csak inkább multy
előre is thxŰ
DS -
pedro870 #848 hanem volt = hanem lehetett -
#847 Nem segítenétek?
-
pedro870 #846 de talán ezt nem a game-re értik, hanem volt egy korábbi verziója kiképzési célokra....volt is régebben erről cikk, ahol az fsw-t és az ofp-t emelték ki mint kiképzésnél felhasznált szimulációs gyalogsági (féljáték)rendszereket. Még videók is vannak arról, ahogy távol-keleti katonák pl nyomják az ofp-t (még a vbs előtt), de sztem az fsw-ről is volt ilyen vid...na majd rákeresek. -
pedro870 #845 Full Spectrum Warrior is based on a light infantry-training simulator designed by Pandemic Studios for the U.S. Army as a tool to reinforce Army doctrine and squad tactics amongst troops. -
#844 hi
megvan a game, el is indítom new game töltés egyszercsak megfagy kijön egy ablak amin a térkép van és ilyen menüpontok vannak sava map stb. ez a crack hibája lenne jó lenne , ha vki szolgáltatna a mailcímemre egy normális cracket
-
#843 én csak annyit olvastam, hogy szakértőként jelen volt egy-két hivatásos amerikai tiszt is, ezért kétlem, hogy összecseréltek volna akármit is a játékban -
#842 Az ign forumán valaki irta is, hogy az army verzió miben jobb a miénknél. Szal van köze a hadsereghez. -
#841 könnyen meglehet, legalábbis, mint már írtam, nekem nem rémlik, hogy bárki deltának nevezett volna az 5. chapterig (ott tartok) :D -
neuro #840 Ha lehet hinni az intrónak:
I Crops - 40th Infantry Division - 3rd Brigade - 2nd Battalion - 159th Light Infantry Regiment - C század - 90-es raj -
#839 Köszönöm ezt a részletes információt! -
neuro #838 itt is egy link magyarul: http://bop.agria.hu/ht.php?id=ht_nyitolap -
#837 Furi, meg mertem volna esküdni, hogy támogatja a Hadsereg a programot. Én még egy olyan fejlesztő interview-ra is emlékszem, amiben téme volt a katonai ill. a polgári verzió közötti eltérés.
Egyébként a megoldás sztem az, hogy egy sime Infantry Brigade szerepel a gammában, nem? -
#836 Na akkor milyen erőkkel vagyunk a játékban? /Dobok néhány linket/
- Delta Force
- Ranger
- Special Forces
- Marine Corps
- Navy SEALs -
#835 A legkiábránditóbb dolog ez a 2*2 egymást fedezős vonulás. Szinte teljesen kiszámithatatlan, mit fognak csinálni. Néha a célkörbe kerülő az első golyónktól halott, máskor meg nézünk, mint a lukinyúl. Coopban hosszú a töltés, egy ilyen értelmetlen halál nagyon el tudja venni az ember kedvét. Asszem abba is hagyjuk itt az 5 Chapter közepén (elértük a nagy CASEVACot). Vagy kijön valami patch, vagy le van tojva, úgyis láttunk már mindent a játékból valszeg. -
vizoo #834 Lehet új fejlesztésű, rakéta hajtású gránátot raknak az M203-asba :))) -
#833 Hmm, én a chapter 5-ben, kiszedtem az utca végéről az RPGs csávót M203-mal. Szerintem ennél egyszerűbb nincs. BTW elég fura, hogy a kilőtt gránát egyenes vonalban közlekedik. Az RPG ok, az rakéta hajtás. -
vizoo #832 Csókolom a kezed. Végigjáccottam... 2x szállnak ki helikopterből. 1x a játék 3/4-énél körülbelül, egyszer meg az endgame múvíban szerepel helikopter :D -
#831 Állitólag a Pc-s verzió bövebb az x-boxosnál! -
vizoo #830 Van egy ingame múvi, ami az xboxos verzióban volt benne. Olyan nincs, de van olyan rész, ahol heliből szállnak ki a katonák... -
#829 még egy kérdés, azok a frankó kis heliből kiszállásos bejátszások, meg miegymás ami a korai trailerekben voltak ugye benne maradtak a játékban? -
Hamlet #828 Ja :) Amikor közel van az utánpótlás és nincs kedvem szarozni rányomok 2 supress-t szegény kocsi mögött kusladó ellenségre és rommá lövöm a kocsival együtt :) -
neuro #827 lehet, én csak a fotóra vonatkozóan szóltam hozzá :)
a játékban még nem tartok ott -
vizoo #826 Látom továbbra is folyik az Amerikai Hadsereg különleges egységeinek ismertetése... :) Csak így tovább. Így okosodik az ember. -
#825 na az már jó, ha nem jön közbe semmi hétvégén már én is ki tudom próbálni. -
#824 az autókat is le lehet bontani, túl sokáig nem nyújt fedezéket -
#823 ez ok, amúgy a játékban elhangzik olyan, hogy mi vagyunk a delta force? csak mert nekem nem rémlik -
#822 jaa én azt hittem ördögfiókát/nem tudom tudja e még vki mi az?/ dobálnak :)
á pedig azt hittem hogy végre egy game ahol le lehet robbantani a fedezéket az ellen elől, hát akkor ez továbra is elmarad, mondjuk a soldiersben egész jól meg volt oldva a rombolás -
neuro #821 A deltáról eddig egyetlen "hivatalos" fotó jelent meg, amit belinkelt donneck (#775) -
#820 nem, az a petárda :D
a gránát ÖL, értem???? :D
de a fedezékek közül csak a fát szedi szét az is -
#819 tehát a gránát csak robban de különösebb romboló hatása nincsen? -
#818 a homokzsák átlőhetetlen, de a fa szépen szétesik point fire alatt is -
#817 ez példa arra, hogy ahány weboldal, annyi elnevezés, ott ezek a képek a delta force cikkben vannak -
#816 Kérdés: fa és egyébb könnyűszerkezetes dolgokat szét lehet lőni, ill. átmegy rajtuk a golyó?
gránáttal le lehet robbantani faldarabokat, homokzsák odébbrepül stb? -
#815 ezek Rangerek. :D -
Hamlet #814 Jah... itt én is átrohangásztam a csapattal, elég feelinges volt :) De ha közelebb értem az RPG-shez, szép váltott fedezettűzzel hoztam ki a csapatokat a tűzvonalból :) -
vizoo #813 Persze, nekem is volt gondom vele, mert egyszer kétszer leszedték egy-egy emberem az első utcánál, de csak addig volt gondom, míg az a két zekét nem lőttem ki. Dehát ugye több megoldási lehetőség is van hál istennek :)