2788
-
zsotesz #1335 Egyfolytába nyomtad? -
#1334 én 13 óra alatt vittem végig -
#1333 71 %
13:55
-
#1332 Azthiszem a gombok megnyomásának sorrendje nem mind1, de a lényeg ugyanaz, a kötélről el kell ugrani, amikor a falhoz ér ellenkjező irányba ugrás (vissza kötél felé), még eléri a kötelet. Próbálgatsd! :) Ja igen, a távoli kapu, ami kinyílik majdnem rögtön le is csukódik, így azzal a szembenit kell másodjára megnyomni és onnan ahogy leng vissza elengedve beugrani a kapun. -
GRADUAL #1331 Köszi mindenkinek a segítséget.
Nem tudom pontosan hogy történt, de most megy a game, szépen, gyorsan.
(A 3DAnalyze-t elindítottam), de csak a feltört exe-vel megy továbbra is (4280k). És elsőre elkapta a felső rudat...
A Deviance mellett van/volt fenn Cyclone törés is, de abból csak a CD2.
Go back to game.... -
#1330 Oh, valaki segítsen!! Beléptem egy terembe, ahol csak egy kötél van középen, padló nincs, csak dárdák, és szemben, és bal oldalt egy gomb..gondolom a kötélen hibálózva kell megérintenem a gombot. De sehogy sem sikerül!! -
#1329 Hi nekem is Geforce 2 mx 400-am van és nekem elindul , hangok is vannak csak kép nincs -
#1326 GABELLA PONTOS 3d analyze verziot kerek szepen mert van annyi mint a szemet -
#1325 Jo neked nekem hibauzit ir ki es utana hiaba kattintok az okra akkor kilep a gamebol. -
#1324 JAh Megvan mostmás a a game elindul sirályan , hangokat már hallok de kép az luxus.. -
#1323 Bocs ez egy régebbi verzio -
gabella #1322 3DAnalyze 2.31-es verzió tömöritve kb.900kB. -
gabella #1321 Hello, a #1310 hozzászóláson van a letöltési lehetöség! -
#1320 Hello Ha jo programot töltöttem le akor a 3DAnalyze EZen a linken van:http://mg3d.free.fr/3dmark/ remélem ez az , egy 1.3 megás kis progi.
-
gabella #1319 Mx-eseknek!!!!!!
-Letöltöd a 3DAnalyze programot.
-Elinditod.
A Select-el kiválasztod a PrinceOfPersia.exe-t onnan ahova telepitetted.
-Ezután DirectX 8.1 and 9.0 option-ben a Hardware Limitsben kipipálsz mindent.
-Az Anti-Detect Mode-ban kipipálod a Shaders és a Textures.
-A Pixel and Vertex Shaders-ben kipipálod a force max. pixel shader version 1.1-et.
-Kipipálod a Skip pixel shader version 1.4-et és a 2.0.
-Ezután START!!!!!!!
Ugyanugy hibát ir ki csak nyomj OK-t, és indul.
A játékban a felbontásd állitsd 640x480-ra.Kisseb grafikai hibák lehetnek az elején, de próbálj állitgatni a grafikai option-ban. Minden gép más ezért, kell próbálgatni. Az a lényeg, hogy igy már megy a játék!!!! -
#1318 nekem is deviance-s változat van(nem is tudom, hogy van-e más), és nem nagyon találtam a gameban semmilyen bugot... párszor elakadtam, de nem bug miatt, hanem cak egyszerűen alma vótam :P -
#1317 Nálam is deviancos iso van és csak 1x volt továbbjutást nehezítő bug a játékban és az se itt volt... -
GRADUAL #1316 Banyek. Lehet, hogy igazad van, mert mindenhol azt írták, hogy a "kisebb ügyességi hibákat" javítja a játék, tehát nem kell 1000 %-osan kicentizni.
Deviance-os iso-m van, lehet, hogy azzal van a baj.
Bár itt jegyzem meg, hogy elolvasgatva a hardveres problémákat, ezzel az exe-vel azonnal indul a GFMX440-en. Kicsit lassú, de megy, míg az eredeti exe nálam is közli, hogy olvassam el a txt.
Szóval fejleszteni kell.... -
#1315 biztos nem, mert az látszik is, hogy nem 1 magasságban vannak. biztos, hogy úgy kell megcsinálni, hogy a falra kell ugrani, és onnan a felső rúdra, onnan ráugrani a kép alján látható rúdra -
#1314 Erről a képről nem látom rendesen, de megfordulás után nem éri el véletlen a szemben lévő rudat? -
Christian #1313 Ja hogy a két rúd közt elugrik...hmm...programhiba! -
Christian #1312 GRADUAL:ugy ahogy vagy meghibálódzol, és nekiugrasz a falnak, és mielőtt kb odaérnél, megnyomod a spacet, és ha jól csinátlad visszaugrik a fölötte lévő rúdra. Amugy ezen énis csomót szarakodtam, mert túl későn nyomtam és mindig leesett.:) -
#1311 en csak magyarul tudok -
gabella #1310 Segitség az vertex sheder emulátorhoz. -
#1309 de milyen verzio neked?es mondd el pontosan mit kell aallitani es hol? -
gabella #1308 A pixel and vertex shader opcionál állitsd force max pix...1.1-re.
Skip pix...1.4 és 2.0 kipipál.
Nekem tökéletesen megy. -
#1307 1.3-as verziot talaltam csak -
#1304 [email protected] -
#1303 heLLO Lécci nekem is küld már el emilben , nagyon kéne!!!
PLÍZ -
#1302 Qrva jo hogy csak nekem nem segit senki.
Hogy ez a 3danalyze hogy muxik? -
GRADUAL #1301 -
#1300 Pedig szvsz a harc benne a legjobb. -
elmozo #1299 Szúrj be egy képet ha tudsz! -
GRADUAL #1298 Tartok tőle, hogy az infónak még hasznát vehetem valahol, valamikor az életben....
...de sajnos nem most.
Ezen a pályán, ahol elakadtam, egy nagy toronyba kell feljutni. Van 8 oszlop, közöttük rudak, melyeken elég egyértelmű, hogy merre kell haladni. El is jutok az ötödik rúdig, majd ugrok a falra, aztán vissza, de nem hogy a fölötte lévő rudat elkapná, hanem a két rúd között leveti magát.
Tehát a probléma továbbra is nyitott, még mindíg várom a segítséget.
Köszönöm -
raal #1297 Egyszerű, csak csalóka. A fa nem lóg ki a tisztásról, hanem a tisztáson felfutsz a falra fűggölegesen majs space-szel visszaugrassz és így meg tudsz kapaszkodni a fá ágán. Ennyi. -
#1296 De ha rajossz mondd el. -
#1295 En sem ez a bajom -
#1293 Nemtom honnan de elkuldom emilben.
Csak azt kene tudni hogy hogyan kell hasznalni.MERT EN IS SZERETNEK JATSZANI MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR. -
elmozo #1292 Azt nem írnád le h honnan?!
Szegény csak arra vár h játszhasson te meg itt húzod az agyát. -
#1291 En mar letoltottem csak nemtom hogy kell hasznalni.