Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy aranyszobor van a terem közepén, sok ajtoval...ami vagy máshol tesz ki vagy a hosszú csigalépcsõ után! Melyikbe kell bemenni?
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Tökjo, lassan vége lesz
Azok majd a Reinkarnáció után is lenyomják😄D
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A pali azért készült ki annyira, és nem ébredt fel akkor, amikor a csaj elcsórta a cuccait 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Egyébként szerintetek ott ahol a csobogásos hangot követtük,ugye utána van egy érdekes jelenet,szal ot kamattyoltak? (bár ugyi utána kiderül,hogy lehet,hogy csak képzelte a csávó)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a csávó visszatekerte az idöt,s a csaj még nem is ismerte akkor......
aszittem a vegen nagy orgiat rendeznek de elmaradt😞
(egyébként nem biztos,nem emlékeztem pontosan,de mintha én falon futkároztam volna ott)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Ez is mutatja,hogy több féle képpen meg lehet 1 dolgot csinálni.(persze azé ez olyan sok helyen nem fordul elõ.

bazz, én is a hosszabb utat tettem meg, na mind1, úgyi már túl vagyok ezen a játékon (is). de legközelebb majd arra fogok menni 😊
SEGÍTSETEK MÁR ÉS EL HÚZOK UTÁNA!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

A Poén az,hogy köszönöm,hogy megpróbáltál segíteni,de én semmilyen segítséget nem kértem.csak mint érdekes dolgot megemlítettem.
Remélem azért nincs harag!

Arról nem is beszélve,hogy sok helyen csak ilyen 2 fal közötti ugrásokkal lehet továbbjutni. Úgyhogy be kell a ritmust gyakorolni rendesen:-))

Én már rég megcsináltam ezt a részt,a hangsúly azon volt,hogy a visionban a piros utat mutatja,holott a sárga úton simán hamarabb eccerübben,illetve kevesebb denevérrel ugyanoda jutsz,ha felugrálsz.
Nincs fennt rajzprogim,csak paintben csináltam,szal csitu a csoda írás miatt:-))
A vision a piros utat mutatja,de ugrálgatással fel lehet simán menni a sárga uton (remélem sikerül a képbeszúrás:-)

Van a könyvtár meg késöbb a ...... majd meglátod.
A másodiknál már könnyü a dolgod,mert túl vagy a játék nehezén. Onnantól már a harc is nagyon könnyü.
Egyébként sztem a vége eléggé könnyüre sikerült. Szal aki túléli,illetve megcsinálja a liftet,onnantól már sétagalopp a játék!:-)
letöltöttem, remélem a többi azért menni fog, bár ahogy olvasgatom, kib*szott nehéz részek lesznek, de állok elébe, betartok minden jó tanácsot, de ennél a résznél tovább megyek így.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit