Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is ovlasom nagyon, csak átfutom néha meg azért elolvasom mit irnak azokrol az "uj" gamekrol amit az esetek nagyrészében már végigvittem, szal nem azt mondom hogy mindig hülyeséget irnak, de sokszor huznak le játékot igazságtalanul vagy nyomnak fel egy gamet erdemtelenül... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Leci segitsen, aki tud, mert mar vagy masfel oraja szenvedek, hogy legyen hangom, de csak a moviekhoz van.
Azt eszrevettem, hogy a Sound konyvtaramban az osszes file meret 0 byte.
Ez normalis???
De csak az kéne ami közvetlen azután következik!
Akinek megvan, pls: [email protected]
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Én végiglapozom, hátha van hasonló probléma, és hidd el hogy azt az üzenetet is elolvastam, mielõtt írtam volna.
Egyébként meg a mentéstõl jobbra fel valóban van egy teremben egy kar, de oda alapból nem tudok feljutni sehogysem.. Talán azért mert a madarak leszednek a falról...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
-idõvissza-tekerés
-fantasztikus harci jelenetek
-kiválóan kidolgozott és a játékba ágyazózó puzzle-k
-ezek tökéletes keveréke
negatívum:
-egy kicsit túl könnyû a csata
Mar lejjebb olvastam egy-ket dolgot, de sajna nem talatam meg a problemamra megoldast.
Szoval a gondom a kovetkezo:
A bevezeto videon es a jatek videokon kivul egyaltalan nincs hang a jatekban. Mi lehet a gond?
Ha valaki tud segiteni, akkor nagyon megkoszonnem!
KOSZI ELORE IS!
Pa.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ha elolvasta kérem tépje össze!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic