2788
-
zsotesz #1472 Szerintem is jó a harc, engem néha csak az zavart, hogy a rossz kameramozgás miatt nem láttam semmit. "De legalább normális, nem feléledős ellenségek lennének" - szúrd le a tőrrel és akkor nem éled föl. -
#1471 lol, a harc a legjobb a játékban -
#1469 előbb azt hiszem le kell őket győzni.nem biztos -
#1468 Ujjíts be gy ujj video c.-t -
cicmic #1467 Sziasztok!
14%-nál járok-most kezdtem-és megakadtam.Bementem az ajtón,levertem egy rahedli izét,de a végén mindíg legyűrtek.Van egy rúd de magasan.
HELP ME!!!!!!!! -
#1466 En akko sem tudok mx-es kartyaval jatszani!!!!!!!!! -
Cat #1465 nem
ugyanilyen ubisoft játékot, a beyond good and evilt simán végignyomtam, míg az más emberkéknél fagyott -
heaven #1463 Nem volt ilyesmi.
Más játékoknál nem fagy a géped? -
Cat #1462 namivan, mindenki akkor hagyta abba amikor én elkezdtem? :D -
Cat #1461 most jutott időm belekezdeni a játékba, de ugylátom (megnéztem a honlapot, és a forum elején se akadt ilyen) hogy senkinél nem fagy csontra a játék az első mentés után. Itt a kastályban szakadékok között kell a falon futkározni, és első alkalommal kell átugorni falrol egy ujabb helyre. Háromszor töltöttem vissza, de mindig csontra fagyott (értsd: win is, szal csak hardveres reset segít). Egyszer átugrott, de amikor nekiindultam volna a következőnek lefagyott. Akadt valaki hasonlóra?
(ui.: ha vki végignyomta, AZONNAL kezdjen neki a beyond good & evilnek, szintén ubisoft játék, ugyanilyen irányítással és stílussal) -
#1459 pálya -
#1458 ha ez az a pály,amire gondolok,akkor felfutsz a falra,space.és felmászol a létrán. -
Árnyvadász #1457 Én is azt hittem. De amióta megvan a KOTOR már másképpen gondolom. Amúgy végigvittem a POP-ot, és remek program, de csak addig amíg játszod. Utána már semmi. Még emlékeim is alig maradtak róla. -
#1455 space -
#1453 ja nem.azt csak azért írtam mer unatkoztam.................................... -
#1451 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#1449 fel kell mászni az egyik kötélen,s vége.
Én azért szívtam ott sokat,mert azt hittem,hogy a terem közepén lécön kell,de nem,hanem az egyik beugorható párkány elöttin (asszem ahonnan a ládáért méc) -
BBking #1448 Told ahhoz a sarokhoz,ahol 2 olyan falbevágás van,ahol semmi nincs(aszhiszem pont ahol kiesett a láda,csak a rá merőleges oldalra).A lényeg,hogy a köteleken kell közlekedni és az egyiknél pedik fell kell mászni teljesen,mivel ott a kijárat. -
#1447 Bizony-bizony:) -
#1446 Nem tudod. -
#1443 Pont nincs 60százalékos mentésem,nem tuttam megnézni neked.annyit tudok tenni,hogy küldök neked 1 62-eset,ha akarod. -
#1441 segítség!a joypadot hogyan kezeli? mert nekem a logitech rumblepadot még csak nem is észleli!köszi! -
#1440 -
#1439 Hát emberek, én még csak most kezdtem el 3-4 órát toltam egyfolytában és az év meglepetése, de lehet, hogy az év legjobbja. -
nutiform #1438 Sikerült nekem is végigjátszani.Nagyon baba volt.Még a Fifázást is felfüggesztettem egy időre miatta. -
#1437 nem tom hol írtam,hogy nekem milyen vga-m van.... Te ezt hol láttad???
Lényeg hogy nem mx és kész.De én nem bántottam senkit,szal tőled se várom hogy bántsál.Én a kártyát szaroztam le és kész. Ezt most is vállalom az a kártya egy fos. Ugyanúgy mondhatám az életben egy csomó dologra.
A véleményemet vállalom,de ezzel senkit sem szidtam/bántottam,szal te se tedd,ha megkérhetlek. -
#1436 szívesen,máskor is. -
nutiform #1435 KÖszi szépen.Ideért. -
#1434 elküldtem -
nutiform #1431 valaki tudna nekem egy 95%os mentést küldeni?Ez a lefelé ugrálás nekem sem megy.
[email protected]
Előre is köszi -
#1430 -
#1429 ja, akkó bocs... -
#1428 de. csak raal-lal a Mysterious Journey II-ről beszélgettünk :) -
#1427 Ja, de nem azt akarod végigtolni? -
#1426 Végignyomtam végre !
Heaven: Pedig le lehet ott ugrálni ! :))))))
Az ugrás gombot egy árnyalattal hosszabb ideig nyomtam, mindig mikor a falhoz értem. Elsőre sikerült simán.
Sejtettem, hogy a vége valami variálás lesz az idővel.
A pojén is jó volt amit a Prince elnyom.
Őszintén, én a tőr birtokában bizony merészebb lettem volna... Aztán persze rewind... :))) -
#1425 Nem. Ez bug volt. Valamiért nálam 2szer 3szor is elmaradt a csatavégi "elrakomakardotmegatőrtéskurvajólnézekki" videó, pedig minden ellent lenyiszáltam. Na akkó nem jött velem a csaj. -
#1424 a Mysterious Journey II? a Runaway van fent magyarul... -
#1423 olyasmi, érdemes végigtolni, ha nincs komolyabb...
...elég jó kis móka
Ráadásul a HDC-n a magyar van fent. -
#1422 kicsit off, de nem baj :) ez is olyan point and click, mint a Syberia? -
#1421 most nézem, hogy fent van a HDC-n.