2788
  • zsotesz
    Szerintem is jó a harc, engem néha csak az zavart, hogy a rossz kameramozgás miatt nem láttam semmit. "De legalább normális, nem feléledős ellenségek lennének" - szúrd le a tőrrel és akkor nem éled föl.
  • zaki
    lol, a harc a legjobb a játékban
  • rezsofiz
    előbb azt hiszem le kell őket győzni.nem biztos
  • Johnyy
    Ujjíts be gy ujj video c.-t
  • cicmic
    Sziasztok!
    14%-nál járok-most kezdtem-és megakadtam.Bementem az ajtón,levertem egy rahedli izét,de a végén mindíg legyűrtek.Van egy rúd de magasan.
    HELP ME!!!!!!!!
  • DONGUBA
    En akko sem tudok mx-es kartyaval jatszani!!!!!!!!!
  • Cat #1465
    nem
    ugyanilyen ubisoft játékot, a beyond good and evilt simán végignyomtam, míg az más emberkéknél fagyott
  • heaven
    Nem volt ilyesmi.
    Más játékoknál nem fagy a géped?
  • Cat #1462
    namivan, mindenki akkor hagyta abba amikor én elkezdtem? :D
  • Cat #1461
    most jutott időm belekezdeni a játékba, de ugylátom (megnéztem a honlapot, és a forum elején se akadt ilyen) hogy senkinél nem fagy csontra a játék az első mentés után. Itt a kastályban szakadékok között kell a falon futkározni, és első alkalommal kell átugorni falrol egy ujabb helyre. Háromszor töltöttem vissza, de mindig csontra fagyott (értsd: win is, szal csak hardveres reset segít). Egyszer átugrott, de amikor nekiindultam volna a következőnek lefagyott. Akadt valaki hasonlóra?

(ui.: ha vki végignyomta, AZONNAL kezdjen neki a beyond good & evilnek, szintén ubisoft játék, ugyanilyen irányítással és stílussal)
  • rezsofiz
    pálya
  • rezsofiz
    ha ez az a pály,amire gondolok,akkor felfutsz a falra,space.és felmászol a létrán.
  • Árnyvadász
    Én is azt hittem. De amióta megvan a KOTOR már másképpen gondolom. Amúgy végigvittem a POP-ot, és remek program, de csak addig amíg játszod. Utána már semmi. Még emlékeim is alig maradtak róla.
  • rezsofiz
    space
  • rezsofiz
    ja nem.azt csak azért írtam mer unatkoztam....................................
  • rezsofiz
    hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Shaman
    fel kell mászni az egyik kötélen,s vége.
    Én azért szívtam ott sokat,mert azt hittem,hogy a terem közepén lécön kell,de nem,hanem az egyik beugorható párkány elöttin (asszem ahonnan a ládáért méc)
  • BBking
    Told ahhoz a sarokhoz,ahol 2 olyan falbevágás van,ahol semmi nincs(aszhiszem pont ahol kiesett a láda,csak a rá merőleges oldalra).A lényeg,hogy a köteleken kell közlekedni és az egyiknél pedik fell kell mászni teljesen,mivel ott a kijárat.
  • rezsofiz
    Bizony-bizony:)
  • rezsofiz
    Nem tudod.
  • rezsofiz
    Pont nincs 60százalékos mentésem,nem tuttam megnézni neked.annyit tudok tenni,hogy küldök neked 1 62-eset,ha akarod.
  • rorr
    segítség!a joypadot hogyan kezeli? mert nekem a logitech rumblepadot még csak nem is észleli!köszi!
  • zaki
  • Dynamic
    Hát emberek, én még csak most kezdtem el 3-4 órát toltam egyfolytában és az év meglepetése, de lehet, hogy az év legjobbja.
  • nutiform
    Sikerült nekem is végigjátszani.Nagyon baba volt.Még a Fifázást is felfüggesztettem egy időre miatta.
  • Shaman
    nem tom hol írtam,hogy nekem milyen vga-m van.... Te ezt hol láttad???
    Lényeg hogy nem mx és kész.De én nem bántottam senkit,szal tőled se várom hogy bántsál.Én a kártyát szaroztam le és kész. Ezt most is vállalom az a kártya egy fos. Ugyanúgy mondhatám az életben egy csomó dologra.
    A véleményemet vállalom,de ezzel senkit sem szidtam/bántottam,szal te se tedd,ha megkérhetlek.
  • rezsofiz
    szívesen,máskor is.
  • nutiform
    KÖszi szépen.Ideért.
  • rezsofiz
    elküldtem
  • nutiform
    valaki tudna nekem egy 95%os mentést küldeni?Ez a lefelé ugrálás nekem sem megy.
    [email protected]
    Előre is köszi
  • zaki
  • hykao #1429
    ja, akkó bocs...
  • zaki
    de. csak raal-lal a Mysterious Journey II-ről beszélgettünk :)
  • hykao #1427
    Ja, de nem azt akarod végigtolni?
  • Takimate
    Végignyomtam végre !
    Heaven: Pedig le lehet ott ugrálni ! :))))))
    Az ugrás gombot egy árnyalattal hosszabb ideig nyomtam, mindig mikor a falhoz értem. Elsőre sikerült simán.

Sejtettem, hogy a vége valami variálás lesz az idővel.
    A pojén is jó volt amit a Prince elnyom.
    Őszintén, én a tőr birtokában bizony merészebb lettem volna... Aztán persze rewind... :)))
  • Takimate
    Nem. Ez bug volt. Valamiért nálam 2szer 3szor is elmaradt a csatavégi "elrakomakardotmegatőrtéskurvajólnézekki" videó, pedig minden ellent lenyiszáltam. Na akkó nem jött velem a csaj.
  • zaki
    a Mysterious Journey II? a Runaway van fent magyarul...
  • hykao #1423
    olyasmi, érdemes végigtolni, ha nincs komolyabb...
    ...elég jó kis móka
    Ráadásul a HDC-n a magyar van fent.
  • zaki
    kicsit off, de nem baj :) ez is olyan point and click, mint a Syberia?
  • zaki
    most nézem, hogy fent van a HDC-n.