Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, megcsináltam, és a liftnél vagyok.. Hát nem tudtam még megcsinálni.. Ez rohadt g*ci rész..
Jó game ez, de azért ilyennel nem kellene elbakni..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Hát ez szopás, én is pont ottvagyok és a szitu ugyanez.. Kezdhetem elölrõl az elõzõ mentésem, a nagy tükrös termet😞

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Na az elõzõt aThom_-nak szántam 😊

Emlékeim szerint a fürdõben van olyan rész ahol lépcsõ van, és 2 oldalon egy kapcsoló van, ez az a hely ?
Mert ha igen akkor a szobrot kell nekitolni a kapcsolónak és akkor ugymarad az ajtó és le kell ereszteni a vizet, és akkor nem fog csúszni a cipellõd

Áhm köszi, megvan 😊

en mar eskuszom nem emlekszem ... de nem ugy kellet volna kezd hogy 1 hete gyurom a jatekot es 33% nal vagyok 😊) hanem hogy 2 napja gyurom a jatekot es 33% nal vagyok 😊

legfelul is beallitottad a tukroket? ott ahol ki kell verni a falakat es lent kinyilik az ajto? vagy ott megvagy ahol hogyha atvilagitasz a masik oldalra akkor kijonnek azok a nagy szarok a falbol es vegimehecc? van ott mit allitani ugyhogy probalkozzal csak

Hi. 67 %-nál a nagy magas tükörteremben hogyan kell lejönni, mert lennt beállítottam a tükröket, fennt is, és most a fény lefelé világít, gondolom lennt kell még tükröket tologatni, de hogyan jutok le ? Mert ahol feljöttem ott nem lehet lemenni.

Glinn Eldiven
ÁÁÁÁÁÁÁ. Deszar. Eddig nem akart ugrani. Valoszínûleg egy fél lépéssel hátrébb voltam. Egy ilyen marhaságon elakadni 😊)

hat ott ugrasz a spacevaL 😊 de felhuztad a nagy ajtot?

nekem nem mutat semmi kepet... hol kell neezni? aaaaa
😊)
most loadoltam megint es megoltem meg1x a csavot a vegen 😊 hatha valamit nem neztem de semmi 😊) konnyeb volt ezt a csavot a vegen elintezni mint jatek kozbe 1 par harc... hm a jedy academi jut esembe😊...

Glinn Eldiven
Bocsika, de nem esik le merre kell menni.

hmm milyen kapcsolo gamestar? hol van az ? en vegigvittem 6 ora 15 perc alat szoval buszke vagyok 😊 es 1x se jottem ide segitsegert:_

ez eleg ecceru volt pont oda nem neztem😊

FH ToMmY
Elõször is!
Kérlek küld el azt a mentést ide: [email protected]

A folyósón van egy tükör azt meg kel fordítani, a többi meg úgy állítani, hogy a fény mindegyiket érje! Érted?

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

elertem a tukros reszhez, a csaj bemaszott a lyukon es o most fentebb van mint en. hogyan kell a fenyt bekapcsolni a tukroknel ill. hol kell ott elindulni? osszes enemy halott de nemtom merre menjek>.<

hmmm, ha nincs vertex shader ako má nem is megy a game? királyos, ako fölöslegesen szedtem le 2cd-t, del... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FH ToMmY
Banyek senki nincs a csillároknál?

zaki
és ha kiütöm a falat, akkor ott mi van? 5 db kis floppy, amit fel kell venni, vagy mi? 😛

😄DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
én is erre gondoltam 😛 kella pöcsnek ide titkos kapcsoló, letöltöm a dc-rõl a game-t 2 perc alatt 😊

szvsz eccferüb ha megkeresed a cd-n amgát a progit, tuti ott vna valahol elrejtve 😛

zaki
ezt olvasom a Gamestarban:

" Ha végigvittük a játékot, akkor egy titkos kis kapcsoló segítségével megnyithatjuk a Prince 1 és 2 régi verzióit. Nosztalgia rulez"

na de hol a péniszbe van az a titkos kapcsoló, azt már nem mondták el, hogy rohadnának +

zaki
bazz, nincs is ps2-m...

Shaman
Nálatok nem volt olyan hogy elöjött ilyen sípolás szerü hang? Néha elmúlt ha visszamentem egy-két helyre,de volt olyan hogy úgy maradt. S csak sípolt itt nekem a hangfal. Mondjuk egy game restart megoldja. Meg annyira nem vészes,mert 85%-nál járok,s eddig 2* jött elõ összesen,csak úgy kérdem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sephi
Zaki mondjad ma' hogy Ps2-on hogyan kell az elso Princet aktivalni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
jaja, nekem is tetszik 😊

wizy
joooo fenn az a kép:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

zaki
hát ezt most meg nem mondom, mert kiba bonyolult...

Hello. Haladok, 60%-nál ahol a teremben a köteleken kell himbálózni(aminek a végein eredetileg vödrök voltak), a 2. vödörnél nem sikerül úgy elrugaszkodni, hogy normális helyen meg tudjak kapaszkodni. Hogy kell?
zaki
😊

FH ToMmY
Áhh bazmeg. 71%nál járok! Ahol a csillárokon kell ugrálni! Minimális életem van, elfelejtettem inni 😞
És mikor az utso csillárról leugrok, földetérek és kámpec. SOS HELP MEEE!
Vkinek nincs meg a tükrös mentés legvége?

hehe megvan a megoldas vissza kellett menni a furdobe😊

udv segitseg kellene a jatekkal kapcsolatban
33%nal tartok, elertem egy helyre ahol 3 ajto is van, egy amin bejossz, egy balra sarga pecsettel (ezt kinyitottam es el is huztam a kart), es egy jobb oldalon ami nem nyilik. Bal es jobb oldalon a fal vegen levo fuggeszkedos kapcsolokat is meghuztam, lett egy lyuk oda betoltam egy dobozt de nem tortent semmi. Vki segitsen pls ha nem tudjatok hol vagyok csinalok kepeket csak reagaljatok vhogy

FH ToMmY
Nem hiszem, h sokan gondltak rá 😊
De jo ez igy ahogy van...

zaki
sztem nagyon gáz a játéban, hogy nincs feliratozás... így nincs is értelme magyarítani a gamet, ha valaki 1általán gondolt erre

FH ToMmY
Nah, a tökrösnél feljutottam a legtetejére, ott is összeraktam a tükröket! Utánna bementem abba a kékes teremben aminek a közepén van vmi piálda, kimentem, oks... de ez után mit kell csinálni?

ujedith
Bocs,hogy megint zavarok, de sajna a jatek legelejen, amikor felugrok a falra majd ugrabugralok egy kicsit es be kell mennem egy bazi nagy ajton. Ne, ha ott atlepem a kuszobot elsotetul a kep csak a kardom latszik es latszanak azok a repulo bombak. Es nem ragal semmire.
Nem ertem. Tud valaki segiteni?

zaki
felmászol a létrán, és arról a helyrõl kell ugra-bugrálni 😊

Áhm falon kell sétálni a rácsos ajtón, amin nem lehetett idáig, de hogy jutok fel a mentéshez ? 😊

zaki
és mondom, nem árt kinyírni a madarakat, mert nagyon szemetek tudnak lenni

zaki
az a lényeg, hogyha a lenti kart meghúzod a kapu felemelkedik, és vissza kell menni, ahol az elmetés van, és a leereszkedõ kapun gyorsan át kell futni (úgy mint a falon), de sietni kell, mert elég gyorsan leereszkedik

És hogyha meghuztam a fenti kart, és kinyilik lennt az ajtó és elõjön a létra, és megint meghúztam a hosszú kart, akkor egy rácsos ajtó felemelkedik, ahova amúgy is be lehet menni egy kis átjáró van mellette, akkor annak mi értelme ? A rácsos kapu ami ereszkedik lassan azmögött egy zárt ajtó van. Kinyílt máshol is egy ajtó ?

zaki
hááát ki kell várni az ütemet. amikor jön, akkor kell suhintani. tudom nem egyszerû, d ki kell õket nyírni. a játék vége felé megint lesznek madarak

Jó, de hogy lehet lakaszálni a madarakat ?
Mert a fal tetején nem lehet védekezni a kardal, és a falon lógva sem, és úgy szoktam hogy kivédem a támadását, és egybõl 1 kaszálással lekaszálom, de ezt most nem lehet a fenti okok miatt...

jol mondod ezért ovlasgatom még mindig, mer tnéha vanak jok a cikekben 😛

én meg amiota gamestar a gamestar azota megvanak aszem, meg pc guru is, meg anno pc-x bõl is kruvasok emgvolt 😛

Tényleg meg vannak néha zakkanva, ez a játék szerintem eddig a 90%-ig egy 87-es nálam. Miért nem lehet egy játékban 3-nál több ellenféltipus? (most nem tudom biztosan, hogy mennyi van, de kevés) Egyébként meg ez a szelektálás a bemutatásra érdemes játékokban igen fura (pc guru), például egy olyan kaland etalon, mint a Black Mirror miért nem kap helyet, azt nem értem, és pl. egy 60%-ra értékelt játék meg miért igen. Ettõl függetlenül, ha nem értünk egyet valakinek a véleményével, azért el lehet olvasni acikket. Ott pl érdekességek is olvashatók.

zaki
különben én pont 1 éve vezsem az újságot, sztem jól megírják a cikkeket, csak néha az osztályozás tényleg kicsit gáz 😞

zaki
na ja, ebben én is 1etértek, pl anno a Rayman 3 94 %-ot kapott, a vice city meg 93%-ot... hát ez egy kicsit lol 😛