Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még arra figyelj,hogy késöbb leszenk nagy kardos,illetve nagy dagad dorongos zombik. Azok tudnak olyan ütni,hogy hiába védekezel,mégis lecsap,szal ott maradj mindig mozgásban.Az a jó bennük,hogy soxor leütik saját zombi haverjaikat is,ilyenkor csak oda kell ugrani a késsel,s szúrni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ide jutottam,és itt nem tudom, hogy mit kell csinálni:

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
01110000 01110010 00110000
Valahogy úgy képzeld el,hogy adott 16 ellenfeled.Amíg azokat le nem ölöd addig nincs vége a harcnak. De egy idöben csak 4 támad max. Tehát amint leütsz egyet,s beleszúrod a tõrõd,abban a pillantban helyébe lép egy újabb,míg el nem fogy a 16.Ennyi. Néhány harc nagyon hosszúnak fog tünni......
A végére (de csak a legvégére,nagyon megkönnyül a csata,ha eljutsz odáig meglátod miért,de ez csak olyan 91%-töl kb.)
ELakadtam azon a pályán, amikor a hercegnek asszem az apját kell megölni, és ott van a piros ruhás csaj is, de bármelyiket ölöm is meg, mindig urjaélednek, ott mit kell csinálni, valaki segítsen pls! Elõre is kösz!!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
33%-nál járok a "The Baths" résznél. A zombiölés után addig jutottam, hogy ráhúztam a vázát a kapcsolóra(mutatja, hogy a másik oldalon kinyílt az ajtó), majd ezután leereszkedtem az aknába, de a másik oldalon már nem tudok felmászni, mert nagyon magasan van a mélyedés a falon. Valaki árulja el a titkot. Köszi !
©Johnyy: Nálam egy Radeon 9000Pro-val full grafikán zökkenésmentesen fut. Alapnak is egy Geforce3-at írnak.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Apádnál: Öld le az összes zombit,hagyd fattert a végére,majd az átugrunk a feje felett,s közben belevágunk technikával nyírd ki.
Egyébként ezzel a fejek felett ugrálubnk,s közben vágunk technikával sérülés nélkül lehet az összes zombit ölni,egészen a nnagy alabárdosokig,mert ök már leütnek.
És ami egy csatánál NAGYON-NAGYON fontos az a védekezés.
Na akkor csak úgy nagyjából:
Te vagy egy herceg a király fia,akik megostromolnak egy várat,ahol találnak egy homokórát,egy varázslót,és egy hercegnõt,illetve egy tõrt. Gonosz varázsló szétcseszi a homokórát,kiszabadul a homok,mindenki zombivá válik,a zombikat csak a törrel tudod megölni. Csajjal együtt menekültök,illetve próbáltok visszajutni a homokórához,hogy visszafolyassátok bele a homokot. Törrel zombikat ki tudod nyírni,illetve az idöt visszapergetni,plussz van még 1-2 extrája.
A játék végének leírását meg a #936-os kommentemben találod.
Hát nagyjából ennyi:-DDDD
War. War never changes.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nagyon rosszul esett, hogy Geforce 2 alatt nem is indult el.😞(((
pedig biztosan jo játék.
Gyönyörû ez a játék.
Remélem most kérdezik meg ezredjére
L jutottam a hercegnek a faterjáig, ott vicsorít rám a nagy teremben, ott van még a piros ruhás kiccsaj, meg vagy 3-4 zombi harcos. Ezeket hogy lehetne minél 1cerûbben visszaküldeni (kiscsaj marad dondolom
), van ennek valami trükkje ?