2788
  • raal
    ha megnézed, rá fogsz jönni, hogy nem az angolon múlik az előrenyomulás.
  • zaki
    thx a tanácsot, majd utána nézek a játéknak, mert biztos jó. csak sztem elég fontos az angol a kalandjátékokhoz, mert anélkül...
  • raal
    Ohhh. Félreértessz. AZért próbállak rábeszélni, mert ahogy látom egy nagy gamer vagy és úgy gondolom ez egy igazi kihívás lenne még neked is. Azért ha egyszer ráakadsz, nézdd meg lécci. Bocsi hogy zaklattalak.
  • zaki
    na mind1, ezen ne vitázzunk, de kalandjáték mit sem ér, ha nem értesz 1 szót sem az egészből
  • zaki
    az lesz, tudom, hogy magyarul is kiadták a gamet, azért szerzem be.
  • raal
    Ehhez a gamehoz nem kell angol, csak odafigyelés és piszok sok logika és fejtörés. Ász game!
  • elmozo
    Ne is mondd! Már észrevettem!
  • elmozo
    Ezért kell beszerezni a magyar változatot:)
  • zaki
    hmmm, ez érdekes... most a Runaway.yal akarok játszani, játszanék más kalandjátékkal is, csak ahhoz kell egy megfelelő angol tudás, ami nekem sajnos nincs még meg
  • raal
    Nézd meg a 961-es hozzzászólást, hátha magadra ismersz :-)
  • zaki
    én nem mondtam semmi ilyet, nem tudom ezt honnan vetted. a Syberiat azt végignyomtam igen, de a Journey 2-ről szó sem volt
  • raal
    Na figyi! Azt mondtad a múltkor hogy ha kifekteted a Syberia-t, elkezded a Myst. Journey II-t! Hol itt az igazság?
  • zaki
    nem a 4.? :) PoP 1, 2, 3D, és most ez
  • I.C.ram
    Ez már asszem az 5. rász :) Csak lesz valami :)
  • grebber
    Ezt a játékot kibaszottul eltalálták!!!!
    Ha ennek lesz a jővőben valami folytatása az olyan lesz hogy lefossátok a bokátokat de szerintem sajnos nem lesz!!!
  • zaki
    ki mondta, hogy fogok vele játszani, hol hallotad te ezt? :)
  • raal
    Zaki! Mi van a mysterious journey II-vel? Kezdd már el. :-)
  • raal
    hello. Mindig oda menj be ahonnan a vízcsobogást hallod.
  • zaki
    oda menj be mindig, ahol a csobogást hallod
  • Johnyy
    VAn, Már attol függ te mejik árlistát nézted
  • Shaman
    Nekem azért nem volt az olyan könnyü rész,sztem ilyet senki sem írt,ez a játék legnehezebb csatája.
    Én valahogy úgy csináltam,hogy eltávolodva a csajtól csatáztam,folyamatosan mozgásban maradva,aztán volt olyan,hogy behalt a csaj,ekkor nem kezdem ujra hanem idöt visszapörgettem,s spuriztam a csajkó mellé leütni az ott lévö szörnyet,persze ekkor jöttek velem a távol levök is,szal nem volt eccerü. Egyébként talán az megkönnyítheti,hogy ha a csajt elkezdi 1 gyakni,s te csak belevágsz akkor rádfordul,de az alapfalállás legyen,hogy minnél távolabb csatázz a csajtól.használd a freeze-t (ezek szerint van mass freeze is),más tanácsot nem tudok adni.Én nem használtam a falról visszapattanós támadást. Viszont lényeg téged ne üssenek le,ezért maradj mozgásban,mert a nagy bunküósok elkaszálhatnak...
  • Shaman
    Hömmm na ezt meg én nem tudtam,hogy van mass freeze a játékban:-ppp
  • Shaman
    neked is ugyanaz mint elözö kommentem.
  • Shaman
    pedig ott simán ugrálgatni kell lefele.
    A trükkje,hogy itt lassabb az ütem.
  • Shaman
    Hát pedig a freeze az egyik leghasznosabb volt nekem a játék soran. Ugyanúgy a középsó (görgö) egér gombbal amivel leszúrod a földön a hullákat a törrel,szal ugyanezzel ha még nem ütötted le öket,s csak beléjük szúrsz egy idöre megfagynak a levegöben.Ezt annyiszor teheted meg ahány félköröd van volt.
  • Shaman
    ATI9600 128 MB 30500ft
    ATI9600 PRO 128 MB 42375ft
    ATI9600 XT 128 MB 50500ft
    Ezek bruttó árak,tehát már nem kell áfával számolni.Persze nagyker.
    Én nem láttam az árlistában 256 MB-os XT-t. Sima 256 MÍB-os 9600-ost igen. Ettöl persze még lehet.
  • Shaman
    rosszindulatú megjegyzés az mx-re! :-pppppp
  • Shaman
    Kb már 4-szer leírtam nagy spolier szóval kezdve,hogy mi a story illetve mi a befejezés,olvass vissza 2-3 oldalt pls.
  • raal
    Szia Zaki. Mi van már! Mikor kezded el végre a Mysterious Journey II-t? Kiba' jó game!
  • zaki
    hát passz, fogalmam sincs... a játék könyvtárai között milyen fájlban vannak a zenék, nem tudod megnézni?
  • Callisto
    Valaki tudja honnan lehetne leszedni a játék zenéit, különösen a végezenét?
  • Christian
    Mielőtt odaérnél a falra,akkor kell megnyomni a spacet és sikerülni fog!!
  • zsotesz
    Pedig le lehet ugrálni, ott én is sokat szórakoztam, d evégül sikerült.
  • heaven
    Tegnap kaptam én is 1-2 tippet, hogy csak SPACE meg hogy találjam el a ritmust...

Végül MAD MIND barátunk segített és elküldte a mentést a 95%-ról

Ezúttal szeretném hálámat kifejezni, hogy végigvihettem már vére ezt a gamét is!
  • Takimate
    93 %
    Heaven:

Nem lehet leugrálni ott ! :)) Folyton leesek ! Eszméletlenül gusztustalan. Abba is hagytam a francba.
    Valakinek van valami tippje mert megőrülök lassan.
    Több mint két órát basztam el már rá.
    Egyszer sikerült 1 !!!-et ugranom. Pedig eddig minden simán ment.
  • pluhi
    Ez az a rész, ahol kell a mass freeze. A többi csatában nem is használtam. Először nem akartam, mert azt hittem, hogy csak lefagyasztja az aktuális x ellenfelet, és kész, jön a köv wave. De tovább tart, és sokkal többet le lehet vele gyakni. Az elején elsütöd, utána már nem hosszú. Falról ugrást nem nagyon használtam. Megvárhatod azt is, mig a nagydarabok lekaszálják a többieket. Aztán már csak tőr a hátukba.
  • Takimate
    Jobb egérgomb (védekezés) közben megnyomod az "r"-t (use dagger gombot.
    Erre mindenkit belassít, és henteskedhecc kedvedre. :)))
    A kékruhások szemetek... Néha neveld őket a tőrrel is. Ja és védekezni se árt néha.
    Megölik a csajt... Hát ja, légy gyorsabb.
  • Johnyy
    Ezaz én sem tudom mit csináltam lehet az ellenálhatatlan aurám műve hogy elindult a prince. Király játék nagyon főleg az a felsétálok az emberen és felvágom a segét kombo tetszik a legjobban ,amugy szaggat ugyhogy amugyis akartam veszek egy vc-t és azzal még sirályabb lesz,
    De ha valakinek még nem megy nálam ugy volt hogy egy bizonyos beálítás öszeállítással kipróbáltam és nem ment elugrottam LotR -ezni majd csak poénból ujra megpróbáltam ugyanavval a beállítással és stimmolt ...
  • gabella
    Nekem is csak a pop.exe van törve. Szerintem más lehet a gond.
  • Christian
    Taki: azért irta ki a game voert, mert egy szobrot vagy követ nem toltál arréb, ami mögött a lyukon a csaj át nem tudna menni...