Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez föleg azért fontos,mert a játékban soxor lesz ilyen hogy fel,vagy éppen lefel (ez ritkább) kell ilyen falról,falra ugrálásokkal haladni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Hard to see, the dark side is.\"
van itt olyan aki(lehetõleg geforce 4 mx-es kártyával)
Dirverrel játszik?
ha igen milyennel?
Egy kis segitségre lenne szükségem.
95%-nál elakadtam a játékban. Van az a rész ahol nem sokkal a mentési pont ytan, egy pallón kell egyensúlyozni egy toronyig amibõl hiányzik
egy darab. Onnan nem tudok tovább ugrani sehova mert mindig leesek. A látomás meg csak pont a toronyig mutatja
az eseményeket.
Ha tudtok segíteni, akkor Köszi.
az elején amikor megkaptam csak egy pillanatra nyomtam meg a gombot és csak egy pillanatra húzta be a képernyõt és annyi volt. azért kérdeztem.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Kevés a mentés a játékban ezért alkalmazták.
Vagy csatában segíthet sokat még. Elnézel egy védekezést leütnek a földre,onnan kicsit nehéz felállni,puff idö visszateker,s immár kivéded a csapást.Csajkót leüti valami szörnyike,puff visszatekered az idöt,odarohansz hozzá,s arrébb ütögeted a lényt. Soroljam még????
Ezer meg 1 használati lehetõsége van.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
CSAK a Fradi
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Bérbe vehet? reklámfelület...
CSAK a Fradi
Bocs beloffolok, de akit érdekel csekkolja ki a Conan topicomat :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072015358