Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ha meg elakadsz nezd meg a videokat amit menteskor bead.
Itt viszont megint elakadtam. Mit kell csinálni?
Ennél van egy kis gondom: ha elindulok akár elõre akár hátra max. 3 másodperc után egyszerûen game over üzenetet kapok minden ok nélkül (nem haltam meg). Azért érdekes mert eddig nem fordult elõ, de most egyszerûen nem tudok tovább menni az említett hiba miatt. Tud rá valaki esetleg megoldást? Vagy jelent már meg patch ami esetleg javítja? Pls help...
81%-nál a Visionba azt mutatja, hogy a liften vagyunk és én össze-vissza ugrálok és szupergyorsan ütöm a zombikat.
Nem tudom, hogy kell elõhozni ezt a mozgást.Lassításra is kb. 50-60%-nál jöttem rá😊
help plz
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Télleg aki még tolja az ne olvassa el ezt,komolyan!
Akkor elmondom pár szóban,hátha könyebb így megérteni. Az egész történet arról szól,hogy a csávó meséli a saját történetét. Mi persze azt hisszük,hogy nekünk..... erre nagyon sok utalás van,többek között,ha ki akarsz lépni,mindig beszól,hogy "nem akarod,hogy tovább meséljem a történetem?"
Nos ugye a legvége:Itt derül ki minden. Szóval ugye a csajszi meghal,stb. Erre ugye te,a fõhös visszatekeri az idöt teljesen a legelejére,mikor még meg sem szerezték a nagy homokórát.Ekkor beoson a várba,s felébreszti a szunyókáló csajszit -aki nem is ismeri-,s meg is ijed töle. Lényeg a lényeg,hogy mindent elmesél a csajnak,az egész történetet (és itt derül ki,hogy az egész gamma arról szólt,hogy a csajnak meséli a storyt). S persze ugye említést teszünk a gonosz varázslóról is,akivel ugye végül megküzdünk. A tõrt a kicstárból loptuk,a csaj meg is kérdezi,hogy került hozzánk. Ha legyõztük a fögonoszt,hõsünk,aki a story alatt teljesen belehabarodott (egyesek szerint töcskölt is:-) a csajba,lekapja egy csókra. És itt a poén,mivel a csaj még alig ismeri,ezért ezt kikéri magának,s hõsünk gondol egyet,s megint viasszatekeri az idöt,de immár nem csókolja meg a csajt.
Na asszem elég kimerítõ voltam.
Lehet,hogy 1-2 dologban tévedtem,de a lényege ez.
Hát nemtom ezen mit nem lehetett érteni??? Sztem aki egy kukkot sem ért a gammából a képekböl az is levette,hogy a csávó SPOILER!!! Visszatekerte az idöt még az ostrom elöttre.Mikor még nem is ismerte a csajt! S pont ezért volt a slusszpoén benne,hogy lekapja a csajt aki alig ismeri,aztán gyorsan megint visszatekeri az idöt,s nem kapja le:-)))
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ez a topicja. Képek nemtom vannak-e beszúrva ,de mindjárt adok címet.
vagy küldj nekem mailbe...
Zaki: mp2-t is végigvittem
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Sajnos ennyi volt 😞
Pedig szép játék volt, csak rövid...
Van vmi ilyesmi játék? Szépségben stb...

De amit dumáltak nem értettem, gondolom azért kellett volna...
De nem értem, miért vagyok újra ruhában, a csaj miért él? 😊