Prince of Persia: The Sands of Time

Oldal 1 / 56Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A Ubi Store legutóbbi frissítése alapján a Remake-et PS4-en vagy Xbox One-on megvásárolva ingyenesen jár a játékosok számára a next-gen frissítés is. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az újabb generációs konzolokon még komolyabb látványvilágra számíthatunk, vagy mindössze egy egyszerű portolásról van szó"

sztem szuperül néz ki. hál istennek ezek a remékek a legjobbkor jönnek.

mindig szeretek nosztalgiázni a régi élményeken felújított köntsben

nyilván erősebb a gép azóta, javítják a grafikát, és egy nagy szupcsi tévén nyomom.

másodjára is jó lesz a hangulata !

Nem az a baj, hogy meseszerű az art style, hanem h PS3 korabeli. A Kena Bridge of Spirits is meseszerű, mégis százszor szebben néz ki. Remélhetőleg a reakciók hatására a megjelenésig még csiszolnak rajta.

Utoljára szerkesztette: Beni521, 2020.09.11. 12:03:34

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Ellenkezőleg. Épp azért tetszik mert a graf megtartja az eredeti "mesés" kinézetét. Ez illik hozzá a legjobban. Elvesztené számomra a varázsát ha túlrealizálnák.
grebber
Szerintem nem, én várom amint megfelel nekem az ára megszerzem majd.

Next PC upgrade: 2022

Szerintetek is undorító?
grebber
//www.youtube.com/embed/rlhRMcbyOME

Next PC upgrade: 2022

Idevele most azonnal nem 21-ben.
ffxi
Steam akció. SOT 2,49 EUR
2,49 EUR

Fákjúal!

Nem értem, mit kell rinyálni, mindegyik PoP simán végigjátszható, én túl vagyok az összesen, a Forgotten Sands nekem kissé túl egyszerû is volt. Kimaradtak belõle a WW-s "a gólem nyakába ugrok és a kezei elõl ugrálok, míg el nem fárad és akkor gerincendöföm" féle mókák.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Looooser
hát az lehet, de a 20+ is el játszik vele :D

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ez az amit még a 12 alatti korosztálynak csináltak:D:D

every damn day

A legviccesebb hogy ez a legkönnyebb PoP rész :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Picar77
megértem :D

()() (^^)

ötsikém
ha nem megy valami ne kezdjed el fikázni a játékot, valószínûleg már nem egy embernek sikerült végigvinnie. Ha az az egy elem nem megy akkor neked talán nehéz a játék, de letöltesz mentést hozzá legrosszabb esetben

every damn day

Looooser
ilyenkor bánom a nickem

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Picar77
looser<#gonosz1>

()() (^^)

Looooser
hmmm valamelyik játékban azt hallottam ha nagyon nehéz a kihívás csak meg kell nyomni egy gombot ami automatikusan a következõ platform részig megcsinálja a játékot... hmmm az ilyen gyökerek miatt találhatták ki....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ahoz nem kell prónak lenni h felugráljon egy szoborra, ez nem casual hanem gyökér

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Looooser
casual playerbõl van, mit vársz????

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bazd ennyire nem lehetsz hülye csak egy gombot kell nyomogatni-.-

every damn day

Looooser
azért mert nyomoronc vagy ne a játékot szidd.... ha a tõr ért mászol kkol akkor javallott hogy a wallkicknél nyomd az iránxt vagy gyakorold ennyi

Empty
A létezõ legnagyobb szarrakás a POP közül. Lehetetlen fölmenni a szobornál! Kb. 1 órát cseszekedtem! Hibás kivitelezetlen szar! Soha többet régi POP!<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Empty
Ilyen idétlen egy irányítást! Az elején mikor egy nagy kõszoborra kell felugrálni az, hogy kivitelezhetõ? Írja ugyan mit nyomjak de nem jut föl soha! Mi a kombináció valaki tudja? Forgotten Sands-be egyértelmûen jó volt az irányítás!

"Hali. Nekem az a baj hogy ha elkezdek mozogni akkor egyszerüen beszaggat a game és még egér mozgatásnál is olyan mintha föld rengés lenne. Mi lehet a baj? windows Xp-m van"
Nekem is ez volt problémám, de szerencsére van megoldás

Ki kell kapcsolni (Disable) a V-SYNC opciót a menüben. Options/Graphics/Advanced

Egyéb javaslat. A szélesvásznú monitorok által támogatott natív felbontások eléréséhez érdemes használni az Universal Widescreen Patcher programot.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

tigeroo
amugy nem emlékeztem hogy ennyire bugos lenne. a liftes harc-rész után amikor felérnek a vezírhez, mutatják hogy beszállnak elõtte 2en egy kis liftbe. na a herceg meg leesett a liftbõl, az átvezetõ lemegy, majd ott vagyok a nagy lift-teremben. mondom anyád. töröltem is a gecibe. pedig minden évben elõvettem eddig, kedvenc játéktrilógiám kb.
tigeroo
nyomod a védekezést és csak 1 pillanatra kell megnyomni az R-t

ha nem megy akkor nemtom
Looooser
hát sztem csak utál a játék, bár lehet hogy YOU ARE DO IT WRONG

Hi all, elkezdtem megint sands of timeolni a film hatására. A tutorial nál nem csináltam meg a mega freeze-t az baj? Mert azóta sokszor elõfordult h teletöltõdött sand tankom is és power tankom is, és ugyanannyi power tankom van mint sand tank, és nyomom a védekezést + idõlassítást úgy ahogyan kéne de csak hadonászik egyet a karddal. Jó gondolom akkor csak nlhány helyen lehet. Viszont 100% -ra biztos h a híd leeresztésnél 50% körül tudtam mega freeze-elni most viszont nem! vki tud vmi megoldást mit csinálok rosszul vagy szimplán utáll a játék?

Rendben.Köszönöm:)
Looooser
esetleg úggy lehet hogy túl jó a géped.....

Kongy
bár nálam teljesen jól mûjk9ödik a játék 64 bites Win 7-en, 4 magos Intel Q9400 procival és DX11-es HD 5770 kártyával.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
attól függ milyen géped van. nyilván valami inkompatibilitási problémád lehet. többmagos AMD procikkal szoktak gondok lenni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Akkor hogy lehet hogy az Ac2-t Mw 2-t viszi szaggatás nélkül?:OO A hülye válaszoktól megkimélni.
Kongy
szerintem dobd ki a gépedet az ablakon és nem fog szaggatni.

Hali. Nekem az a baj hogy ha elkezdek mozogni akkor egyszerüen beszaggat a game és még egér mozgatásnál is olyan mintha föld rengés lenne. Mi lehet a baj? windows Xp-m van
Kongy
játssz 1024x768-on. Nem von le az élvezetbõl.

Üdv, elõkaptam újra a Sands of Timeot, csak az a bibi, hogy azóta widescreenes monitorom van, és nem támogatja. Tudom, hogy van ez a widescreen patch uniws vagymi, de nekem nem mûködik, azt olvastam, hogy kell valami crack-elt exe (popws.exe), de ahol lenne letöltési link azok mind rosszak... a játék eredeti egyébként, de nem tudom, hogy lehetne megoldani, valaki esetleg tud segiteni?

köszi
Looooser
védekezés vissza támadás, a háta mögüli átugrásos támadást nem bírja

Nyírd ki. Kerülj a hátába.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Helló.
Én elõször játszom vele és nem tudom végigvinni, ott akadtam meg amikor meg kell ölni azt a nagy kék "embert" aki valószínûleg az apám, ha tudnátok segíteni hogy mit csináljak azt megköszönném.Elõre is köszönöm a válaszokat.

Miért, ott mi volt?...

every damn day

Looooser
mert?, az a legjobb a játékban....

Törölt felhasználó
végig is vittem 5 és félóra alatt :D
a vége nagggyon idegesítõ már....
nem tudom, de én így állítottam át, és azóta megy:)

every damn day

Törölt felhasználó
köszi!
de ez a FOG pontosan miért csinálja ezt amit a játékkal?
Oldal 1 / 56Következő →