Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha még nem, akkor SZTEM töröld az elõzõeket, ha nem kellenek, és másold be ezt a megfelelõ helyre...
Nehezen sikerült még másodjára is...sokat ugráltam!
Mikor kevés életem volt, eltettem a kardot és a terem egyik végébõl a másikba bugfenceztem, h ihassak. 😊
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amugy mikor a földön van a "bácsi", nyomd meg az E gombot

Ha nemtod letölteni, akkor azért van mert serverkarbantartást végeznek
Most ott tartok...megprobálom még ma megölni a szemétládát 😊
May Payne 2 nem rossz, ha szereti a lövöldözõs játékokat akkor azt vedd meg neki 😊
Ha nem, akkor nem tudom. Írassad ki CD-re a Prince-t, és vegyél neki vmi mást 😉
Most úgyse tudom leírni mire gondolok,majd talán belökök egy képet:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Pirates of the Caribbean meg a The Simpsons Hit and Run nem rossz, csak angol tudást igényel 😞
ON

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A tükrös szobában vagyok még a legallján. A tükröket már beállítottam csak az a gond, hogy nem tudom hogy induljak felfelé. Légysz segítsen valaki. Csak valahogy el kéne indulni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ezen mit lehetne magyarítani?Se felirat se semmi. Duma megf soxor az átvezetö animokban.
talán a liftes,de ott sem igazán miattam,hanem a csajkót csapkodták le.Az a baj,hogy ilyenkor meg kell osztani a figyelmet,s ha a csajt ütik odarohanni,s elintézni a dögöt.
Mondjuk általában téged követnek,de soxor van ha közel vagy a csajkóhoz akkor a 4-böl 1 szörny ráfordul. Ugye a lift meg elég szük volt ehhez,hogy ráforduljanak. ott kellett is idöt visszapörgetnem,de csak a csajszi miatt.
Én nagyon ritkán ittam csata közben. Meg kell csinálni annyi életerövel amennyid van.
Taktika: amíg nincsennek a hosszú 2 végén pengés,bárdos zombik addig nagyon-nagyon könnyü minden csata,mert fogod,s állandóan rájukfutsz ezerrel nyomkodva az ugrást,s közben vágod öket. Én ilyen csatákat sérülés nélkül csináltam meg.Mindig átugrassz rajtuk,s a levegöben rájukcsapsz párat.Ezután már csak leszúrod.
Alabárdosoknál: védekezés nagyon lényeges,ne maradj egy helyben hanem haladja valamerre,s néha üss,aztán egyböl védekezz. Simány meg lehet csinálni,hogy addig oldalazgatsz,amíg csak 1 van melletted azt gyorsan levágod.Tényleg nagyon fontos a védekezés.
Késöbb a nagy bunkós zombik illetve nagy kardosoknál a folyamatos mozgásban maradás a lényeges,mert ök tudnak olyat csapni amit nem tudsz kivédeni mindenképp sebez.
De ha ügyes vagy akkor soxor egymást csapják le.Ilyankor rohan oda kés beleszúr.
Vége felé ezzel már nem lesz problémád.
Jah igen apádat szintén CSAK ugrálásos megoldással tudod sebezni,de elötte inkább csapkodd le az összes zombit körülötte.
Mondjuk én adnék neki egy másik címet is:
SPOLER!
A nagy replay!:-)))
Most 10%nál járok, de go vérvétel aztán suli! Még este megprobálom megoldani

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Azért ha tud vki adni mentést szoljon
Csak ajánlani tudom mindenkinek..
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic