24504
-
#6068 Én nem is tudtam, hogy veled játszottam a név miatt! :) -
#6067 Bocs, hogy ilyen nagy!
-
#6066 minnyá!
-
Borg #6065 Jah, voltunk 5-en TDMben, jol ment.
Úgy döntöttünk legyen cél, legyen assault. Váltottam, ott már csak 3-an voltunk, és lagzott is.
Aztán vissza TDM surf, de már csak te jöttél. -
Borg #6064 Nah, mint kiderult, assault modet mar nem birja ilymodon.
TDM viszont jo volt. Majd holnap lesz még szerver:)
Zetorg, hol az a csonakugratos kep?:)) -
#6063 Kevesen vagyunk a szerveren!!!! -
#6062 Borg DSL-en csinált servert?
Durva pinek voltak! -
#6061 Kérésed számomra parancs!
Íme:
FarCry Pixel Shader 1.1
FarCry Pixel Shader 2.0
Le kell tölteni mindkettőt, majd egy képnézegetővel léptetni.
Akinek elsőre nem tünne fel, annak elárulom, hogy a növényzeten látszik, hogy az 1.1-esnél nincsenek árnyékolva a növényzet egyes részei, ellenben 2.0-nál igen. -
#6060 jah -
#6059 Nagyon lagzik a szerver!!! -
Smitiz #6058 ...a #6018-as nem működik -
Smitiz #6057 Valaki adjon egy linket ahonnan le tudom szedni az 1.1-es patchet! Plz
-
#6056 En eddig is az 56.64-el hasznaltam, es nem volt semmi problemaja. Ez elott, a 45.23-al teszteltem, es azzl is ugyan ugy ment. Bar nekem "csak regi" Ti4200-em (4x AGP, 64Mb) van. -
#6055 Ha felrakod az új patch-et, akkor már müxik rendesen az 56.64-es ForceWare? -
#6054 Tényleg nem kell új crack
Tehát, aki single-ben nyomja csak, nyugodtan felteheti
De a multiplayert játszók még várjanak vele -
#6053 Ja, most látom, az eredetire tetted a patchet
Ok, rendben :) -
#6052 Ha nem nyúlt az indító exe-hez, miért kellett visszatenni a crackelt-et?
Most meghagyta, vagy sem? -
#6051 Mi az ip cim??? -
#6050 !Sajat tapasztalat, nem atkot szorni oszulo fejemre:)!
Feltettem a Far Cry 1.1 patchet (ugyis mindegy alapon):))
Az eredeti EXE-re patcheltem, de ha jol lattam az installnal, es a datumokon, nem nyult az indito EXE-hez. Visszarakva a crackelt EXE-t fut rendesen. 1.1 verziot ir ki. csak BIN-eket, scripteket, palyakat modositott.
Persze, az online valszeg nem megy ahogy irtak, de azt nem is neztem! -
#6049 sztem uninstall, és install without 1.1 patch -
Borg #6048 Na indítom lassan a szervert.
"HUN Server One" 6 player 1-2 perc!
pass: fchu -
#6047 akkor pontosítok,hog mindenki értse (bár így is az volt...)
ha már fent van a z1.1akkor mit lehet csinálni,hogy "lekerüljön"és újra 1.0 legyen? -
Borg #6046 Malmozni?:)
Amúgy milyen? Változás? -
#6045 Már van 1.1-es cracked ? :-)
Vagy anélkül is megy a játék? -
#6044 vedd le -
#6043 bazze....
és ha már felraktam az 1.1-et akkor mit lehet csinálni? -
#6042 80.57.237.143 most jövök innen nagyon cool volt!
Láttam egy pályát amit még nem :) -
Smitiz #6041 Megteszem én!
Honnan lehet letölteni az 1.1-et? -
#6040 na az nem én leszek. :D -
#6039 Ezt mondom, az FPS viszont IGEN látványosan növekedett. Egyébként a víz - főleg közelről - azért valóban picit rosszabb minőségű HIGH-on (a tükröződések), de abszolút nem zavaró. -
#6038 ennek kiderulesehez valakinek fel kellene magat aldozni :) -
#6037 hm... az aniso szures latvanyos kulonbsegen kivul nem sokat latok :O
meg a texturafelbontasban sem :O -
#6036 nem tudja valaki, az 1.1 paccs nem vágja véletlen haza a "biztonsági másolatomat"? mert akkor nem rakom fel, ha nem muszáj. -
pinehead #6035 Megoldottam, thx! -
#6034 hatigen, sajnos nekem AMD 2200mhz+9500PRO es kozel sem tokeletes :)
ehez mar kell a 9800PRO ... -
#6033 Amúgy csináltam 2-2 képet, az első kettőnél minden HIGH-ra volt rakva és az anisotropy 1-re (bár ez nálam a sebességet nem annyira befolyásolja, inkább csak a látványban számít), a második kettőnél minden graf. maxon (very, ill. ultra high) és az anisotropy 4-re volt állítva.
A "gyengébb" képek:
Far Cry HIGH 1
Far Cry HIGH 02
...illetve majdnem ugyanez a 2 kép a max graf. beállításokkal:
Far Cry VERY HIGH 1
Far Cry VERY HIGH 2
A sarokban a sárga számok az aktuális FPS-t mutatják. A konfig: Barton @ 2100MHz, 512MB DDR, Radeon 9800PRO, Win XP, legújabb Catalyst.
Szerintem a grafikában különbséget egyedül a víznél lehet észrevenni (bár ott nem annyira látványos), illetve a talajnak a részletessége távol a gyengébb képeken elmosott, de ez az anisotropy 1-es beállítás miatt van, ezt kipróbáltam. Ok, ez a 2 kép nem tükrözi persze teljesen a valóságot, de minden esetre támpont, hogy HIGH-on is szinte ugyanolyan gyönyörű a játék.
Természetesen ezek mindkét esetben DX9 alatt készültek.
Az általam preferált beállítás pedig (ezt már leírtam):
- minden HIGH
- texture VERY HIGH
- water ULTRA HIGH
- aniso: 4
Így nálam 35 és 65 FPS között megy a game, full jó minőségben.
-
#6032 Attol felek nemlesz :( ugyanis azt irjak, h csak LAN ipre lehet majd kapcsolodni 1.1-ben ... :(
Az eddigi tort cucc azt hasznalta ki, h akarmilyen IPre tudtal csatlakozni! Remelem nem lesz igazam :) -
Borg #6031 Mint ahogy a FarCryMP 0.92 letöltésénál is le van irva, ha felrakod az 1.1 FC patchet, akkor NEM TUDSZ TÖRT SZERVERRE (tehát ide sem) csatlakozni.
Gondolom idével adnak ki új tört FarCryMP-t hozzá, de még nincs. -
#6030 A GRAFIKAI BEÁLLÍTÁSOKRÓL:
A practicle detail-nél valóban nem lehet sokat észrevenni, de én azt mondom, hogy mindent vegyetek le HIGH-ra, egyedül a texture és a water legeyn very high illetve ultra high. Az anisotropy - ha bírja - legyen 4, ha nem, akkor 1. Ilyen beállítások mellett DX8 és DX9 alatt is igen jó FPS-eket lehet elérni és látványban játék közben senki meg nem mondja, hogy nem fullon van a graf. (Pixelről pixelre meg hasonlítgassa az, aki mazochista!! :) -
CéZé #6029 most mondta hogy : FarCryMP.exe 0.92
ha ezzel indítod a játékot akkor kilistázza a szervereket is :)