82991
-
Zsolo #2984 Akinek pénze van az majdnem mindent megvehet! -
#2983 megvenni? lol az nem egy kiló kenyér, hgoy csak úgy megveheted -
#2982 ma még nem jött semmilyen új hír&kép, felháborító
-
#2981 Remélem majd a hegyet meg lehet venni,, hehe megveszem és ott lesz egy ultra villám amibe minden lesz és onnan járok élvezni az életet! -
#2980 De meg 78 nap -
#2979 Jah az egy jo otlet lenne! meg vegre lehessen elmenteni a helikoptered mert ugyebar mind3 varosnak lesz reptere hat nekem meg min 3 helikopterem :D + a hegyen is :) márha ott lehet majd! -
#2978 Remélem le meg fel lehet majd akaszgatni! -
cyrus #2977 met....ööö... KABEÖ !!! MF3 !!!
Olvazsom a topigot geciek ! -
#2976 Pótos lesz a kamion?! HURRÁ HURRÁ HURRÁ... :) -
Zsolo #2975 Igaz, egy folyón mégsem az igazi hajókázni! -
#2974 már csak azért is sztem, mert nincs a térképen tenger, anélkül meg elég gáz lenne a gém -
#2973 ez már régi kép, de sztem fék -
#2972 Nem olyan biztos az! :D Jó hogy kidolgozottabb lessz, mondom ez csak a hol merre behatályolás és még lehet hogy annak is fake! -
Zsolo #2971 Szerintem is, azért ennél csak kidolgozottabb lesz a térkép! -
#2970 sztem fék'! -
#2969 bázz
olyan minek rak be képeket aki nem is olvassa a forumot ?
VÓTMÁ! -
Zsolo #2968 Ez nem igazán új, de szerintem nem ez az igazi! -
#2967 Ez olyan elhelyezkedés navigátor! Hogy a hol merre kérdésre navigálva legyünk! -
cyrus #2966 Újabb map a vice city hq-ról :
a legjobb hogy ŐK sem tudták megmondani hogy fake-é vagy sem...:P -
Zsolo #2965 Az egyik városból átlátsz a másikba ...! Ezt írták is! -
#2964 Nem tom' én a poligonokat nem számoltam -
#2963 De az tényleg jó hogy nagy a látótáv!! meg úgy látom magasabb az épületek poligonszáma! -
#2962 olvass vissza! ja! szép kilátás :D -
#2961 látátok már ezt a képet? -
#2960 áz
sims szár.. -
#2959 De a modnál kellett! Na és a léghajó is dísz volt pedig néha de szivesen lelőttem volna.
Mondjuk ha kellene tankolni akkor már tényleg irtózatsokmindenre kellene figyelni!! -
#2958 ahogy extraboy mondta a vc-ben i svolt, mégsem kellett tankolni (csak a new vice city modnál) -
#2957 Azokra a kegyetlen ultrabrutális cenzúrátlan gyilkosságokra, mondjuk engem nem zavart,csak pár embert aki azt se tudja hogy a manhunt nem videojáték... -
#2956 Mitől fagyott szét? -
#2955 nekem szét fagyott a gém szal nem nagyon vágom mire gondolsz -
#2954 Ne pereljék már mert beperelem őket aki perli a rockstart aztán majd perelhet engem is a Rg hogy miért perlem azt aki őt perli,,,, hát pont azért........!! -
#2953 Amikor manhuntoztam feltűnt a gta-s fickóval való testi hasonlóság, azt mondják olyan lesz az irányítás, szerintem jó lenne! Csak azok a kellemes kis effektek nem kellenek gta-ba,, habár... -
Zsolo #2952 Még így is perelni akarták a Rockstart ... vagy perelték is ezt nem tudom! Akkor még ha véresebb lenne?! -
#2951 nonono!
épp elég dolog miatt nem szeretik a gta-t -
#2950 De a csontod repedése és a húsod szakadása ,a vér freccsenése kellemesebb hangzás esés közben , mi? -
#2949 Szokták bmx-el meg mountennel is zenére nyomni! -
Zsolo #2948 Elég gagyi lenne ha BMX-en figura közben zenéthallgatnál! -
#2947 Lesz az , nehogymár kihagyják egy ilyen kaliberű játékból! -
#2946 hmmmmm, legalább egy kis részen legyen egy két csopper, sztem nagyon hiányozna a sivatagi benzinkutas jelenetekből : [ -
#2945 Hehe ha készülnek a Sa hoz modok berakok a rendőrautó helyére egy biciklit! Na teperjenek a villogó fasapkások!