82991
-
Zsolo #2824 Most akartam betenni! -
#2823 Szép a kilátás Los Santos-ból :) -
#2822 -
#2821 Végül is az egy megoldás -
Zsolo #2820 XP-be egy mappába a sok jó képet és az csinál képernyővédőt ... és ott is elég jól néz ki! -
#2819 Rakd egymárutánba a képeket és nézzed gyorsan, Videó :D -
#2818 remélem nem kell olyan sokat -
Zsolo #2817 Hááát ... arra még várni kell szerintem! -
#2816 tök zsír, mindennapra jut vmi hír, meg talán kép is.... lassan azonban jöhetne vmi videjó -
#2815 Vice volt a rózsaszín a szan meg a Vörös -
Zsolo #2814 Tényleg jók a képek bár ezeket már tegnap megtekintettem! -
Zsolo #2813 Jól megy Carl-hoz! Szerintem ez az Ő szine! -
#2812 :D -
Zsolo #2811 Főleg a szine vaditó! -
dav #2810 Viszont nagyon jók a fák és ezek a vidéki utak is! -
#2809 nagyon atom
montenbájk rulez -
#2808 Ezt hablatyolom hogy jó szar! :D -
#2807 ha megnézed hogy a biciklis alatt milyen gagyi az árnyék akkor nem valami ütős -
#2806 A zászlók alat! Mi az a fekete paca? -
#2805 hol? sztem ugyanolyan :) -
#2804 Naagyon ütősek az árnyékok "". -
#2803 arra már rájöttem,hogy ez az engine nem ezekhez a házakhoz való :(
lapostetősök sokkal jobban illettek bele... -
#2802 Duplafaló kerekek munguse váz, mi ez egy profi biciklis játék? :D -
#2801 ezek a képek még nemvoltak.. és a múltkor jólláttam, hogy lesz mountenbike is:D -
-
#2799 ez már kicsit off -
#2798 JaDe szokott undergroundozni! -
#2797 Szegény fater...
Gondolom, hogy így sokat netezik -
#2796 Meg van beszélve nappal és éjszaka én netezek fater meg a fennmaradó időben és így mindenki jól jár legfőképpen én :D -
#2795 De az internetet a fater fizeti
Vagyunk bajba, mert már a fater is netezne. Hamarosan Router -
#2794 No :)! A számítógépre mindig én költöttem. Kivéve egyszer, amikor 1998 karácsonyán az első Pentium 2-met megkaptam. -
#2793 Nekem holnap lesz kesz a ps2-om kichipeltetve :) mar elore keszulok :D -
#2792 Én megvárom a pc-s verziót mert ott jobb lesz a grafika meg én jobban szeretem a pc-s stuffokat. De az biztos hogy a SA Lesz nekem is egy másik mellet a legjobb játék és akármenyit de kivárom. Meg addig még jelennek meg nagy nevek. Oh Really Most összel télen meg év eleén millió géniusz jelenik meg!!!! -
#2791 de azért nem semmi. gondoljatok bele: a vc miben különbözött a 3tól? szebb grafika. sok új fegyver. motor. helikopter.be lehetett menni az egyes éépületekbe. lehetett ingatlant venni.ezeken kívűl olyan nagyon sok változás en mtörtént. és akkor itt a SA. több tucat újítás, olyan dolgok lesznek benne a játékban, hogy az már nem semmi :) reggelig sorolhatnánk az új dolgokat, amik benne lesznek az új gta-ban. egy biztos: nekem ez lesz a nagybetűs JÁTÉK. és már csak alig 2,5 hónap, és itt van a game. igaz, még be is kéne szerezni egy ps2-t, de majd vhogy megoldom :) -
#2790 Jah meg plussz ehez a játékhoz egy olyan sztori kell hogy mindenkinek ketté áljon a szeme ha meglátja -
#2789 A rajongói+ kiegészítéssel, hehe ez a gta-t ha valóban mindezek benne lesznek nem unjuk meg soha mert mindíg fedezhetünk fel valami ujat -
#2788 vagy a következő gta-ig -
#2787 hátha enyyi újítás lesz benne akkor még még télen is:) -
#2786 Pc-re! Május mi? Hmm Akor asszem a SA al le leszek kötve egész nyáron :D -
#2785 Jővő nyár!!és kijön ha elnem tolják