82991
-
#3145 Az lehet de személy szerint a gta-n keresztül szerettem meg a pc-t! Úgyhogy nekem igen és szerintem többeknek is! -
#3144 ja, asszem (bár én nem játszottam vele) -
nick név #3143 az nem a 1969 london? vagy valami ilyesmi, az 1 utan jott ki nem? -
#3142 -
Freak 1 Láma #3141 Megjelent? Akkor rosszul tudtam. -
#3140 "sőt a PSx-es GTA London meg sem jelent pécén."
En jatszottam vele PC-n -
Freak 1 Láma #3139 "viszont PC-n akarmelyik warezos cuccot ha letoltod az muxik es nem kell megvenned eredetiben tehat az eladas rengeteggel fog csokkenni!"
Pontosan most írtad le, miért van oka szarni a Rockstarnak a pécére. :))) -
Freak 1 Láma #3138 "a GTA alapjai a pc-n gyökereznek"
Ez egy tévhit, PSX-en egyidőben jelent meg a GTA1 és 2 a pécével, sőt a PSx-es GTA London meg sem jelent pécén. -
cyrus #3137 nemigaz, mert mire kijn a GTA-SA addigra már megjelennek a Duble layert támogato firmware-ek a dvd-írókhoz, ergó le lehet majd másolni a duplarétegű dvd-ket. -
#3136 Meg mostis mekkora kulonbseg lesz a PC es a PS2 eladasok kozott mert a duplaoldalu vagy miazistenes DVD-t muszaj megvenni eredetiben es nem lehet masolni a PC-set meg siman! -
#3135 Na ez vajon miert van? na ezen is gondolkodj el havekam!
Nem mindenkinek van kichipelve a ps2-je tehat akkor eredetibe kell megvennie viszont PC-n akarmelyik warezos cuccot ha letoltod az muxik es nem kell megvenned eredetiben tehat az eladas rengeteggel fog csokkenni! -
#3134 DE nemond már! a GTA alapjai a pc-n gyökereznek és ezt a rockstarnak is szem előtt kell tartania, nehogymár a korszakalkotó etalon a GTA legujab része a Sa Ami tele lesz minden jóval ,muszáj, olyan mint a hardwer, nem megy a gép nélküle :D -
Freak 1 Láma #3133 Nézzétek meg, hogy még hány játékot nem adott ki a Rockstar pécére, pl. ott a Red Dead Revolver, kurta jó westernes cucc. -
Freak 1 Láma #3132 Eladások a VC esetében:
PS2-n: 12 millio db.
PC-n: 1.5 millió db.
Szarik a Rockstar a pécére. -
#3131 TE még mindíg ott vagy?, fizethet a sony ÚÚgyis lesz pc-s tuteszszszszszs, akármi happen lesz pöcöverzsion mer ha nem utazok a rockstarhoz gumibotttal :D -
Freak 1 Láma #3130 Még mindig nem értitek. Tegyük fel, hogy nem lesz pécére, mire még többen fogják megvenni PS2-re, sőt lehet hogy direkt emiatt vesznek PS2-t. Nagyon megéri ez a Sonynak, még úgy is, hogy egy halom pénzt fizet emiatt a Rockstarnak. -
Freak 1 Láma #3129 Már volt szó róla, ne esik el semmitől, a Sonytól nagy pénzeket kap. -
Freak 1 Láma #3128 Barom, pécés vagyok, mint te! -
Zsolo #3127 A Rockstar-nak az egy rossz döntése lenne! Mert nagyon nagy bevételtöl esne el! -
cyrus #3126 Takarottyá vissza a konzolba te köcsek ! -
Freak 1 Láma #3125 LOL, ti még mindig azt hiszitek, hogy lesz pécére GTA SA??!! Hiszen a Rockstar rég megmondta, hogy nem lesz! -
cyrus #3124 de én iken !
tudod ma mit vehetsz 13-15ezer forintért ? játékon kívül ??? -
#3123 #3105
#3104 LÁL!! :DDDD -
#3122 szvsz a jómunkásemberek ezt is megoldják vhogy
de ha nem lesz warez, akkor istenem, nem fogok belehalni, ha meg kell vennem egy játékot eredetibe -
#3121 "[viszontlátásra, kalózváltozat - a szerk.]."(3050)
Ez egy kicsit erős volt.... -
#3120 én is sok mindent hallottam -
#3119 Mert hallottam mar forumban hogy az egyik gyereknek mukodott -
#3118 Nekem van ps2-om, csak nektek akartam segiteni! -
#3117 -
#3116 Télleg :)
Kitöröltem...
2MB/sec :) -
#3115 "ennek nincs értelme" -
#3113 2-t én telipakoltam valós autókkal stb. utána jó volt :D -
#3112 2 nem tetszett, max 2 órát jáccottam vele..
egyet meg lehet minnyá felrakom ^.^ -
#3111 jaja! a 3D-ben már ügye több objektum így megvannak a tájékozódási pontok :D
nekem a GTA2-vel volt mindíg gondom! főleg ha a hülye fényeffekteket bekapcsoltam! :D -
#3110 azért a 3D-s látás ad egy kis plusszt :D -
#3109 jó kis GTA1 térkép. Vicces, hogy a gta1-ban a mai napig eltévedek... :/ -
#3108 haggyad má, viccelnek te höe -
#3107 na most olvasd vissza magadat! oszt gondolkozz el a dolgokon! -
DePreSsZYo #3106 mi vá? -
#3105 bazz ez záz hogy kamu a gta 1ben van vice cityis és az eredeti vice city egy csepetsem hasonlít rá:D