82991
-
#2944 Jaja A SA a néger reperekről fog szólni, halgathatjuk a Dmxet meg exibitet + biziklivel menekülünk a rendőrök elől discmannal az oldalunkon -
#2943 Biztos! -
Zsolo #2942 Lehet! -
#2941 érteni kell hozzá -
Zsolo #2940 Nagyon tette a farát meg a féktáv sem volt a legrövidebb! -
Zsolo #2939 Jó kis gépek azok is, csak az irányitást nem szerettem! -
#2938 Eből logikusan következik hogy nem csak dísznek -
#2937 nem ajánlom nekik :D -
#2936 remélem is -
Zsolo #2935 Vagy azt a BMX-re meg az MTB-re cserélték!
Ez most inkább a Rap-er világot jeleníti meg ...! Meg persze a falusi Cowboy-okat! -
#2934 remélem álmodban is kínozni fogunk! -
Zsolo #2933 -
#2932 biztos lesz benne Freeway vagy Angel féle moci is -
#2931 No elmegyek egyet meg CS-zek mert ehez a forumhoz kotel idegek kellenek! (nem birom ezeket hallgatni mert ugy varom mar es ti meg itt irogattok csomo jo dolgot SA-val kapcsolatban ) -
#2930 igen ez az utóvásárlás jó ötlet!:D
csak hogy fogyjon az a felhalmozott péz -
Zsolo #2929 Aham! -
#2928 vágom, hgoy lesz benzinkút, ezért vetettem fel a témát -
#2927 azt ki kell majd rabolni az egyik küdetésben -
#2926 Vice city-ben is volt megse kellett tankolni -
#2925 Matrix 2es autópálya :) -
#2924 akkor lehetne úgy, hogy háromnegyedig van a tank azzal el tudsz menni az egyikből a másikba, aztán ott tankolsz... egyébként ez igazából is így lehet amerikában.. ott hatalmas kilómétereket tesznek meg 2 város közöt.. gondolja bele Los Angeles-New Yorke között vagy Chichago és San Fransisco között, de akár még Chichago és New Yorke között is... -
Zsolo #2923 Ha az infókat olvastad és gondolom szoktad olvasni ... írták hogy az egyik faluban lesz benzínkút, szóval ebböl következtetve kell hogy legyen tankolás! -
#2922 na ja -
#2921 En maradok a "szallj ki vagy loccsantok" modszernel , de vice-ban amugy sem kerdeztem... m4el atlottem az uveget azt csá -
#2920 vásárolni? minek? inkább ellopom -
#2919 Csak akkor a helikoptert hol tankolod?! :D -
#2918 Tipikus amcsi kép!:D Jó lenne csak reálisan fogyjon ki szóval nagyon sokáig bírja a tank!, meg akkor jó lenne már autókat vásárolni is! -
#2917 Nekemsem jott be ott azert mer ilyen szar idegesito csikkal volt megoldva ami menekules kozben pld nagyon idegelt es hamar lemerult -
Zsolo #2916 Szerintem meg pont jó lenne a tankolás! -
#2915 ja, csak kicsit idegesítő lenne, ha nem tudnál tankolás nélkül elmenni a város egyik végéből a másikba... vc-be is volt ilyen tankolás, de nekem nem nagyon jött be -
#2914 bort sörrel! vagy hogyisvan Sört borral!? -
#2913 Igen azokat enis lattam csak a megjelenest elvileg 2004-re irtak az thx -
#2912 ez sport motor :(((( -
#2911 én passzolok -
Zsolo #2910 Én már láttam róla videót, de a megjelenését sajnos nem tudom! -
#2909 szerintem nem lenne rossz ha beleraknák...
a nagy utazás elött elmész a benzinkútra, jól megtankolod az ólomszánkót és nekivágsz a végtelennek, a sivatag közepén begurulsz üres tartállyal a kútra feltöltöd, veszel egy ICE Tea-t az autómarába és egy Snikers-t is, és robogsz tovább a nagy Kedilekkel -
#2908 valszeg kell majd piálni is, ha már zabálni muszáj lesz -
Zsolo #2907 Carl itt nagyon tép valami nagyvérű 2kereküvel!
-
#2906 Amugy sry hogy ide irok de nemtudja vki hogy a starcraft ghost nevu jatek megjelent-e mar ps2-re mert az SC ugy fel eve kiesett az eletembol es nem tudom hogy egyaltalan folytattak-e -
#2905 különben is csak a full dogokat teszik ki a honlapra...