82991
-
#2784 Nekem Faterom Underground Fan :DD -
Zsolo #2783 -
#2782 viszontha azlenne lehethogy jobb géped lenne :D -
#2781 Szerencsém van!
Faterom nem GTA Fan :) -
#2780 -
Zsolo #2779 Jó bizony! lol -
#2778 szóval jó szponzorod van -
Zsolo #2777 Az lenne amúgy ha gépközelbe engedném! De Ő csak veszi bele a dolgokat miután megvette már tiltva van a géptől! -
#2776 -
Zsolo #2775 AzAz! Üti a gépet baltával hogy miért nem adják még ki! -
#2774 biztos fater is nagy San Andreas fan -
Zsolo #2773 Akkor a faterom azért veszi fel a szandált zoknival! -
#2772 ne mtudtad? ez az új divat -
Zsolo #2771 De azt nézem, hogy halásznadrág, papucs és térdig érő zokni! (#2756) -
Zsolo #2770 Hát nagyon nem rossz! -
#2769 de nem semmi, mekkora lesz a "pálya". első és utolsó kép nagyon fasza -
#2768 voltak már a képek, csak nem ilyen "jó" minőségben -
#2767 Ezek is normálisak, mindegyik az ami SA, nem? -
#2766 Minek, ha ezek a képek logo nélkül fennt vannak máshol? Mostmár nem ilyenek kellenek, hanem normális képek -
Zsolo #2765 Elnézést: -ü +ö -
Zsolo #2764 Vedd le ezekrül is a jelzést aztán dobd fel! -
#2763 hát van, de szerintem nem unalmasak -
Hanem ezek! -
Zsolo #2761 Van egy pár kép úgy látom! -
#2760 de nem ezek a képek -
#2759 Többi kép már tudjátok, hogy hol :) -
Zsolo #2758
-
#2757 Szerintem ez a kép még tutira nem volt :) -
Zsolo #2756 Ez szerintem még nem volt!
-
Zsolo #2755 Szerintem már volt a kép, de nem ilyen minőségben!
-
#2754 Örülök, hogy tetszik
Hát a zenéket direkt úgycsináltam, hogy ne lehessen lementeni, igaz, hogy 13-14 évesek, de ezek is szerzői jog alatt vannak. Le lehet tölteni egyszerű trükkel, de én nem szeretném ezt elárulni, nem azért, hogy téged szivassalak, nem azért, hogy örökké látogasd a weboldalam, ha zenét akarsz hallgatni, csak egyszerűen nem szabad ilyet csinálni, és mivel én szeretném, hogy sok látogató meglegyen elégedve a weboldalammal, és azt sem akarom, hogy MP3 letöltő helyként üzemeljen, ezért ezt a trükköt választottam... -
Zsolo #2753 A Zenéket nem úgy szerettétek volna megcsinálni hogy le lehessen tölteni? Mert nekem csak 1KB-os fájlokat szed le! -
Zsolo #2752 Nekem is tetszik! -
#2751 tetszik a honlapod, be is raktam a kedvenceim közé -
#2750 Nah, ígymár sokkal jobban mutat :) -
#2749 -
#2748 Nemsokára törlöm a képgalériából (weboldalon) az összes képet, és most felteszem az újakat, és úgy, hogy nem lesz benne ilyen felirat, hogy GameSpot, IGN, stb..., hanem az eredeti kép, amit a Rockstar küldöt el a weboldalaknak, esetleg azoknak a játékkokal foglalkozó honlapoknak, akiknél először megjelent, de kitudták mások csalogatni belőlük, hogy elküldjék a képeket reklám nélkül. -
DePreSsZYo #2747 bazz nem is fogok küldiket csinálni, hanem Carl-al fogok szorakozni :D -
#2746 lol, először canga helyett tangát olvastam -
#2745 één is ezt fogom... 2 hétig zabáltatom mint egy tehenet, aztán háromszor végigbicajozom vele az államot, hogy lefoggyon aztán eljátszom vele a csövest, hogy olyan legyen mint egy csontváz... aztán elhatározom, hogy helyrehozom az életét...kondi, futás, canga, helyes táplálkozás.. és így tovább... mint a mesékbe