82991
-
Zsolo #3064 Nekem 11óra volt 4GB ...! -
Zsolo #3063 Ha Októberben jön ki PS2-re akkor már biztos megvan vagy 90-95%! PC meg 0%! -
#3062 Legalabbis silent hill 4 annyi volt -
#3061 Chelloval kb 9 ora korul ha jolszamoltam -
#3060 Engem aztan kurvara nem erdekel :) mekkora lesz! -
Zsolo #3059 1 DVD-t netröl 512 ADSl-el 13-14óra alatt le lehet szedni! -
#3058 Amugy nem tudja vki hogy hany %-ig van kesz? -
#3057 Jó, tök mind1, ebben a fórumban olvastam valahol, de nem tudom, hol, ha akarod, visszakeresed, ha akarod elhiszed nekem, hogy ezt olvastam.... Attól még nem biztos hogy igaz... a lényeg, hogy nagy lesz. (különben majd októberben megláttyuk, kinek lett igaza ) -
#3056 Nekem speciel van ps2-om de en 3 honapot sem birok kivarni :DD -
#3055 Nekem chello-m van tehat lehet szamolni 90kb/sec-el de en valoszinu keresek egy nagyon gyors internettel rendelkezo netcafet es egy winyon hazaviszem amit letoltottem -
#3054 Hát, még úgyis kell várni egy csomót a pc-sre... nekem meg jó a netem, szal :P De még maxon is napokba telhet ilyen sokat leszedni... :( -
#3053 Ezek sehogy nem utalnak arra hogy epp elfer rajta csak max par100 megaval tullepi a DVD korlatot, talan 1GB de sztem annal azert nem tobb! -
#3052 én megveszem(nem eredetit,nem fogok napokig a gép elött ülni{szar a netje}) -
#3051 Hát nekem végülis tök mind1, hogy épphogy nem fér el sima dvd-n, vagy épphogy elfér dupla rétegűn, ígyis-úgyis letöltöm! :DD -
#3050 Három helyen is lehet olvasni...
1. A meg növekedett terület ellenére "loading" felirattal kizárólag akkor találkozunk majd, ha belépünk egy épületbe (azaz városon belül most már nem fog tölteni a játék). A játéktér állítólag olyan nagy, hogy még a fejlesztők is eltévednek rajta néhanapján. A brutális méretű adathalmaz következménye: a játék dupla-sűrűségű DVD-n fog megjeleni [viszontlátásra, kalózváltozat - a szerk.].
2. A San Andreas nem véletlenül érkezik dupla-sűrűségű DVD-n: rengeteget dumálnak benne, Hauser szerint eddig nagyjából 400, szövegelést is tartalmazó jelenetet dobtak össze. A humorért (rádióadók, hirdetőtáblák) egy külön csapat (hat ember) felel.
3. Dupla rétegű DVD-n lesz a játék :) -
#3049 hát ja,az nem biztos hogy igaz hír volt csak valaki ki találta, 3. a topik amugy -
#3048 Az Ok hogy nem fer ra sima DVD-re de az hogy duplara alig az ma sok sztem... -
#3047 Epphogy elfer? na azert sztem ez eleg kamu! Nem hinnem hogy ekkora lenne a jatek! -
#3046 asszem volt eccer valami hír, kétrétegű dvd-re épphogy elfér, meg ilyesmi... -
#3045 van benne valami,felölem lehet u.a. mint a vc csak legyen jó terep -
#3044 8.5 giga? ezt honnantudod? -
#3043 -
#3042 Áhh, nem hinném, hogy ennyire részletes lesz... 8.5 giga a játék, de ha ennyire részletes lenne, akkor nem lenne 6-szor akkora, mint a VC, hanem feleakkora... -
#3041 meg a nyúl fejét .) -
#3040 HMM REmélem az erdőbe lehet bóklászolni és egy erősebb robbanás kitöri a fákat, meg egy minigun felszakítja a fa rostjait -
#3039 lehet más is ezzel a hangzással csak más írással(kúla game) -
#3038 Jah :) az egész sg a gammával fog jáccani, kihal a fórum!! :) -
#3037 ahhoz képest hogy nincs kint elég sok üzi van,kiváncsi leszek mennyi lesz ha kijön,talán napi egy,az is csak ennyi:cool a game -
#3036 Engem azér érdekelne :DDD -
#3035 Hát akkor engemsem erdekelne... de mostmeg igen -
#3034 már lenne a kezemben,biztos nem érdekelne miért van lezárva -
#3033 :D azon a helyen végig erdő lesz, vagy hegy :P
gercse: láncfűrésszel mamutfenyőt egyedül? beletart egy ideig, de lehet :))))) -
#3032 Igen... latom nagyon kreativ vagy!
Amugy meg az uj fegyverekre lennek kivancsi -
#3031 Joötlet csak ha ugyebar lesz sivatag akkor van eleg hely kikerulni -
#3030 hát ez nem nyerő,vagy nem lesz láncfűrész? :) -
#3029 és ha nem lesz ok? nem kötelezö megosztani,le van zárva és kész,mindenki kitalálhatja majd magának hogy miért -
#3028 Bárhogy megoldhatják...
Pl. Láttunk egy két képen rohatt nagy mamutfenyőket, nos mondjuk vihar volt, az egyik kidől, lzárja az utat... Bármit ki lehet találni, az nem érdekes, hogy híd van-e vagy sem... -
#3027 Erre leszek a legkivancsibb hogyha ittis le lesz zarva akkor mi lesz az ok? -
#3026 Hat remelem hogy nem mert akkor mar nagyon uncsi lenne meg hogy lehet egy államot vizzel elvalasztani? egy allam a semmi kozepen vagy mi? -
#3025 lehet hogy meg kell majd venni a területeket :))