82991
-
#2904 hmmm lehet hogy kell ha már a pasat meg kell tankolnunk kajával..tényleg inni lehet? hehe be akarok majd rugni :D -
#2903 hát azt nézegetheted -
#2902 Pedig az sztem jo lenne noha nem 10 perc utan de azert fel ora utan mar kene es ne ilyen szar kek csikkal merje hanem elotte 3 percel szoljon pld egy ablakban ahogy az evest megoldottak -
#2901 inkább BMX, vagy MB, vagy homokfutó... nagyonzsír! -
#2900 Na rémlik már? csak a rím miatt eszembe jutott! -
#2899 Kozbe nforce.nl-t allandan nezegetem hatha vmi SA beta igy veletlenul szinrekerul bar kicsi az esely :( -
#2898 remélem itt sem kell majd tankolni a játékban, ahogyan az eddigi gtakban sem -
#2897 Sztemse... avval tessek nyitni egy szepirodalom temat ahova a kutya se nez be :DDD -
Zsolo #2896 Nem lényeg! -
#2895 József Attesz...... Na jó no off!
Amugy a maverik ottvan a tartájosos képen! -
#2894 kisbetuvel :D -
#2893 Nemtudom... fasza jatek jol eldumalunk rola kozben majd megpusztulok ugy varom de hogy az eletbe jon ide a duna?! -
#2892 De vagesz! Kamionkürt minden.. már előre látom! -
Zsolo #2891 Az is ötletes hogy a rendőr rákapaszkodik a kocsira! Én először azt hittem hogy Carl és a srácok szórakozásbol odakötözték a rendőrt, de hát tévedtem! -
#2890 ezt most én sem vágom -
#2889 Mivan?! Milyen duna? -
Zsolo #2888 Egyenlőre be kell érnünk ennyivel! -
#2887 Ossian- Desdemona clip :DDD ;)
Jaja Aporfelhőben a harlik szállnak tova nagy hatalmas és mély volt a duna... -
#2886 Pontosan de en azert nem hasonlitanam egy hidroplanhoz :DDD eloszoris tegyenek ra ajtot -
#2885 az hidroplán -
#2884 Az semmi legalabb lenne belole "rendes" hatulnezetes kep mint ahogy a jatekban vezeted vagy vmi jo kep rola pld sivatag felett de legjobban egy maverick kepnek orulnek. Remelem a "vizi dodo" is benne lesz a rendessel egyutt csak ne legyen megint a rendesnek b*szott szarnya -
Zsolo #2883 Itt is láthatod a Kamiont, elnézést ha már volt!
-
#2882 ha 200 al elindulsz egy ház felé és kiugrassz félúton és beleroha a hárba és felrobban mint az atom akkor jó lenne ha a ház is darabjaira hullna, ha a feJJJJJJJJJJJJJJlesztők fasza gyerekek akarnak lenni akor ilyet is raknak bele! -
#2881 hát tér az lesz röpködni -
#2880 autópályán a sivatag közepén..... hát na ná, hogy böhöm nagy chopper motorokkal!!44 :D:D -
Zsolo #2879 Rendőrhelikopterről láthatsz képeket! -
#2878 En helizni szeretek legjobban... hat itt lesz ra hely :)) -
#2877 Az mar eleg :) -
#2876 ilyen kamion lesz a gammában... remélem lesz másmilyen is -
#2875 Remélem a nagy országutakra lesz valami hatalmas bika kamion amivel át lehet törni s párizsi diadalívet:D
Ímádom a hatalmas tank gépeket... -
Zsolo #2874 Azt igazán megtehetnék már, Én is járkálok oda de semmi új nincs ott! -
#2873 na jah, én is pont arra gondoltam, hgoy mióta beindult a honlapjuk (ugye a bannerre kattitva ott is vagy), semmit nem frissítettek rajta, csak az a 3 csóró kép van még mindig fent. remélem frissítik nemsokára az oldalt új képekkel, videókkal -
Zsolo #2872 Ez már megvan nekem egy hete! A híd az árulkodó! -
#2871 jó de ha a Rockstar adna ki valami igazi képet vagy videót
az jobb lenne -
#2870 persze, hogy az, de nem rossz :) szóvával elmegy -
Zsolo #2869 FAKE, de azért megnézem! -
#2868 láttátok már ezt? -
#2867 Ryan McKean rulez :) -
#2866 Én meg szerkesztettem nagyban a design-t, és valami hasonlít valamire... Ezt inkább nem írom le, de nem akarom "bekapcsolt vonallá" változtatni a weboldalam -
Zsolo #2865